johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις μπορεί να είχε κάνει ο τύπος αλλά από κοντά η οθόνη του S7 Edge είναι ότι καλύτερο έχω δει σε smartphone... σε όσα έχει τύχει να πάρει το μάτι μου είναι ακριβώς τα ίδια, δεν είναι θέμα ρυθμίσεων.εγώ που βλέπω την σύγκριση σε ένα ουδέτερο πάνελ σε πισι η διαφορά είναι έντονη και άσχημη.πόσο μπορεί να αλλάξει βάζοντας τα δίπλα δίπλα δεν έχω ιδέα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 έβγαλε η 1+ curved tempered... https://oneplus.net/gr/oneplus-3-curved-tempered-glass-screen-protector 20€ και 0,6 χιλιοστά όταν όλα τα tempered είναι 0,2-0,3... Θα είναι λες και βάζεις τούβλο επάνω του... σε όσα έχει τύχει να πάρει το μάτι μου είναι ακριβώς τα ίδια, δεν είναι θέμα ρυθμίσεων.εγώ που βλέπω την σύγκριση σε ένα ουδέτερο πάνελ σε πισι η διαφορά είναι έντονη και άσχημη.πόσο μπορεί να αλλάξει βάζοντας τα δίπλα δίπλα δεν έχω ιδέα. Πίστεψε με Γιάννη, πολύ μεγάλη διαφορά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 παιδια δοκιμασα ενος φιλου θηκη s view στο s7 edge και η αισθηση στο χερι απιστευτη ! αυτο το δερμα που χρησημοποιει τελειο ! εχει βρει κανεις καμια τετοια θηκουλα να τσιμπησουμε ? αν και ειμαι για την καρμπον της nillkin ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Έχει και το δικό μας τηλέφωνο λειτλθ για θήκη s view όπως έχουν τα samsung και τα lg? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπερα παιδια ΤΟ πηρε ο αδελφος μου και μου αρεσε πολυ το κινητο Μια ερωτηση ΕΙναι Dual Sim Active και οι δυο μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπερα παιδια ΤΟ πηρε ο αδελφος μου και μου αρεσε πολυ το κινητο Μια ερωτηση ΕΙναι Dual Sim Active και οι δυο μαζι? το πήρε ο αδερφός σου και ρωτάς εμάς εδώ;; :p:D:lol: ναι ναι, είναι... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 δεν το εχει με δυο sim γιαυτο ρωταω εδω Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 δεν το εχει με δυο sim γιαυτο ρωταω εδω Ευχαριστω ναι βρε, σε πειράζω.. κι εγώ που έχω δύο, έψαχνα μαγαζί να μου κόψει την ελληνική.. :happy: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 το πήρε ο αδερφός σου και ρωτάς εμάς εδώ;; :p:D:lol: ναι ναι, είναι... Standby είναι όχι active Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Standby είναι όχι active Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk συγγνώμη, σωστά, dual standby είναι... :O Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ξέρει κανείς αν έχει one hand operation mode? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπα όχι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Πρέπει να βγει ένα Fix για LTE γρήγορα......νομίζω είναι το μόνο bug που πεισματικά παραμένει μέχρι τώρα. Ήμουν σε κεντρικό σημείο με 3-4 γραμμές(cosmote) σήμα LTE και δεν είχα καθόλου ίντερνετ ..παρά μόνο όταν χειροκίνητα το κατέβασα σε 3G. Βγάζει ένα ! δίπλα στην ένδειξη ... Edited August 19, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπερα,στο λευκο τα κατω φωτιζομενα πληκτρα φαινονται ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπερα,στο λευκο τα κατω φωτιζομενα πληκτρα φαινονται ευκολα? Όταν είναι σβηστα όχι , στο led λίγο ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Όταν είναι σβηστα όχι , στο led λίγο ναι προφανως τα διακρινεις πιο εντονα αναμενα στο μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 προφανως τα διακρινεις πιο εντονα αναμενα στο μαυρο. η αληθεια ειναι πως ναι γτ ειχα και το μαυρο και μπορω να κανω συγκριση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 αξίζει καμία θήκη από αυτές της 1+ τώρα που θα κάνω την παραγγελία να πάρω καμία, ή να ψάξω καμία άλλη?μόνο για την sandstone είδα ότι καλύπτει την κάμερα από πίσω να μην γρατσουνιστεί όταν το ακουμπάς σε τραπέζι.αν μπει tempered glass πίσω θα αλλοιώνει τις φωτογραφίες? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλύτερα για μένα μια σιλικόνης Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 δεν νομίζω να καλύπτει την κάμερα, να προεξέχει λίγο να μην γρατσουνιέται. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 αξίζει καμία θήκη από αυτές της 1+ τώρα που θα κάνω την παραγγελία να πάρω καμία, ή να ψάξω καμία άλλη?μόνο για την sandstone είδα ότι καλύπτει την κάμερα από πίσω να μην γρατσουνιστεί όταν το ακουμπάς σε τραπέζι.αν μπει tempered glass πίσω θα αλλοιώνει τις φωτογραφίες? Όλες οι θήκες της one plus προστατεύουν την κάμερα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 πήρα αυτή εδώ που πρότεινε ένα παιδί πριν πολλές σελίδες και είπε ότι καλύπτει και την κάμερα.βασικά ήθελα να φαίνεται το χρυσό πίσω μέχρι να πάρω κανένα σκιν. http://www.ebay.co.uk/itm/112046111520?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT τώρα ψάχνω τζάμι.κινητό μπορεί να μην έχω αλλά δεν πειράζει, θα έρθει κάποτε :lol: Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Η σιλικόνη που έχω εγώ καλύπτει τέλεια την κάμερα πάντως. Πιο καλά από τις γνήσιες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις 22 Αυγούστου κυκλοφορεί η έκδοση 7 του Android. Πιος ξέρει πόσο γρήγορα θα το πάρουμε εμείς... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Η σιλικόνη που έχω εγώ καλύπτει τέλεια την κάμερα πάντως. Πιο καλά από τις γνήσιες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις 22 Αυγούστου κυκλοφορεί η έκδοση 7 του Android. Πιος ξέρει πόσο γρήγορα θα το πάρουμε εμείς... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω αγορασα σε μαυρο την diztronic. Τωρα εχω κολλησει με το graphite ενω στην αρχη ηθελα το λευκο...κ το λευκο υπαρχει αμεσα απο γερμανια,βρε τι επαθα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγώ πήρα την Sandstone από την 1+ γιατί λατρεύω την υφή της... Καλύπτει κανονικά την κάμερα... Βέβαια είναι λεπτές για κάποιον που είναι απρόσεκτος γενικά και δεν καλύπτουν παντού περιμετρικά την συσκευή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts