geovass Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Τελικά το site τους κουκουρούκου γράφει. Η παραγγελιά έγινε όπως έγραψα και πιο πάνω χθες το απόγευμα και έγραφε ότι η αποστολή θα γίνει σε 4 εργάσιμες και παραλαβή την επόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Μόλις μου ήρθε mail OnePlus: Shipment # for Order # :lol::lol: To tracking ακόμα δεν είναι ενεργό, αλλλα μέχρι το απόγευμα λογικά θα μου δώσει σημεία ζωής. Edit: Το tracking number ενεργοποίηθηκε και όπως βλέπω θα παραλάβω αν όχι αύριο... μεθαύριο. Edited July 11, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τελικά οτι ναναι έιναι...εγω παραγγειλα απο τις 3/7 κ ακομα ουτε μειλ ούτε εχει φυγει...ακομα στο processing ειναι... τα νεύρα μου...βλεπω να την ακυρωνω μςσω paypal... Ειχα επιλεξει την απλη δωρεν αποστολη αλλα υποτίθεται πως μεχρι 7/7 θα εφευγε κ μεχρι αυριο θα το ειχα στα χερια .... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τελικά οτι ναναι έιναι...εγω παραγγειλα απο τις 3/7 κ ακομα ουτε μειλ ούτε εχει φυγει...ακομα στο processing ειναι... τα νεύρα μου...βλεπω να την ακυρωνω μςσω paypal... Ειχα επιλεξει την απλη δωρεν αποστολη αλλα υποτίθεται πως μεχρι 7/7 θα εφευγε κ μεχρι αυριο θα το ειχα στα χερια .... Με την απλη αποστολη, σε τοσες λιγες μερες, δεν ερχεται. Τοτε, δεν εχει νοημα να πληρωσεις 17€ + για την express. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δηλαδή με κάρτα Wind θα έχουμε θέμα?? Στην πρώτη έχω wind στη δεύτερη cosmote δεν έχω πρόβλημα με καμιά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδια αξιοπιστα tempered glass για το 1+3 απο που μπορουμε να παραγγειλουμε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδια αξιοπιστα tempered glass για το 1+3 απο που μπορουμε να παραγγειλουμε τελικα? επειδη εχει οθονη 2,5D δεν καθονται καλα οι προστασιες οθονης..απεφυγε τις Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 επειδη εχει οθονη 2,5D δεν καθονται καλα οι προστασιες οθονης..απεφυγε τις Περιμένω μια orzly η οποία πιάνει όλη την οθόνη, όταν μου έρθει θα ποσταρω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) επειδη εχει οθονη 2,5D δεν καθονται καλα οι προστασιες οθονης..απεφυγε τις Μισο λεπτο ρε παιδια (διάβασα και άλλο μέλος, προχτές) Η Nillkin που εγω έβαλα (H+ pro) μια χαρά έκατσε, απλώς (επίτηδες) ειναι κανα 2-3 χιλιοστά μικρότερη από την οθόνη (το οποιο φυσικά το γνώριζα ΠΡΙΝ την παραγγελία) Ειναι κάτι με το οποίο κάποιος μπορεί να ζήσει (προκειμένου να χει μια "ασφάλεια" περισσότερο)... Φωτό στο πόστ #695 ------ Η Orzly πάντως (εδώ info) και η "διδυμη" PLESON, απ ότι διαβάζω στο Amazon (reviews) , σε 66 ψήφους παίρνει 5* μονο απο το 48%... Edited July 11, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μισο λεπτο ρε παιδια (διάβασα και άλλο μέλος, προχτές) Η Nillkin που εγω έβαλα (H+ pro) μια χαρά έκατσε, απλώς (επίτηδες) ειναι κανα 2-3 χιλιοστά μικρότερη από την οθόνη (το οποιο φυσικά το γνώριζα ΠΡΙΝ την παραγγελία) Ειναι κάτι με το οποίο κάποιος μπορεί να ζήσει (προκειμένου να χει μια "ασφάλεια" περισσότερο)... Φωτό στο πόστ #695 ------ Η Orzly πάντως (εδώ info) και η "διδυμη" PLESON, απ ότι διαβάζω στο Amazon (reviews) , σε 66 ψήφους παίρνει 5* μονο απο το 48%... Και εγω την Nillkin pro εχω παραγγειλει.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μισο λεπτο ρε παιδια (διάβασα και άλλο μέλος, προχτές) Η Nillkin που εγω έβαλα (H+ pro) μια χαρά έκατσε, απλώς (επίτηδες) ειναι κανα 2-3 χιλιοστά μικρότερη από την οθόνη (το οποιο φυσικά το γνώριζα ΠΡΙΝ την παραγγελία) Ειναι κάτι με το οποίο κάποιος μπορεί να ζήσει (προκειμένου να χει μια "ασφάλεια" περισσότερο)... Φωτό στο πόστ #695 ------ Η Orzly πάντως (εδώ info) και η "διδυμη" PLESON, απ ότι διαβάζω στο Amazon (reviews) , σε 66 ψήφους παίρνει 5* μονο απο το 48%... H Nillkin που έβαλες καλύπτει την μπροστινή κάμερα; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 @geovass εξπρες είναι το δικό σου, πληρωσες +17ευρω?? Κάποιος να μου πει για την μεταφορά δεδομένων από άλλο Android σε άλλο. Το πιο αξιόπιστο?? Να μεταφέρει τα πάντα?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Express το πήρα εγώ ναι, αλλά όχι 17 Ευρώ. Νομίζω £5.99 έδωσα παραπάνω, δηλαδή 7 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ερώτηση: Είμαι root και μου ήρθε το update με OTA. Την κατέβασα και με επανεκκινεί στο TWRP χωρίς κάτι άλλο. Κάπου διάβασα ότι οι root πρέπει να την περάσουν χειροκίνητα. Ισχύει; Τέλος, αν κάνω την αναβάθμιση τι θα χάσω από προγράμματα και data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Express το πήρα εγώ ναι, αλλά όχι 17 Ευρώ. Νομίζω £5.99 έδωσα παραπάνω, δηλαδή 7 ευρώ! Περίεργο σε εμένα το priority βγάζει 16,49ευρω έξτρα Άσχετο το Oneplus 3 Αγγλίας τσιμπισε 20 λίρες πιο πάνω (από 309 πήγε 329) Edited July 11, 2016 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Γιώργο για Ελλάδα το παρήγγειλες? Το express είναι 16.99 και σε μένα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Περίεργο σε εμένα το priority βγάζει 16,49ευρω έξτρα Άσχετο το Oneplus 3 Αγγλίας τσιμπισε 20 λίρες πιο πάνω (από 309 πήγε 329) Νομίζω οτι κατάλαβα γιατί εσένα βγάζει 16.49 ευρώ... :lol: Το δικό σου έρχεται Ελλάδα, το δικό μου παρέμεινε στο ΗΒ. Ένας απο τους λόγους που το αγόρασα χθες ήταν και η αλλαγή τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Γιώργο για Ελλάδα το παρήγγειλες? Το express είναι 16.99 και σε μένα... Παίδες είναι Αγγλία ο Γιώργος και η oneplus έχει αποθήκη εκεί. Οπότε λογικό το χαμηλό κόστος. Για Ελλάδα είναι πράγματι 17 το εξπρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το έχω 10 μέρες το κινητό και πραγματικά τα σπάει. Οι φώτο πολύ καλές, το dash charge απίστευτο, η μπαταρία είναι μια χαρά βγάζω μέρα άνετα. Αρκετά ποιοτικό και μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει πουθενά. Το χρησιμοποιω με 2 sim, cosmote και wind. Επίσης χρησιμοποιώ για Contacts και κλήση το True Phone μιας και το δικό του δεν με ικανοποιεί. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έλαβα notification ότι είναι διαθέσιμο το 3.2.1 ΟΤΑ. Διαβάζω όμως στο site της One Plus, στο φόρουμ "OxygenOS 3.2.1 rollout is starting on OnePlus 3" (κάτω από το Community, Category One Plus 3) ότι διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν θέματα με το κινητό τους μετά την αναβάθμιση. Ενώ ήμουν έτοιμος λοιπόν να αναβαθμίσω σήμερα ο βράδυ μου κόπηκε κάπως η φόρα. Ποια η εμπειρία στο φόρουμ εδώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Nillkin H+ Pro https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/740bb4dadd80a9a9416166b7f2c1f9cb.jpg Και κλαίμε.. Τους έστειλα ήδη mail, ή refund ή να μου στείλουν άλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Nillkin H+ Pro https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/740bb4dadd80a9a9416166b7f2c1f9cb.jpg Και κλαίμε.. Τους έστειλα ήδη mail, ή refund ή να μου στείλουν άλλη.. Επειδη δεν βλεπω καποιο προβλημα (ο γκαβος :p) τι ακριβως προβλημα εχει και θα σου στειλουν αλλη η refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με την απλη αποστολη, σε τοσες λιγες μερες, δεν ερχεται. Τοτε, δεν εχει νοημα να πληρωσεις 17€ + για την express. Τελικα μετα απο αλλεπάλληλα email μαζι τους η καθυστέρηση οφείλεται στο οτι η αποθηκη δεν μπορει να επιβεβαιωση την διεύθυνση μου.Παρεπιπτοντως εχω με την ιδια διεύθυνση μεσω PayPal πανω απο 700 συναλλαγες τα τελευταία 5-6 χρόνια απο ebay ,amazon και αλλα καταστήματα.Θα περιμένω να δω τι θα γινει.Τους εστειλα μεχρι screenshot απο το κινητο την διεύθυνση μεσω Google maps.Δεν ξέρω τι καταληξη θα εχει το ολο θεμα παντως ςχω απογοητευτει απο την εταιρεία προκαταβολικά...Μακαρι να μην ειναι κ η συσκευή το ιδιο απογοητευση γιατι αν χρειαστεί customer support μελλοντικα δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη...Ηδη σκςφτομαι να ακυρωσω την παραγηελια...εχω ηδη μια βδομαδα με μειλ μαζι τους για αυτο τι προβλημα το οποιο απο μονοι έπρεπε να με ςχουν ειδοποίησει( και δεν θα έπρεπε να υπαρχεθ εξ αρχής ) Οσο για την απλη αποστολη κανονικα σε 8 μερες επρεπε να εχω παραλαβει (δλδ σήμερα) οπως κ οι περισσότεροι Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Και στις 2 πλευρές δεν έχει κολλήσει.. Το λεγόμενο halo effect.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έλαβα notification ότι είναι διαθέσιμο το 3.2.1 ΟΤΑ. Διαβάζω όμως στο site της One Plus, στο φόρουμ "OxygenOS 3.2.1 rollout is starting on OnePlus 3" (κάτω από το Community, Category One Plus 3) ότι διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν θέματα με το κινητό τους μετά την αναβάθμιση. Ενώ ήμουν έτοιμος λοιπόν να αναβαθμίσω σήμερα ο βράδυ μου κόπηκε κάπως η φόρα. Ποια η εμπειρία στο φόρουμ εδώ?? Κανένα θεμα σε.μένα...την εχω ήδη απο την Πέμπτη το βράδυ ... send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 H Nillkin που έβαλες καλύπτει την μπροστινή κάμερα; Ναι, κανονικά (φωτό στο ποστ #695) Έλαβα notification ότι είναι διαθέσιμο το 3.2.1 ΟΤΑ. Διαβάζω όμως στο site της One Plus, στο φόρουμ "OxygenOS 3.2.1 rollout is starting on OnePlus 3" (κάτω από το Community, Category One Plus 3) ότι διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν θέματα με το κινητό τους μετά την αναβάθμιση. Ενώ ήμουν έτοιμος λοιπόν να αναβαθμίσω σήμερα ο βράδυ μου κόπηκε κάπως η φόρα. Ποια η εμπειρία στο φόρουμ εδώ?? Θετική, απο αρκετούς, προχώρα άφοβα (γενικά, τα προβλήματα είναι η "εξαίρεση" και όχι ο "κανόνας"...! Nillkin H+ Pro, και κλαίμε... τους έστειλα ήδη mail, ή refund ή να μου στείλουν άλλη.. Και γω δεν βλέπω ποιο είναι το θέμα...? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts