Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το site τους κουκουρούκου γράφει.

Η παραγγελιά έγινε όπως έγραψα και πιο πάνω χθες το απόγευμα και έγραφε ότι η αποστολή θα γίνει σε 4 εργάσιμες και παραλαβή την επόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Μόλις μου ήρθε mail OnePlus: Shipment # for Order # :lol::lol: To tracking ακόμα δεν είναι ενεργό, αλλλα μέχρι το απόγευμα λογικά θα μου δώσει σημεία ζωής.

Edit: Το tracking number ενεργοποίηθηκε και όπως βλέπω θα παραλάβω αν όχι αύριο... μεθαύριο.

Edited by geovass

Τελικά οτι ναναι έιναι...εγω παραγγειλα απο τις 3/7 κ ακομα ουτε μειλ ούτε εχει φυγει...ακομα στο processing ειναι... τα νεύρα μου...βλεπω να την ακυρωνω μςσω paypal...

Ειχα επιλεξει την απλη δωρεν αποστολη αλλα υποτίθεται πως μεχρι 7/7 θα εφευγε κ μεχρι αυριο θα το ειχα στα χερια ....

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά οτι ναναι έιναι...εγω παραγγειλα απο τις 3/7 κ ακομα ουτε μειλ ούτε εχει φυγει...ακομα στο processing ειναι... τα νεύρα μου...βλεπω να την ακυρωνω μςσω paypal...

Ειχα επιλεξει την απλη δωρεν αποστολη αλλα υποτίθεται πως μεχρι 7/7 θα εφευγε κ μεχρι αυριο θα το ειχα στα χερια ....

Με την απλη αποστολη, σε τοσες λιγες μερες, δεν ερχεται. Τοτε, δεν εχει νοημα να πληρωσεις 17€ + για την express.

Δηλαδή με κάρτα Wind θα έχουμε θέμα??

Στην πρώτη έχω wind στη δεύτερη cosmote δεν έχω πρόβλημα με καμιά

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Παιδια αξιοπιστα tempered glass για το 1+3 απο που μπορουμε να παραγγειλουμε τελικα?

επειδη εχει οθονη 2,5D δεν καθονται καλα οι προστασιες οθονης..απεφυγε τις

Περιμένω μια orzly η οποία πιάνει όλη την οθόνη, όταν μου έρθει θα ποσταρω

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μισο λεπτο ρε παιδια (διάβασα και άλλο μέλος, προχτές)

Η Nillkin που εγω έβαλα (H+ pro) μια χαρά έκατσε, απλώς (επίτηδες) ειναι κανα 2-3 χιλιοστά μικρότερη από την οθόνη (το οποιο φυσικά το γνώριζα ΠΡΙΝ την παραγγελία)

Ειναι κάτι με το οποίο κάποιος μπορεί να ζήσει (προκειμένου να χει μια "ασφάλεια" περισσότερο)...

Φωτό στο πόστ #695

------

Η Orzly πάντως (εδώ info) και η "διδυμη" PLESON, απ ότι διαβάζω στο Amazon (reviews) , σε 66 ψήφους παίρνει 5* μονο απο το 48%...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Η Nillkin που εγω έβαλα (H+ pro) μια χαρά έκατσε, απλώς (επίτηδες) ειναι κανα 2-3 χιλιοστά μικρότερη από την οθόνη (το οποιο φυσικά το γνώριζα ΠΡΙΝ την παραγγελία)

Ειναι κάτι με το οποίο κάποιος μπορεί να ζήσει (προκειμένου να χει μια "ασφάλεια" περισσότερο)...

Φωτό στο πόστ #695

------

Η Orzly πάντως (εδώ info) και η "διδυμη" PLESON, απ ότι διαβάζω στο Amazon (reviews) , σε 66 ψήφους παίρνει 5* μονο απο το 48%...

Και εγω την Nillkin pro εχω παραγγειλει..

1+7 Pro

Φωτό στο πόστ #695

------

H Nillkin που έβαλες καλύπτει την μπροστινή κάμερα;

iphone 7 iOS 12.0

@geovass εξπρες είναι το δικό σου, πληρωσες +17ευρω??

Κάποιος να μου πει για την μεταφορά δεδομένων από άλλο Android σε άλλο. Το πιο αξιόπιστο?? Να μεταφέρει τα πάντα??

Greek Android & iOS users (FB group)

Ερώτηση: Είμαι root και μου ήρθε το update με OTA. Την κατέβασα και με επανεκκινεί στο TWRP χωρίς κάτι άλλο. Κάπου διάβασα ότι οι root πρέπει να την περάσουν χειροκίνητα. Ισχύει;

Τέλος, αν κάνω την αναβάθμιση τι θα χάσω από προγράμματα και data;

Express το πήρα εγώ ναι, αλλά όχι 17 Ευρώ. Νομίζω £5.99 έδωσα παραπάνω, δηλαδή 7 ευρώ!

Περίεργο σε εμένα το priority βγάζει 16,49ευρω έξτρα

Άσχετο το Oneplus 3 Αγγλίας τσιμπισε 20 λίρες πιο πάνω (από 309 πήγε 329)

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

Περίεργο σε εμένα το priority βγάζει 16,49ευρω έξτρα

Άσχετο το Oneplus 3 Αγγλίας τσιμπισε 20 λίρες πιο πάνω (από 309 πήγε 329)

Νομίζω οτι κατάλαβα γιατί εσένα βγάζει 16.49 ευρώ... :lol: Το δικό σου έρχεται Ελλάδα, το δικό μου παρέμεινε στο ΗΒ.

Ένας απο τους λόγους που το αγόρασα χθες ήταν και η αλλαγή τιμής.

Γιώργο για Ελλάδα το παρήγγειλες?

Το express είναι 16.99 και σε μένα...

Παίδες είναι Αγγλία ο Γιώργος και η oneplus έχει αποθήκη εκεί. Οπότε λογικό το χαμηλό κόστος. Για Ελλάδα είναι πράγματι 17 το εξπρές

Το έχω 10 μέρες το κινητό και πραγματικά τα σπάει. Οι φώτο πολύ καλές, το dash charge απίστευτο, η μπαταρία είναι μια χαρά βγάζω μέρα άνετα. Αρκετά ποιοτικό και μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει πουθενά. Το χρησιμοποιω με 2 sim, cosmote και wind. Επίσης χρησιμοποιώ για Contacts και κλήση το True Phone μιας και το δικό του δεν με ικανοποιεί.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Έλαβα notification ότι είναι διαθέσιμο το 3.2.1 ΟΤΑ. Διαβάζω όμως στο site της One Plus, στο φόρουμ "OxygenOS 3.2.1 rollout is starting on OnePlus 3" (κάτω από το Community, Category One Plus 3) ότι διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν θέματα με το κινητό τους μετά την αναβάθμιση. Ενώ ήμουν έτοιμος λοιπόν να αναβαθμίσω σήμερα ο βράδυ μου κόπηκε κάπως η φόρα. Ποια η εμπειρία στο φόρουμ εδώ??

Nillkin H+ Pro

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/740bb4dadd80a9a9416166b7f2c1f9cb.jpg

Και κλαίμε..

Τους έστειλα ήδη mail, ή refund ή να μου στείλουν άλλη..

Επειδη δεν βλεπω καποιο προβλημα (ο γκαβος :p) τι ακριβως προβλημα εχει και θα σου στειλουν αλλη η refund?

Με την απλη αποστολη, σε τοσες λιγες μερες, δεν ερχεται. Τοτε, δεν εχει νοημα να πληρωσεις 17€ + για την express.

Τελικα μετα απο αλλεπάλληλα email μαζι τους η καθυστέρηση οφείλεται στο οτι η αποθηκη δεν μπορει να επιβεβαιωση την διεύθυνση μου.Παρεπιπτοντως εχω με την ιδια διεύθυνση μεσω PayPal πανω απο 700 συναλλαγες τα τελευταία 5-6 χρόνια απο ebay ,amazon και αλλα καταστήματα.Θα περιμένω να δω τι θα γινει.Τους εστειλα μεχρι screenshot απο το κινητο την διεύθυνση μεσω Google maps.Δεν ξέρω τι καταληξη θα εχει το ολο θεμα παντως ςχω απογοητευτει απο την εταιρεία προκαταβολικά...Μακαρι να μην ειναι κ η συσκευή το ιδιο απογοητευση γιατι αν χρειαστεί customer support μελλοντικα δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη...Ηδη σκςφτομαι να ακυρωσω την παραγηελια...εχω ηδη μια βδομαδα με μειλ μαζι τους για αυτο τι προβλημα το οποιο απο μονοι έπρεπε να με ςχουν ειδοποίησει( και δεν θα έπρεπε να υπαρχεθ εξ αρχής )

Οσο για την απλη αποστολη κανονικα σε 8 μερες επρεπε να εχω παραλαβει (δλδ σήμερα) οπως κ οι περισσότεροι

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλαβα notification ότι είναι διαθέσιμο το 3.2.1 ΟΤΑ. Διαβάζω όμως στο site της One Plus, στο φόρουμ "OxygenOS 3.2.1 rollout is starting on OnePlus 3" (κάτω από το Community, Category One Plus 3) ότι διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο είχαν θέματα με το κινητό τους μετά την αναβάθμιση. Ενώ ήμουν έτοιμος λοιπόν να αναβαθμίσω σήμερα ο βράδυ μου κόπηκε κάπως η φόρα. Ποια η εμπειρία στο φόρουμ εδώ??

Κανένα θεμα σε.μένα...την εχω ήδη απο την Πέμπτη το βράδυ ...

send from my cave using smoke signals

H Nillkin που έβαλες καλύπτει την μπροστινή κάμερα;

Ναι, κανονικά (φωτό στο ποστ #695)

Θετική, απο αρκετούς, προχώρα άφοβα (γενικά, τα προβλήματα είναι η "εξαίρεση" και όχι ο "κανόνας"...!

Nillkin H+ Pro, και κλαίμε... τους έστειλα ήδη mail, ή refund ή να μου στείλουν άλλη..

Και γω δεν βλέπω ποιο είναι το θέμα...?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1