fiorentinos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Μόλις πήρα το update με τις παραπάνω διορθώσεις OTA σαν 3.2.0. Το sRGB κίτρινο και ξεπλυμενο. Μπήκαν δύο νέα icon packs. Αυτά για την ώρα! Edit: Το θέμα που το κινητό ψάχνει για δαχτυλικο ενώ είναι στην τσέπη δεν έχει διορθωθεί. Edited July 4, 2016 by fiorentinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Όλα τα άλλα χρώματα είναι οκ και μόνο το κίτρινο είναι χάλια;; Δεν το διευκρινίζει αυτο με το δακτυλικό,μάλλον στο επόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Όταν είναι ενεργοποιημενο θυμίζει το night mode. Τα λευκά γίνονται κιτρινωπα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αμέσως γύρισα στην προηγούμενη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Και εμένα στο λευκό μου αρέσει περισσότερο άλλα είναι θέμα γούστου σε κάποιον άλλο μπορεί να τον αρέσει. Άλλη διαφορά πρόσεξες με την ραμ,με τις ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 . Μιλαω τώρα μαζί τους...Για να δούμε... Τίποτα ιδιαίτερο. Στο τσατ μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει το λοτζίστικ τους με την DHL ... Παπ@ρίζονται τόσες μέρες. . Δυστυχως φιλε μου, εχω διαβασει για αντιστοιχο πρόβλημα και σε αλλα παιδια που περιμενουν op3 (στο φορουμ της op). Θα στο στειλουν, αλλα θα ταλαιπωρηθείς... Πιεσε τους με tickets και υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Παραγγελία απο Γαλλία Τρίτη 28, αποστολη με την γρηγορη επιλογη Πεμπτη 30, Παραλαβη 1/7 Ως τωρα ειχα το αντιστοιχο P8 (δικαρτο, 64G). εντυπωσιακή ποιοτητα κατασκευης δεν υπαρχει καν συγκριση στην αισθηση. Δεν εχω δει καποιο θεμα με ειδοποιησεις αλλα δεν χρησιμοποιω messenger. Με whatsapp, sms, κλησεις δεν ειχα θεμα. Δεν ειμαι ειδικος αλλα με την οθονη δεν εχω θεμα. Την μπαταρια σε αυτο το μεγεθος θα την ηθελα καλυτερη. Με πολυ οθονη, ολα ανοιχτα, blue tooth για μουσικη κλπ την μερα δεν την βγαζει, αλλα ετσι ειναι και το P8. Μου αρεσει που δεν φαινονται οι δαχτυλιες στην πλατη και που ενω ζεσταινεται η σισθηση δεν ειναι δυσαρεστη οσο του P8. Καμερα απλα επαρκης για social media, που δεν με χαλαει γιατι δεν συνηθιζω να φωτογραφιζω με το τηλεφωνο. Βλ. δειγμα απο το χτεσινο παιχνιδι :p Κοιταζα προς την επιστροφη σε apple μια και μην χρησιμοποιωντας ναυαρχιδες με android 6 δεν ηξερα οτι πλεον μπορεις να εχεις την ιδια απροσκοπτη λειτουργικοτητα και αισθηση ποιοτικης κατασκευης σε android, ειδικα σε αυτη την τιμη. Πολυ ικανοποιημενος ,και αν μπει στην εξισωση ο παραγοντας δικαρτο δεν νομιζω να υπαρχει αλλη επιλογη. Edited July 4, 2016 by andreoug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Και εμένα στο λευκό μου αρέσει περισσότερο άλλα είναι θέμα γούστου σε κάποιον άλλο μπορεί να τον αρέσει. Άλλη διαφορά πρόσεξες με την ραμ,με τις ειδοποιήσεις; Θέμα με τις ειδοποιήσεις δεν είχα οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Για την ram του έχω φορτώσει πολλές εφαρμογές και δεν κάνει reload. Καλύτερα να μιλήσει όμως κάποιος για παιχνίδια. Εκει θα φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πολύ καλή διαχείριση της ραμ σε απαιτητικά παιχνίδια ελπίζω να φτιάξουν και την ποιότητα του ήχου κατά την διάρκεια εγγραφής βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 1. Πήγαινε στις επιλογές τοποθεσίας πάτα μπες μέσα, πάτα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και μπες στην σάρωση. Απενεργοποίησε και την σάρωση wifi και την bluetooth. 2. Αν έχεις και το viber πας στις ρυθμίσεις του και πας στα γενικά-πολιτική αναστολής λειτουργίας-και το βάζεις στην κάτω επιλογή ποθ λέει σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της συσκευής. Το viber το είχα ήδη κάνει. Εκανα και το πρώτο αλλά συνεχίζει να φαίνεται μόνιμα ότι λειτουργεί το WiFi στο ιστορικό μπαταρίας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πολύ καλή διαχείριση της ραμ σε απαιτητικά παιχνίδια ελπίζω να φτιάξουν και την ποιότητα του ήχου κατά την διάρκεια εγγραφής βίντεο... Τωρα θελω να δω αν θα κανει κανενας στο youtube vs με το s7! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδιά η μετάβαση από v10 σε oneplus 3 αξίζει η μπα? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σας φαίνεται περίεργο που η συσκευή είναι ταχύτερη απο s7 ; Εμενα αν και εχω s7 edge καθόλου! Έχουν ιδιο επεξεργαστή και το one+ 2gb ram παραπανω και ρομ 500mb στο xda ενω το s7 2gb σαβουρες. Θα ηταν περίεργο να ηταν τα s7 γρηγορότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε όσους έχουν το κινητό τους προτρέπω να αφαιρέσουν τη ζελατίνα από την οθόνη.. ..καμία σχέση! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε ναι εννοειται αυτο , καμια σχεση και εδω και σε ολα τα κινητα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σας φαίνεται περίεργο που η συσκευή είναι ταχύτερη απο s7 ; Εμενα αν και εχω s7 edge καθόλου! Έχουν ιδιο επεξεργαστή και το one+ 2gb ram παραπανω και ρομ 500mb στο xda ενω το s7 2gb σαβουρες. Θα ηταν περίεργο να ηταν τα s7 γρηγορότερα! Μια φιλική διευκρίνηση η full stock rom του one plus 3 είναι 1.2gb. 500mb θα είδες κάποιο ΟΤΑ update η κάποια custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ναι εχεις δικιο,custom rom ειδα στο xda το αναφερω κι ολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superkots Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εγω ρε παιδια ειμαι ακομα στην εκδοση 3.1.2 και οταν παω στις ενημερωσεις συστηματος δεν βρισκει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν έχει περάσει σε όλες τις χώρες ακόμα. Εμένα από Γερμανία μου ήρθε η OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έχει πάει κανένας χρήστης ios από iPhone 6 η 6s στο oneplus 3 να μας πει εντυπώσεις; Ειδικά από το 6 plus που είναι αντίστοιχη συσκευή; Είδα την παρουσίαση και από την πρώτη μέρα μου άρεσε και διαβάζω τα καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εγω ρε παιδια ειμαι ακομα στην εκδοση 3.1.2 και οταν παω στις ενημερωσεις συστηματος δεν βρισκει τιποτα. Μεσα σε 48 ωρες, θα εχει ολοκληρωθει το rollout και θα σου ερθει. :) *Δεν ξερω γιατι, αλλα παρολο που βγηκε η εκδοση 1 Ιουλιου, εχει το security patch του Ιουνιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παιδιά όποιος θέλει το 3.2.0 update για το 1+3, απλά ας κατεβάσει την εξής εφαρμογή για αλλαγή vpn. Επιλέγουμε Γερμανία και μετά ελέγχουμε για ενημερώσεις. Δούλεψε με την πρώτη! Με την SRGB επιλογή, φαίνεται αρχικά πιο ξεβαμμενη η οθόνη.. Αλλά όσο το συνηθίζει το μάτι, τόσο πιο φυσιολογικό δείχνει έναντι της oversatured - αλά Samsung- προηγούμενης επιλογής.. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο γιατί το κινητό ήδη πετούσε .. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ρε παιδιά,πόσο sot σας δίνει? Κάτι άλλο,σκέφτομαι για root,εύκολη διαδικασία εδώ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 4 ώρες και πανω send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ρε παιδιά,πόσο sot σας δίνει? Κάτι άλλο,σκέφτομαι για root,εύκολη διαδικασία εδώ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το root φαίνεται πολυ ευκολο λιγο π έψαξα... Απλα Θέλω ν ρωτήσω μετα το root τa update τ κανει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 @jeronimo7: thanks για το tip με το vpn. Έκανα άμεσα update. Ένα θέμα που με απασχολούσε είναι ότι το Real Racing 3 (το μοναδικό παιχνίδι που ασχολούμαι που και που), είχε σοβαρό πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ήχου. Μετά το update λειτουργεί πλέον κανονικά! Μπράβο στην OnePlus για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του software της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έχει πάει κανένας χρήστης ios από iPhone 6 η 6s στο oneplus 3 να μας πει εντυπώσεις; Ειδικά από το 6 plus που είναι αντίστοιχη συσκευή; Είδα την παρουσίαση και από την πρώτη μέρα μου άρεσε και διαβάζω τα καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6769355 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts