Jump to content

Χιονίζει

0N3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 470
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δρόμοι ανοιχτοί?? Απο χαλκιδική μεχρι καρδία εφτασα και γύρισα πίσω. Να δω πως θα πάω κοζανη, που χιονίζει εδώ και 2 μέρες.Οχι άλλο χιόνι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αντε να χιονισει και σε αυτην την _#)#($**&($&*$πολη της Αθηνας :-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγώ πάντως πήγα Κηφισιά πριν λίγο γύρισα και χιόνιζε κανονικά

Χαρήκαμε πάλι απόψε... :p

:X

Δρόμοι ανοιχτοί?? Απο χαλκιδική μεχρι καρδία εφτασα και γύρισα πίσω. Να δω πως θα πάω κοζανη, που χιονίζει εδώ και 2 μέρες.Οχι άλλο χιόνι!!!!

Όχι άλλο χιόνι indeed. Είμαι στην Κοζάνη και χτες βράδυ είχαν παγώσει τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε το χιόνι έχει καλύψει οτιδήποτε είναι ακίνητο.

Ελπίζω τα ταξί να πηγαινοέρχονται κανονικά γιατί αυτοκίνητο δεν παίρνω για το ΤΕΙ (α, σας είπα το άκρον άωτον της γκαντεμιάς? Να χιονίζει και να σπάσουν ταυτόχρονα και τα δύο πιαστράκια των αλυσίδων! Oh yes!).

:shifty:

Εγώ πάντως πήγα Κηφισιά πριν λίγο γύρισα και χιόνιζε κανονικά

Χαρήκαμε πάλι απόψε... :p

Αντε να το κατεβασει και λιγο προς τα κατω: Ζωγραφου, Ιλισια, Καισαριανη να γουσταρουμε... :rolleyes:

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Οι προβλέψεις λένε ότι θα ρίξει και σε αυτές τις περιοχές. Ήδη όποιος κυκλοφορεί έξω τώρα μυρίζεται το χιόνι. Είναι χιονιάς ο καιρός με το τσουχτερό εκείνο κρύο. Με χαλάει όμως το βρεγμένο έδαφος από τη χθεσινή βροχή... :mad:

Πάντως στην Κηφισιά δεν έχει ούτε ίχνος από χιόνι τώρα δυστυχώς...

Αλλά το περιμένω πώς και πώς! Θυμάστε πέρσυ? Τι καλά!

...And yet I know the worst is still to come...

Εύοσμο δεν έχει τιποτα τρομερό αλλά δν έχουμε σχολείο!!!!!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ναι ρε γμτ. Εδώ ξυπνάω κάθε πρωί (τί πρωί δηλαδή, κατά τη 1 συνήθως :Ρ) και περιμένω να δω το χιόνι...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Και εδώ Γουδί έριξε 5-6 νιφάδες και αυτό ήταν! Χιόνισε στην Αθήνα!!! Πάντως εκεί ψηλά στον Υμηττό το έχει στρώσει για τα καλά. Όσοι πηγαίνετε Πανεπιστημιούπολη θα βλέπετε ωραίο θέαμα... ;)

osoi apo esas goustarete polu to xioni elate sofia kai parte to olooooooooo!!to exo sixa8ei pia!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αντε να ριξει λιγο και στον Πειραια μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα και μεις.. :confused:

Αντε , παιζει κ να μην εχουμε σχολειο Αυριο!

Εμεις οι γκαντεμηδες σημερα ειχαμε εκδρομη! :( ετσι κ αλλιως δεν πηγα ομως :whistle:

ti tyxeroi poy eisaste (athineoi, thessalonikiotes) ego edo kato (kalamata) 15 xronia tora dem exei xionisei ektos apo persi pou xionise gia misi ora(k imastan stin taksi k molis to idame kavalisame ta thrania k bgikame ekso paraligo n riksoyme ton kathigiti katv apo ta sproksimata) k ayto itan olo bebea o TAYGETOS....einai gematos.... xioni sas zileyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Όχι άλλο χιόνι indeed. Είμαι στην Κοζάνη και χτες βράδυ είχαν παγώσει τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε το χιόνι έχει καλύψει οτιδήποτε είναι ακίνητο.

Ελπίζω τα ταξί να πηγαινοέρχονται κανονικά γιατί αυτοκίνητο δεν παίρνω για το ΤΕΙ (α, σας είπα το άκρον άωτον της γκαντεμιάς? Να χιονίζει και να σπάσουν ταυτόχρονα και τα δύο πιαστράκια των αλυσίδων! Oh yes!).

Μα καλά μένεις στην Κοζάνη και ασχολείσαι ακόμη με αλυσίδες; :blink: Εγώ είμαι από Πτολεμαΐδα και έχω καταλήξει στη λύση-μονόδρομο: ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ

Ολο χθες το βραδυ χιονιζει και μεχρι πριν 2 ωρες τωρα απο οτι βλεπω δεν χιονιζει

Στα αυτοκινητα το ειχε στρωσει για τα καλα.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εδώ στα Γιάννενα, χιόνιζε μέχρι χτες, 7 μέρες. Απο Πεμπτη μέχρι Δευτέρα δεν είχαμε σχολείο. Σήμερα ωραίος ήλιος εδώ!
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg