Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 καλήμερα έχει αγοράσει κάνεις φορτιστή fast charger από εξωτερικό? Ναι, προτίμησε της Blitzwolf που είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει εκεί έξω. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ή δείτε και εδώ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 για να προτείνετε τον ίδιο πρέπει να είναι πολύ καλός ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μαλλον δε διαβασες το δικο μου μηνυμα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μάλλον δε διάβασες το δικό μου μήνυμα.. Ήμουν από την μεσημεριανή σιεστα και μου διέφυγε Τελικά έμαθες από τι κάηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν εμαθα, μου το γυρισαν φτιαγμενο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δεν εμαθα, μου το γυρισαν φτιαγμενο. Μία χαρά αφού το έφτιαξαν. Εγώ είδα ότι με το powerbank που έχω της Xiaomi φορτίζει ποιο γρήγορα. Δεν έχω κάνει μετρήσεις χρόνου βέβαια να δω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω το zuk 2 Z2131 με έκδοση zui 1.9.044 που έχει και ελληνικά (σπαστά) . έχω πρόβλημα με το safecenter και το phone που κάνω κλήσεις τα πατάω και δεν κάνουν τίποτα. είχε και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και πώς το έλυσε; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkrangergr Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 καλησπερα!!πρωτη φορα γραφω σε αυτο το φορουμ...εχω παραγγειλει το zuk z2 απο το banggood στις 19/4..σημερα ειδα οτι τα περισσοτερα κινητα περνανε απο τελωνειο τον τελευταιο καιρο ..μπορω να το ακυρωσω ενω ειναι shipped απο 21/4?ο λογος ειναι οτι θελω να το παρω απο Ελλαδα που εχει και καλα εγγυηση '2 χρονων' αλλα και καλουτσικη τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 καλησπερα!!πρωτη φορα γραφω σε αυτο το φορουμ...εχω παραγγειλει το zuk z2 απο το banggood στις 19/4..σημερα ειδα οτι τα περισσοτερα κινητα περνανε απο τελωνειο τον τελευταιο καιρο ..μπορω να το ακυρωσω ενω ειναι shipped απο 21/4?ο λογος ειναι οτι θελω να το παρω απο Ελλαδα που εχει και καλα εγγυηση '2 χρονων' αλλα και καλουτσικη τιμη... Φίλε μου εγώ έχω παραλάβει 4 κινητά φέτος και κανένα δεν πήγε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Αξίζει η μετάβαση απο Moto G3 (2GB), παίζει στα 148€ με κουπόνι στο Banggood? Edited April 23, 2017 by KostasMD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 καλήμερα έχει αγοράσει κάνεις φορτιστή fast charger από εξωτερικό? καλό θα ήταν πρίν αγοράσεις να διαβάσεις αυτά https://zukfans.eu/community/threads/request-quick-charge-support-qc-3-0.2526/ Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 καλό θα ήταν πρίν αγοράσεις να διαβάσεις αυτά https://zukfans.eu/community/threads/request-quick-charge-support-qc-3-0.2526/ Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Καλησπερα!εχω την καινούργια έκδοση την κινεζικη. Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν ελληνικά τα playstore, viber κτλ.; και μπορώ με καποιο τρόπο να περασω τις επαφες που εχω στο gmail μου; Edited April 24, 2017 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminator69 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλήμερα και κάλως ήρθες στην παρέα. έχει μέσα ελληνικά? αν έχει δεν είναι καθαρή εκδοσή ROM είναι πειραγμένη από το κατάστημα που το πήρες βάζεις την γνήσια είτε την ινδική είτε την κινεζική και είσαι άρχοντας. Η Ινδικη έχει μέσα Play Store χωρίς κινέζικες εφαρμογές και από γλώσσες αγγλικά και ινδικά βασίζεται ακόμα στο Android 6 αλλά θα πάει στο Android 7 αρχές Μάιου μεσώ ΟΤΑ. Η Κινέζικη δεν έχει μέσα Play Store πρέπει να το βάλεις εσύ και από γλώσσες αγγλικά και κινέζικα βασίζεται Android 7 άλλα δεν παίρνει αναβαθμίσεις μεσώ ΟΤΑ τις περνάς εσύ. Το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ μέσα πρέπει να έχει βάλει την ινδική Εγώ τα κατάφερα να αλλάξω ROM με αυτόν τον οδηγό https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/ καλή επιτυχία Ευχαριστω για την κατατοπιστικη βοηθεια. Τελικα ειχα κατεβασει την πιο προσφατη εκεινη την μερα χωρις να ξερω αν ηταν η ινδικη ρομ ή η κινεζικη και ηταν η κινεζικη που βασικα σημαινει και πολυ crapware (δεν ξερω την αντιστοιχια με την ινδικη). Βαρεθηκα να προσπαθω να σβηνω και να διαγραφω εφαρμογες καθως το θεωρησα κι αλλη ταλαιπωρια να μπλεξω με ξεκλειδωματα και τετοια. Παντως δεν ξερω για την συγκεκριμενη κινεζικη ρομ (που ειναι και android 7.0) αλλα νιωθω οτι το κινητο δεν ειναι και τοσο γρηγορο σε σχεση με τα βιντεο στο youtube που κυκλοφορουσαν και το συγκρινανε με αλλα "καλυτερα". Πιο συγκεκριμενα μου φαινεται οτι αργει κι η αποκριση στο touch λες και laggarei. Κι απο multitasking και ram management δεν εχω δει κατι extreme με το πως διαφημιζοταν το κινητο. Η καμερα πάλι τραβηξω την φωτογραφια φαινεται πιο καθαρα απο οτι οταν γινεται το capture. Δεν ξερω αν με καποιο update διορθωθουν τα γενικα προβληματα ή κι αν ειμαι ο μονος που δεν μου φαινονται ολα και τοσο ροδινα σε συνδυασμο οτι εκατσα και 2 μηνες τελωνειο.:shoot::shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 φίλε μου κατέβασε και βάλε την ινδική που είναι κομπλέ και light.;) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Στην ινδική θα έχω ελληνικό playstore, εφαρμογές; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εγώ πάντως έχω την κινέζικη και το κινητό φυσάει με τα nougat. Τρομερή βελτίωση στην κάμερα, κάνει πραγματικά την νύχτα μέρα αφού ρυθμίζεις και πόση ώρα θα μείνει ανοιχτό το κλείστρο. Λυπάμε πραγματικά τα παιδιά που το πούλησαν λόγο κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_612134.html?admitad_uid=dbe707952fd4a69c8602eda60887bab8 Aυτο εδω απο gearbest που λεει international rom, τι ειναι;;; Θα θελει φλασαρισμα Ινδικης ή φοραει καποια καλη ρομ για ευρωπαικη αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Η ινδική είναι. Αλλά και out of stock Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Το βραδυ ειχε αρκετο στοκ. Τωρα οντως εξαντληθηκε. Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminator69 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 φίλε μου κατέβασε και βάλε την ινδική που είναι κομπλέ και light.;) Βρηκα κι εβαλα την ινδικη αλλα με android 6, γενικα στις κοντινες με vanilla δεν μαρεσουν τα soft keys και εδω ειναι αχρειαστα εφοσον υπαρχει το u-touch. Διαβασα σε διαφορα forums οτι μερικοι ειτε με κινεζικη ειτε με ινδικη ξεκινησαν και λαμβανουν updates για android 7. εχει λαβει καποιος καποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosVsL Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Η κινέζικη ειναι nougat και zui 2.5 από τον Δεκέμβριο αν δε κανω λαθος. Η ινδική σε ενα μήνα βαριά θα πάρει update. Εχω ενα θέμα με την κάμερα. Εχω όλες τις ρυθμίσεις στο auto κ μου βγάζει το δεξιό μέρος θολό χωρίς να βάζω θολό τοπίο ή οτιδήποτε. Υ. Γ. Τέλος το zuk brand. Απο δω κ στο εξής lenovo Moto.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Γεια σας παιδιά! Επειδή δεν γνωρίζω πολλά.... θέλω να αγοράσω το Zuk Z2 απο εδώ.... https://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html Γνωρίζει κανείς το Site??? Είναι εντάξει??? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ROM??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Γνωρίζει κανείς το Site??? Είναι εντάξει??? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την ROM??? Μια χαρα ειναι το site. Θα ερθει με μια ρομ που θα εχει Ελληνικα αλλα δεν ξερω αν δεν θα εχει προβληματα. Edited April 28, 2017 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts