Jump to content

darkrangergr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by darkrangergr

  1. καλησπέρα, έχω την έκδοση 12.0.4.0 GLOBAL QFAMIXM εδώ και καιρό και δεν μου έχει εμφανίσει καποια ενημερώσει ενώ έχει βγει η V12.5.1.0.RFAMIXM (MIUI12) global. μπορώ να την κατεβάσω χειροκίνητα και να την κάνω install ή θα πρπει να κάνω κάτι άλλο?
  2. δηλαδη ποσες ωρες λειτουργιας βγαζει?
  3. καλησπερα,κατοχος lenovo zuk z2 plus 3μιση χρονια ηρθε η ωρα για αναβαθμιση.ειμαι αναμεσα σε xiaomi mi8 και mi9..μεταχειρισμενα το mi8 ξεκιναει απο 160 και το mi9 απο 240 .ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για το mi9?ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα hardware που να δικαιολογει την τιμη?
  4. Καλησπερα!!εχοντας βαλει την κινεζικη στοκ 4.0.199 st εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες μου ερχεται μηνυμα στο fb η στο email και δεν μου εμφανιζει την ειδοποιηση..απο οτι καταλαβα το κινητο βαζει σε sleep mode το wifi ,αλλαξα τις ρυθμισεις του network να ειναι παντα on αλλα δεν αλλαξε κατι...εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα. εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?
  5. Για να βαλω την κινεζικη stock το κανω απευθειας με mi flash ?
  6. καλησπερα..εχω την zui 2.5.104 st indian rom για πανω απο χρονο και σκεφτομαι να βαλω την κινεζικη που εχει παρει περισσοτερες αναβαθμισεις..αξιζει?
  7. καλησπερα, μολις σημερα παρελαβα το zuk z2,περασα κατευθειαν την ινδικη stock rom και παρατηρησα οτι δεν παιρνει ενημερωσεις...εχει την 2.0.093 st. υπαρχει καποιο 'κολπο' για να ενημερωνεται αυτοματα ή πρεπει να γινει χειροκινητα?
  8. καλησπερα!!πρωτη φορα γραφω σε αυτο το φορουμ...εχω παραγγειλει το zuk z2 απο το banggood στις 19/4..σημερα ειδα οτι τα περισσοτερα κινητα περνανε απο τελωνειο τον τελευταιο καιρο ..μπορω να το ακυρωσω ενω ειναι shipped απο 21/4?ο λογος ειναι οτι θελω να το παρω απο Ελλαδα που εχει και καλα εγγυηση '2 χρονων' αλλα και καλουτσικη τιμη...
×
×
  • Create New...