NikosVsL Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή δε γνωρίζω πολλά όσον αφορά, bootloaders και root, ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Εχω περάσει την zui 2.3st και έλεγα να στραφώ προς την cm13 της LR team. Πιστεύετε πως αξίζει να το κανω τώρα που η cm κλείνει? Εχω ξεκλειδωμενο bootloader και rootαρισμενο κινητό? Πως το καταλαβαινω? Και το twrp τι ακριβώς είναι? Διαφωτιστε με λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Έχει κανείς εγκαταστήσει με επιτυχία Google aps στη 2.3.042; Έχω διαβάσει για κάποιους που είχαν προβλήματα. Συγγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά όταν λέμε "google apps" τι ακριβώς εννοούμε? Έχω Google maps, Google σκέτο... τι άλλο υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias1984 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εγω κατεβασα και εγκατεστησα τη v5 απο franckie. Ειναι αρκετα καλη, με ελληνικη μετάφραση με λαθη και οχι 100℅ , αφου σε καποια μενου, ειναι στα αγγλικα.Μικρο το κακο ομως για αυτο που προσφερει. θες να μας δωσεις το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 http://zukfans.eu/community/index.php?threads/530/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Δεν ξέρω εάν είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά μιας και το έλυσα σας το δείχνω μπας και βοηθήσω και άλλους. Δεν έβρισκα καλή και εύχρηστη βάση αυτοκινήτου που να ταιριάζει το κινητό μας ακριβώς. Και να χωράει μαζί με την λεπτή διάφανη θήκη χωρίς πρόβλημα. Έφτιαξα αυτή που βλέπετε στις φώτος του εμπαυ. http://www.ebay.com/itm/112252560992?item=112252560992&viewitem=&vxp=mtr Στο πάνω μέρος έβαλα ένα κλιπ με 2 μαγνητάκια και έχει πολύ ωραία αίσθηση. Βάζω και βγάζω το κινητό με το ένα χέρι πολύ εύκολα. Πίσω έχω 2 θέσεις για γυαλιά ηλίου. Και το καλώδιο φόρτισης μπαίνει με το ένα χέρι χωρίς να κρατάς με το άλλο το κινητό. Αν κάποιος έχει 3d printer μπορώ να του στείλω το σχέδιο δωρεάν να το τυπώσει μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν ξέρω εάν είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα αλλά μιας και το έλυσα σας το δείχνω μπας και βοηθήσω και άλλους. Δεν έβρισκα καλή και εύχρηστη βάση αυτοκινήτου που να ταιριάζει το κινητό μας ακριβώς. Και να χωράει μαζί με την λεπτή διάφανη θήκη χωρίς πρόβλημα. Έφτιαξα αυτή που βλέπετε στις φώτος του εμπαυ. http://www.ebay.com/itm/112252560992?item=112252560992&viewitem=&vxp=mtr Στο πάνω μέρος έβαλα ένα κλιπ με 2 μαγνητάκια και έχει πολύ ωραία αίσθηση. Βάζω και βγάζω το κινητό με το ένα χέρι πολύ εύκολα. Πίσω έχω 2 θέσεις για γυαλιά ηλίου. Και το καλώδιο φόρτισης μπαίνει με το ένα χέρι χωρίς να κρατάς με το άλλο το κινητό. Αν κάποιος έχει 3d printer μπορώ να του στείλω το σχέδιο δωρεάν να το τυπώσει μόνος του. Πολύ ενδιαφέρον! Δεν έχω 3D printer, εσύ το έφτιαξες σε τέτοιον? Είναι κάτι σαν CNC machine? To σχέδιο το βρήκες κάπου ή το έφτιαξες μόνος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ναι σαν cnc είναι μικρό. Το σχέδιο το έφτιαξα μόνος μου και το βελτιωσα αρκετές φορές. Και πλέον κατέληξα ότι με αυτήν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ναι σαν cnc είναι μικρό. Το σχέδιο το έφτιαξα μόνος μου και το βελτιωσα αρκετές φορές. Και πλέον κατέληξα ότι με αυτήν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλήθεια πόσο κοστίζει ένας τέτοιος εκτυπωτής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αυτός που έχω είναι ο ultimaker 2 και έχει κάνα 2500€ περίπου έτοιμος. Εγώ τον έφτιαξα μόνος μου και μου έφτασε κάνα χιλιάρικο με τις αναβαθμίσεις. Από την μάνα του έχει περιορισμούς που με χαλούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλη χρονια εχω καιρο να μπω στο τοπικ τελικα αξιζει το κινητο? εχουν βγει ρομ με ελληνικη γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μόνο custom, δες λίγα post πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλη χρονια εχω καιρο να μπω στο τοπικ τελικα αξιζει το κινητο? εχουν βγει ρομ με ελληνικη γλωσσα? http://zukfans.eu/community/forums/custom-z2plus-rom-releases.16/ οι cm based έχουν κανονικά ελληνικά, οι στοκ based του francko έχουν ελληνικά στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 παιδια εχω σοβαρο προβλημα..εχω περασει και indian official kai china official αλλα δεν εχω σημα δικτυου...μεσα στις ρυθμισεις αναγνωριζει οτι εχω odafone gr αλλα μου λεει no service.....καμια λυση? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Εχεις IMEI ?? Γραψε *#06# και πρεπει να σου φερει 2 νουμερα , για δες το και πες μας Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Για να βαλουμε την ΡΟΜ που προτεινεται http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-global-rom-v7-20161201.530/ υπαρχει καποιος οδηγος?Ειναι ευκολο ή θα φαμε κανενα 3ημερο στο σκαψιμο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εχεις IMEI ?? Γραψε *#06# και πρεπει να σου φερει 2 νουμερα , για δες το και πες μας κανονικα 2 ιμει Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 κανονικα 2 ιμει Δοκίμασες την καρτα σε αλλη συσκευή? Δουλεύει ? Μηπως εχει Preferred Network 4G και δεν ειναι ενεργοποιημένη? Ειχες δει καθολου σημα στο τηλέφωνο πριν φλασαρεις αλλες rom ? σορρυ πολλες ερωτήσεις αλλα δεν μπορω να το προσδιορίσω :confused: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Δοκίμασες την καρτα σε αλλη συσκευή? Δουλεύει ? Μηπως εχει Preferred Network 4G και δεν ειναι ενεργοποιημένη? Ειχες δει καθολου σημα στο τηλέφωνο πριν φλασαρεις αλλες rom ? σορρυ πολλες ερωτήσεις αλλα δεν μπορω να το προσδιορίσω :confused: Η κάρτα είναι μια χαρά.....και με 4g παίζει...σήμα Δεν ξέρω αν είχε πριν το φλασαρω Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Χαιρετώ, είμαι κάτοχος (υπέρικανοποιημένος) ενός ZUK Z1 με CM13. Μια και θα το προωθήσω στη σύζυγο σκέφτομαι να πάρω το ZUK2. Κρυφός μου πόθος βέβαια άλλος (Oneplus 3T). Το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει η χλιαρή υποστήριξη στις ROM απο το XDA. Λίγα πράματα και αρκετά θεματάκια απότι διαβάζω. Στο ZUK1 όλα δουλεύουν άψογα και σφεντόνα. Πρώτη μου επιλογή θα είναι και εδώ η CM13. Εχει δοκιμάσει κανείς τις υπόλοιπες επιλογές? Unofficial CyanogenMod 13 by fedor917 https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro/development/6-0-1-unofficial-cyanogenmod-13-t3504123 Unofficial RESURRECTION REMIX by fedor917 https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro/development/6-0-1-unofficial-resurrection-remix-t3504145 Official MoKee Roms https://download.mokeedev.com/?device=z2 Z2plus 2.3.042 MULTILANGUAGE v15 - 20161122 http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-2-3-042-multilanguage-v15-20161122.831/ Επίσης στούς Ρώσους ZUI 2.3.042 ST + RUS + GAPPS Captainemo 's mod V2 for QFIL http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=757674&st=1760#entry54681835 Edited January 7, 2017 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εγώ κατέληξα στη mokee προς το παρόν. Όλες οι stock based έχουν πρόβλημα με τα push notifications, ενώ μου φαίνεται καλύτερη σε διαχείριση μπαταρίας από τη cm13. Περιμένω βέβαια μια σοβαρή ρομ με Android 7 Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εγώ κατέληξα στη mokee προς το παρόν. Όλες οι stock based έχουν πρόβλημα με τα push notifications, ενώ μου φαίνεται καλύτερη σε διαχείριση μπαταρίας από τη cm13. Περιμένω βέβαια μια σοβαρή ρομ με Android 7 Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η resurrection remix του fedor μια χαρά είναι σε android 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Πρός το παρόν πρέπει να μείνω με έκδοση Android 6 γιατί χρησιμοποιώ της Alcatel το ONETOUCH Watch http://www.alcatelonetouch.us/alcatel-onetouch-watch-small-medium-band-black και ΔΕΝ δουλέύουν τα push notifications με 7. Αλλιώς ήρθε η ώρα για άλλο ρολόι .... Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 η resurrection remix του fedor μια χαρά είναι σε android 7 δεν εχει bugs? το video recording δουλευει? Οι ειδοποιησεις ερχονται στην ωρα τους ή οποτε τους καπνισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 δεν εχει bugs? το video recording δουλευει? Οι ειδοποιησεις ερχονται στην ωρα τους ή οποτε τους καπνισει? μπορεί να έχει κάποια αλλά δεν ενοχλούν, ναι βίντεο δουλεύει, ειδοποιήσεις στο gmail όντως κάποιες φορές έρχονταν με καθυστέρηση, δεν ξέρω αν έχει βγει update αλλά μιλάω για την έκδοση από το Νοέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 μπορεί να έχει κάποια αλλά δεν ενοχλούν, ναι βίντεο δουλεύει, ειδοποιήσεις στο gmail όντως κάποιες φορές έρχονταν με καθυστέρηση, δεν ξέρω αν έχει βγει update αλλά μιλάω για την έκδοση από το Νοέμβριο Ναι, μονο που η resurrection ειναι android 6 based και οχι 7...Οποτε δουλευει το βιντεο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts