johnnyman25 Δημοσιεύτηκε June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2016 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του g4 εδώ και κάποιο καιρό πολύ ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σκεφτομαι να πάω σε g5 η v10. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε ένα από τα 2 η να μείνω με το g4? Ευχαριστώ. :) Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 κάτσε με το g4.πεταμένα λεφτά να κάνεις update για καθημερινή χρήση, σιγά τις διαφορές Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του g4 εδώ και κάποιο καιρό πολύ ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σκεφτομαι να πάω σε g5 η v10. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε ένα από τα 2 η να μείνω με το g4? Ευχαριστώ. :) Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Στο τελευταίο μήνυμα στο θέμα επιλογής s6 - g5 σου έχω απάντηση. :D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του g4 εδώ και κάποιο καιρό πολύ ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σκεφτομαι να πάω σε g5 η v10. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε ένα από τα 2 η να μείνω με το g4? Ευχαριστώ. :) Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Μονό και μονό για τα θέματά που μπορεί να παρουσιάσει το g4 θα έφευγα σε άλλη συσκευή άλλα όχι lg:cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σαν τι άλλο να πάρω? Τα Samsung δεν με αρέσουν και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.. Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σε σχέση με το G4 που έχεις το v10 έχει την, δεύτερη οθόνη, +1GB ram, fingerprint sensor, hifi audio, μεγαλύτερη οθόνη και είναι πιο ανθεκτικό. Το G5 σε σχέση με το G4 έχει καλύτερο επεξεργαστή, +1GB ram, fingerprint sensor, μικρότερη οθόνη, μεταλλική κατασκευή και modular design. Επιπλέον και τα 2 έχουν wide ankle cameras το V10 μπροστά το G5 κύρια. Θεωρώ ότι και να πάρεις δεν έχεις κάποια τρελή διαφορά και δεν έχεις κάποια ουσιαστική αναβάθμιση. Αν βέβαια θέλεις να προχωρήσεις έστω και μόνο για αλλαγή τότε ουσιαστικά πρέπει να αποφασίσεις τι σου είναι πιο χρήσιμα μεγάλη οθόνη, hifi audio, wide ankle front face camera και ανθεκτικότητα vs μικρή οθόνη, wide ankle camera, καλύτερο επεξεργαστή. Προσωπικά θα έμενα στο G4 αλλά εάν έπρεπε να αποφασίσω το V10 το θεωρώ πιο πλήρες για τα δικά μου γούστα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σαν τι άλλο να πάρω? Τα Samsung δεν με αρέσουν και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.. Στάλθηκε από το LG G4 Red μου όλες οι ναυαρχίδες μια χαρά κάμερες έχουν αν δεν γουστάρεις την sammy δες πρώτα sony, huawei μετά motorola, htc Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ΑΝ ΟΜΩΣ ... θέλεις να πάρεις κάτι και να το κρατήσεις περισσότερο... τοτε θα πας σε G5 , Γιατί έχει τελευταία λέξη τεχνολογίας CPU/GPU και εν αντιθέση με τους snap808 θα σε πάει πιο άνετα 3 χρόνια, ενώ το snap808 θα κακογεράσει. ένα άλλο θέμα όσον αφορά την αντοχή στο χρόνο είναι το λογισμικό το οποίο τουλάχιστον όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, θα πάρει το λιγοτερο 1 χρόνο περισσότερο αναβαθμίσεις απο την LG. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Το μέγεθος του g4 το θεωρώ το ιδανικό. Το v10 το έχω δει από κοντά το έχει φίλος και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα και πολύ. Μεγάλο μείον για μένα και το βάρος του. Τώρα οσον αφορά το g5 τι 5.3 τι 5.5 σχεδόν ίδια θα είναι πιστεύω και από βίντεο που έχω δει. Απλά δεν ξέρω άμα αξίζει να δώσω το g4 και άλλα 200+ ευρώ για να πάω σε αυτό.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Για εμενα πουλα το g4 πριν σου βγαλει καποιο προβλημα γιατι μετα δεν θα πουλιεται σε καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Αφού σε ενδιαφέρει η κάμερα πήγαινε σε G5, μικρές οι διαφορές στην κάμερα με το G4, αλλά αναβαθμίζεσαι. Άλλωστε για να σκέφτεσαι να αλλάξεις κινητό μάλλον το G4 το έχεις βαρεθεί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 3, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ακόμα είμαι σε δίλημμα.. Το g4 δεν το έχω βαρεθεί απλά έλεγα να πάω σε κάτι λίγο καλύτερο. Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν είναι να πας σε κάτι ΛΙΓΟ καλύτερο να πάρεις το G5, αν θέλεις να πας σε κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ, να περιμένεις του χρόνου τις επόμενες ναβαρχίδες... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Γνωμη μου όπως εκανα εγω που ειχα το g4 3φορες εκανα το εξης...πουλησα το g4 πηρα v10 που ειναι πιο οικονομικο τωρα και αργοτερα που θα πεσει το g5 κλασικα θα το χτυπησω σιγουρα....ελπιζω να σε καλυψα φιλε μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Στο v10 το μόνο που με κάνει πίσω είναι το βάρος και το μέγεθος. Είχα Z ultra και ήθελα να παω στις 5.5 ίντσες που είναι ότι πρέπει.. Στο v10 ξεφεύγουμε πάλι... Στάλθηκε από το LG G4 Red μου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Παιδια συνηθίζεται το τηλεφωνο....γιατι ειναι οτι πιο σβελτο εχω δουλεψει....ανιζει και με το παραπανω τα χρηματα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Tελικα το εδωσα το g4 και αυριο παραλαμβανω v10 black!!ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλημερα στην παρεα!! :) Μετα απο μερικες μερες χρησης με το v10 με μπηκε το μικροβιο να παω σε g5.. Eσεις τι λετε θα κανατε αυτη την αλλαγη?Καποιος που ειχε και τα 2 να μας πει μια γνωμη? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εσένα φίλε @johnyman είναι ανίατη η ασθένεια....είναι ανώφελο να ζητάς θεραπεία για το μικρόβιο που σ' έχει χτυπήσει...:lol: :lol: Αφού θα το χτυπήσεις το g5, σε βλέπω, γιατί προβληματίζεσαι?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ρε johny, μυαλό δεν έβαλες με τα LG? Τι μικρόβιο είναι αυτό τέλος πάντων? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πιο ουδέτερο και meh τηλέφωνο από το G5 δεν θυμάμαι, πάντως. Όσο δυνατή σαν ναυαρχίδα και να είναι, με αφήνει αδιάφορο τόσο το design όσο και οι επιδόσεις του. Κυρίως το design του. Αλλά και το modularity όπως και οι διπλές κάμερες κτλ... Νομίζω πως το V10 είναι η χρυσή τομή αν σε ικανοποιεί η οθόνη σαν μέγεθος. Επόμενο στάδιο κατ' εμέ (που να αποτελεί και αναβάθμιση), το απόλυτο S7 edge. Αν καταλήξεις στο S7 (edge) δεν θα βρίσκεις με τι να το αλλάξεις. Ειλικρινά. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Χαχαχα μικρόβιο είναι αυτό!! Τι να κάνω. :D Το s7 καλό αλλά πολύ ακριβό.. Με το v10 πάντως είμαι υπερευχαριστημενος μέχρι στιγμής απλά με ζορίζει λίγο το μέγεθος. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Περίμενε..τώρα που θα βγει το note 5...θα πουλήσουν πολλοί το s7 edge...υ.γ. Να ζήσετε!! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα! Αντε και στα δικά σου τώρα!! Πέρα του ότι ειναι ακριβό δεν με τρελενει κιόλας... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts