Jump to content

Lg g5 η lg v10

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του g4 εδώ και κάποιο καιρό πολύ ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σκεφτομαι να πάω σε g5 η v10. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε ένα από τα 2 η να μείνω με το g4? Ευχαριστώ. :)

Στάλθηκε από το LG G4 Red μου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

κάτσε με το g4.πεταμένα λεφτά να κάνεις update για καθημερινή χρήση, σιγά τις διαφορές
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του g4 εδώ και κάποιο καιρό πολύ ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σκεφτομαι να πάω σε g5 η v10. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε ένα από τα 2 η να μείνω με το g4? Ευχαριστώ. :)

Στο τελευταίο μήνυμα στο θέμα επιλογής s6 - g5 σου έχω απάντηση. :D

kountouraN

Μονό και μονό για τα θέματά που μπορεί να παρουσιάσει το g4 θα έφευγα σε άλλη συσκευή άλλα όχι lg:cry:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Σαν τι άλλο να πάρω? Τα Samsung δεν με αρέσουν και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα..

Σε σχέση με το G4 που έχεις το v10 έχει την, δεύτερη οθόνη, +1GB ram, fingerprint sensor, hifi audio, μεγαλύτερη οθόνη και είναι πιο ανθεκτικό. Το G5 σε σχέση με το G4 έχει καλύτερο επεξεργαστή, +1GB ram, fingerprint sensor, μικρότερη οθόνη, μεταλλική κατασκευή και modular design. Επιπλέον και τα 2 έχουν wide ankle cameras το V10 μπροστά το G5 κύρια. Θεωρώ ότι και να πάρεις δεν έχεις κάποια τρελή διαφορά και δεν έχεις κάποια ουσιαστική αναβάθμιση. Αν βέβαια θέλεις να προχωρήσεις έστω και μόνο για αλλαγή τότε ουσιαστικά πρέπει να αποφασίσεις τι σου είναι πιο χρήσιμα μεγάλη οθόνη, hifi audio, wide ankle front face camera και ανθεκτικότητα vs μικρή οθόνη, wide ankle camera, καλύτερο επεξεργαστή. Προσωπικά θα έμενα στο G4 αλλά εάν έπρεπε να αποφασίσω το V10 το θεωρώ πιο πλήρες για τα δικά μου γούστα όμως.

Σαν τι άλλο να πάρω? Τα Samsung δεν με αρέσουν και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα..

όλες οι ναυαρχίδες μια χαρά κάμερες έχουν αν δεν γουστάρεις την sammy δες πρώτα sony, huawei μετά motorola, htc

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

ΑΝ ΟΜΩΣ ... θέλεις να πάρεις κάτι και να το κρατήσεις περισσότερο... τοτε θα πας σε G5 ,

Γιατί έχει τελευταία λέξη τεχνολογίας CPU/GPU και εν αντιθέση με τους snap808 θα σε πάει πιο άνετα 3 χρόνια, ενώ το snap808 θα κακογεράσει.

ένα άλλο θέμα όσον αφορά την αντοχή στο χρόνο είναι το λογισμικό το οποίο τουλάχιστον όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, θα πάρει το λιγοτερο 1 χρόνο περισσότερο αναβαθμίσεις απο την LG.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Το μέγεθος του g4 το θεωρώ το ιδανικό. Το v10 το έχω δει από κοντά το έχει φίλος και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα και πολύ. Μεγάλο μείον για μένα και το βάρος του.

Τώρα οσον αφορά το g5 τι 5.3 τι 5.5 σχεδόν ίδια θα είναι πιστεύω και από βίντεο που έχω δει. Απλά δεν ξέρω άμα αξίζει να δώσω το g4 και άλλα 200+ ευρώ για να πάω σε αυτό..

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Αφού σε ενδιαφέρει η κάμερα πήγαινε σε G5, μικρές οι διαφορές στην κάμερα με το G4, αλλά αναβαθμίζεσαι. Άλλωστε για να σκέφτεσαι να αλλάξεις κινητό μάλλον το G4 το έχεις βαρεθεί.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ακόμα είμαι σε δίλημμα.. Το g4 δεν το έχω βαρεθεί απλά έλεγα να πάω σε κάτι λίγο καλύτερο.

Αν είναι να πας σε κάτι ΛΙΓΟ καλύτερο να πάρεις το G5, αν θέλεις να πας σε κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ, να περιμένεις του χρόνου τις επόμενες ναβαρχίδες...
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Γνωμη μου όπως εκανα εγω που ειχα το g4 3φορες εκανα το εξης...πουλησα το g4 πηρα v10 που ειναι πιο οικονομικο τωρα και αργοτερα που θα πεσει το g5 κλασικα θα το χτυπησω σιγουρα....ελπιζω να σε καλυψα φιλε μ

Στο v10 το μόνο που με κάνει πίσω είναι το βάρος και το μέγεθος. Είχα Z ultra και ήθελα να παω στις 5.5 ίντσες που είναι ότι πρέπει.. Στο v10 ξεφεύγουμε πάλι...

Tελικα το εδωσα το g4 και αυριο παραλαμβανω v10 black!!ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! :)

• 3 weeks later...

Καλημερα στην παρεα!! :) Μετα απο μερικες μερες χρησης με το v10 με μπηκε το μικροβιο να παω σε g5..

Eσεις τι λετε θα κανατε αυτη την αλλαγη?Καποιος που ειχε και τα 2 να μας πει μια γνωμη?

Ευχαριστω πολυ!

Εσένα φίλε @johnyman είναι ανίατη η ασθένεια....είναι ανώφελο να ζητάς θεραπεία για το μικρόβιο που σ' έχει χτυπήσει...:lol: :lol:

Αφού θα το χτυπήσεις το g5, σε βλέπω, γιατί προβληματίζεσαι?? :blink: :blink:

Ρε johny, μυαλό δεν έβαλες με τα LG? Τι μικρόβιο είναι αυτό τέλος πάντων?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Πιο ουδέτερο και meh τηλέφωνο από το G5 δεν θυμάμαι, πάντως.

Όσο δυνατή σαν ναυαρχίδα και να είναι, με αφήνει αδιάφορο τόσο το design όσο και οι επιδόσεις του. Κυρίως το design του. Αλλά και το modularity όπως και οι διπλές κάμερες κτλ...

Νομίζω πως το V10 είναι η χρυσή τομή αν σε ικανοποιεί η οθόνη σαν μέγεθος. Επόμενο στάδιο κατ' εμέ (που να αποτελεί και αναβάθμιση), το απόλυτο S7 edge.

Αν καταλήξεις στο S7 (edge) δεν θα βρίσκεις με τι να το αλλάξεις. Ειλικρινά.

Χαχαχα μικρόβιο είναι αυτό!! Τι να κάνω. :D Το s7 καλό αλλά πολύ ακριβό..

Με το v10 πάντως είμαι υπερευχαριστημενος μέχρι στιγμής απλά με ζορίζει λίγο το μέγεθος.

Sent from my awesome LG V10 Black

Περίμενε..τώρα που θα βγει το note 5...θα πουλήσουν πολλοί το s7 edge...υ.γ. Να ζήσετε!!

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα! Αντε και στα δικά σου τώρα!!

Πέρα του ότι ειναι ακριβό δεν με τρελενει κιόλας...