stef31nos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δικαρτο LG-H818P 512 σειρα Romania.....Τελειο Αψογο σε ολα απροβληματιστο το καλυτερο δικαρτο που ειχα ever and ever!!!Δεν το αλλαζω με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δικαρτο LG-H818P 512 σειρα Romania.....Τελειο Αψογο σε ολα απροβληματιστο το καλυτερο δικαρτο που ειχα ever and ever!!!Δεν το αλλαζω με τπτ! Δίκαρτο ρουμάνικο σειρά 512. Πριν απο λιγο bootloop!! Το αλλάζω ΤΩΡΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 H818P Ρουμανία κι από εμενα 2καρτο και το εχω 3 μηνες. Αψογο και χωρις bootloop (για την ωρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δίκαρτο ρουμάνικο σειρά 512. Πριν απο λιγο bootloop!! Το αλλάζω ΤΩΡΑ!! Το ίδιο έχω, κρίμα ρε φίλε... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σειρά 506, αγορασμένο τον Ιούλιο. Δουλευμένο πάντα στα όρια. Root τον Νοέμβριο και πέρασμα custom Rom by seven. Τον Μάρτη πέρασα του τούρκου. Τον Απρίλη έπεσα σε bootloop. Αλλάξανε πλακέτα. Πλέον έχω 604, χωρίς root, μέχρι στιγμής όλα καλά. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σειρά 506, αγορασμένο τον Ιούλιο. Δουλευμένο πάντα στα όρια. Root τον Νοέμβριο και πέρασμα custom Rom by seven. Τον Μάρτη πέρασα του τούρκου. Τον Απρίλη έπεσα σε bootloop. Αλλάξανε πλακέτα. Πλέον έχω 604, χωρίς root, μέχρι στιγμής όλα καλά. Σου το βγάλανε εκτός εγγύησης προφανώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πως μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;;;; Σήμερα παρτίδα 505 έπεσε και μένα σε bootloop. :( :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σου το βγάλανε εκτός εγγύησης προφανώς; Και εγώ έχω την ίδια απορία. Τι έγινε με την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πως μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;;;; Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι περιορισμός του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι περιορισμός του συστήματος. στο τελος της ψηφοφοριας ας γραψουν οσοι τελικα επαθαν και θελουν να αλλαξουν....να δουμε τα τελικα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σου το βγάλανε εκτός εγγύησης προφανώς; Και εγώ έχω την ίδια απορία. Τι έγινε με την εγγύηση; αν είχε γίνει το root με lollipop με κλειδωμένο bootloader γιατί να του το βγάλουν εκτός εγγυήσης ?(αν κατάφερε βέβαια να το επαναφέρει σε στοκ) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ψηφησα οχι στην αρχη αλλα απο χθες ειμαι παθων.... Ειχα ξεκλειδωσει τον bootloader οποτε αντιο εγγυηση... Τελικα το εδωσα για ανταλακτικα και πηγα σε nexus 5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ψηφησα οχι στην αρχη αλλα απο χθες ειμαι παθων.... Ειχα ξεκλειδωσει τον bootloader οποτε αντιο εγγυηση... Τελικα το εδωσα για ανταλακτικα και πηγα σε nexus 5x. αρα εχουμε 2 ανατροπες ειδη.....87/29 μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εγώ το πουλησα και απο αύριο κάτοχος v10 black.Δεν μπορουσα να έχω στο μυαλο μου ποτε θα πέσει σε bootloop..κριμα γιατί με αρεσε πολυ σαν τηλεφωνο.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 αρα εχουμε 2 ανατροπες ειδη.....87/29 μεχρι τωρα Είναι υπερβολικό να βάζεις στο ίδιο καζάνι με τα χαλασμένα αυτά που θέλουν hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Είναι υπερβολικό να βάζεις στο ίδιο καζάνι με τα χαλασμένα αυτά που θέλουν hard reset. αν εξαιρέσεις ότι γλυτώνεις την ταλαιπωρία του σέρβις αλλά προσθέτοντας με το Hard reset ότι χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει, δεν είναι καθόλου υπερβολικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) αν εξαιρέσεις ότι γλυτώνεις την ταλαιπωρία του σέρβις αλλά προσθέτοντας με το Hard reset ότι χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει, δεν είναι καθόλου υπερβολικό! Τουλάχιστον -και χωρίς να θεωρώ μικρό πράγμα το software bootloop- δεν έχεις μια χαλασμένη συσκευή..και από την στιγμή που σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα hardware το bootloop, πιθανόν να διορθωθεί κιόλας με κάποιο update. Edited June 11, 2016 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Τουλάχιστον -και χωρίς να θεωρώ μικρό πράγμα το software bootloop- δεν έχεις μια χαλασμένη συσκευή..και από την στιγμή που σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα hardware το bootloop, πιθανόν να διορθωθεί κιόλας με κάποιο update. Ναι, εχεις μια συσκευη που σε εχει κανει ρακος ψυχολογικα, και περιμενεις ποτε θα το ξαναπαθει. Σοβαρα μιλας τωρα οτι δεν βραζουν στο ιδιο καζανι; Bootloop ειναι ολα. Τελος. Ο λόγος που διαχωρίζονται είναι ότι τουλάχιστον δε μένεις αυτόματα χωρίς κινητό σε περίπτωση που επανέλθει . . Edited June 11, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Συμφωνώ το ίδιο είναι ουσιαστικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 και ποιος σας εχει πει εσας οτι το bootloop οφείλεται σε hard h soft???κανενας.....δικα μας συμπερασματα ειναι ανα τον κοσμο!!!αρα οπως και να εχει για μενα ο διαχωρισμος δεν υπαρχει καθολου απο την αρχη...συμφωνω με τομμυ στην αναλυση του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Υπάρχει άλλο θέμα όπου συζητάμε για το bootloop. Εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο και αφορά το αν εμφανίστηκε στη συσκευής σας και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtolis Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αν εμφανίστηκε 2 φορές, την 1η άλλαξα πλακέτα και την 2η επανήλθε με hard reset, τι ψηφίζω ; 1, 2 ή και τα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αν εμφανίστηκε 2 φορές, την 1η άλλαξα πλακέτα και την 2η επανήλθε με hard reset, τι ψηφίζω ; 1, 2 ή και τα δύο; Έχω την εντύπωση το πιο ισχυρό το οποίο είναι κατά την γνώμη μου η φορά που πήγες σέρβις για αλλαγή πλακετας. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αν εμφανίστηκε 2 φορές, την 1η άλλαξα πλακέτα και την 2η επανήλθε με hard reset, τι ψηφίζω ; 1, 2 ή και τα δύο; Άλλαξε πλακέτα η συσκευη σου... ειναι ξεκάθαρο τι ψηφίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αγορασμένο τον Οκτώβριο παρτίδα 505 και 2ο αγορασμένο τον Απρίλιο παρτίδα 603 (dual) απολύτως κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts