kskender82 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Δοκιμασε μια αλλη εφαρμογη για SMS. Εγω εχω το Androit messages της google, και δουλευει μια χαρα εχω δοκιμασει... δεν εχει να κανει με την εφαρμογη... αυτο ειναι ξεκαθαρο. και στην procordia που πηρα τηλ, γνωριζουν το θεμα και δεν υπαρχει λυση... εχουν ενημερωσει και την εταιρεια στην κινα, αλλα δεν πηραν καμια απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 O νέος launcher της Β12 πάντως καταναλώνει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα απ' τον παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 O νέος launcher της Β12 πάντως καταναλώνει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα απ' τον παλιό. Μπορεις αν θελεις να αλλαξεις . Ποιον launcher χρησιμοποιεις; Εγω εχω τον MiFavor και δεν βλεπω καποια διαφορα στην καταναλωση μπαταριας. Πολυ καλος ειναι και ο Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Έχω ενα περίεργο θέμα που δε λύθηκε ούτε με το τελευταίο update. Το κινητό δε μπορεί να στείλει sms με πάνω απο περίπου 70 ελληνικούς χαρακτήρες. Έχω δοκιμάσει με διάφορες εφαρμογές και κεφαλαία/μικρά. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός με αγγλικά/ελληνικά δουλεύει. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Δεν έχω βρει κάποια πληροφορία αλλού. Edited September 19, 2018 by bebius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pcychos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αξίζει το update παιδιά.? Έχει αλλαγές..?εγώ έχω 2 θέματα τα οποία νομίζω τα είχαν κ άλλοι.. Πρώτον κάτι έχει πάθει κ δεν στέλνει SMS και το άλλο είναι ότι συνέχεια μ βγάζει αναβαθμίσεις εφαρμογών από Google play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogokussj4 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχω ενα περίεργο θέμα που δε λύθηκε ούτε με το τελευταίο update. Το κινητό δε μπορεί να στείλει sms με πάνω απο περίπου 70 ελληνικούς χαρακτήρες. Έχω δοκιμάσει με διάφορες εφαρμογές και κεφαλαία/μικρά. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός με αγγλικά/ελληνικά δουλεύει. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Δεν έχω βρει κάποια πληροφορία αλλού. φιλε μου το ειχα παντα αυτο το θεμα εδω κ 2 χρονια σχεδον που εχω το κινητο. Αν ξερει καποιος βρε παιδια ας μου απαντησει αν περναω αφοβα τη νεα αναβαθμιση.Ειμαι σε 1.2.0β06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 φιλε μου το ειχα παντα αυτο το θεμα εδω κ 2 χρονια σχεδον που εχω το κινητο. Αν ξερει καποιος βρε παιδια ας μου απαντησει αν περναω αφοβα τη νεα αναβαθμιση.Ειμαι σε 1.2.0β06 Ολοι εμεις που την περασαμε την Β12, δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Για το θεμα των μηνυματων, πιστευω οτι ειναι θεμα εφαρμογης, ή ρυθμισεων. Περασε μια αλλη εφαρμογη για μηνυματα. Πολυ καλη ειναι η εφαρμογη της google, "androit messages" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Χαιρετω την παρεα ,θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με την νεωτερη αναβαθμηση του axon 7 που να λειτουργει χωρις θεματα! Εχω την εκδοση 6.0.1 (Α2017GV.1.0.0B11) φυσικα μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση,οπως διαβασα σε προηγουμενες σελιδες η nougat μπαινει μονο χειροκινητα 1. Αξιζει να γινει αναβαθμηση διοτι το τηλεφωνο λειτουργει χωρις προβληματα ή θα μπλεξω με διαφορα θεματακια με την αναβαθμηση? Ξερω οτι ολοι τρεχουμε μολις βγει νεα εκδοση android να την παρουμε σαν τρελοι!!! 2. Εχω καεβασει απο το global site της zte βαζωντας την ΙΣΠΑΝΙΑ σαν χωρα την { AXON 7 SD card software package(354200B1794ZTE A2017GV1.2.0B12) }παραθετω το σχετικο link για οποιον θελει να κανει ελεγχο https://www.ztedevices.com/en/support/detail?id=1170789A90BA42E18B3364B80C7F5A26( εχει και pdf οδηγιες στα αγγλικα) & 3. Στο τελος μετα το περας της αναβαθμησης λεει οτι πρεπει να γινει reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να λειτουργει σωστα (αυτο αυτοματως σημαινει ολα τα προσωπικα αρχεια θα χαθουν και θα πρεπει να περαστουν ξανα ...δηλ. μπελας) ισχυει κατι τετοιο ρωτω και αναφερομαι σε αυτους που ηδη εκαναν την αναβαθμηση και σε καποιους αλλους που τους αρεσει να πειραματιζονται ωστε οι υπολοιποι να καταληξουμε μεσα απο την πληροφορηση που μας παρεχουν. Θα ηθελα μια απαντηση για τα τρια ερωτηματα μου εαν σε καποιον δεν του ειναι κοπος ...εθχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Μπορεί κάποιος να απαντήσει σχετικά με τον τρόπο αναβάθμισης σε android nougat για το zte axon 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Για το πρόβλημα με τα μηνύματα κατεβάστε την textra και στις ρυθμίσεις επιλέγουμε χωρίς τόνους, διακριτικά και διαίρεση μηνυμάτων sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 https://www.xda-developers.com/zte-axon-7-android-oreo-update-official/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 https://www.xda-developers.com/zte-axon-7-android-oreo-update-official/ Αφορά το μοντελο Α2017U που ειναι για την αγορα της Αμερικης και οχι το Α2017G που ειναι το Global οποτε για την ωρα περιμενουμε ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Αφορά το μοντελο Α2017U που ειναι για την αγορα της Αμερικης και οχι το Α2017G που ειναι το Global οποτε για την ωρα περιμενουμε ακομα... Σωστα. Παει καιρος που εχω να δω το θεμα και ξεχαστηκα... Προσωπικα το εχω πλεον για multimedia και VR (λογω αλλου κινητου) και διαβαζοντας οτι δεν υποστηριζει το daydream η νεα εκδοση, δεν ασχοληθηκα παραπανω. Προς το παρον βεβαια, θεωρητικα θα βγαλουν διορθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) ZTE Axon 7 kernel source for Android Oreo is now available https://www.gizchina.com/2018/10/29/zte-axon-7-kernel-source-for-android-oreo/ Ανοιξε πληρως ο δρομος για τροποποιημενες ρομς... Edited October 30, 2018 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantz Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλησπέρα,το τελευταίο 10 ήμερο το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται αρκετά ακόμα και με απλή χρήση, έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει??(έχω το nougat Β09) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλησπέρα,το τελευταίο 10 ήμερο το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται αρκετά ακόμα και με απλή χρήση, έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει??(έχω το nougat Β09) γιατι δεν δοκιμαζεις την Β12? εγω αυτην ειχα και δεν μου ειχε συμβει απο οσο θυμαμαι φαινομενο υπερθερμανσης. εξαλλου η Β12 ειναι και η τελευταια επισημη ROM που κυκλοφορει για το A2017G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Παιδιά τσεκάρετε τις ενημερώσεις σας. Βγήκε η official Oreo για το A2017G :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantz Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Την Β12 από που την κατέβασες?και όσο για Oreo υπάρχει κάπου επίσημα?Στις Σουηδίας νομίζω είδα ότι είχε μια ενημέρωση Οκτωβρίου,αν ξέρει κάποιος...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Την Β12 την κατεβάζεις από εδώ: https://www.ztedevices.com/en/support/detail?id=2304EE08F9A04ED98B58A048533F3999&fbclid=IwAR0KD4nIrbmtGSCB5Mxr9a_qCiABDH_z1Q15TrqjGkHFXmAy1I0Sl1EHjqs Για να πάρεις την Oreo μέσω OTA πρέπει πρώτα να είσαι στην Β12, οπότε ένα-ένα τα βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantz Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Έχει καμιά διαφορά με την Β12 από Σουηδία με ημερομηνία 11-10-18? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει καμιά διαφορά με την Β12 από τη Σουηδία με ημερομηνία 11-10-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Έχει καμιά διαφορά με την Β12 από Σουηδία με ημερομηνία 11-10-18? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει καμιά διαφορά με την Β12 από τη Σουηδία με ημερομηνία 11-10-8 Θα σε γελάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantz Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μόλις έβαλα την Β12 Σουηδίας μου ηρθε ota Oreo το έκανε κάποιος?Να το κάνω να μην το κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μόλις έβαλα την Β12 Σουηδίας μου ηρθε ota Oreo το έκανε κάποιος?Να το κάνω να μην το κάνω???? google daydream VR, δεν δουλευει σε Oreo, αν σας αποασχολει, διαβαστε και για τυχον αλλα θεματα πριν την βαλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantz Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap1 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Παιδιά βοήθεια! Έχω το axon 7 A2017G ενός μήνα με Android 6 και δεν μου βγάζει καθόλου αναβάθμιση!!! Γνωρίζει κάποιος τον λόγο? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts