dimdim1 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Βαζεις το gravitybox και τελειωσες. Υπαρχει επιλογη για strip unicode chars Οκ. Δούλεψαν όλα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasChristakis Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Υπαρχει καμια ελπιδα για android 4.4 συντομα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Άμα βγει γενικά για ΜΤΚ6589, λογικά θα το δούμε και εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παρατηρώ battery drain με την εφαρμογή noled τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο κινητό μόνο. Έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είναι γνωστό ότι πρόκειται για μπαταριοφαγο εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά εγώ που έχω περάσει την My Phone rom πρέπει να κάνω τα βήματα για καλύτερο σήμα gps του τηλεφώνου ή όλα είναι έτοιμα μέσα στην ρομ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά εγώ που έχω περάσει την My Phone rom πρέπει να κάνω τα βήματα για καλύτερο σήμα gps του τηλεφώνου ή όλα είναι έτοιμα μέσα στην ρομ??? Καλύτερο σήμα δε πρόκειται να δεις ότι και να κάνεις (εκτός αν κάνεις πατέντα με κεραία!). Είναι θέμα εσωτερικού gps του κάθε κινητού. Τα fix έχουν να κάνουν με το γρήγορο κλείδωμα και τη σωστή αναφορά θέσης-ταχύτητας σε κάποιες gps εφαρμογές. Έχεις πρόβλημα με αργό κλείδωμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είναι γνωστό ότι πρόκειται για μπαταριοφαγο εφαρμογή. Δεν ισχύει αυτό που λες. Το έχω δουλέψει δύο χρόνια χωρίς να παρατηρήσω υπερβολική κατανάλωση σε δύο κινητά (galaxy S2 και optimus G). Μόνο στο Cubot και μιλάμε για υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση. Έκανα restart και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλύτερο σήμα δε πρόκειται να δεις ότι και να κάνεις (εκτός αν κάνεις πατέντα με κεραία!). Είναι θέμα εσωτερικού gps του κάθε κινητού. Τα fix έχουν να κάνουν με το γρήγορο κλείδωμα και τη σωστή αναφορά θέσης-ταχύτητας σε κάποιες gps εφαρμογές. Έχεις πρόβλημα με αργό κλείδωμα; φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες την ερώτηση μου!!εχω φλασαρη την http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376631 που περιέχει τα fix μεσα στην ρομ!!και αυτο που ρωτάω ειναι αν πρεπει να κανω τα βήματα αυτα GPS fix Θα χρειαστείτε: Rooted κινητό MTK mobileuncle Tools (google play) FasterGPS (google play) Ενεργοποιούμε το WiFi ή τα data Εγκαθιστούμε και ανοίγουμε το MobileUncle Tools και επιλέγουμε με την σειρά: -Engineer Mode -Engineer Mede (MTK) -πάμε στην καρτέλα Location (4η στα δεξιά) -Location Based Services -Στην καρτέλα EPO -Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download -πατάμε το κουμπί EPO IDLE και θα δούμε ότι μετονομάζεται σε EPO DOWNLOADING (λίγο ποιο κάτω στο LOG βλέπουμε και την πρόοδο και περιμένουμε την ολοκλήρωση). -Μόλις επανέλθει σε EPO IDLE πάμε πίσω στο μενού ένα βήμα -μπαίνουμε στο YGPS και πάμε στην δεύτερη καρτέλα Information -επιλέγουμε με την σειρά… HOT – FULL – AGPS restart. Εγκαθιστούμε στο FasterGPS και εκτελούμε την εφαρμογή. Εκεί διαδοχικά επιλέγουμε Ευρώπη και Ελλάδα. Αυτό θα δημιουργήσει το αρχείο gps.conf με τα παρακάτω περιεχόμενα που ειναι στο πρώτο ποστ??η δεν χρειαζεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Λοιπον θελω και γω να ρωτησω παλι κατι ξανα ...Τελικα μετα απο πολυ διαδικασια με διαφορα fixes για το gps που βρηκα για mtk6589 καταφερα να το κανει να κλειδωσει...Απλα το προβλημα που εχω ειναι οτι αν και καταφερε να κλειδωσει μια φορα...και αλλες φορες... εκτος απο την πρωτη φορα που εκανε κανα 10 λεπτο να κλειδωσει, καθε φορα κανει αρκετη ωρα για να κλειδωσει ... απο 2-3 λεπτα εως και κανα 10 λεπτο... ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτό το fix το έχεις δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά εγώ που έχω περάσει την My Phone rom πρέπει να κάνω τα βήματα για καλύτερο σήμα gps του τηλεφώνου ή όλα είναι έτοιμα μέσα στην ρομ??? φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες την ερώτηση μου!!εχω φλασαρη την http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376631 που περιέχει τα fix μεσα στην ρομ!!και αυτο που ρωτάω ειναι αν πρεπει να κανω τα βήματα αυτα Μια χαρά την κατάλαβα. Η ερώτησή σου ήταν αν πρέπει να κάνεις τα βήματα στον οδηγό του Gps fix, για καλύτερο σήμα. Τα fix υπάρχουν στην ρομ (το γράφει κιόλας), αλλά σου απάντησα ότι σήμα καλύτερο δεν θα δεις. Όλα αυτά είναι για γρήγορο κλείδωμα. Το "καλύτερο σήμα" είναι θέμα κεραίας. Γι αυτό στο τέλος σε ρώτησα, αν έχεις πρόβλημα με αργό κλείδωμα, να δούμε μήπως υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αυτό το fix το έχεις δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Ναι..το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 erwthsh: to kinhto telika posa MP camera exei pisw?8?12? posa 2h erwthsh: aksizei san thl?exei thn analysh poy leei?thn kamera pisw poy leei? 'h einai san 5 mp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 re paidia aksizei to thl? exei kamera 13 mp pisw 'h 8? telika ti exei? gineika provlimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γεια σας εχω 5 ημερες που αγορασα το gt99 της cubot και εχω προβλημα με το μικροφωνο οταν παιρνω τηλ οι αλλοι με ακουνε με παρασιτα και με θοριβους. Οταν βαζω το ακουστικο ο θοριβος σταματαει. Αν παρω bluetooth ο θοριβος θα σταματησει? Ειχε κανενας το ιδιο προβλημα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γεια σας εχω 5 ημερες που αγορασα το gt99 της cubot και εχω προβλημα με το μικροφωνο οταν παιρνω τηλ οι αλλοι με ακουνε με παρασιτα και με θοριβους. Οταν βαζω το ακουστικο ο θοριβος σταματαει. Αν παρω bluetooth ο θοριβος θα σταματησει? Ειχε κανενας το ιδιο προβλημα? ευχαριστω Exεις δοκιμασει αυτο;;; http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/03/latest-firmware-0802-for-cubot-gt99-mtk6589-quad-core-smart-phone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Σε ευχαριστω αλλα γραφη εκει οτι πρεπει να βαλω τους οδηγους πριν κανω την εγκατασταση τους οδηγους που τους βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Σε ευχαριστω αλλα γραφη εκει οτι πρεπει να βαλω τους οδηγους πριν κανω την εγκατασταση τους οδηγους που τους βρισκω? στο πρώτο ποστ θα βρεις τα πάντα από ότι χρειάζεσαι Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 εβαλα και την myPhone edition rom ....!!!!! Αν θελησω να το επαναφερο σε εργοστασιακες ρυθμησεις, παω στις ρυθμισεις και παταω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενον? Η εχει αλλη διαδικασια? Αν εννοείς να γίνει μαμά, όπως το πήρες, θα πρέπει να του βάλεις την μαμά ρομ. Τι νόημα έχει όμως; Η μαμά ρομ είναι και αυτή με τις βελτιώσεις που αναφέρονται :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αν εννοείς να γίνει μαμά, όπως το πήρες, θα πρέπει να του βάλεις την μαμά ρομ. Τι νόημα έχει όμως; Η μαμά ρομ είναι και αυτή με τις βελτιώσεις που αναφέρονται :) οχι απλα να σβησουν ολες η εφαρμογες και γενικα να καθαρισει σε οτι εβαλα και ρυθμισα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 οχι απλα να σβησουν ολες η εφαρμογες και γενικα να καθαρισει σε οτι εβαλα και ρυθμισα εγω Τότε ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Η πιό πρόσφατη official ROM (v4) Official ROM Cubot GT99 Version: Z18IC_CQ_89_W_H1.00_V04_09292013 http://www.needrom.com/mobile/cubot-gt99-2/ Μπήκε και όλα δείχνουν μιά χαρά... Edited November 19, 2013 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts