Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα το Χ822 σε rose gold και όχι σε γκρι που το παρήγγειλα (https://www.aliexpress.com/item/WV-Letv-LeEco-Le-Max-2-X820-X822-4G-LTE-Max2-Mobile-Phone-Snapdragon-820-quad/32655134118.html?spm=2114.13010608.0.0.HPYfzJ) στον οποίο είχα πει να μου στείλει unopened box κτλ με 5 δολάρια να καταθέτω σε έτερο order του. Εκτός από την ήττα ότι μου ήρθε σε λάθος χρώμα (αν και το ροζ δεν είναι άσχημο αλλά όσο ναναι με χάλασε!!-έχω βάλει και τη θήκη (https://www.aliexpress.com/item/Heavy-Duty-Defender-Armor-Shockproof-Case-For-Letv-LeEco-Le-1S-Eco-X500-2-X620-Le/32712653583.html?spm=2114.30010308.3.90.ALLlHi&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_116_10065_117_10068_114_115_113_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_423_10052_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=e76e66a0-f846-4e88-9531-4149fcf4b160) οπότε δε πολυφαίνεται, παρατήρησα ότι είχε τοποθετηθεί glass protection εντός του κουτιού αν και είχε ζελατίνα!! Αυτό τι σημαίνει; Το άνοιξε τελικά;; Το κινητό είχε την 16s έκδοση και το ρούταρα και του πέρασα την 19s καθώς είδα εδώ κάποια σχόλια ότι είναι καλύτερη σε σύγκριση με την 21s. Τι ενέργειες προτείνετε να κάνω με τον seller καθώς θέλω να αγοράσω άλλο ένα για ένα φίλο (πχ dispute και να μου επιστρέψει κάποια χρήματα-να μου δώσει εκπτωτικό κουπόνι για να αγοράσω το άλλο)

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα το Χ822... )

Άνοιξε dispute και πάρε όσα μπορείς παραπάνω. Βάλε φωτογραφίες...

Εδώ screenshot από την 19s που φτιάχνω..

IMG_20161117_200519.jpg

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

ε χμμ για να κάνω την ερώτηση του χαζού!

κατεβάζω την 19s indian από εδώ http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/le-max-2-official-stock-firmware-links-t3433761

και ακολουθώ τις οδηγίες για να κάνω καθαρή εγκατάσταση με stock recovery έτσι όπως είναι γραμμένες στην προηγούμενη σελίδα; είναι ανάγκη να ψάξω να το κάνω root σε αυτήν τη φάση;

ε χμμ για να κάνω την ερώτηση του χαζού!

κατεβάζω την 19s indian από εδώ http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/le-max-2-official-stock-firmware-links-t3433761

και ακολουθώ τις οδηγίες για να κάνω καθαρή εγκατάσταση με stock recovery έτσι όπως είναι γραμμένες στην προηγούμενη σελίδα; είναι ανάγκη να ψάξω να το κάνω root σε αυτήν τη φάση;

Όχι το Root είναι προαιρετικό πρόσεχε όμως γιατί το TWRP το κάνει μόνο του.. Διάβασε περισσότερα στους οδηγούς.. ;)

Η official Indian είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος η επίσημη δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει στους xda δεν την έχω κατεβάσει.. Λογικά η ίδια είναι.. Τσέκαρε

Edited by CrisBal

Όχι το Root είναι προαιρετικό πρόσεχε όμως γιατί το TWRP το κάνει μόνο του.. Διάβασε περισσότερα στους οδηγούς.. ;)

chris αυτόν τον οδηγό ρε φίλε δεν ακολουθώ; το δικό μου ήρθε με την 16s

---ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ROM---

Με stock recovery

1. Έχουμε εγκατεστημένη μία rom, (εκτός από Indian) αυτή που ήρθε το κινητό, official, ή όχι.

2.Βάζουμε την νέα CN/INDIAN rom χύμα στο κινητό (όχι σε φάκελο) από το pc μας και την μετονομάζουμε σε update.zip.

3.Απενεργοποιούμε το τηλέφωνό μας μέσα από το σύστημα ή (πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί (on/off).

4.Στο κινητό μας πατάμε ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά volume up (+) & on/off μέχρι να γράψει LeEco Recovery και μετά τα αφήνουμε.

5.Μπαίνουμε στο stock official recovery και επιλέγουμε τα δύο τετραγωνάκια clear & update και μετά πατάμε start. Tο τηλέφωνο θα κάνει αυτόματα την εγκατάσταση. Αν μας ζητήσει κάνουμε και clear data θα χαθούν τυχόν φακέλοι/αρχεία από το κινητό.

6.Στην πρώτη εκκίνηση θα αργήσει το κινητό να ξεκινήσει 3-5 λεπτά. Για Google Play γνωστό (GAPS) μπαίνουμε στην εφαρμογή LeStore . Κάνουμε αναζήτηση και μόλις το βρεί πατάμε εγκατάσταση.

chris αυτόν τον οδηγό ρε φίλε δεν ακολουθώ; το δικό μου ήρθε με την 16s.

Ναι αν δεν έχεις βάλει TWRP.... Τσέκαρε και Bootloader για σιγουριά.. Είναι Multilanguage? Έχει Ελληνικά δλδ? Αν ναι λογικά είναι ξεκλείδωτος...

Ναι αν δεν έχεις βάλει TWRP.... Τσέκαρε και Bootloader για σιγουριά.. Είναι Multilanguage? Έχει Ελληνικά δλδ? Αν ναι λογικά είναι ξεκλείδωτος...

όχι αδελφέ με κινέζικα και αγγλικά ήρθε. πλήρωσα 5$ για να μην το πειράξουν. υπάρχει θέμα; γιατί μου φαίνεται δυσκολάκι να το ελέγξω, όπως τα γράφεις στον οδηγό:p

Αν είναι Official δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πάρα να πας Settings-about phone - updates και θα βρει μόνο του την τελευταία 18s και θα την περάσει. Επίσης να σου πω ότι αφού είναι sealed σίγουρα έχει κλειδωμένο Bootloader και αν θες να παίξεις με ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα

Αν είναι Official δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πάρα να πας Settings-about phone - updates και θα βρει μόνο του την τελευταία 18s και θα την περάσει. Επίσης να σου πω ότι αφού είναι sealed σίγουρα έχει κλειδωμένο Bootloader και αν θες να παίξεις με ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα

Μπά φίλε έχει την 16s και δεν κάνει update...your version is up to date λέει. πρέπει να ξεκλειδώσω τελικά

Μπά φίλε έχει την 16s και δεν κάνει update...your version is up to date λέει. πρέπει να ξεκλειδώσω τελικά

Αν είναι η Official 16s δοκίμασε να ρίξεις το ζιπάκι μετονομασμένο σε update.zip μήπως το περάσει αφού είναι η Official CN απειραχτη. Μετά αν δεν... Ξεκλειδωσε

Εδώ screenshot από την 19s που φτιάχνω..

IMG_20161117_200519.jpg

Για αυτήν που φτιάχνεις τώρα δεν μπορώ με stock recovery ε?

είχα galaxy note 3 root και έπαιζα μπάλα ανέμελα εδώ φοβάμαι γιατί είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα

μην το brickαρω και ψάχνομαι

είχα ζητήσει κλειστό κουτί με official αγγλικά και κινεζικά και μου το έστειλε κλειστό κουτί με ζελατίνα(και ποιος δεν μπορεί να το κλείσει)έχει multilanguage ελληνικά eui version 5.8.018s(stable). έχω τραβήξει βίντεο κτλπ. αξίζει να κάνω dispute η όχι.. άρα αφού έχει multi είναι ροοτ ετσι;

είχα ζητήσει κλειστό κουτί με official αγγλικά και κινεζικά και μου το έστειλε κλειστό κουτί με ζελατίνα(και ποιος δεν μπορεί να το κλείσει)έχει multilanguage ελληνικά eui version 5.8.018s(stable). έχω τραβήξει βίντεο κτλπ. αξίζει να κάνω dispute η όχι.. άρα αφού έχει multi είναι ροοτ ετσι;

σίγουρα όχι, απλά λογικά έχει ξεκλείδωτο bootloader δες το όμως

ειχα παρει ένα κινητο, από Αμαζον, το ειχαν ανοιξει,, και ενας γνωστος μου ειπε,, ότι τσεκαρουν αν λειτουργει, πραγμα που μαλλον είναι σωστο. η ζελατινα μπαινει ευκολα, εχω δει στο σουπερ μαρκετ κλπ....................... είναι πολλοι που το ζητανε: ελεγχος αν λειτουργει το κινητο!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html ,, το σαιτ για κατεβασμα official rom,, X820! , H official rom δεν εχει Ελληνικα!!

X820 China Mobile

X822 Unicom Mobile

Sent from my MX5 using Tapatalk

X820 China Mobile

X822 Unicom Mobile

Αν δεις εδώ θα διαβάσεις ότι το Le x820 το δίνει και στις δύο εταιρείες http://www.lemall.com/product/products-pid-GWGMS20025.html

Μετάφραση>>Σημειώσεις: Υποστηρίζει China Mobile, China Unicom, η Telecom 4G + / 4G / 3G / 2G, 2 Zhang . Οι κάρτες SIM τηλεπικοινωνιών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ως διπλή χρήση κάρτας: Όταν η κύρια κάρτα είναι Mobile, China ή Unicom 4G, η δευτερέυουσα China Unicom θα είναι 3G δικτύο τηλεφωνίας.

• Administrators

Καλύτερα να το έχουν ελέγξει οι ίδιοι πριν φύγει από Κίνα, έτσι γλυτώνεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Modpic.gif

Αν είναι η Official 16s δοκίμασε να ρίξεις το ζιπάκι μετονομασμένο σε update.zip μήπως το περάσει αφού είναι η Official CN απειραχτη. Μετά αν δεν... Ξεκλειδωσε

τελικά την πήρε την 19s, χωρίς να ξεκλειδώσω! Όλα καλά, φανταστική η 19s, στο βαθμό που γλυτώνεις τα 4/5 των κινέζικων προγραμμάτων!

τελικά την πήρε την 19s, χωρίς να ξεκλειδώσω! Όλα καλά, φανταστική η 19s, στο βαθμό που γλυτώνεις τα 4/5 των κινέζικων προγραμμάτων!

Ωραία..μένεις όπως είσαι μέχρι να τελειώσω το Language Pack και θα έχεις παντού και Ελληνικά!!;):p

EDIT Μόνο η εφαρμογή Ρυθμίσεις, έχει 5.000!!σειρές μεταφράσεων!!!:wacko::wacko:

Ωραία..μένεις όπως είσαι μέχρι να τελειώσω το Language Pack και θα έχεις παντού και Ελληνικά!!;):p

Cris δε ξερω αν σου ειναι ευκολο. Αν μπορεις βγαλε μια full rom αντι για language pack για να γλυτωνουμε χρονο ανάμεσα στα φλασαρισματα!

Cris δε ξερω αν σου ειναι ευκολο. Αν μπορεις βγαλε μια full rom αντι για language pack για να γλυτωνουμε χρονο ανάμεσα στα φλασαρισματα!

Καλησπέρα, Κατ αρχήν το πακέτο γλώσσας μπαίνει από το TWRP μέσα σε 5 δευτερ. ..επίσης φοράς την ρομ που θες από πριν, την έχεις σεταρισμένη και δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή, εφαρμογές,φακέλους, αρχεία κλπ..

Φυσικά και θα βγάλω φουλ ρομ...Εγώ τι νομίζεις θα φοράω??? :lol::lol:

Καλησπέρα, Κατ αρχήν το πακέτο γλώσσας μπαίνει από το TWRP μέσα σε 5 δευτερ. ..επίσης φοράς την ρομ που θες από πριν, την έχεις σεταρισμένη και δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή, εφαρμογές,φακέλους, αρχεία κλπ..

Φυσικά και θα βγάλω φουλ ρομ...Εγώ τι νομίζεις θα φοράω??? :lol::lol:

Τα γνωριζω βρε ολα αυτα. Παρελειψα root busybox κτλπ. Κανε μια rom με τα δικα σου τα κολπα εννοω, ωστε με ενα φλας να μη χρειαζεται morelangs, root αλλαγη ,launcher (zenui, google launcher η οτι αλλο θες) και οτι καλουδι κρινεις να βαλεις. :lol:

Αν δεις εδώ θα διαβάσεις ότι το Le x820 το δίνει και στις δύο εταιρείες http://www.lemall.com/product/products-pid-GWGMS20025.html

Μετάφραση>>Σημειώσεις: Υποστηρίζει China Mobile, China Unicom, η Telecom 4G + / 4G / 3G / 2G, 2 Zhang . Οι κάρτες SIM τηλεπικοινωνιών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ως διπλή χρήση κάρτας: Όταν η κύρια κάρτα είναι Mobile, China ή Unicom 4G, η δευτερέυουσα China Unicom θα είναι 3G δικτύο τηλεφωνίας.

Αυτό μου απάντησαν οι Κινέζοι

Δεν εχω ιδέα πώς γινεται η διαδικασία, αλλά εαν χρειάζεσαι βοήθεια με τη μετάφραση, πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω!

Παρήγγειλα και εγώ χθές απο εδώ : https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-Leeco-X820-X822-4G-LTE-Mobile-Phone-Quad-Core-5-7/32763554783.html?spm=2114.13010608.0.0.18ZpxD

Γκρί x822 με indian 19s . Άντε να πάνε όλα καλά και απροβλημάτιστα να μπώ στην παρέα :)

Καμμιά συμβουλή για παρελκόμενα must? Θήκη κτλ