CrisBal Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 τι διαφορετικο εχει απο την πρηγουμενη ξερουμε????? CDLA works in calls for me now. Some audio changes. Please test. Updated to latest AICP/Laos sources. Flash still doesnt work USB tether may or may not work. Focus fix kernel https://drive.google.com/open?id=1kJlRTXm9jvvho5F9f34SZnfk6GpInLvv Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Κανονικά σήμερα το πρωί πριν από λίγο Οριστε παλι μολις τωρα.Εκανα και διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οριστε παλι μολις τωρα.Εκανα και διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και παλι τα ιδιαG] Απεγκατέστησε την και βάλε την ενημερωμένη έκδοση πήγαινε Magisk βαλτην hide. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Απο που περνάω το update Cris? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Απεγκατέστησε την και βάλε την ενημερωμένη έκδοση πήγαινε Magisk βαλτην hide. CrisBal εισαι άπαιχτος!!!! Χιλια ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Απο που περνάω το update Cris? Ποίο update από τα χιλιάδες?:wacko: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 CDLA works in calls for me now. Some audio changes. Please test. Updated to latest AICP/Laos sources. Flash still doesnt work USB tether may or may not work. Focus fix kernel https://drive.google.com/open?id=1kJlRTXm9jvvho5F9f34SZnfk6GpInLvv τι ειναι αυτο ρε παιδια...CDLA works in calls for me now.??? Focus fix kernel ειναι αρχειο boot.img πως γινετε εγκατασταση αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ποίο update από τα χιλιάδες?:wacko: Εχεις ενα δίκιο... Για το θεμα με τα θεματα που λεγαμε το πρωι! Που δε μου τ εμφανίζει στην V11c! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 τι ειναι αυτο ρε παιδια...CDLA works in calls for me now.??? Focus fix kernel ειναι αρχειο boot.img πως γινετε εγκατασταση αυτο???Μέσω Twrp πας install, πατάς κάτω δεξιά install image επιλέγεις το boot image και install. Τσεκάρισε πρώτα αν έχεις θέμα και μετά το βάζεις. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Εχεις ενα δίκιο... Για το θεμα με τα θεματα που λεγαμε το πρωι! Που δε μου τ εμφανίζει στην V11c! Περίμενε την 12... Ή να φτιάξω ζιπ να στείλω... Edited March 1, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω εγκστεστημενη την έκδοση aicp oreo 8,1 22022018. Σήμερα για πρώτη φορά και μοναδική μετά από ξεκλείδωμα μου έβγαλε διαφήμιση (έπιπλα συγκεκριμένα) full screen..... Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή εκείνη τη στιγμή. Καινούργια κόλπα της google;;; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μέσω Twrp πας install, πατάς κάτω δεξιά install image επιλέγεις το boot image και install. Τσεκάρισε πρώτα αν έχεις θέμα και μετά το βάζεις. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω εγκστεστημενη την έκδοση aicp oreo 8,1 22022018. Σήμερα για πρώτη φορά και μοναδική μετά από ξεκλείδωμα μου έβγαλε διαφήμιση (έπιπλα συγκεκριμένα) full screen..... Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή εκείνη τη στιγμή. Καινούργια κόλπα της google;;; Adaway? =================================================== Εχει κανεις εμπειρια απο την Omni Oreo; Εχει οντως τοσο καλη μπαταρια οσο ειχε πει ενας φιλος που την ειχε βαλει οταν πρωτοβγηκε; Σε σχεση με τις υπολοιπες Oreo πως ειναι; Στην πρωτη σελιδα δεν υπαρχει link.. Υ.Γ. Υπαρχει καποια Oreo Rom που να μπορουμε να απενεργοποιησουμε τη γρηγορη φορτιση; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Cris υπάρχει περίπτωση να δώσεις κανα update στην tele σε nougat ή oreo ή δεν γίνεται? Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Adaway? =================================================== Εχει κανεις εμπειρια απο την Omni Oreo; Εχει οντως τοσο καλη μπαταρια οσο ειχε πει ενας φιλος που την ειχε βαλει οταν πρωτοβγηκε; Σε σχεση με τις υπολοιπες Oreo πως ειναι; Στην πρωτη σελιδα δεν υπαρχει link.. Υ.Γ. Υπαρχει καποια Oreo Rom που να μπορουμε να απενεργοποιησουμε τη γρηγορη φορτιση; αναζήτηση Omni , post #17619 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Cris υπάρχει περίπτωση να δώσεις κανα update στην tele σε nougat ή oreo ή δεν γίνεται? Αν γινόταν θα την είχαμε πρώτοι όπως είμαστε και οι πρώτοι που δοκιμάσαμε την EUI N παγκοσμίως..:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pugnator Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 CrisBal νομιζω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω ρομ και λεω να βαλω την τελευταια δικη σου. Αν μπορεις πες μου απο μπαταρια πως παει και γενικα οποιος την εχει ας μου πει. Κατι ακομα ελπιδοφορο αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν αλλα ας το ριξω παιζει να γινει τιποτα με project treble? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 CrisBal νομιζω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω ρομ και λεω να βαλω την τελευταια δικη σου. Αν μπορεις πες μου απο μπαταρια πως παει και γενικα οποιος την εχει ας μου πει. Κατι ακομα ελπιδοφορο αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν αλλα ας το ριξω παιζει να γινει τιποτα με project treble? Βάλε V11 αν θες EUI ή Pure5 αν θες χωρίς ρουτ και ποιο ελαφριά ή πήγαινε απευθείας σε OREO. Όσο για την ερώτηση σου κάτσε να δούμε σταθερές OREO και μετά θα έρθει και το update με project treble.:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pugnator Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Βάλε V11 αν θες EUI ή Pure5 αν θες χωρίς ρουτ και ποιο ελαφριά ή πήγαινε απευθείας σε OREO. Όσο για την ερώτηση σου κάτσε να δούμε σταθερές OREO και μετά θα έρθει και το update με project treble.:lol::p Ok thanks θα τα ζυγισω και μεσα στο ΣΚ θα γινει η αλλαγη, για Oreo δεν ξερω κατι με χαλαει ακομα θα περιμενω λιγο ακομα. Οσο για το treble αμα ειναι ετσι δεν νομιζω να βγει ποτε μιας και δεν βλεπω να μπορει κανεις να βγαλει σταθερη Oreo ετσι οπως παει . Εσυ θα ασχοληθεις με Oreo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αν γινόταν θα την είχαμε πρώτοι όπως είμαστε και οι πρώτοι που δοκιμάσαμε την EUI N παγκοσμίως..:lol::p Οπότε μονόδρομος η αλλαγή...αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τελε απροβλημάτιστη πραγματικά 1 χρόνο τώρα...μόνο από περιέργεια αν θα αλλάξω. Ευχαριστώ Cris!!! Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Οπότε μονόδρομος η αλλαγή...αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τελε απροβλημάτιστη πραγματικά 1 χρόνο τώρα...μόνο από περιέργεια αν θα αλλάξω. Ευχαριστώ Cris!!! Για άλλη μια φορά. Όταν έχουμε μια ρομ που δεν έχει προβλήματα και αυτά που θέλουμε τα ικανοποιεί μένουμε με αυτή. Κοίτα την υπογραφή μου. Δικιά μου ΚΚ εδώ και 3 χρόνια στο P6000 χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά με αυτή θα μείνει.;) Edited March 1, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Βάλε V11 αν θες EUI ή Pure5 αν θες χωρίς ρουτ και ποιο ελαφριά ή πήγαινε απευθείας σε OREO. Όσο για την ερώτηση σου κάτσε να δούμε σταθερές OREO και μετά θα έρθει και το update με project treble.:lol::pΤι εστι project treble? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδες καλησπερα ειμαι εδω και μια εβδομαδα με την AEX OREO μπορω ναπω οτι ειναι η πιο σταθερη απο οσες oreo εχω δοκιμασει .Δεν την εχω δει σε εδω να αναφέρεται σε κανενα τοπικ και απορω γιατι οχι .Αξιζει τον κοπο νομιζω να την δοκιμασει κανεις,εχει τα γνωστα bugs το φακο και την αργη κινηση στην gcam αλλα το εχω λυσει με την καμερα του oneplus που ειχα βρει απο τον chris . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Πέντε ημέρες με το κινητό και θέλω να γράψω τις εντυπώσεις μου. Ευτυχώς δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι modem του κινητού όπως με το 4/64 του φίλου μου. Το κινητό παίζει άψογα σε 4G και οι μεταπτώσεις σε 3G H+ γίνονται αστραπιαία. Το κινητό όντως είναι ότι πιο μεγάλο έχω παίξει στα χέρια μου. Το s7 edge που είχα έμοιαζε πολύ μικρό μπροστά του. Στον αντίποδα όμως αυτού έχω μια οθοναρα 2K στις 5.7 inches. Ο επεξεργαστής σε συνδυασμό με τα 6GB RAM κάνουν τις εφαρμογές να τρέχουν σφαίρα αλλά την αίσθηση κύλησης του IPhone δεν την έχει όπως δεν την είχε και το s7. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η EUI αλλά δεν είμαι και αρνητικός. Το GPS του κλειδώνει και μέσα στο σπίτι. Θα ήθελα λίγο παραπάνω την ένταση του ακουστικού κατά την κλήση. Όπως νομίζω όλοι μας θα θέλαμε μια μπαταρία κοντά στα 4000. Με το fingerprint δεν έχω κάποιο παράπονο δουλεύει μια χαρά και εύχομαι να μην έχω θέμα στην πορεία. Αυτά προς ώρας και σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο που εξαιτίας του πολλοί από εμάς επιλέξαμε την συγκεκριμένη συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk δεν μπορεις να συγκρινεις το iphone και το s7 το leeco ειναι ποιο γρηγορο μια χαρα κιλησει εχει με την μπαταρια 1 με 2 μερες ανετα αδερφε με wifi 4g fb viber κλησεις και ολα τα σχετικα το ακουστικο ειναι πολυ δυνατο και καθαρο εγω το χαμηλωνω για να μην ακουει και ο διπλανος μου. το εχω 2 χρονια αψογο σε ολα.εχω και το xiaomi mi mix 2 ειναι απο τα καλυτερα και ποιοτικα κινητα.Δυστιχως εχω δει τοσα χρονια ολα τα κινητα δεν αξιζουν τα χρηματα τους. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakali73 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Καλημέρα στη δυνατή παρέα . Αν και το δικό μου Le Max 2 6/128 το έδωσα , συνεχίζω περιοδικά να παρακολουθώ το νήμα . Βέβαια έμεινα πιστός στη LeEco αφού πήρα ένα S3 4/32 για την σύζυγο και ένα Le Pro 3 AI Edition X650 για 'μενα από Tinydeal . Αν και είμαι εκτός θέματος ( συγνώμη ) , επειδή η πειραγμένη Rom (για να έχει Ελληνικά) που φοράει το X650 είναι για τα μπάζα , γεμάτη dugs θέλω τη βοήθειά σας . Αν γνωρίζεται να υπάρχει κάπου καμιά αξιοπρεπείς Rom με Ελληνικά . Έτσι ώστε να το φλασάρω για να μπορέσω να το δώσω και να επιστρέψω στο Le Max 2 . To hardware του κινητού είναι πολύ δυνατό και οι φωτογραφίες που βγάζει ακόμα καλύτερες , αλλά όταν έχεις Le Max 2 με Rom από τον CriBal απλά δεν το αλλάζεις .:heat::heat::chair::chair::dash::dash: ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στη δυνατή παρέα . Έφερα ένα Le Max 2 για ένα γνωστό από efox . Το δακτυλικό με την 019s stable που φοράει πειραγμένη για να έχει Ελληνικά δούλεψε δυο φορές και σταμάτησε . Φυσικά έγινα λίγο ρεζίλι . Οι Rom που φορούσα στο δικό μου ήταν όλες ρουταρισμένες . Θέλω να μου προτείνεται μια αρουτάριστη Rom (από τις πολλές που μας έχει προσφέρει ο Cribal) που να είναι σταθερή για απλή χρήση , να μπορώ να περάσω το μαγικό fix για το δακτυλικό και να έχει Αλβανικά . Ευχαριστώ την δυνατή παρέα που είναι πάντα δίπλα μας ! ! !:help::help::help: Edited March 2, 2018 by tsakali73 Παράθεση Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72 LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts