Jump to content

Pugnator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pugnator

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Pugnator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τώρα το είδα. Είχα γράψει πριν πολύ καιρό που το έπαθα θα το ξαναπώ όμως μου κόλλησε το vol down στο να χαμηλώνει την φωνή και όταν δεν ξέρω πως ξεκολλήσε σταμάτησε να λειτουργεί το vol down και power button , το έπαθα μια ακόμη φορά η λύση και στις δύο ήταν να κρατήσω το power button πατιμενω και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση μόνο του και αυτό ήταν όλα καλά . Κάνε μια δοκιμή και γράψε αποτέλεσμα .
  2. Λοιπόν λοιπόν το θέμα φτιάχτηκε τελικά με πολύ απλό τρόπο. Διάβασα ότι άλλοι το φτιάξανε συνδέοντας το στο υπολογιστή και πατοντας το vol.- &power on δεν το δοκίμασα αλλά καλό είναι αν το πάθει κάποιος να τον δοκιμάσει. Εγώ λοιπόν κράτησα πατημένο το power on και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση μόνο του και όλα καλά επανήλθε.Εχω να ευχαριστήσω τον chemeng που έπαθε και αυτός το ίδιο και ανταποκρίθηκε άμεσα και μου είπε πως έφτιαξε το δικό του με <<επανεκκίνηση>> αν και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω γιατί επανήλθε πριν το διαβάσω , πιστεύω ότι θα φτιαχνόταν και έτσι . Οπότε αν κάποιος το πάθει ας μου πει.
  3. Γ@μ* το φελεκι μου δηλαδη. Εκει που εχω φτιαχτει με την κινηταρα και δεν το περιμενα , μου σκαει αυτο το προβλημα και τα καταστρεφει ολα. Εψαξα και εχω δει οτι εχει τυχη σε πολλους αυτο και στα ιδια κουμπια vol. down και power on ετσι πιστευω οτι ειναι θεμα soft και δεν νομοιζω να ειναι hard. Οσο το δουλευει το fingerprint και δεν κλησει απο μπαταρια θα το ψαξω να το βρω. Ισως να φταινε τα ακουστικα γιατι ενος φιλου μου του μπιρκαρε Xiaomi οταν το εβαλε να φορτησει με δικο του καλωδιο. Και το κακο ειναι οτι γυρισα στην μαμα rom πριν 2 μερες για να δω λιγο την μπαταρια και τωρα δεν μπορω να την αλλαξω . Παρολο που μου ετυχε αυτο λεω πως ειναι κινηταρα και αξιζει με το παραπανω.
  4. SOS Λοιπον εχω θεμα . Ειχα συνδεμενα τα ακουστικα με τον ανταπτορα και εκει που κατεβασα την φωνη κολλησε στο κατεβασμα εβγαλα τα ακουστικα και βγηκα απο την εφαρμογη σταματατησε αλλα τωρα δεν δουλεθει το puwer down και το power button ειμαι με το fingerpritn μονο αλλιως τιποτα. Εκαψε τα πληκτρα? δεν ξερω πως να το κανω επανεκκινηση μπας και φτιαξει. Αν ξερει καποιος ας πει.
  5. Με την μαμα ρομ ειχα λιγοτερη απωλεια κατα την αναμονη, δεν ξερω αν ειναι ετσι η εγω εκανα λαθος ομως. Παντως μην φανταστεις τιποτα τραγικο. Δυο μερες την εχω οποτε σε αυτο δεν μπορω να βγαλω σημπερασματα ακομη.
  6. https://www.banggood.com/Bakeey-Simple-Fall-resistant-Shockproof-Silicone-Back-Case-For-LeTV-LeEco-Le-Max-2-p-1130211.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Πριν λιγο παρελαβα την θηκη και εχω να πω οτι αξιζει να την παρετε. Ομορφη , εχει προστασια στις γωνιες , καθεται καλα στο χερι και καλυβει την καμερα. Cris Μπραβο για την v12 την περασα και αλαξε το κινητο, οταν φτιαχτει και το θεματακι με την μπαταρια τοτε θα ειναι οτι πρεπει αν και παλι εγω ειμαι οκ λαο ετσι οπως ειναι. Εισαι η αιτια που πηρα αυτο το κινητο και με οτι εχεις κανει μεχρι στιγμης δεν το μετανιωνω για κανενα λογο. Μπραβο και παλι.
  7. Με την μαμα ρομ ειμαι ακομα, ηθελα να περασω την δικια σου το προηγουμενο σκ αλλα τελικα ασχοληθηκα με το pc μεχρι και αυτο το σκ μιας και μου ηρθαν καποια πραγματα. Οτι και αν ηταν παντως ειχε γελιο .
  8. Μου ετυχε ενα κουφο που ειναι για γελια. Μπαινω youtube βαζω ενα βιντεο και ο ηχος ακουγεται απο το ακουστικο πανω και το κατω τιποτα το εκανα μια επανεκκινηση και επανηλθε . Τι κουλο ηταν αυτο ? εχει κανεις ιδεα απο τι εγινε? Παντω δυνατο το ακουστικο χαχα
  9. https://www.banggood.com/Bakeey-Simple-Fall-resistant-Shockproof-Silicone-Back-Case-For-LeTV-LeEco-Le-Max-2-p-1130211.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Αυτη εδω φαινεται μια χαρα βλεπω εχει προστασια για τις γωνιες, τα κουμπια ειναι μεσα , νομιζω προστατευει την καμερα και εχει καλα review. Δεν ηταν σε stock ομως πριν κανενα μηνα ειχε βγαλει λιγα κομματια και ημουν ετοιμος να την παρω αλλα δεν προλαβα για λιγο τωρα ειναι παλι σε stock και την παρηγγειλα οποτε οποιος την θελει την χτυπαει τωρα για να ειναι σιγουρος.
  10. Ok thanks θα τα ζυγισω και μεσα στο ΣΚ θα γινει η αλλαγη, για Oreo δεν ξερω κατι με χαλαει ακομα θα περιμενω λιγο ακομα. Οσο για το treble αμα ειναι ετσι δεν νομιζω να βγει ποτε μιας και δεν βλεπω να μπορει κανεις να βγαλει σταθερη Oreo ετσι οπως παει . Εσυ θα ασχοληθεις με Oreo ?
  11. CrisBal νομιζω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω ρομ και λεω να βαλω την τελευταια δικη σου. Αν μπορεις πες μου απο μπαταρια πως παει και γενικα οποιος την εχει ας μου πει. Κατι ακομα ελπιδοφορο αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν αλλα ας το ριξω παιζει να γινει τιποτα με project treble?
  12. Την 19s δηλαδη την ιδια ρομ με εχουμε, εμενα αναμονη δεν καιει σχεδον τιποτα 2% στο 7-8 ωρες αν το αφησω. Ισως εχεις καποια εφαρμογη που τρωει μπαταρια.
  13. 91% μπαταρια 81% οθονη και απομενουν 11 περιπου ωρες?? εμενα αυτη τωρα ειναι μπαταρια στο 66% οθονη στο 61% και απομενουν περιπου 21 ωρες ... Μεγαλη διαφορα και γενικα ειμαι ευχριστιμενως απο μπανταρια βγαζω 2 μερες αν δεν παιξω κανενα βαρυ παιχνιδι. Απο θερμοκρασια οταν το αφηνεις ποσο εχει? γιατι ειδα το 29% .
  14. Δεν ξερω αν αξιζει να πας σε στην 19s μονο και μονο για την μπαταρια αν και για απλα πραγματα ειναι οκ. Δεν ειναι ροοτ. Σημερα για 9 ωρες δεν το πειραξα καθολου και απο το 100% ηταν στο 98% και πιο πριν για 4-5 μερες που δεν ειχα sim δεν ετρωγε τιποτα. Παντως θα βαλω αλλη ρομ σε λιγο καιρο δεν με νοιαζει η μπαταρια 1 μερα να βγαζει ειμαι οκ. Για ρομ με καλη μπαταρια καπου ειχε παρει το ματι μου να λεει ο Crisbal οτι του βγαζει 1.5 μερα δες πιο πισω.
  15. Εχει την 19s οπως το πηρα. Αν το αφησω το βραδυ στο 100% κλειστο wifi μεχρι το πρωι (7-8 ωρες) το πολυ να παει στο 98% και χωρις φουλ σημα. Καλα εγω πιστευω οτι αν το αφησω χωρις χρηση θα φτασει 4 για πλακα και το εννοω. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την μπαταρια.
×
×
  • Create New...