Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

chris ηρθε ειδοποιηση για update σε v7a..ακολουθω τη διαδικασια,φαινεται να γινεται σωστα αλλα στις ρυθμισεις παλι v7 λεει.

Κι εμένα γιατί λέει V7a?:lol::p

Screenshot_2017-12-08-22-01-10_1.jpg Screenshot_2017-12-08-22-01-57_1.jpg

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Ποια από τις 4 είναι η Google camera?

Κάπου εδώ...;)

Screenshot_2017-12-08-22-03-51_1.jpg

Κι εμένα γιατί λέει V7a?:lol::p

Screenshot_2017-12-08-22-01-10_1.jpg Screenshot_2017-12-08-22-01-57_1.jpg

το ιδιο μου εκανε και στην 26s..απο v10a δεν πηγαινε με τιποτα v10b..παιζει να εχει φρικαρει καμια ρεκαβερι και να θελει ξαναπερασμα..

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

ρε παιδες εβαλα την 28.v7 την τελευταια αλλα εχω θεμα μεγαλο τη φορτηση, φορτιζει απίστευτα αργα και η κατανάλωση μεγαλη .... καμια ιδεα τι φταιει ή τι να κανω κ να αλλάξει?

ρε παιδες εβαλα την 28.v7 την τελευταια αλλα εχω θεμα μεγαλο τη φορτηση, φορτιζει απίστευτα αργα και η κατανάλωση μεγαλη .... καμια ιδεα τι φταιει ή τι να κανω κ να αλλάξει?

πατα και ξεπατα καναδυο φορες το ταχεια φορτιση..κανε και κανα καλιμπραρισμα..κανε και κανα wipe cache και dalvik..ειναι ολα τα ανωδυνα που μπορεις να κανεις πριν ξαναπερασεις τη ρομ..εμενα δεν εχει τετοια θεματα..δε ξερω αν μπορεις οπως εισαι να την ξαναπερασεις απο πανω της για να μη χασεις τις ρυθμισεις σου..εγω στο παρελθον το ειχα κανει σε αλλη ρομ χωρις προβληματα..τωρα δε σε παιρνω στο λαιμο μου.καλυτερα να σου πει ο chris.κρατα κανα αντιγραφο για καλο και για κακο..

οσον αφορα την παραπανω αποτυχια update που αναφερω...το ξαναδοκιμασα..κανει κανονικα ολη τη διαδικασια.φλασαρει απο ρεκαβερι μονο του..κανει βελτιωση εφαρμογων στο ριμπουτ..και παρ ολα αυτα στις ρυθμισεις μετα v7 βλεπω..

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Καλησπέρα κι από μένα. Τελικά παρέλαβα το x820 6/64 από geek με NL post όπως είχα γράψει και δεν πέρασε τελωνείο. Φυσικά μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου, καθώς μπορεί να στάθηκα τυχερός. :O

Έχω 2 ερωτήσεις. Σαφώς παρακολουθώ το θέμα κι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες. Ο φορτιστής που έλαβα είναι με αγγλικό βύσμα (εστάλη αντάπτορας) και δεν είχε θήκη. Έχω παραγγείλει ξεχωριστά και τα δύο βέβαια, αλλά ακόμη περιμένω να φτάσουν. Έτσι ήρθε σε όλους;

Επίσης τσέκαρα το Bootloader (είναι ξεκλείδωτος), αλλά στο device product name εμφανίζει [le_x2_india]. Πώς γίνεται αυτό; Πίστευα πως μόνο το x821 ήταν (αυτό εξηγεί και το φορτιστή). ;)

Edit: Ψάχνοντας βρήκα πως η x820 6/64 κυκλοφόρησε κι Ινδία, οπότε απάντησα στα ερωτήματά μου. :rolleyes:

Ας περάσω τη νέα ρομ του φίλου Chris για αρχή. :D

Edited by deadlock7

Cris, παιζει να δώσεις σε ζιπακι την google camera hdr+ ??Στην 26sv5c ειμαι εγω ακομα!Άψογα δουλευει δεν θέλω να αλλάξω για την κάμερα θα άλλαζα! :lol:

Παιδιά σήμερα ξαφνικά μου λέει ότι δυστυχώς η εφαρμογή μυνήματα έχει σταματήσει . Το έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Έχω την 26 ν10. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να ξαναδουλέψει?.
LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro

Παιδιά σήμερα ξαφνικά μου λέει ότι δυστυχώς η εφαρμογή μυνήματα έχει σταματήσει . Το έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Έχω την 26 ν10. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να ξαναδουλέψει?.

Κάποια εφαρμογή θα χτύπησε. Βγες TWRP αν από μέσα το έκανες και δεν παίζει κι κάνε τα 2 wipes.

Crisbal να υποθέσω πως δεν υπάρχει zip για την v7a απ'ευθείας και πάς μέσω ΟΤΑ από v7, σωστά; Συγνώμη που ρωτάω, αλλά είμαι σε στοκ ακόμη και τώρα θα αρχίσω το "σκάλισμα". Ευχαριστούμε για τον κόπο σου. :)

Hello my friends. I know that is a Greek forum but I have a great request for all of you. Can You write also in English Your post? Google translator is not good enought to understand what are You talking about.

Γεια σας φίλοι μου. Ξέρω ότι είναι ένα ελληνικό φόρουμ αλλά έχω ένα μεγάλο αίτημα για όλους εσάς. Μπορείς επίσης να γράψεις στα Αγγλικά τη δημοσίευσή σου; Ο μεταφραστής Google δεν είναι ικανοποιημένος για να καταλάβει τι μιλάς.

Κάποια εφαρμογή θα χτύπησε. Βγες TWRP αν από μέσα το έκανες και δεν παίζει κι κάνε τα 2 wipes.

chrisbal, το έκανα άλλα δεν διορθώθηκε.

πήγα wipe, advand wipe και έκανα το πρώτο που έχει και τα δυο. αυτό δεν είναι ?

LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro

chrisbal, το έκανα άλλα δεν διορθώθηκε.

πήγα wipe, advand wipe και έκανα το πρώτο που έχει και τα δυο. αυτό δεν είναι ?

Μέσα από την εφαρμογή το έκανες? Όλες οι εφαρμογές καθαρισμό data and προσωρινή μνήμη? Σκέψου αν έγινε καμία ενημέρωση ή αν μπήκε νέα εφαρμογή. Στο TWRP και τα 2 τι 1ο και το cache σκέτο ποιο κάτω.

Edited by CrisBal

Cris? Υπάρχει τρόπος να κρύψω το ρουτ στην 28s πρώτο update για cosmite tv go? Το τσεκαρω μέσα στο magisk σαν hide αλλά πάλι το βλέπει

Περίεργο. Σε εμένα έπαιζε κανονικά. Ωχ μήπως έκαναν Update στην εφαρμογή δεν ξέρω.. Τικαρεις και το only core που έχει στις ρυθμίσεις και Δες πάλι. Ή βρες καμία προηγούμενη έκδοση από το internet.

Καλησπέρα υπάρχει για eui rom κάποιο total black θεμα που να είναι και στις ρυθμίσεις μαυρο όπως βάζουμε στις miui, aosp roms Δεν έχω βρει κάτι

Χρήστο δούλεψες καθόλου την nougat eui? Πως σου φάνηκε και θα είναι αυτή η επόμενη ρομ που θα φτιάξεις?

Update 28s V5 to V7a on the air..

Ποιο καλό παιδί θα μου πει αν εμφανίζεται?:D

Χρήστο δούλεψες καθόλου την nougat eui? Πως σου φάνηκε και θα είναι αυτή η επόμενη ρομ που θα φτιάξεις?

Ωραία είναι και πολύ γρήγορη με τέλεια μπαταρία. :D

Έτσι μου είπαν χρήστες του Χ850..:lol::p

Για την tele 28 s 51 περιμένουμε OTA το 52;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει έρθει? Να ρωτήσω τον δάσκαλο..;)

Telegram 28 .52 Full Rom. Master says dirty above..

https://mega.nz/#!RoxyEChI!0qQDR9T2DFe3XzZuGq-sSAxcIukZ49ePpVFtwFQXR8g

Edited by CrisBal

Περίεργο. Σε εμένα έπαιζε κανονικά. Ωχ μήπως έκαναν Update στην εφαρμογή δεν ξέρω.. Τικαρεις και το only core που έχει στις ρυθμίσεις και Δες πάλι. Ή βρες καμία προηγούμενη έκδοση από το internet.

Μπααα τζιφος,δεν δουλεύει,θα την βγάλω για γιορτές την ρομ γιατί θα χρειαστώ το tv go και μετά τις γιορτές ξανά μανά πέρασμα τι να κάνουμε λίγη ταλαιπωρία χεχε,

Να ρωτήσω Χρήστο θα βάλω 23ς αυθεντική για να παίξει, google εφαρμογές και playstore που μπορώ να βρω να περάσω;

Και αν την περάσω με twrp θα έχω θέμα;η να εγκαταστήσω μαζί και τον ορίτζιναλ recovery

Μπααα τζιφος,δεν δουλεύει,θα την βγάλω για γιορτές την ρομ γιατί θα χρειαστώ το tv go και μετά τις γιορτές ξανά μανά πέρασμα τι να κάνουμε λίγη ταλαιπωρία χεχε,

Να ρωτήσω Χρήστο θα βάλω 23ς αυθεντική για να παίξει, google εφαρμογές και playstore που μπορώ να βρω να περάσω;

Και αν την περάσω με twrp θα έχω θέμα;η να εγκαταστήσω μαζί και τον ορίτζιναλ recovery

Βρε με ότι θες την περνάς αλλά σε όλες τις προηγούμενες έπαιζε κανονικά. Δοκίμασε 26s 23s δεν θυμάμαι ακριβώς. Ή βάλε V4 unrooted και ρουταρεις μετά.