CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Με το που εβαλα την καρτα στο καταστημα ρωτησα αν πρεπει να βαλω ρυθμισεις APN για ιντερνετ,και μου ειπαν οχι ειναι ετοιμες,οντως κοιταξα στα APN και ελεγε APN cosmote wireless internet ,δεν ηξερα οτι θελει εξτρα ενεργοποιηση για 4g θα το ψαξω ευχαριστω πολυ Δες εδώ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=%2Fportlets%2FserviceInstructions%2FgetInfo&_pageLabel=T58 και εδώ να ξέρεις https://technewsingreek.blogspot.gr/2016/08/smsmms-internet-vodafonewindqcosmote.html?m=1 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι κανονικά όλα και remote control και μετάδοση οθόνης και miracst κλπ Και το IR learning που υποστηριζει ο IR Blaster της LeEco παιζει? Και σε third party εφαρμογες η ειναι κλειδωμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Κάτσε να βρω ένα μεγάλο να δοκιμασω τώρα που την έχω επάνω... Πες ένα μεγάλο παιχνίδι να δω... Έδωσες δικαιώματα? Game of thrones, tha game of Life. Ενω καταβαιναν, δεν γινόταν η εγκατάσταση. Μόλις εδωσα δικαιωμα storage. Θα δοκιμασω και θα επανελθω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Edit: εγκαταστάθηκε το game of life, οποτε λυθηκε το θέμα. Ευχαριστω κρις! Edited April 29, 2017 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και το IR learning που υποστηριζει ο IR Blaster της LeEco παιζει? Και σε third party εφαρμογες η ειναι κλειδωμενος? Ναι το reading and learning παίζει εγώ σεταρισμενο κάθε remote του σπιτιού αλλά σε thirdparty νομίζω όχι. Τσέκαρε. Τι να το κάνεις? Έχω βάλει την τελευταια έκδοση με τα 1000 μοντέλα! :lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Πώς αλλάζουμε τον dialer;;;Αν κάποιος μπορεί ας βάλει τον τρόπο και τα αρχεία... Ευχαριστώ Την tele φοράω..Πως τον αλλάζουμε.. Χρήστο το έκανα όπως είπες και εξαφανίστηκαν επαφές και dialer.τι κανω Edited April 29, 2017 by pakisdak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Την tele φοράω..Πως τον αλλάζουμε.. Κατεβάζεις αυτό >>> https://mega.nz/#!UYlRCKLZ!P5c-suByNOtWVofYqXiO7yUopVeufu372-qjk9ZNNvk Πας TWRP φλασαρεις χωρίς Wipe πριν και μετά! Reboot to system. Τέλος! ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλημερα Cris 1. Στην LeMax2 EUI CN-23S REMIXED by CrisBalGreece το theme store παίζει ? Έχεις αφήσει τα LeEco services? 2. Έχεις κάνει ΕΣΥ τα μαγικά σου σχετικά με την αυτονομία μπαταρίας ? 3. έχω την official LeMax2 EUI CN-23S με περασμένο TWRP με τι τρόπο να την περάσω απο πάνω ? καθάρισμα Dalvik cache and cache ? Χρήστο μπορείς να μου πεις για τα παραπάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Χρήστο μπορείς να μου πεις για τα παραπάνω? Ευχαριστώ! Ναι και στα 3! :p Στο 3ο δοκίμασε με Dirty ή καλύτερα μόνο Dalvik cache and cache. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι και στα 3! :p Στο 3ο δοκίμασε με Dirty ή καλύτερα μόνο Dalvik cache and cache. Ευχαριστώ πανμέγιστε!!! Όταν λέμε derty εννοούμε απο πάνω απευθείας χωρίς wipe τίποτα έτσι ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ευχαριστώ πανμέγιστε!!! Όταν λέμε derty εννοούμε απο πάνω απευθείας χωρίς wipe τίποτα έτσι ? Σωστά Dirty = στεγνά από πάνω! :lol: Κάνε ένα backup εννοείται τα πάντα πρώτα μην χρειαστεί. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Χρήστο μία ερώτηση χαζή ίσως.. μπορεί με κάποιο τρόπο το κινητό να φαίνεται ότι είναι Samsung στο play η και γενικα ? ρωτάω γιατί προσπαθώ να κατεβάσω κάνα-δυο εφαρμογές που είχα παλιότερα με τον νότε 3 και μου λείπουν ενώ Κατά τα άλλα το κινητό είναι τρεις φορές πιο γρήγορο. πχ το s note Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Χρήστο μία ερώτηση χαζή ίσως.. μπορεί με κάποιο τρόπο το κινητό να φαίνεται ότι είναι Samsung στο play η και γενικα ? ρωτάω γιατί προσπαθώ να κατεβάσω κάνα-δυο εφαρμογές που είχα παλιότερα με τον νότε 3 και μου λείπουν ενώ Κατά τα άλλα το κινητό είναι τρεις φορές πιο γρήγορο. πχ το s note Το εχει εδώ http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/s-note/s-note-5-2-04-15-release/s-note-5-2-04-15-android-apk-download/download/ αλλά θέλει δουλειά για να παίξει. Πρέπει να αλλάξει ο κώδικας στην εφαρμογή για να μην ζητάει samsung SystemUI response. Kάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι παράνομο! :happy: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δεν την έχω επάνω για να σου πω τι ακριβώς έκανα εγώ... :lol: Στηνω κάποια updates στην miui τώρα και δουλεύουμε με τον Τάσο την 26s. Δεν πειραζει Χρησταρα...και μονο που ασχολεισαι κι απαντας μου φτανει!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι το έχω κατεβάσει από διάφορα sites αλλά δεν ανοίγει δυστυχώς , ευχαριστώ για την απάντηση σου άμεσα . Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Σωστά Dirty = στεγνά από πάνω! :lol: Κάνε ένα backup εννοείται τα πάντα πρώτα μην χρειαστεί. ;) Φλασάρω και μου πετάει μαγιές powered by Crisbal σχέδια :yahoo: τι έφτιαξες πάλι :) Edit : το theme store δεν υπάρχει, μπορώ με κάποιο τρόπο να κατεβάσω από κάπου θέματα και να τα περάσω. Είχα ένα με εικονίδια ios που μου άρεσε:( Edited April 29, 2017 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Φλασάρω και μου πετάει μαγιές powered by Crisbal σχέδια :yahoo: τι έφτιαξες πάλι :) Edit : το theme store δεν υπάρχει, μπορώ με κάποιο τρόπο να κατεβάσω από κάπου θέματα και να τα περάσω. Είχα ένα με εικονίδια ios που μου άρεσε:( Ρυθμίσεις θέματα και ταπετσαρίες... Κάπως έτσι το λέει. Πατάς online και έχει τα διαθέσιμα. Ή αν τα έχεις κρατήσει κάπου σε backup Βαλτα απευθείας. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Έχει βγει για την tele23 άλλο update πέρα από το 41; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ρυθμίσεις θέματα και ταπετσαρίες... Κάπως έτσι το λέει. Πατάς online και έχει τα διαθέσιμα. Ή αν τα έχεις κρατήσει κάπου σε backup Βαλτα απευθείας. ναι πήγα εκεί άλλαξα και σε china mainland αλλά δεν μου βγάζει κάτι, κάνει download κάτι λίγα , backup δεν κράτησα τη μπουμπούνισα απευθείας. Ο browser δεν δούλευε και έκανα clear data και επανήλθε. Αυτό τι είναι ξέρεις ??? θα θέλει και αυτό κάνα clear data Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 ναι πήγα εκεί άλλαξα και σε china mainland αλλά δεν μου βγάζει κάτι, κάνει download κάτι λίγα , backup δεν κράτησα τη μπουμπούνισα απευθείας. Ο browser δεν δούλευε και έκανα clear data και επανήλθε. Αυτό τι είναι ξέρεις ??? θα θέλει και αυτό κάνα clear data] Υπηρεσία συστήματος είναι. Πιθανόν.. Αυτά έχει το Dirty... :lol: Περιοχή θα βάλεις Ευρώπη Ελλάδα για να έχεις και τις εγγραφές στον dialer και όλες τις υπηρεσίες ενεργές.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Έχει βγει για την tele23 άλλο update πέρα από το 41;lk Όχι ακόμα. Δουλεύουμε την 26s και ίσως να βγει νέο με ολόκληρη rom & Kernel σε 26s. Μας πήρανε χαμπάρι.... http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1307638 Edited April 29, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το x829 ξέρει κάποιος πως το κάνουμε root; Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Χρήστο το έκανα όπως είπες και εξαφανίστηκαν επαφές και dialer.τι κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το x829 ξέρει κάποιος πως το κάνουμε root; βαζεις την ρομ του Χρηστου και εχεις ρουτ αμεσα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Χρήστο το έκανα όπως είπες και εξαφανίστηκαν επαφές και dialer.τι κανω Ποιο έκανες? Σε ποια ρομ? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το x829 ξέρει κάποιος πως το κάνουμε root; Κατεβάζεις https://mega.nz/#!0NNWEKJb!_6aAA0lqsN6YCXI3WXB0EXOYsd6-qHhievsBk8StSj0 Το βάζεις χύμα στο κινητό όχι σε φάκελο. Φλασαρεις από TWRP χωρίς Wipe πριν και μετά. Reboot to system. Τέλος. Είσαι Root! Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts