DarK_HumOuR Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Μπορείς να πάρεις ένα copy paste του μαμά prop να το έχεις. Άλλοbackup δεν χρειάζεται Πρόσθεσε ότι λείπει αλλά για Sony. Κάνε ένα Google search να βρείς build.prop από Sony συσκευή Η fastboot rom μπορεί να είναι επίσης μια λύση Cris εμπλεξα. το τηλεφωνο δεν σηκωνεται. κολλαει στο σημα της ΑΟΣΙΠ. το prop που ειχε μεσα στο system δεν εκανε δουλεια. ετσι το εκανα restore και πειραξα τις τιμες του prop που ειχε μεσα στο Vendor. πηρα τοπικο μπακαπ του αρχειου φυσικα. οταν εφτασα στην επανεκκινηση, το λειτουργικο δεν σηκωνεται. κολλαει στο σημα οπως σου ειπα. μπαινω στην twrp recovery, αλλα αυτη η ριμάδα δεν εχει καποιον text editor ωστε να δω πως ειναι το σωσμενο σωστο prob και να παω στο αλλο να το κανω ιδιο! εχει μονο ενα "copy folder" ή file αλλά η λυση δεν μου λειτουργει. καταρχην, σπαω το κεφαλι μου οτι ο φακελος vendor ηταν μεσα στον φακελο system. οταν κανω navigation στο system δεν βρισκω τετοιο φακελο. τον βρισκω εξω απ το system. μπαινω σ αυτον, αδειος μεσα. ριχνω το αρχειο με copy paste, δεν γινεται τιποτα. αν ηταν ολα σωστα θα επρεπε κατ αρχην εκει μεσα να βλεπω ηδη ενα prop. το πειραγμενο. εχεις καμια ιδεα με την recovery που εχω πως θα διορθωσω το prop? δυο πραγματα πειραξα γμτ. το ενα ηταν το ονομα, που, αν θυμαμαι καλα λεγοταν aosip_x2 και το αλλο ηταν το manufacturer υπαρχει περιπτωση να βαλω στην recovery εναν text editor, να δει ολα τα αρχεια, να τα διορθωσω να τελειωνει; ειμαι χωρις τηλ γμτ! [EDIT] ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΑΝΑΣΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΟΣΙΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ερωτηση: μπορω να βαλω οποια τελευταια google cam ταιριαζει σε pie 9 απο το apkmirror? ή να μεινω στην 6.2.030 που μου ειχε συστησει ο Φωτης; κερδιζω κατι; Edited October 27, 2019 by DarK_HumOuR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Δοκίμασε να βάλεις παλιό TWRP με MM kernel 3.0.2 Και κάνε ένα restore της μαμά Ρομ που είχες πάρει πρίν πειράξεις το λογισμικό. Είναι σίγουρα θέμα software εκτός και αν η οθόνη είναι προβληματική. δυστυχως δεν κανει πλεον τπτ.. εμεινε με μαυρη οθονη και δεν δουλευουν, ουτε τα κουμπια πλοηγησης.. Το μονο που φαινετε κατι ψιλες γραμουλες https://postimg.cc/gr1dPSVX Δεν περναει twrp με τιποτα... ουτε με το MULTI-TOOL κανει συνδεση μονο με το X820_FASTBOOT.exe, του Χριστου και το αλλο που μουδωσε ο φιλος @jonos αλλα παρολο που περασα πολλες ρομ και γραφει οκ. στην επανεκινηση βγαζει παλι μαυρο.. Δεν πειραζει παιδια.. Ευχαριστω για τις βοηθειες.. Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Κάτι δεν έχει "κουμπώσει" καλά, ή καποιο βυσμα/κούμπωμα έχει πειραχτεί. Στάλθηκε από το revengeos_x2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τελικα μαλλον βρηκα τον ενοχο.. Ψαχνοντας προσεκτικα ειδα αυτο.. https://postimg.cc/k6WWSGFm Πριν το βγαλω ηταν ανεπαισθητο.. (Σφηνομενο στην πανω δεξια γωνια) προφανος απο καποιο πεσιμο.. Στα 3 χρονια εφαγε 5-6 πεσιματα.. Βγαζοντας το και γυριζωντας το αναποδα, ελευθερωθηκε και φαινετε ετσι.. https://postimg.cc/ctxH9LYw Αν το ζουμαρης φαινονται αμυδρα, 3 συρματακια τα οποια φυσικα ειναι κομενα Αυτο ισως εξηγει, το οτι δοκιμασα 3 οθονες και κανουν και οι 3 προβλημα.. Τωρα αν φτιαχνει αυτο, η αν μπορω να το βρω, να το αγορασω, αν καποιος γνωριζει μου λεει.. Επισης ενα λινκ αρκετα ενημερωτικο: https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-battery-screen-replacement-t3844222 Συν Νεο FlashOne 2.0 For Leeco: https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117912440 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τελικα μαλλον βρηκα τον ενοχο.. Ψαχνοντας προσεκτικα ειδα αυτο.. https://postimg.cc/k6WWSGFm Πριν το βγαλω ηταν ανεπαισθητο.. (Σφηνομενο στην πανω δεξια γωνια) προφανος απο καποιο πεσιμο.. Στα 3 χρονια εφαγε 5-6 πεσιματα.. Βγαζοντας το και γυριζωντας το αναποδα, ελευθερωθηκε και φαινετε ετσι.. https://postimg.cc/ctxH9LYw Αν το ζουμαρης φαινονται αμυδρα, 3 συρματακια τα οποια φυσικα ειναι κομενα Αυτο ισως εξηγει, το οτι δοκιμασα 3 οθονες και κανουν και οι 3 προβλημα.. Τωρα αν φτιαχνει αυτο, η αν μπορω να το βρω, να το αγορασω, αν καποιος γνωριζει μου λεει.. Επισης ενα λινκ αρκετα ενημερωτικο: https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-battery-screen-replacement-t3844222 Συν Νεο FlashOne 2.0 For Leeco: https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117912440 Βασίλη δοκίμασε να το πάρεις σε τεχνικό αν μπορούν να το φτιάξουν, γιατί για αλλαγή είναι αρκετά ακριβό και δεν αξίζει https://www.aliexpress.com/item/32964268900.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7e4533e8TFynUv&algo_pvid=f2b2ecbd-310b-4734-b9d6-185f802d6f37&algo_expid=f2b2ecbd-310b-4734-b9d6-185f802d6f37-17&btsid=826b438d-7129-416b-9681-306a91c22ce5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_55 Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και μια πρώτη γεύση από την μπαταρία με την ROS (χωρίς sim) Στάλθηκε από το revengeos_x2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σωκράτη igo/nextgen παίζει? Χρήστο και το Nextgen δεν παίζει...Μαύρη οθόνη. Αλλά αφού παίζει το Πρίμο τι τα θέλουμε τα άλλα;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Γεια σας παιδιά. Έχω το εν λόγω κινητό και έχω περασμένα το lineage 17 αν θυμάμαι καλά.. Χθες, καθώς έπαιζα ένα παιχνίδι, κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε να το σβήσω για να ξεκολλήσει Όμως, από εκείνη τη στιγμή, κάθε φορά που προσπαθώ να το ανάψω, κολλάει στο λόγκο και κάνει επανεκκίνηση Να πω εδώ ότι η μπαταρία τα έχει ψιλοφτύσει. καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θα σου έλεγα για αρχή να κάνεις ένα factory reset. Αν και πάλι δεν στρώσει κάνε format data. Mε το format data θα σβηστoύν όλα από την internal, οπότε πρώτα backup. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 AEX v7 Q. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-aospextended-rom-v7-0-t3993429 Λόγω έλλειψης χρόνου, ας τη δοκιμάσει κάποιος να μας πει. Είμαι πολύ πηγμενος και δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια πρώτη γεύση από την μπαταρία με την ROS (χωρίς sim) Στάλθηκε από το revengeos_x2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μια από εμένα!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 AEX v7 Q. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-aospextended-rom-v7-0-t3993429 Λόγω έλλειψης χρόνου, ας τη δοκιμάσει κάποιος να μας πει. Είμαι πολύ πηγμενος και δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια από εμένα!! Πολυ καλη σε μπαταρια. Εγω αποφασισα να περιμενω για να βγουν σωστα Gapps και να περασω την q ειτε την arrow ειτε τη revenge. Αλλωστε με aosp που ειμαι τωρα το κινητο συμπεριφερεται αψογα. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θα σου έλεγα για αρχή να κάνεις ένα factory reset. Αν και πάλι δεν στρώσει κάνε format data. Mε το format data θα σβηστoύν όλα από την internal, οπότε πρώτα backup. λογικά έχει μείνει από μπαταρία. Όταν λοιπόν το βάζω στον φορτιστή, ανάβει και κάνει πάλι επανεκκίνηση, δεν με αφήνει να κάνω φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 λογικά έχει μείνει από μπαταρία. Όταν λοιπόν το βάζω στον φορτιστή, ανάβει και κάνει πάλι επανεκκίνηση, δεν με αφήνει να κάνω φορμάτ. Σου σβήνει και στο twrp;;; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σου σβήνει και στο twrp;;; Ναι. Ίσα που προλαβαίνει να γράψει στην οθόνη recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Ναι. Ίσα που προλαβαίνει να γράψει στην οθόνη recovery Δοκίμασες άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστής; Για να αποκλείσουμε πράγματα... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis13_ Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλημέρα στην ομάδα μετά από factory reset ξαναπέρασα την 30ς με την τελευταία αναβάθμιση,όλα καλά εκτός από το apps της τράπεζας Πειραιώς (το έχω ξαναγράψει εδώ αυτό το πρόβλημα)σε επικοινωνία που είχα με τη τράπεζα μου είπαν πως αν είναι root η συσκευή μου δεν πρόκειται να δουλέψει,ο cris μου είπε να το κρύψω με magisk hide όπως και το έκανα αλλα δεν έχει κάνει δουλέψει,έχει να προτείνει κάποιος κάποια λύση άλλη, ή κάποιος να αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλημέρα στην ομάδα μετά από factory reset ξαναπέρασα την 30ς με την τελευταία αναβάθμιση,όλα καλά εκτός από το apps της τράπεζας Πειραιώς (το έχω ξαναγράψει εδώ αυτό το πρόβλημα)σε επικοινωνία που είχα με τη τράπεζα μου είπαν πως αν είναι root η συσκευή μου δεν πρόκειται να δουλέψει,ο cris μου είπε να το κρύψω με magisk hide όπως και το έκανα αλλα δεν έχει κάνει δουλέψει,έχει να προτείνει κάποιος κάποια λύση άλλη, ή κάποιος να αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, ευχαριστώ.Εγώ είμαι φίλε εδώ και καιρό με την revengeos 9 pie και σε όλες τις ενημερώσεις δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το app της Πειραιώς!Το τηλέφωνο είναι root με magisk και δεν έχει χρειαστεί ούτε hide να το κάνω ούτε τίποτα και έχω κάνει όλων των ειδών τις συναλλαγές. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis13_ Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Εγώ είμαι φίλε εδώ και καιρό με την revengeos 9 pie και σε όλες τις ενημερώσεις δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το app της Πειραιώς!Το τηλέφωνο είναι root με magisk και δεν έχει χρειαστεί ούτε hide να το κάνω ούτε τίποτα και έχω κάνει όλων των ειδών τις συναλλαγές. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω ακριβώς που είναι το πρόβλημα και πριν το format είχα προσβασει τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς ενημέρωση περάσανε από τη τράπεζα απλά επικοινωνήσα και μου είπαν ότι η εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα και αν η συσκευή μου είναι root δεν θα δουλέψει,το ψάχνω να δω,ρωτάω αν κάποιος με την 30ς έχει παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Δεν ξέρω ακριβώς που είναι το πρόβλημα και πριν το format είχα προσβασει τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς ενημέρωση περάσανε από τη τράπεζα απλά επικοινωνήσα και μου είπαν ότι η εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα και αν η συσκευή μου είναι root δεν θα δουλέψει,το ψάχνω να δω,ρωτάω αν κάποιος με την 30ς έχει παρόμοιο πρόβλημα. Είχα και εγώ πρόβλημα, γι'αυτό έβαλα την light . Το root φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Εγώ είμαι φίλε εδώ και καιρό με την revengeos 9 pie και σε όλες τις ενημερώσεις δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το app της Πειραιώς!Το τηλέφωνο είναι root με magisk και δεν έχει χρειαστεί ούτε hide να το κάνω ούτε τίποτα και έχω κάνει όλων των ειδών τις συναλλαγές. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει να κάνει με το root. Έχει να κάνει με kernel permissive kai busybox που έχει η v18 30s onboard. Στην light δεν έχει busybox και έχω τον kernel enforcing Δυστυχώς μόνο η Πειραιώς δεν δουλεύει.. Μέχρι και το Gpay δουλεύει.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 EUI 30s- v19 is UP through OTA. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Δοκίμασες άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστής; Για να αποκλείσουμε πράγματα... τα πάντα έχω αλλάξει. και καλώδιο και φορτιστή. στην αρχή νόμιζα ότι είχε κάψει το USB PORT αλλά δεν ζεσταίνεται. Μόλις πάρει λίγο ενέργεια η μπαταρία, πάει να ανάψει και σε 10 δευτερόλεπτα σβήνει πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 EUI 30s- v19 is UP through OTA. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά , να σε πάντα καλά Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 (edited) Είχα και εγώ πρόβλημα, γι'αυτό έβαλα την light . Το root φταίει Διάβασα στο insomnia και στο miui.gr ότι και άλλοι έχουν πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Λένε ότι με την προηγούμενη έκδοση δουλεύει κανονικά. Τσεκαρε το αν ισχύει. Απλά μπες να δεις αν συνδέεται. Τώρα ποιος είχε την εφαρμογή κρατημένη ο θεός και η ψυχή τους. https://mega.nz/#!VZ0SnKIS!1IK6HCzPCMG2CcYgx3txlFomRa080O1ST3Tf8ICT35A Edited October 30, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts