Jump to content

jimis13_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimis13_

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 26

jimis13_'s Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά χωρίς να έχω πειράξει καμμία ρύθμιση στην γραμματοσειρά τα γράμματα στα μυνήματα βγαίνουν τεράστια υπάρχει κάποια ρύθμιση νά τά φέρω σε μικρότερο μέγεθος, ευχαριστώ
  2. Εμένα δυστυχώς συνεχίζει και με αυτήν την αναβαθμίση να μου κάνει τις επανεκκίνησεις κατα την διάρκεια κλήσης.
  3. Ναι φίλε μου το βρήκα ευχαριστώ, καμμία σχέση πλέον ο ηχος ικανιποιτικοτατος ευχαριστώ πολλή
  4. Που ακριβώς υπάρχει αυτήν η ρύθμιση για αλλαγη χώρας?
  5. Bluetooth ακουστικά, ή τα κλασικά; Κλασικά ακουστικά αλλά και Bluetooth που έχω δοκιμάσει δεν υπήρχε διαφορά, υπάρχουν κάποια προγράμματα στο play store για αύξηση ήχου αλλά φοβάμαι μην κάψω το ηχείο,να διευκρινισω ότι έχω ήχο αλλά η ένταση σε σχέση με άλλα κινητά που είχα είναι χάοδες.
  6. Καλησπέρα παιδιά ξέρει μήπως κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση στον ήχο όταν ακούω μουσική με ακουστικά γιατί ο υπάρχων είναι απλά απογοητευτικός μικρής έντασης και από ποιότητα άστα έχω μπει στις ρυθμίσεις και στους ήχους αλλά δυστυχώς λύση δεν βρήκα, ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ το έλυσα το πρόβλημα το απενεργοποιήσα αλλά πρέπει και ο άλλος που σου στέλνει να το έχει απενεργοποιημένο για να έρθει ως μηνύμα κειμένου, ευχαριστώ για την λύση.
  8. Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα μηνύματα μου δεν παίρνω τα μηνύματα μου από την κάρτα sim ότα μου τα στέλνουν εάν δεν είμαι συνδεμένος στο ίντερνετ έχω πάει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων αλλά δεν έβγαλα άκρη αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα παιδιά αγόρασα μια μαγνητικη θηκη αλλα δυστυχώς δεν δουλευη νομιζα πως ειναι προβλημα της θηκης δοκιμασα και μια δευτερη με τα ιδια αποτελεσματα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο κινητο για να δουλεψει η μαγνητικη θηκη
  10. καλησπέρα παιδιά το πρόβλημα που εχω εχει σπάσει η οθόνη του κινητού μαυρο τελείως δειχνη και θελω να παρω απο μεσα επαφές και φωτο το συνδεσα στο λαπ τοπ με καλώδιο usb αλλα το Debugging USB δεν ειναι ενεργοποιημένο,τι κανω προσπαθησα με πολλα προγράμματα miror αλλα ολα θελουν εγκριση του Debugging USB,εχει κάποιος να μου πει κάποιο αλλον τροπο να ενεργοποιησω το usb μεσω εντολών ισως,εχω ψάξει φυσικά και στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι που να με βοηθάει ή τουλαχιστων να το κατανοώ εγω,καθε ιδέα καλοδεχούμενη, εύχαριστω.
  11. Ευχαριστώ παιδιά και μένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε συνέχεια και σταματουσαν να λειτουργούν κάποιες εφαρμογές πήγα play store και έκανα απεγκατασταση αυτό που είπατε και έστρωσε λογικά κάποια ενημέρωση το κρασαρε, εύχαριστω ήμουν έτοιμος για εργοστασιακο φορμάτ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που θέλω σαν διευκρινίσει είναι το android system webview μπορώ να το ενημερώσω πάλι από το play store θα υπάρξει προβλήμα ή να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εύχαριστω.
  12. Ναι για την οθόνη νόμιζα πως έλεγες,το link να το αφήσω είναι από alliexress και μου ήρθε και σχετικά γρήγορα ( 20ημ) https://m.aliexpress.com/item/32799506808.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32799506808&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=4107amp-BVO__Wj19i-bOrZtsccc9Q1601914279636&browser_id=1982d56bc1574d278cc815d09f1abba1&is_c=Y ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αυτό είναι το βίντεο που έχω δει για να το κάνω
  13. Είμαι με την 30s κάποιο link πως το κάνεις έχει πολλά στο YouTube είναι σχετικά πολλή εύκολο στην ουσία 2 βίδες είναι και το άλλαξες,την φωτεινότητα την έχω ελενξει αλλά μάλλον ένα κινητό σχεδόν 4 ετών έχει και τις απώλειες του εκεί έχω καταλήξει.
  14. γεια σας παιδιά,ειχε πάρει νερό το κινητό και η οθονη τα έφτυσε παραγγειλα αλλη οθονη απο alliexpress την εβαλα και λειτουργεί τέλεια η μονη διαφορά που βλέπω ειναι πολλη μεγαλύτερη καταναλωση στην μπαταρία για να το γραφω ειναι πολλη αισθητή η διαφορά λογικα πρέπει η καινούργια οθονη να καταναλώνει περισσότερο μηοως υπάρχει κάποια λύση για αυτό.
×
×
  • Create New...