Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Σωκράτη!

Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο ακριβώς

Που μετά από το γιορτινό τραπέζι και συζήτηση με φίλους, μου έβαλε κάποιος το μικρόβιο να σκαλίσω το κινητό.

Δεν έχασα ευκαιρία!

Με το που έφυγαν το απόγευμα μπήκα αμέσως και έγινα μέλλος του φόρουμ...

Το μόνο που ήξερα ως τότε, ηταν να ανοιγωκλεινω το κινητό, άντε και στην καλύτερη να κάνω ένα καθαρισμό με το cleanmaster...

Τα 5 πραγματα που έχω μάθει, εδώ μέσα από ΕΣΑΣ τα έχω μάθει και τα μεταδίδω...!!

Αυτο που ξεχασα, ειναι αν η ρομ ειναι ρουτ..

Αν δεν ειναι, περναω μετα το Magisk? ..και ποιο?:)

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Αυτο που ξεχασα, ειναι αν η ρομ ειναι ρουτ..

Αν δεν ειναι, περναω μετα το Magisk? ..και ποιο?:)

μολις βαλεις τη ρομ και κανεις την πρωτη επαννεκινηση,

βαζεις γλωσσες, ΔΕΝ συνδεεσαι στο ιντερνετ, κανεις επανεκκινηση στο recovery και βαζεις το magisk v18

μετα μπαινεις κανονικα στο λογαριασμο σου κτλ

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

μολις βαλεις τη ρομ και κανεις την πρωτη επαννεκινηση,

βαζεις γλωσσες, ΔΕΝ συνδεεσαι στο ιντερνετ, κανεις επανεκκινηση στο recovery και βαζεις το magisk v18

μετα μπαινεις κανονικα στο λογαριασμο σου κτλ

Νασε καλα Φωτη..

Ευχαριστω και παλι..

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

καινουργια σημερινη RevengeOS 2.2 Pasta for Le Max 2 - the Beautiful update STABLE 06/01 (Non Treble)

Download: https://get.revengeos.com/x2/Revenge...90106-1129.zip

αλλαγες ROM changelog

- Fixed weather info

- Quick settings weather info

- Volume panel has been expanded

- Tinted volume slider

- Different ringtone for each SIM

- Allow unlinked notification and ringtone volume

- Expanded desktop

- Lockscreen weather

- Delete notifications with FP scanner (supported devices)

- Bug fixes

- ROM size has been reduced more than 15%

- Merged latest CAF tag

Device changelog

- Fixed miracast

Την Χ2 κατεβάζουμε, σωστά?

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Την Χ2 κατεβάζουμε, σωστά?

ναι x2 απο αυτο το λινκ κατεβαινει αμεσα.............. https://osdn.net/projects/revengeos/storage/x2/RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190106-1129.zip/

Edited by olympiakos

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά στην παρέα.

Μου έφτασε και εμένα το 4/64 μετά από 41 ημέρες:lol: (με priority direct, αλλά έπεσα στις γιορτές) από Banggood.

Αναμενόμενα είναι όπως έχei αναφερθεί, ένα "Υβρίδιο" X821 case με X829 μητρική, το οποίο παρά την απουσία της Β20, δεδομένου ότι εξαρχής αγοράστηκε για 2ο κινητό, και κυρίως λόγω της πολύ καλής υποστήριξης που βλέπω και εδώ μέσα αλλά και στο XDA, θα το κρατήσω.

θα ήθελα να "παίξω" με custom kernel για λίγο OC/Antutu μέχρι να το κάνω daily use..

Για την EUI Nougat ο Blackscreen δεν δούλεψε, υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δοκιμάσει κανένας?

Επίσης, το ίδιο για την Revenge OS, υπάρχει κάποιος OC Kernel?

Ειμαι με την aex 25/12 και εχω παρατηρησει οτι σε συγκεκριμενο δικτυο μιας καφετεριας στη περιοχη μου ναι μεν συνδεεται στο εικονιδιο αλλα δεν εχω προσβαση στο διαδικτυο και αν εχω μπαινω σε συγκεκριμενες σελιδες και σε καποιες αλλες οχι. Επισης οταν γινεται αυτο παρατηρησα οτι το magisk κρασαρει. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι παρομοιο η........δε με θελει η καφετερια;

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Ειμαι με την aex 25/12 και εχω παρατηρησει οτι σε συγκεκριμενο δικτυο μιας καφετεριας στη περιοχη μου ναι μεν συνδεεται στο εικονιδιο αλλα δεν εχω προσβαση στο διαδικτυο και αν εχω μπαινω σε συγκεκριμενες σελιδες και σε καποιες αλλες οχι. Επισης οταν γινεται αυτο παρατηρησα οτι το magisk κρασαρει. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι παρομοιο η........δε με θελει η καφετερια;

Αυτό συμβαίνει γιατί το συγκεκριμένο wifi spot έχει κλειδωμένες σελίδες που μπορείς να μπεις οχ μέσα κοινωνικής δικτύωσης απλές ιστοσελίδες κλπ... Από τη στιγμή που wifi έστω και σε μια δεν φταίει η τον αλλά το spot..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

AospExtended-v6.1-x2-20190104-0832-OFFICIAL

Do all steps mentioned above. But the Phone is till have random reboot.

My advice... Go back to 25/01 version till we have another update. I had the same problem

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου έφτασε και εμένα το 4/64 μετά από 41 ημέρες:lol: (με priority direct, αλλά έπεσα στις γιορτές) από Banggood.

Αναμενόμενα είναι όπως έχei αναφερθεί, ένα "Υβρίδιο" X821 case με X829 μητρική, το οποίο παρά την απουσία της Β20, δεδομένου ότι εξαρχής αγοράστηκε για 2ο κινητό, και κυρίως λόγω της πολύ καλής υποστήριξης που βλέπω και εδώ μέσα αλλά και στο XDA, θα το κρατήσω.

θα ήθελα να "παίξω" με custom kernel για λίγο OC/Antutu μέχρι να το κάνω daily use..

Για την EUI Nougat ο Blackscreen δεν δούλεψε, υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δοκιμάσει κανένας?

Επίσης, το ίδιο για την Revenge OS, υπάρχει κάποιος OC Kernel?

Καλησπερα, περιμενω κι εγω ενα τετοιο για παιχνιδι περισσοτερο και πειραματα. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει την Β20? Περα απο το τι λεει το καταστημα, το Χ821 την εχει. Αν εχει μητρικη απο Χ829, ειναι Χ829, οχι Χ821.

Καλησπερα, περιμενω κι εγω ενα τετοιο για παιχνιδι περισσοτερο και πειραματα. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει την Β20? Περα απο το τι λεει το καταστημα, το Χ821 την εχει. Αν εχει μητρικη απο Χ829, ειναι Χ829, οχι Χ821.

Καλησπέρα,

Ναι δυστυχώς, την "ενεργοποίησα" μέσω Qualcomm diag mode, αλλά τπτ.. (έχω ασθενές 4G βέβαια ~23mbit down, αλλά συνδέεται εδώ που είμαι μέσω Band 3..).

Καλησπέρα,

Ναι δυστυχώς, την "ενεργοποίησα" μέσω Qualcomm diag mode, αλλά τπτ.. (έχω ασθενές 4G βέβαια ~23mbit down, αλλά συνδέεται εδώ που είμαι μέσω Band 3..).

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα τους παρει και θα τους σηκωσει....

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα τους παρει και θα τους σηκωσει....

επειδη και εγω το εχω με τα λεγομενα που λετε πιο πριν στα ποστ και ειναι απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν εχει την b20 αλλα εχω 4g με cosmote.Απλα ολη η ιστορια εχει ως εξης επειδη φουνταρε η εταιρια και της εμειναν συσκευες για αμερικη (x829) μην ξεχναμε οτι την κατω βολτα την πηρε ειδικα οταν εκανε το ανοιγμα προς αμερικη,,μεν και πριν υπηρχαν και πριν προβληματα...την εμειναν συσκευες και επρεπε με καποιον τροπο να δατεθουν

Edited by olympiakos

Ολα αυτα ειναι γνωστα, αλλα δεν δικαιολογει το να πουλαει χ829 για χ821.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Εδώ, ήδη πήραν κάποιοι partial-refund, από 20€+ (ένας δηλώνει 35€). Έστειλα email το πρωί ζητώντας και εγώ κάποιο refund, και αν γίνει τελικά θα ενημερώσω. Στα 109€ που μου κόστισε συνολικά πιο σημαντικό βάζω τα 64gb χώρου (δεδομένου ότι δεν έχει Microsd), παρά την Β20, αλλά για την κοροϊδία και μόνο έστειλα.

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία!

Τα CDLA ακουστικά τα βλέπει η ΑΕΧ 04-01 ή εγώ έχω πρόβλημα...;

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι με την Αex 04/01 ποιο modem μπορώ να φλασαρω για να έχω ενεργό το WiFi όταν το κινητό είναι ανενεργό;

Letv 1 pro x800 us

Letv le max 2

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία!

Τα CDLA ακουστικά τα βλέπει η ΑΕΧ 04-01 ή εγώ έχω πρόβλημα...;

Καλη χρονιά με υγεία!

Γενικά η 4/1 έχει θέματα, η γύρνα στην 25/12 η βάλε ολοφρεσκια ROS pasta χθεσινή!

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι με την Αex 04/01 ποιο modem μπορώ να φλασαρω για να έχω ενεργό το WiFi όταν το κινητό είναι ανενεργό;

Μήπως εννοείς τη σιμ να είναι κλειστή;

Edited by fotispigi

Καλη χρονιά με υγεία!

Γενικά η 4/1 έχει θέματα, η γύρνα στην 25/12 η βάλε ολοφρεσκια ROS pasta χθεσινή!

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως εννοείς τη σιμ να είναι κλειστή;

Όχι Φώτη, έχω πρόβλημα γενικά με τις ειδοποιήσειs messenger , Gmail κτλ όταν το κινητό είναι σε #υπνο#.Οταν το ανοίγω τις λαμβάνω κανονικά.Εχω αλλάξει 3 ρομ και δεν έχει αλλάξει κάτι!

Με την 19s που ήρθε από bangood όλες τις λάμβανα κανονικά.

Έλεγα μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο modem?

Την 25/12 την είχα αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Edited by thanman

Letv 1 pro x800 us

Letv le max 2

Όχι Φώτη, έχω πρόβλημα γενικά με τις ειδοποιήσειs messenger , Gmail κτλ όταν το κινητό είναι σε #υπνο#.Οταν το ανοίγω τις λαμβάνω κανονικά.Εχω αλλάξει 3 ρομ και δεν έχει αλλάξει κάτι!

Δοκίμασε να βάλεις το 466D 00050

Δοκίμασε να βάλεις το 466D 00050

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα δω πώς πάει! Ευχαριστώ και πάλι!!

Letv 1 pro x800 us

Letv le max 2

papatsonis

Στο track number που σου έδειχνε οτι ηταν το πακέτο οταν παρελαβες

πανε πενήντα μερες και ακομα καθ οδον βλεπω το δικο μου ?

Edited by frits

Σε OREO and Pie έχει συνήθως επιλογή διακόπτη για να μπαίνει βγαίνει από ύπνο. Αλλιώς παίζεις με κάθε εφαρμογή ξεχωριστά..

Σε EUI το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις είναι γνωστό γιατί ο κερνελ μετά από 10 λεπτά ύπνου τις κόβει όλες εκτός και αν είναι σε προστασία με ειδικό σκριπτ... έχουμε βάλει τις ποιο γνωστές αλλά και πάλι παρατηρείται να κόβει μερικές...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Σε OREO and Pie έχει συνήθως επιλογή διακόπτη για να μπαίνει βγαίνει από ύπνο. Αλλιώς παίζεις με κάθε εφαρμογή ξεχωριστά..

Σε EUI το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις είναι γνωστό γιατί ο κερνελ μετά από 10 λεπτά ύπνου τις κόβει όλες εκτός και αν είναι σε προστασία με ειδικό σκριπτ... έχουμε βάλει τις ποιο γνωστές αλλά και πάλι παρατηρείται να κόβει μερικές...

Chris σε ευχαριστώ ,, έχω ανοικτούς όλους τους διακόπτες και δεν αλλάζει κάτι.... Έχω την aex 4/1αλλα και με τη25/11 δεν άλλαξε κάτι.Επισης ούτε με την δική σου 30s έγινε κάτι η οποία btw

Ήταν καταπληκτική! Σκέφτομαι να περάσω την revengeos ,να κάνω wipe και την internal μπας και αλλάξει κάτι;Η μητρική του ρομ ήταν η 19s (encryption) Όταν Εγκατεστησα τα δικά σου twpr δεν είχα κάνει wipe internal storage.(εννοώ όταν πέρασα όλες τις προηγούμενες ρομ, είχα κάνει τα κλασσικά wipes)

Edited by thanman

Letv 1 pro x800 us

Letv le max 2