panoszikos7 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 καλημερα. εχω προβλημα με τη μπαταρια απτη στιγμη που αλλαξα τα akt profile και δε μπορω να βρω καποιο που να κανει οικονομια στη μπαταρια και να μη κολλαει η μπαταρια σε εφαρμογες εκτος παιχνιδιων..εχει τεσταρει κανεις κανα αξιοπιστο προφιλ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Καλημέρα παιδια.Στη miui οταν δεχομαι ενα μηνυμα μου εμφανίζει μονο το νουμερο του αποστολέα και οχι το ονομά του ενω η επαφη ειναι ήδη καταχωρημένη στο κινητό μου. Σας το κανει και εσας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Καλημέρα παιδια.Στη miui οταν δεχομαι ενα μηνυμα μου εμφανίζει μονο το νουμερο του αποστολέα και οχι το ονομά του ενω η επαφη ειναι ήδη καταχωρημένη στο κινητό μου. Σας το κανει και εσας αυτο? Σε μένα όχι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 firmware 28s και το modem 466d όπως είχε αναφέρει ο GUZGUN και θέλω να τα περάσω , μεσα στο φόρουμ βρήκα μονο το πρώτο αρχείο ! Τα περνάω μέσω TWRP , μόνο φλασαρω ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Κανείς να γνωρίζει ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Σελιδα 584 τα εχει με οδηγιες του Χρηστου ''Εγκατάσταση χωρίς WIPE πριν και μετά με επανεκκίνηση στο σύστημα μετά το τέλος''. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Σελιδα 584 τα εχει με οδηγιες του Χρηστου ''Εγκατάσταση χωρίς WIPE πριν και μετά με επανεκκίνηση στο σύστημα μετά το τέλος''.584 δεν έχει κάτι για οδηγίες ! το βρηκα μονο αυτο δεν χρειαζομαι ? η και κατι ακομα ? 466D Full firmware https://mega.nz/#!JUkH3IhI...Bqy15Zi9-5vC54 Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 11, 2018 by kwstassrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsia Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Παιδιά πέρασα την 9.5.2 ξέρει κανείς γιατί δεν ξεκινάει να κατεβεί το άρχειο του ota update v8a? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Παιδιά πέρασα την 9.5.2 ξέρει κανείς γιατί δεν ξεκινάει να κατεβεί το άρχειο του ota update v8a? Στις ενημερωσεις συστηματος πατα πανω δεξια το γραναζι απενεργοποιησε και ξαναενεργοποιησε το script. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsia Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Στις ενημερωσεις συστηματος πατα πανω δεξια το γραναζι απενεργοποιησε και ξαναενεργοποιησε το script. Το έκανα αλλά σταματάει στο 0% https://imgur.com/a/L0fH95g Edited May 11, 2018 by nikostsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 1) Θα το παραγγείλεις με priority direct mail και θα σου έρθει χωρίς τελωνείο. Με το κουπόνι 510LEMAX2 θα σου έρθει στα 120 ευρώ. 2) Το τηλεφωνο όταν το πήρα εγώ (το 6/64 όμως ) δούλευε άψογα αλλά είχε και κάποιες κινέζικες εφαρμογές. 3) Εμένα είχε θήκη σιλικόνης στη συσκευασία. Φίλε πότε το παρήγγειλες και ήρθε χωρίς τελωνείο? Ρωτάω γιατί τελευταία διαβάζω ότι τα περνάνε τελωνείο και τα priority... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Καλημέρα!! Στην τελευταία aicp ποια κάμερα βάζουμε για να δουλέψει το slowmotion και που την βρίσκω?με την GCmod5 κρασαρει. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε μου εχω δοκιμασει πολλες και την εχω βρει με την MGC_5.1.018_v2e_tolyan009_v1.4, τωρα αν θες να δοκιμασεις αλλες και βρεις καλυτερη πες και μενα... εδω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Φίλε πότε το παρήγγειλες και ήρθε χωρίς τελωνείο? Ρωτάω γιατί τελευταία διαβάζω ότι τα περνάνε τελωνείο και τα priority... Πριν από 6 μήνες το παρήγγειλα. Πρώτη φορά ακούω να περνάει τελωνείο με priority direct mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Πριν από 6 μήνες το παρήγγειλα. Πρώτη φορά ακούω να περνάει τελωνείο με priority direct mail. Με Priority Direct Mail στελνεται με τριγωνικη αποστολη μεσω Ολλανδιας με NL Post, δεν φαινεται πουθενα οτι εχει σταλει απο Κινα, για ποιο λογο να περασει τελωνειο? Κι εγω απο Banggood με priority direct mail + insurrance το ειχα παραγγειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με Belgium Post παραγγελία από lightinthebox, τη πρώτη φορά τη γλιτώνω και τη δεύτερη περνάει τελωνείο κανονικά-Le Max 2 και οι δύο παραγγελίες. Ευτυχώς είχα βάλει tax insurance. Επίσης. Ακόμα και με PostNL κάποια δέματα είχαν περάσει τελωνείο αλλά ευτυχώς η αξία τους ήταν κάτω από 22€ το καθένα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 φιλε μου εχω δοκιμασει πολλες και την εχω βρει με την MGC_5.1.018_v2e_tolyan009_v1.4, τωρα αν θες να δοκιμασεις αλλες και βρεις καλυτερη πες και μενα... εδω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/Και σου δουλεύει το slowmotion? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drainer Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 hi, can anyone explains or help me install dolby atmos in oreo 8.1 roms? i have installed alot of zips none works and bootloops..and some times its installed but i dont hear or feel any effect like other roms in nougat and marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 καλημερα παιδια...εχω το εξης προβλημα... και με την aicp και με την miui τωρα εχω πολυ αδυναμο σημα wifi... το ρουτερ ειναι στο σαλονι...και αν παω σε οποιοδηποτε δωματιο...χανει την καλη αποκριση με το ρουτερ...κ χαμηλωνει το σημα... αν μαλιστα το κλεισω και μετα κανω προσπαθεια να ξανασυνδεθω...δεν πιανει ποτε ip...ολο προσπαθει και ολο αποτυχια...πρεπει να παω πανω απο το ρουτερ για να κλειδωσει κ μετα αφου κλειδωσει να απομακρυνθω πιο περα για να ειμαι οκ... τι μπορω να κανω γι'αυτο??? φταιει κατι στο modem? Με τη μαμα rom δεν ειχα κατι αναλογο.... καποια προταση παιδια...και ευχαριστω για το χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 καλημερα παιδια...εχω το εξης προβλημα... και με την aicp και με την miui τωρα εχω πολυ αδυναμο σημα wifi... το ρουτερ ειναι στο σαλονι...και αν παω σε οποιοδηποτε δωματιο...χανει την καλη αποκριση με το ρουτερ...κ χαμηλωνει το σημα... αν μαλιστα το κλεισω και μετα κανω προσπαθεια να ξανασυνδεθω...δεν πιανει ποτε ip...ολο προσπαθει και ολο αποτυχια...πρεπει να παω πανω απο το ρουτερ για να κλειδωσει κ μετα αφου κλειδωσει να απομακρυνθω πιο περα για να ειμαι οκ... τι μπορω να κανω γι'αυτο??? φταιει κατι στο modem? Με τη μαμα rom δεν ειχα κατι αναλογο.... καποια προταση παιδια...και ευχαριστω για το χρονο σας! Κατάρχην βάλε firmware 28s και modem 466d όπως και έβαλα και εγώ που είχα ψιλό παρόμοια θέματα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Κατάρχην βάλε firmware 28s και modem 466d όπως και έβαλα και εγώ που είχα ψιλό παρόμοια θέματα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk modem πως αλλαζω? καπου το ειχα δει....αλλα τωρα δεν το βρισκω... εσυ εισαι με 28s?miui δοκιμασες κ ειχες το ιδιο προβλημα κ ας ειχες αλλαξει modem? ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις κατεβασα την τελευταια miui και μου χτυπησε το eset Android/Spy.Agent.ALK trojan ξερεις καποιοσ κατι γι'αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατάρχην βάλε firmware 28s και modem 466d όπως και έβαλα και εγώ που είχα ψιλό παρόμοια θέματα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα εδω Κατεβάζω μονο το 466d και το περναω και ειμαι οκ? ή πρεπει να περασω το 28s firmware...να κανω επανεκκινηση..και μετα να περασω το 466d? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Με Belgium Post παραγγελία από lightinthebox, τη πρώτη φορά τη γλιτώνω και τη δεύτερη περνάει τελωνείο κανονικά-Le Max 2 και οι δύο παραγγελίες. Ευτυχώς είχα βάλει tax insurance. Επίσης. Ακόμα και με PostNL κάποια δέματα είχαν περάσει τελωνείο αλλά ευτυχώς η αξία τους ήταν κάτω από 22€ το καθένα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θεμα δεν ειναι ουτε το Post NL ουτε το Belgium Post. Το θεμα ειναι να σταλει με τριγωνικη αποστολη. Προφανως περασαν τελωνειο γιατι φαινοταν οτι ερχονται απο Κινα. Με τριγωνικη αποστολη φαινεται ως αποστολεας καποια διευθυνση στην Ολλανδια, για την PostNL που ξερω. Therefore, δεν περναει και τελωνειο. Και σου δουλεύει το slowmotion? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικα και δουλευει το Slow Motion. Στην MIUI παντα. Edited May 13, 2018 by andreaspj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Το έκανα αλλά σταματάει στο 0% https://imgur.com/a/L0fH95g Δοκιμάστε ξανά το είχε βγάλει εκτός ο server γιατί έτσι του άρεσε.. Χειροκίνητα από εδώ https://www.magentacloud.de/lnk/MtrvrHLD#file Edited May 13, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) hi, can anyone explains or help me install dolby atmos in oreo 8.1 roms? i have installed alot of zips none works and bootloops..and some times its installed but i dont hear or feel any effect like other roms in nougat and marshmallow. Φλασάρουμε μέσω TWRP χωρίς wipe πριν και μετά. Dolby OREO https://mega.nz/#!xSJ1gQQQ!qnhQKhTHhXEW-qWrUC5hYdVC1CYBxC7IqhlieClzpJ8 V4A OREO https://mega.nz/#!kCBwQQKK!fgXm_LWy7jxtr99RDkExhg0fST7aiEbaN1qmY6JWFKI ΙR REMOTE Control (all roms) kernel must be permissive https://androidfilehost.com/?fid=889764386195898642 Vulkan Latest and GPU Oreo ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ https://mega.nz/#!ECBnwJoL!ZjBNER5tntbTZBfDITKsB8A2TGjtqWUqGz5vxE2S9do Sound Fix Louder OREO ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ https://mega.nz/#!YX5xAB4b!T9mLvbRsACIQo-g5E8y9WUWUTzmlcolzsPZkkvX0l8E Edited May 20, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Και σου δουλεύει το slowmotion? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου δουλεύει ναι... Δε μαρεσει η ποιότητα καθως τα δείχνει σκοτεινά αλλά οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μου δουλεύει ναι... Δε μαρεσει η ποιότητα καθως τα δείχνει σκοτεινά αλλά οκ...Με ποια ρομ? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts