Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MIUI9 Revision V3- 8.3.8 16.03.2017

Γεια σας Criss, ευχαριστώ για την εργασία σας, στη νέα έκδοση του Miui 9 με nougat Έχω προβλήματα με θόλωση στην κάμερα, κάποια βοήθεια;

Edited by CrisBal

Καλημέρα σας..Θα ήθελα την βοήθεια σας..Πριν δύο ημέρες έκανα εγκατάσταση την [04/03/2018] Νέα-CN-28s-V12-Stable..Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι σήμερα το πρωί που έκανα επανεκίνηση το κινητό και επί 5 λεπτά δεν μπορούσε να ανοίξει δηλ. άνοιγε και έκλεινε από μόνο του...δεν ξέρω εάν έκανα βλακεία αλλά την ώρα που έκλεισε και πριν ξανά προσπαθήσει να ανοίξει πάτησα Volume- και Power ..εμφανίστηκαν τα γρανάζια και είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και 3 ώρες...έχει κάποιοσ καμία ιδέα τι να κάνω?? ευχαριστώ

Κράτα πατημένο το Power μέχρι να κλείσει . Μετά δοκίμασε να το ανάψεις , αν δεν ανοίγει ξαναπέρασε την ρομ από πάνω.
LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro

Καποια bugs?Cdla?

Tα πάντα διορθώθηκαν.... πυξίδα, remote control, focus by EUI6 Camera, ανεβαίνει rev.4...:lol::lol::p:p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Καλημέρα σας..Θα ήθελα την βοήθεια σας..Πριν δύο ημέρες έκανα εγκατάσταση την [04/03/2018] Νέα-CN-28s-V12-Stable..Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι σήμερα το πρωί που έκανα επανεκίνηση το κινητό και επί 5 λεπτά δεν μπορούσε να ανοίξει δηλ. άνοιγε και έκλεινε από μόνο του...δεν ξέρω εάν έκανα βλακεία αλλά την ώρα που έκλεισε και πριν ξανά προσπαθήσει να ανοίξει πάτησα Volume- και Power ..εμφανίστηκαν τα γρανάζια και είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και 3 ώρες...έχει κάποιοσ καμία ιδέα τι να κάνω?? ευχαριστώ

Κανε καθαρή εγκατάσταση με τα wipe για encryption>>wipe data>reboot to recovery> ξανά όλα τα wipe εκτος inernal >reboot to recovery >flash rom..

Γεια σας Criss, ευχαριστώ για την εργασία σας, στη νέα έκδοση του Miui 9 με nougat Έχω προβλήματα με θόλωση στην κάμερα, κάποια βοήθεια;

Υou can try V4 with new libs for stock camera..

στο miui 9 v8.3.8 Έχω προβλήματα με την θολή κάμερα, κάποιον να με βοηθήσει!

I answer you before. You can try V4 when is finishing upload.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ CRISBAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Πέρασα την ROM και απλά έχω πάθει πλάκα. Έχω πάρει το τηλέφωνο για δώρο και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί τόσο πολύ που αν δεν είχα το Note 8 θα το κρατούσα. Ότι και να πω είναι λίγο. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον developer που με την δουλειά του ανέδειξε αυτή την υπέροχη συσκευή.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ CRISBAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Πέρασα την ROM και απλά έχω πάθει πλάκα. Έχω πάρει το τηλέφωνο για δώρο και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί τόσο πολύ που αν δεν είχα το Note 8 θα το κρατούσα. Ότι και να πω είναι λίγο. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον developer που με την δουλειά του ανέδειξε αυτή την υπέροχη συσκευή.

Αντίθετα εγώ που ήθελα να πάρω το note 8 θα το καθυστερήσω. Αν η ρομ συνεχίσει απροβληματιστη θα είναι ότι πιο τέλειο!

Το θόλωμα που το βλέπετε; Εγώ δεν παρατηρώ κάτι

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Edited by pReHiStoRik

Το καλώδιο φόρτισης μας άφησε χρόνους πολύ νωρίς.

Τι καλώδιο περνούμε τώρα να υποστηρίζει και fast charge ;

Βλέπω στο σκρουτζ από 1€ έως 20+€.

Παίζει ρόλο το usb 2.0,3.0,3.1 ;

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγα σε μαγαζί και μου πρότειναν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10526418/Huawei-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Λευκό-1m-AP51.html

Παίζει μια χαρά και εννοείται και fast charge.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

##-MIUI9 Nougat 7.1.2 Revision V4-8.3.8-## - 03.17.2018

Multilanguage modded with Hellenic Comunity rom for Gemini Mi5.

Prebuilt Gapps

Magisk Latest 16 and 5.6.2 on board

Safety Net pass by default

Certified on Google by default

Fast charge on board

More settings inside

Some improvements

Rotation fixed (v3)

New MIUI camera

EUI6 Stock Camera focused

IR control (initialized)

Compass working

Installation

If you are on MIUI with account unbind and after make installation.

From another rom clean installation.From same rom FR or from V3 dirty.

Download Link

https://drive.google.com/uc?id=15JfP9xYnShzbNB_caR3G3fiteFilKDpF&export=download

Edited by CrisBal

Πήγα σε μαγαζί και μου πρότειναν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10526418/Huawei-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Λευκό-1m-AP51.html

Παίζει μια χαρά και εννοείται και fast charge.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ για 2ο πήρα ένα απο μαγαζί με 1€ και παίζει κανονικά. Η μόνη διαφορά απο το γνήσιο είναι ότι η usb type A μεριά δεν μπαίνει στον φορτιστή και απο τις 2 πλευρές όπως το γνήσιο

Στην τελευταία ρομ μου βγάζει μήνυμα οτι η εφαρμογή Διαχειριστής τηλεφώνου έχει σταματήσει. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Edited by thanasis38

Στην τελευταία ρομ μου βγάζει μήνυμα οτι η εφαρμογή Διαχειριστής τηλεφώνου έχει σταματήσει. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

Το έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό και δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω, μέχρι και με qfil φλάσαρα αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα, και απλά όταν πάω να πάρω τηλέφωνο κρασάρει το τηλέφωνο και γενικότερα οποτεδήποτε πάει να παίξει ήχος σταματάνε όλα απ'ότι έχω παρατηρήσει

LeEco Le Max 2 x820 6/128

Κατεβαζω κι εγω τωρα για δοκιμη με multirom..! Να φανταστω οτι η μπαταρια δεν συγκρινεται με τις eui του CrisBal, ε;

Κατεβαζω κι εγω τωρα για δοκιμη με multirom..! Να φανταστω οτι η μπαταρια δεν συγκρινεται με τις eui του CrisBal, ε;
Αν έχει και την ίδια μπαταρία με την 28sv12 ετοιμαζόμαστε για αλλαγή.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Multilanguage modded with Hellenic Comunity rom for Gemini Mi5.

Prebuilt Gapps

Magisk Latest 16 and 5.6.2 on board

Safety Net pass by default

Certified on Google by default

Fast charge on board

More settings inside

Some improvements

Rotation fixed (v3)

New MIUI camera

EUI6 Stock Camera focused

IR control (initialized)

Compass working

Installation

If you are on MIUI with account unbind and after make installation.

From another rom clean installation.From same rom FR or from V3 dirty.

Download Link

https://drive.google.com/uc?id=15JfP9xYnShzbNB_caR3G3fiteFilKDpF&export=download

Okay, i install the new versión v4 and i Still have the Focus problem. I try with other rom and the Focus is ok. How can i fixed?

Γεια σάς. Μου έσπασε η οθόνη στο Le Max 2.Απο που να αγοράσω; χρειάζεται και κόλα;Έτσι είδα στο βίντεο. Ευχαριστώ

Γεια σάς. Μου έσπασε η οθόνη στο Le Max 2.Απο που να αγοράσω; χρειάζεται και κόλα;Έτσι είδα στο βίντεο. Ευχαριστώ

εχει στο Αλι πολλους πωλητες https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180318105636&SearchText=letv+le+max+2+screen .Και κολλες επισης.Εγω ειχα παρει απο αυτον https://www.aliexpress.com/store/group/Epoxies-Glue/2668058_510271519.html?spm=2114.12010608.0.0.4d821fe30iCbpT

Edited by akalefk