CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 AICP 01.03.2018 infrag https://drive.google.com/file/d/1jMeL55QTmqHwsPW6vv8TOZCPEZ63JEUM/view Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδια εχω την Google tele 28s rom απο τοτε που πηρα το κινητο αλλα τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με το playstore καποιες εφαρμογες ή παιχνιδια κυριως μεγαλα κρασαρουν και δεν τα κατεβαζει και βγαζει μνμ δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση. Εχω κανει αρκετες φορες εκαθθαριση δεδομενων και καθαρισμο cache της εφαρμογης playstore αλλα παντα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει χωρις να αλλαξω rom και χρειαστει σεταρισμα παλι απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Πέρασα την miui9 26/11 και δεν δουλεύει το ακουστικό σε νέο τηλέφωνό, είχε κανείς πρόβλημα περνώντας την παρόν Rom? και αν πέρασε κάποια άλλη του λύθηκε? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδια εχω την Google tele 28s rom απο τοτε που πηρα το κινητο αλλα τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με το playstore καποιες εφαρμογες ή παιχνιδια κυριως μεγαλα κρασαρουν και δεν τα κατεβαζει και βγαζει μνμ δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση. Εχω κανει αρκετες φορες εκαθθαριση δεδομενων και καθαρισμο cache της εφαρμογης playstore αλλα παντα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει χωρις να αλλαξω rom και χρειαστει σεταρισμα παλι απο την αρχη? Δοκίμασε μετά από backup να βάλεις νέα open Gapps nano arm64 6.0.1 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Πέρασα την miui9 26/11 και δεν δουλεύει το ακουστικό σε νέο τηλέφωνό, είχε κανείς πρόβλημα περνώντας την παρόν Rom? και αν πέρασε κάποια άλλη του λύθηκε? k Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Ή δεν μπήκε σωστά λόγω κακών αρχικών wipes ή θέμα hrdware (δεν νομίζω) .Κάνε τα σωστά wipes για encryption και ξαναδοκιμασε Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τέλος η αναζήτηση για unofficial Gapps OREO http://opengapps.org Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 AICP OREO 8.1 semiofficially New build: 02.03.2018 kurankaname 1) Hopefully fixed USB Tethering 2) Increased ear piece volume thanks to @prajjwallaad https://drive.google.com/open?id=1HOl7L4BRXpdIxxQ0i5Gc1V2HTeEoXZ0U XDA Thread https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-aicp-13-1-max2-aka-x2-x820-x821-t3757657 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλσησπερα! εχω βαλει εδω και 2-3 μερες την 28s v11c και μου αρεσει αρκετα. θα ηθελα να ρωτησω ολα αυτα τα extras που υπαρχουν ειναι πραγματα που αν θελει καποιος τα βαζει ή πρεπει να μπουν στανταρ? καποια απο το ονομα του αρχειου καταλαβαινω περιπου τι μπορει να ειναι καποια αλλα οχι. υπαρχει καπου λιστα με πιο αναλυτικες πληροφοριες? επισης δεν με βολευει η εφαρμογη του τηλεφωνου... εχετε να προτεινετε καμια αλλη μπας και με βολεψει? θα ηθελα με ενα πατημα να καλει τον αριθμο και οχι να μου ανοιγει την επαφη για να διαλεξω νουμερο ή να μου δειχνει τους συχνοτερους αριθμους που μιλαω σε καποιο σημειο και με ενα πατημα να τους καλω.... ζηταω πολλα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλσησπερα! εχω βαλει εδω και 2-3 μερες την 28s v11c και μου αρεσει αρκετα. θα ηθελα να ρωτησω ολα αυτα τα extras που υπαρχουν ειναι πραγματα που αν θελει καποιος τα βαζει ή πρεπει να μπουν στανταρ? καποια απο το ονομα του αρχειου καταλαβαινω περιπου τι μπορει να ειναι καποια αλλα οχι. υπαρχει καπου λιστα με πιο αναλυτικες πληροφοριες? επισης δεν με βολευει η εφαρμογη του τηλεφωνου... εχετε να προτεινετε καμια αλλη μπας και με βολεψει? θα ηθελα με ενα πατημα να καλει τον αριθμο και οχι να μου ανοιγει την επαφη για να διαλεξω νουμερο ή να μου δειχνει τους συχνοτερους αριθμους που μιλαω σε καποιο σημειο και με ενα πατημα να τους καλω.... ζηταω πολλα? :O Τα εξτρας είναι πακέτο ναι. Αν δεν τα θες πας με PURE EUI5. Για τις κλήσεις δοκίμασε από play store. Έχει αρκετά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 . Θέλω να μου προτείνεται μια αρουτάριστη Rom (από τις πολλές που μας έχει προσφέρει ο Cribal) που να είναι σταθερή για απλή χρήση ' date=' να μπορώ να περάσω το μαγικό fix για το δακτυλικό και να έχει Αλβανικά . Ευχαριστώ την δυνατή παρέα που είναι πάντα δίπλα μας ! ! !:help::help::help:[/quote'] Pure EUI5. Χωρίς ρουτ....μαζί με 3.2.1.-1 TWRP.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Chris η gcamera hdr+ δουλεύει στη τελευταία pure? Γιατί την έβαλα και μου έβγαζε τη μωβ εικόνα... Πολλές ρομ και λίγος χρόνος δυστυχώς.. Σε ευχαριστουμε πολύ.... Edited March 2, 2018 by Sfakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Chris η gcamera hdr+ δουλεύει στη τελευταία pure? Γιατί την έβαλα και μου έβγαζε τη μωβ εικόνα... Πολλές ρομ και λίγος χρόνος δυστυχώς.. Σε ευχαριστουμε πολύ.... Αν και έχω απαντήσει πολλές φορές... κλειστόHDR+ με δοκιμές σε άλλες ρυθμίσεις Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Ή δεν μπήκε σωστά λόγω κακών αρχικών wipes ή θέμα hrdware (δεν νομίζω) .Κάνε τα σωστά wipes για encryption και ξαναδοκιμασεΌλα οκ ευχαριστώ πολύ Χρήστο, χαζομάρα είχα ξέχασει να κάνω εκκαθάριση 2 φορές όπως τον οδηγό με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όλα οκ ευχαριστώ πολύ Χρήστο, χαζομάρα είχα ξέχασει να κάνω εκκαθάριση 2 φορές όπως τον οδηγό με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok..κάνε wipe Data reboot to recovery wipe όλα τα άλλα ξανά reboot to recovery και είσαι έτοιμος.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 AICP OREO 8.1 semiofficially New build: 02.03.2018 kurankaname 1) Hopefully fixed USB Tethering 2) Increased ear piece volume thanks to @prajjwallaad https://drive.google.com/open?id=1HOl7L4BRXpdIxxQ0i5Gc1V2HTeEoXZ0U XDA Thread https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-aicp-13-1-max2-aka-x2-x820-x821-t3757657 έχει καμιά σχέση με του infrag? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Μιας και το le max 2 θυμάμαι ότι είχε πολύ δυνατο ois, ρίξτε μια ματιά εδώ αν ασχολείστε με gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7504843#post7504843 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ok..κάνε wipe Data reboot to recovery wipe όλα τα άλλα ξανά reboot to recovery και είσαι έτοιμος.;)Όλα οκ πέρασα και την τελευταία oreo και πετάει το εργαλείο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δοκίμασε μετά από backup να βάλεις νέα open Gapps nano arm64 6.0.1 Εγκατεστησα τα συγκεκριμενα gapps αφου πρωτα πηρα backup ευτυχως οπως ειπες αλλα με το π βαλω τους κωδικους απο την σιμ και ξεκλειδωσω το κινητο δεν μου βγαζει επιφανεια εργασιας και βγαζει fail << Δυστυχως, η εφαρμογη οδηγος ρυθμισης εχει σταματησει>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Μιας και το le max 2 θυμάμαι ότι είχε πολύ δυνατο ois, ρίξτε μια ματιά εδώ αν ασχολείστε με gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7504843#post7504843 Αν βάλει κάποιος να πει εντυπώσεις!! Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αν βάλει κάποιος να πει εντυπώσεις!!Την πέρασα εγώ και για να είμαι ειλικρινής δεν είδα και ιδιαίτερες διάφορες από την προηγούμενη που είχα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εγκατεστησα τα συγκεκριμενα gapps αφου πρωτα πηρα backup ευτυχως οπως ειπες αλλα με το π βαλω τους κωδικους απο την σιμ και ξεκλειδωσω το κινητο δεν μου βγαζει επιφανεια εργασιας και βγαζει fail << Δυστυχως, η εφαρμογη οδηγος ρυθμισης εχει σταματησει>> Πριν την εγκατασταση μεσα από το αρχείο gapps σβήνεις package installer kai one time initializer. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εχεις ενα δίκιο... Για το θεμα με τα θεματα που λεγαμε το πρωι! Που δε μου τ εμφανίζει στην V11c! Βάλε αυτό το ζιπ και τσέκαρε αν τώρα βλέπεις τα θέματα ... https://mega.nz/#!pM9UkTjD!eKwokoOCJBIE_WSBOwhzoeaOIaBV4gQSKnY8v6QjVNQ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Βάλε αυτό το ζιπ και τσέκαρε αν τώρα βλέπεις τα θέματα ... https://mega.nz/#!pM9UkTjD!eKwokoOCJBIE_WSBOwhzoeaOIaBV4gQSKnY8v6QjVNQ Απτο v11b se v11c ειναι το update που ηρθε με ΟΤΑ? Αυτο είχα περασει! Θα περιμένω την V12 δε που θα ειναι σιγουρα διορθωμενη! Αλλα θα τ περασω και αυτο και θα σ πω! Την εχεις ετοιμη την 12 θα ερθει συντομα? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε αυτό το ζιπ και τσέκαρε αν τώρα βλέπεις τα θέματα ... https://mega.nz/#!pM9UkTjD!eKwokoOCJBIE_WSBOwhzoeaOIaBV4gQSKnY8v6QjVNQ Μπα παλι δε τα εμφανιζει Cris!! Περιμένουμε την V12!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τα εξτρας είναι πακέτο ναι. Αν δεν τα θες πας με PURE EUI5. Για τις κλήσεις δοκίμασε από play store. Έχει αρκετά... αρα πρεπει να μπουν για να δουλεψει οπως πρεπει η ρομ? σωστα? χωρις αυτα ειναι σαν pure eui5 αλλα rooted ή ειναι προτιμοτερο να βαλω την pure eui5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 αρα πρεπει να μπουν για να δουλεψει οπως πρεπει η ρομ? σωστα? χωρις αυτα ειναι σαν pure eui5 αλλα rooted ή ειναι προτιμοτερο να βαλω την pure eui5? Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι έξτρα. Βάζεις την 11 και τα έχει όλα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts