Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήστο επειδη θελω να δοκιμασω και το firmware update στην 26ς αν θελω μετα να ξαναπερασω το προηγουμενο τι πρεπει να κάνω ωστε να μην ξαναπερναω τη ρομ;;μπορω να το βρω καπως;
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Ακριβώς έτσι και να συμπληρώσω ότι με ένα πάτημα ούτε καν σύρσιμο έχεις και recent app's και συντομεύσεις στοκ υπηρεσιών και On demand music και συντομεύσεις για wifi Data κλπ σε σχέση με AOSP που θέλεις 2-4 πατήματα να τα δεις όλα αυτά . Κατά την άποψή μου πάντα επίσης πιστεύω ότι το να βλέπεις εικονίδια στην status bar τύπου AOSP γίνεται και με EUI με τα κατάλληλα xposed modules οπότε και αυτό μπορείς να το έχεις. Αν και για μένα προτιμώ πάντα να έχω με διαβάθμιση γραμμών και σήμα κινητής και wifi σε αντίθεση με τα flat AOSP. Να πω κι εγώ ότι έχουμε πρόσβαση στις παραπάνω συντομεύσεις από κλειδωμένη οθόνη με το κάτω αριστερά Virtual key κανονικά και φυσικά και μουσική stop Play pause Κλπ. ;)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Απλά,τόσα χρόνια miui,προηγουμένως flyme και αρχικά καθαρό android ...είναι θέμα συνήθειας :rolleyes:

[24/05/2017] LeMax2 Nougat Google +RR+GAPPS+Dual camera by CrisBalGreece

η παραπανω ρομ ειναι eui;

IR δουλευουν;

Όχι δεν είναι EUI είναι LOS Based AOSP Nougat. Ir δουλεύει ναι. Έχει κει ΟΤΑ updates Zip αν θες γίνεται η Official RR με το OTA. ;)

Bugs μερικά κάμερα crashes, video παίζει μόνο με τον μαμά player, μπαταρία σχετικά με μικρό sot, έχω βάλει AKT όμως τα τελευταία προφίλ, Screen cast & mirroring που δεν δουλεύει και αποσυνδέσεις όταν έχεις wifi & BT μαζί και αρκετά άλλα μικρό bug και άλλα που έχω γράψει αλλά δεν θυμάμαι. Όλα αυτά στην επίσημη έκδοση.

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Χρήστο επειδη θελω να δοκιμασω και το firmware update στην 26ς αν θελω μετα να ξαναπερασω το προηγουμενο τι πρεπει να κάνω ωστε να μην ξαναπερναω τη ρομ;;μπορω να το βρω καπως;

Δεν χρειάζεται να περνάμε ρομ αν θέλουμε Firmware είναι τελείως ξεχωριστά λογισμικά σε ξεχωριστά partitions. Υπάρχουν όλα στην αρχική σελίδα με οδηγίες. Κατέβαζε και δοκίμασε όσα θες και όποτε θες... ;)

Γεια και πάλι.Ηθελα να ρωτήσω ποια ρομ μου προτεινετε για καλύτερη καμερα.Στο χ820 που έχω έχω περασμένη την 23s του cris.Ειχα και την tele όταν πρωτοβγηκε αλλά δεν μου άρεσαν τα φίλτρα της κάμερας και έτσι ξαναπέρασα την 23s του chris.Απο τότε δεν έχω αλλάξει ρομ και η τελε διαβάζω ότι έχει βελτιωθεί

Ποια μου προτεινετε για καλύτερες φωτογραφίες;Θέλω να την περάσω στο x829 που μου έρχεται σε 3-4 μερες.Eυχαριστω πολύ

Γεια και πάλι.Ηθελα να ρωτήσω ποια ρομ μου προτεινετε για καλύτερη καμερα.Στο χ820 που έχω έχω περασμένη την 23s του cris.Ειχα και την tele όταν πρωτοβγηκε αλλά δεν μου άρεσαν τα φίλτρα της κάμερας και έτσι ξαναπέρασα την 23s του chris.Απο τότε δεν έχω αλλάξει ρομ και η τελε διαβάζω ότι έχει βελτιωθεί

Ποια μου προτεινετε για καλύτερες φωτογραφίες;Θέλω να την περάσω στο x829 που μου έρχεται σε 3-4 μερες.Eυχαριστω πολύ

Και η tele_23 και η 26s που ανέβασα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις. Συμπέρασμα. Αν θες στοκ υπηρεσίες με καθαρή ρομ μαζί και ρουτ & xposed & advance settings πας 26s Aroma. Αν θες EUI Google App με τα εξτρας και χωρίς υπηρεσίες πας tele_23.

Μιας και το ανέφερες γιατί το είχα ξεχάσει τελείως.. Miui8 Camera για 26s Aroma. Κανονικό apk.

https://mega.nz/#!JpJ3nAKT!htRWKlFc47kC4WAl_E1vDZH6lgcVVVEXtZa-dpREfpg

Edited by CrisBal

Παιδιά θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω οθόνη για το Χ829 μου; Εχει κάποιος αγοράσει από κάποιο συγκεκριμένο πωλητή και ήταν ευχαριστημένος; Αν έχει καποιος αγοράσει καμιά οθόνη extra και δεν την χρειάζεται την αγοράζω...

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Παιδιά θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω οθόνη για το Χ829 μου; Εχει κάποιος αγοράσει από κάποιο συγκεκριμένο πωλητή και ήταν ευχαριστημένος; Αν έχει καποιος αγοράσει καμιά οθόνη extra και δεν την χρειάζεται την αγοράζω...

Ωχ! Έσπασε? Καλύτερα από κανένα Geekbuying Bangood κλπ λόγω PayPal ή από ebay. Τσέκαρε να σε καλύπτει η εγγύηση χρημάτων μην έρθει σπασμένη ή είναι τίποτα κουκουρουκουυ China. Δεν ξέρω κάτι δεν έχω ψάξει...

1) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκοπης διαφημίσεων, τύπου Adaway, που να λειτουργεί στο τηλέφωνο; Εβάλα το Adaway, τελευταία έκδοση, και δεν μου λειτουργέι, ψιλοκρεμάει το λειτουργικό.

2) Μπορώ να συνδυάσω ρυθμίσεις AKT Profile + Greenify + Phone Manager/Battery Assistant του τηλεφώνου ή δημιουργείται σύγκρουση;

Έχω επιλέξει Xana Battery profile, έχω το Greenify για τις περισσότερες εφαρμογές, και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ενεργοποιήσω κάποιες επιλογές του Battery Assistant για πιο βαθύ "ύπνο" όταν σβήνει η οθόνη

Δυστυχώς πάντως ούτε με την 21s Crisbal λειτουργεί το δαχτυλικό, δοκίμασα και το 419d modem...τσου...

Όχι δεν είναι EUI είναι LOS Based AOSP Nougat. Ir δουλεύει ναι. Έχει κει ΟΤΑ updates Zip αν θες γίνεται η Official RR με το OTA. ;)

Bugs μερικά κάμερα crashes, video παίζει μόνο με τον μαμά player, μπαταρία σχετικά με μικρό sot, έχω βάλει AKT όμως τα τελευταία προφίλ, Screen cast & mirroring που δεν δουλεύει και αποσυνδέσεις όταν έχεις wifi & BT μαζί και αρκετά άλλα μικρό bug και άλλα που έχω γράψει αλλά δεν θυμάμαι. Όλα αυτά στην επίσημη έκδοση.

Αρκετα μπαγκακια. Δε νομιζω να με βολεψει....

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

1) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκοπης διαφημίσεων, τύπου Adaway, που να λειτουργεί στο τηλέφωνο; Εβάλα το Adaway, τελευταία έκδοση, και δεν μου λειτουργέι, ψιλοκρεμάει το λειτουργικό.....

Minminguard module αλλά πρέπει να έχεις xposed. Εγώ το χρησιμοποιώ μαζί με το adaway και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πουθενά πλέον διαφημίσεις

Ωχ! Έσπασε? Καλύτερα από κανένα Geekbuying Bangood κλπ λόγω PayPal ή από ebay. Τσέκαρε να σε καλύπτει η εγγύηση χρημάτων μην έρθει σπασμένη ή είναι τίποτα κουκουρουκουυ China. Δεν ξέρω κάτι δεν έχω ψάξει...

Ναι δυστυχώς, εσωτερικά... Μπορείς να μου στείλεις κανένα link;

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Πέρασα την tele23s.43. Στο xposed μου έβγαλε αναβάθμιση του apk και την έκανα πριν το ενεργοποιήσω όμως. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει εγκατάσταση το σωστό sdk23 arm64 βγάζε error 1 λέει οτι δεν υποστηρίζεται και οτι πρέπει να περάσω το sdk23 arm. :ninja: Το περίεργο είναι οτι το κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν ξαναbootarei. :wacko: Κατεβάζω την tele26s να δω τι λέει

Πέρασα την tele23s.43. Στο xposed μου έβγαλε αναβάθμιση του apk και την έκανα πριν το ενεργοποιήσω όμως. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει εγκατάσταση το σωστό sdk23 arm64 βγάζε error 1 λέει οτι δεν υποστηρίζεται και οτι πρέπει να περάσω το sdk23 arm. :ninja: Το περίεργο είναι οτι το κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν ξαναbootarei. :wacko: Κατεβάζω την tele26s να δω τι λέει

Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει. Εντελώς ξαφνικά το έκανε.

Le X829 4/64 tele23s

Και η tele_23 και η 26s που ανέβασα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις. Συμπέρασμα. Αν θες στοκ υπηρεσίες με καθαρή ρομ μαζί και ρουτ & xposed & advance settings πας 26s Aroma. Αν θες EUI Google App με τα εξτρας και χωρίς υπηρεσίες πας tele_23.

Μιας και το ανέφερες γιατί το είχα ξεχάσει τελείως.. Miui8 Camera για 26s Aroma. Κανονικό apk.

https://mega.nz/#!JpJ3nAKT!htRWKlFc47kC4WAl_E1vDZH6lgcVVVEXtZa-dpREfpg

Ευχαριστω Cris που βρισκεις παντα χρονο για απαντησεις..Η ρομ που εχω στο x820 ειναι η LeMax2 EUI CN-23S REMIXED by CrisBalGreece.Για καλυτερες φωτογραφιες δλδ μου προτεινεις 26s Aroma?Eυχαριστω και παλι..

Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει. Εντελώς ξαφνικά το έκανε.

Le X829 4/64 tele23s

Δεν μου το είχατε πει αυτό βρε παιδιά. ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ενημέρωση. Είναι moded το on board xposed δεν κάνει το ενημερωμένο . ξαναβάλετε την Dirty. Αλλιώς tele_26 χωρίς Leeco on board ή Βάλτε την 26s AROMA τα έχει όλα On board. Οτι 26s δοκιμάστε με Clean installation.

Edited by CrisBal

Ευχαριστω Cris που βρισκεις παντα χρονο για απαντησεις..Η ρομ που εχω στο x820 ειναι η LeMax2 EUI CN-23S REMIXED by CrisBalGreece.Για καλυτερες φωτογραφιες δλδ μου προτεινεις 26s Aroma?Eυχαριστω και παλι..

Δεν θα το έλεγα. Δοκίμασε με καμία άλλη εφαρμογή κάμερας πριν αλλάξεις ρομ.

Θα κάνω και κάτι αλλαγές για την 23s στην κάμερα και θα τις ανεβάσω μεθαύριο.

Edited by CrisBal

Κάτι που παρατήρησα παιδιά

Ήμουν με θήκη με μαγνιτακι τελευταία και μου είχε φανεί ότι σαν να έπεσε η απόδοση ης μπαταρίας

Εδώ και μια εβδομάδα την έβγαλα στην πρώτη φόρτιση μου φάνηκε κάπως καλύτερα δεύτερη ακόμη καλύτερα και τώρα σαν να επανήλθε πλήρως

Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο να επηρεάσει ο μαγνήτης ή απλά έτυχε και είναι η ιδέα μου

Με μαγνήτη έφτανα με το ζόρι από όταν τον έβαλα 5 ώρες σοτ και τώρα που τον έβγαλα ξεπέρασα τις 6

Screenshot_2017_06_13_18_04_56.jpg

Screenshot_2017_06_13_18_05_05.jpg

Κάτι που παρατήρησα παιδιά

Ήμουν με θήκη με μαγνιτακι τελευταία και μου είχε φανεί ότι σαν να έπεσε η απόδοση ης μπαταρίας

Εδώ και μια εβδομάδα την έβγαλα στην πρώτη φόρτιση μου φάνηκε κάπως καλύτερα δεύτερη ακόμη καλύτερα και τώρα σαν να επανήλθε πλήρως

Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο να επηρεάσει ο μαγνήτης ή απλά έτυχε και είναι η ιδέα μου

Με μαγνήτη έφτανα με το ζόρι από όταν τον έβαλα 5 ώρες σοτ και τώρα που τον έβγαλα ξεπέρασα τις 6rl]

Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη επίδραση η θήκη στο SOT αλλά στα ηλεκτρονικά you never know! :p Κάνε κι άλλες μετρήσεις και βλέπεις....

Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη επίδραση η θήκη στο SOT αλλά στα ηλεκτρονικά you never know! :p Κάνε κι άλλες μετρήσεις και βλέπεις....

ναι και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση

ειχα διαβασει οτι μπορει να επηρεασει τα ηλεκτρονικα που λες και εσυ γυροσκοποιο πυξιδα και τα λοιπα αλλα μπαταρια???

αλλα οπως με το που την εβαλα παρατήρησα να πεφτει η αποδοση ετσι με το που την εβγαλα ξανα ειδα να παιρνει τα πανω της

ναι και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση

ειχα διαβασει οτι μπορει να επηρεασει τα ηλεκτρονικα που λες και εσυ γυροσκοποιο πυξιδα και τα λοιπα αλλα μπαταρια???

αλλα οπως με το που την εβαλα παρατήρησα να πεφτει η αποδοση ετσι με το που την εβγαλα ξανα ειδα να παιρνει τα πανω της

Ναι.. Τι να πω.. Όλα είναι πιθανά. Και εγώ εχθές με ή μέρα 4G + Wi-Fi είχα 5,35 ώρες SOT σήμερα έχω 6,17 με τα ίδια και όλη μέρα browsing και όλα πίσω να τρέχουν... Αγνωσται αι βουλαί.. :lol:

Καλησπέρα.γνωριζεται ο blacksreen 2.3 kernel για ποιες rom απευθύνεται?

Los, RR, AOCP ίσως και Mokee. Αν διαβάσεις σε κάθε ρομ ποστ λέει αν δουλεύει..

Έβαλα την tele 26s και μέχρι τώρα όλα καλά και από θερμοκρασίες αλλά και από μπαταρία. Πριν είχα την 26s aroma και είχα σχετικά πιο ζεστό κινητό και η μπαταρία δεν μου πήγαινε όσο θα ήθελα. Δεν ξέρω αλλά νομίζω οι υπηρεσίες leeco έχουν κάποια επίπτωση στην μπαταρία.