Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τσεκαρες με cpu z πανο?h apla uymasai? γιατι η λετευταιa μου ελπιχα ειναι να δειχνει λαθος το cpu z

Όχι και το θυμάμαι και το ξέρω και το x820 ίδια οθόνη έχουν 515 λέει Cpu z ακόμα και το antutu

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Antutu μου λέει 560

Και εμένα 560 λέει το σωστό είναι 515 μπερδεύτηκα με το antutu 560 δείχνει

.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Έτσι πετάς τη βόμβα;:lol: Ποια rom?

http://imgur.com/a/YpEzn εδω είναι

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το cpu z? 515?

Ναι το cpu z το AIDA64 ΛΕΝΕ 515

http://i.imgur.com/9TMoBF5.jpg

Να στε καλά βρε παιδιά κάποιος με χ829 ρομ μήπως ή τον το εμφανίζει αλλιώς;και αν και εκεί λέει τον ίδιο πώς στο καλο το επαναφερω;

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω έναω εναλλακτικό φορτιστή αυτού που ήρθε με το κινητό. Ήταν type-c σε type-c το καλώδιο. Απλά έχει κάποιος να προτείνει κάποιον; Το ίδιο αποτελεσματικός με αυτόν που έχω ή και γρηγορότερος. Εάν δεν έχετε πάρει κάποιον, τι προδιαγραφές πρέπει να έχει προκειμένου να υποστηρίζει qc 3.0;

Ο υπάρχων λέει 5V-3.0A και 9V-2.7A. Εάν κοιτάξω για αυτά είμαι ΟΚ?

Edited by gfaf

Να στε καλά βρε παιδιά κάποιος με χ829 ρομ μήπως ή τον το εμφανίζει αλλιώς;και αν και εκεί λέει τον ίδιο πώς στο καλο το επαναφερω;

Που κόλλησες τώρα δε έχεις πρόβλημα. Μια χαρά είναι το κινητό. Έχουν την ίδια οθόνη δεν αλλάζει τπτ. Ανάμεσα στο χ829 και x820

Εμένα μου την βγάζει και 5,4 ιντσες

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα μου την βγάζει το aida 5,4 ιντσες

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που κόλλησες τώρα δε έχεις πρόβλημα. Μια χαρά είναι το κινητό. Έχουν την ίδια οθόνη δεν αλλάζει τπτ. Ανάμεσα στο χ829 και x820

Στον ότι μου δείχνει αλλά density έχω την εντύπωση πρέπει να άλλαξαν από το πρόγραμμα που ετρεξα,γιατι μου φαίνονται και ελαφρός πιο μικρά τα εικονίδια ,αλλά για να σιγουρευτω αν άλλαξε ή όχι θέλω να δω και κάποιος άλλος με την ίδια ρομ ρι του δείχνει

Το θέμα aosp πάει μπαλα το τελευταίο διάστημα. Προφανώς σε lineage os (13) based roms τα πράγματα έχουν στρώσει σε σημείο αξιοπιστίας stock eui πλέον με τα πάντα λειτουργικά και αξιόπιστα. Ειδικά με mokee kernel με akt profile burnout, έχω φτάσει πλέον σε καθημερινή χρήση τις 4-5 ώρες sot. Όπως προαναφερθηκε, ο andr68rus έκανε πάλι το θαύμα του, οπότε έχουμε nougat με λειτουργική camera και από αύριο όπως δείχνει και το volte.

Για την ιστορία επειδή χρειάζομαι ένα καθημερινό τηλέφωνο που να μη το φλασαρω 2-3 φορές τη μερα :lol: , έβαλα ένα x820 grey 6/64 να έρχεται, ώστε να κρατήσω ως πειραματόζωο το x822 μου. :p

Το θέμα aosp πάει μπαλα το τελευταίο διάστημα. Προφανώς σε lineage os (13) based roms τα πράγματα έχουν στρώσει σε σημείο αξιοπιστίας stock eui πλέον με τα πάντα λειτουργικά και αξιόπιστα. Ειδικά με mokee kernel με akt profile burnout, έχω φτάσει πλέον σε καθημερινή χρήση τις 4-5 ώρες sot. Όπως προαναφερθηκε, ο andr68rus έκανε πάλι το θαύμα του, οπότε έχουμε nougat με λειτουργική camera και από αύριο όπως δείχνει και το volte.

Για την ιστορία επειδή χρειάζομαι ένα καθημερινό τηλέφωνο που να μη το φλασαρω 2-3 φορές τη μερα :lol: , έβαλα ένα x820 grey 6/64 να έρχεται, ώστε να κρατήσω ως πειραματόζωο το x822 μου. :p

-------------

Το Χ820 απο που το παρηγγειλες?Μπορεις να πεις?

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Aκολουθησα αυτο.... https://www.kimovil.com/to/special/tPhxUZ αλλα η τιμη βγαινει στα 240 ευρω. Με το κουπονι στα 225 περιπου. Τελος η προσφορα εε???
Mi Note 10 .

η καμερα που εξεχει δεν ειναι επιρρεπής σε γρατζουνιες???

έχουμε τετοιο κρουσμα?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

η καμερα που εξεχει δεν ειναι επιρρεπής σε γρατζουνιες???

έχουμε τετοιο κρουσμα?

Εγώ που την έσπασα και αναγκάστηκα να την αλλάξω μπορώ να σου πω ότι μου πήρε λιγότερο από 1 λεπτό να την αντικαταστήσω. Επίσης το κόστος είναι γελοίο, 2-3 ευρώ μαζί με tempered glass του φακού! Τώρα αν γρατζουνιεται τι να σου πω δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

τελικα ολο προβληματα ειμαι:lol:

περα απο το ξεφτυλισμενο pixel density που αλαξα κατα λαθος και δεν επανερχεται ουτε με εγκατασταση ρομ δεν μπορω να κανω και restore:X

αφου εσβησα το λειτουργικο προσπαθησα να περασω ενα back up που ειχα αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να περασει το system image γιατι περναει το οριο του αποθηκευτικου χωρου:cry:

τωρα δοκιμαζω να εχω εγκαταστημενη ρομ για να δω μηπως καταφερω και το αντριγραψω και κανω restore

Εγώ που την έσπασα και αναγκάστηκα να την αλλάξω μπορώ να σου πω ότι μου πήρε λιγότερο από 1 λεπτό να την αντικαταστήσω. Επίσης το κόστος είναι γελοίο, 2-3 ευρώ μαζί με tempered glass του φακού! Τώρα αν γρατζουνιεται τι να σου πω δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

για δωσε ινφο.

λιγότερο απο λεπτο???

ευχαριστω που με ανεχτηκατε ακομη μια βραδια lol :P

το προβλημα λυθηκε περασα την 23s του χρηστου οχι την τελε την απλη και το density επανηλθε αρα ηταν θεμα ρομ,η χ829 αλλαζει το pixel density το παει ελαφρος πιο πανω μαλλον

για δωσε ινφο.

λιγότερο απο λεπτο???

Δεν λύνεις τίποτα, με μια μικρή βεντουζα τραβάς το γυαλί η με το χέρι εφόσον έχει σπάσει, ξεκολλάς το αυτοκόλλητο, απομακρύνεις τυχών γυαλιά και κοτσάρεις το καινούργιο τζαμακι, από πάνω βάζεις και το Tempered glass και είσαι οκ!

https://m.aliexpress.com/item/32712386399.html#autostay

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Γιατι τι λέτε για την μπαταρία 3 με 4 ώρες εμένα κρατάει από 18 έως 24 ώρες. Με όλα τα συναφή από τραγούδια όλη μέρα wifi και 4g ανοικτο το κοντι ανοικτο να βλέπω τηλεόραση Viber messenger δεν τελειώνει η μπαταρια μου.