kaikas Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν η Β151 ή Β150 ΟΤΑ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τα Nillkin δεν κάνουν και είναι ότι καλύτερο. Αγόρασε από κινα γιατί εδώ είναι κλέφτες.... εγώ πήρα την NILLKIN Amazing PE+ και κάτω κάθισε πολύ καλά αλλά δεν κάθισε πάνω καλά (δεξιά από το ηχείο στην γωνία έχει αέρα) αλλά δεν την προτείνω γιατί στον ήλιο γίνετε τελείως μπλε και είναι σπαστικό , τώρα λέω να χτυπήσω NILLKIN Amazing H+PRO ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει έρθει σε κανέναν η Β151 ή Β150 ΟΤΑ;;;; έχω δώσει Link στην σελίδα 98 για την b151 και την έχω περάσει σε 2καρτο πάει μια χαρά Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 εγώ πήρα την NILLKIN Amazing PE+ και κάτω κάθισε πολύ καλά αλλά δεν κάθισε πάνω καλά (δεξιά από το ηχείο στην γωνία έχει αέρα) αλλά δεν την προτείνω γιατί στον ήλιο γίνετε τελείως μπλε και είναι σπαστικό , τώρα λέω να χτυπήσω NILLKIN Amazing H+PRO ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω δώσει Link στην σελίδα 98 για την b151 και την έχω περάσει σε 2καρτο πάει μια χαρά Και εγώ την πάτησα με την pe+ αν και κάθησε τέλεια χωρίς να κάνει κάπου φουσκαλα, στον ήλιο δεν βλέπεις την τυφλα σου.... Έχω παραγγείλει την H+ Pro η οποία δεν έχει αυτό το ηλιθιο μοβ μπλε χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν η Β151 ή Β150 ΟΤΑ;;;; 6.0 ειναι παλι αυτη ; Εχει καποια διαφορα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Πως περνάμε εφαρμογές στην sd?? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πως περνάμε εφαρμογές στην sd?? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν περνάμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ούτε παίζει να διορθωθεί?? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Και εγώ την πάτησα με την pe+ αν και κάθησε τέλεια χωρίς να κάνει κάπου φουσκαλα, στον ήλιο δεν βλέπεις την τυφλα σου.... Έχω παραγγείλει την H+ Pro η οποία δεν έχει αυτό το ηλιθιο μοβ μπλε χρώμα. Ευχαριστώ παιδιά, τελικά παρήγγειλα την Nillkin Η (όχι την Η+) στα 0.33 mm. Edited September 27, 2016 by takislan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχετε πρόβλημα με το wifi; Πολλές φορές με πετάει από το Viber, δεν μιλάμε για βίντεο ομιλία. Το μόντεμ δεν είναι της πλάκας και το P8 max δεν κόβει ποτέ. Δοκίμασα και με το μόντεμ του γείτονα... χειρότερα. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχετε πρόβλημα με το wifi; Πολλές φορές με πετάει από το Viber, δεν μιλάμε για βίντεο ομιλία. Το μόντεμ δεν είναι της πλάκας και το P8 max δεν κόβει ποτέ. Δοκίμασα και με το μόντεμ του γείτονα... χειρότερα. Δεν έχω δει τέτοιο πρόβλημα. Στο παρελθόν είχα παρόμοιο θέμα με άλλη συσκευή. Πάλευα καμιά βδομάδα να βρω λύση και τελικά είχε να κάνει με τις ρυθμίσεις του ρούτερ. Δοκίμασε και σε άλλα ρούτερ και αν συνεχίζει θα πρότεινα να το πας στο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν έχω δει τέτοιο πρόβλημα. Στο παρελθόν είχα παρόμοιο θέμα με άλλη συσκευή. Πάλευα καμιά βδομάδα να βρω λύση και τελικά είχε να κάνει με τις ρυθμίσεις του ρούτερ. Δοκίμασε και σε άλλα ρούτερ και αν συνεχίζει θα πρότεινα να το πας στο σέρβις. Μπα.. μόνο αναβάθμιση με σώζει μήπως φτιάξουν κάτι γιατί τώρα που το έψαξα και στο xda βλέπω και εκεί θέμα .. το έχω ρουταρισμενο οπότε το μόνο σίγουρο που θα πουν στο service είναι ότι αυτό φταίει :p Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχετε καμιά άλλη λύση τουλάχιστον για τα app ?? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους ποση ωρα κανει για μια πληρη φορτιση,ποσο περιπου κραταει μονο με χρηση data ή wifi για περιπου 2 με 3 ωρες την μερα και κανα 30 λεπτο με μια ωρα ομιλια. και επισης ποσα περιπου πρεπει να υπολογιζω για μια θηκη και ενα t.glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα παιδια...σκεφτομαι για την αγορα με τα 3gb ram...προερχομαι απο lg g2 το οποιο ηταν κορυφαιο....αξιζει; αν μπορειτε να μου πεοτε καποια θετικα η αρνητικα...ευχαριστω!! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μπα.. μόνο αναβάθμιση με σώζει μήπως φτιάξουν κάτι γιατί τώρα που το έψαξα και στο xda βλέπω και εκεί θέμα .. το έχω ρουταρισμενο οπότε το μόνο σίγουρο που θα πουν στο service είναι ότι αυτό φταίει :p Δεν ξέρω τι λένε στο xda πάντως το κινητό γενικά όχι μόνο δεν έχει θεμα με το WiFi αλλά ίσα ίσα είναι και πολύ δυνατή η κεραία του με αποτέλεσμα να πιάνει εκεί που δεν πιάνουν αλλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα παιδια...σκεφτομαι για την αγορα με τα 3gb ram...προερχομαι απο lg g2 το οποιο ηταν κορυφαιο....αξιζει; αν μπορειτε να μου πεοτε καποια θετικα η αρνητικα...ευχαριστω!! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το τι θεωρει ο καθενας θετικο η αρνητικο ειναι ακρως υποκειμενικο και σχετικο. Σε συνδυασμο με το ποστ παραπανω περι wifi απλα θα αναφερω πως το σημα του wifi στο P9 lite (το εχει η γυναικα μου) ειναι πολυ πιο δυνατο απο το LG G4 που εχω εγω. Στο σερφαρισμα και γενικα σε εφαρμογες δε κολλαει πουθενα παρα τα 2 GB μνημης. θα ελεγα οτι ειναι πιο smooth εμπειρια απο το LG G4 (χωρις βεβαια να ειναι τοσο φορτωμενο οσο το δικο μου). Ιντερνετ browsing με το Chrome αψογο και γρηγορο. GPS παει καρφωτο. Θεμα υπερθερμανσης η ζεσταμα ουδεν. Για μπαταρια δε το συζηταμε βγαζει ανετα τη μερα. Μοναδικο ψεγαδι για μενα η καμερα που δε συγκρινεται με τιποτα με του G4 και ισως το SAR απ οσα εχω διαβασει Τιμια προταση για τα χρηματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του P9 Lite και του Honor 8, τελικά κατέληξα στο P9 lite κυρίως εξαιτίας του υψηλότερου (κατά τη γνώμη μου) VFM. Η συσκευή πανέμορφη (πιο όμορφη απ' ότι περίμενα) και ελπίζω και η απόδοση της να είναι το ίδιο αξιόλογη! Μια πρώτη απορία που έχω: Ναι μεν αγόρασα ένα tempered glass της Nillkin αλλά βλέπω πως το κινητό έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη. Δεν είμαι βέβαιος τι μεμβράνη είναι. Φαίνεται πιο ανθεκτική από ζελατίνα αλλά πιο λεπτό από tempered glass. Τι είναι όμως; Πλαστικό;! Θα προτιμούσα να μείνω με την προεγκατεστημένη μεμβράνη αλλά αξίζει να το αφήσω? Προστατεύει την οθόνη ή καλύτερα να το αφαιρέσω και να τοποθετήσω τη Nillkin? Και αν αφαιρείται, αυτό γίνεται εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους ποση ωρα κανει για μια πληρη φορτιση Περίπου 3 ώρες από το 7% (λίγωμα) στο 100%. Με τον δικό του φορτιστή. ποσο περιπου κραταει μονο με χρηση data ή wifi για περιπου 2 με 3 ωρες την μερα και κανα 30 λεπτο με μια ωρα ομιλια Το φόρτισα πλήρως την Δευτέρα το πρωί. Σε ταξίδι στο εξωτερικό με ξυπνητήρι, περίπου 30λ ομιλία, κανένα 3ωράκι συνολικά wifi και κάτι ενημερώσεις εφαρμογών σήμερα, τώρα βρίσκομαι στο 64%. Αν και μάλλον δεν θεωρούμαι μέσος χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimos_yp Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Περί προστατευτικού γυαλιού Μου ήρθε το Nilkin H+ Pro, με συνοπτικές διαδικασίες αφαιρεθηκε η εργοστασιακή πλαστικουρα και με τις απλες οδηγίες τοποθετηθηκε αριστα, ευκολα, χωρις φουσκες και λοιπα θεματα. Εχω την αισθηση πως το τηλεφωνο πηρε λιγο βαρος αλλα η αίσθηση δεν συγκρινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ένα θέμα από το p8 lite που μπορώ να το βρω;gentleman το λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα σας.οταν κάνω streaming τηλεοπτικούς πολλές φορές κάνει παράσιτα το μεγάφωνο είναι φυσιολογικό αυτό?το κάνει και σε εσάς?? Και δεύτερον πως μπορώ να κάνω relock το bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του P9 Lite και του Honor 8, τελικά κατέληξα στο P9 lite κυρίως εξαιτίας του υψηλότερου (κατά τη γνώμη μου) VFM. Η συσκευή πανέμορφη (πιο όμορφη απ' ότι περίμενα) και ελπίζω και η απόδοση της να είναι το ίδιο αξιόλογη! Μια πρώτη απορία που έχω: Ναι μεν αγόρασα ένα tempered glass της Nillkin αλλά βλέπω πως το κινητό έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη. Δεν είμαι βέβαιος τι μεμβράνη είναι. Φαίνεται πιο ανθεκτική από ζελατίνα αλλά πιο λεπτό από tempered glass. Τι είναι όμως; Πλαστικό;! Θα προτιμούσα να μείνω με την προεγκατεστημένη μεμβράνη αλλά αξίζει να το αφήσω? Προστατεύει την οθόνη ή καλύτερα να το αφαιρέσω και να τοποθετήσω τη Nillkin? Και αν αφαιρείται, αυτό γίνεται εύκολα; Η εργοστασιακή μεμβράνη χωρίς να είναι τελείως τις πλάκας, δεν μπορεί να συγκριθεί με tempered glass, ούτε σε αίσθηση ούτε σε προστασία. Βγαίνει πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδια....υπαρχει διαφορα μεγαλη η εκδοση με τα 2 gb ram και τα 3; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Το ξέρω έχει συζητηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά δεν είμαι βεβαιος αν έχει βρεθεί κάποια λύση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα notifications - έρχονται κανονικά. Όμως το LED δεν ανάβει στο Viber. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικότατα - μόνο το LED δεν ανάβει. Υπάρχει κάτι που χρειάζεται ενεργοποίηση και μου διαφεύγει; EDIT: Μόνο με το Viber τελικά δεν λειτουργεί. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Edited September 30, 2016 by Georgio81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλημέρα παιδια..με απογοήτευσε η καμερα στην νυχτερινή ληψη. Ολες οι φωτογραφίες σχεδόν έβγαιναν θολες .. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts