Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στήνω ένα p9 lite, branded από Cosmote (επιδότηση), single-sim. Δύο ερωτήσεις.

1. Μπορεί κάποιος που το είχε branded από Cosmote να επιβεβαιώσει αν έρχεται με προεγκατεστημένα: Shazam, Taxibeat, Start, Lookout; Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται appenabler με το logo του android στο μενού apps, χωρίς να είναι διαθέσιμη στο main interface του κινητού για να την ανοίξεις, για την οποία δεν μπορώ να βρω και καμμια πληροφορία. Στο δικό μου που ήταν unbranded, δεν τα είχε όλα αυτά και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έρχεται με αυτές τις εφαρμογές αν είναι brand new η συσκεύη...

2. Είναι έκδοση vns-l21c1150b130. Μπορώ να βάλω με ασφάλεια την official 161 από το λινκ που υπάρχει λίγες σελίδες πιο πίσω και να περιμένω πως μαζί με την ενημέρωση το κινητό θα γίνει δίκαρτο και unbranded χωρίς προβλήματα ή παίζει να πάει κάτι στραβά και θα με κυνηγάει η φίλη μου;

Και στο δικό μου "Cosmote branded", με την ίδια έκδοση με την δική σου, υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που αναφέρεις (Shazam, Taxibeat, Start, Lookout, AppEnabler, Myinternet)

Το πήρα από κατάστημα ΟΤΕ Χαλανδρίου (Λ. Πεντέλης) στα μέσα Ιανουαρίου.

Σημ: Έχεις βάλει έναν παραπάνω άσσο στην έκδοση vns-l21c1150b130

Edited by gkokki

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A ok, οπότε προφανώς τις βάζει η Cosmote πακέτο με το custom firmware. Απλά μου φάνηκε περίεργο πέρα από τις δικές της να βάζεi Shazam και Taxibeat. Μια χαρά λοιπόν. Ευχαριστώ!

By the way, επειδή το δικό μου το έχω γεμίσει και σκέφτομαι όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να το rootάρω έτσι και αλλιώς...

1. Αληθεύει πως περνώντας ξανά το official firmware ξανακλειδώνει ο bootloader οπότε θεωρητικά είμαστε ok με την εγγύηση ακόμη και αν το έχουμε rootάρει κάποια στιγμή;

2. Υπάρχει κανείς που το έχει rootάρει και τρέχει εφαρμογές απευθείας από τη microsd απροβλημάτιστα; Ο περιορισμός μεταφοράς εφαρμογών στη κάρτα είναι και ο σημαντικότερος λόγος που σκέφτομαι να το rootάρω, αλλά θυμάμαι αναφορές πως υπήρχαν προβλήματα ταχύτητας και σταθερότητας όταν το δοκίμασε κάποιος. Εκτός και αν το Nougat/EMUI 5.0 το επιτρέπει έτσι και αλλιώς, που δεν το νομίζω...

Ξέρει κανείς πως μπορω να μετατρέψω αρχεία από napster σε mp3

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σας.

Έχω μονόκαρτο, 2GB Ram, Cosmote branded, με την VNS-L21C150B130.

Θα περάσω την VNS-L21C432B170 με την μέθοδο dload.

(κάποιοι έγραψαν ότι τον φάκελο dload τον δημιουργώ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάποιοι στην SDcard)

Ερώτηση 1) Έχει κάποια σημασία που θα κάνω τον φάκελο dload ?

Ερώτηση 2) Αφού την περάσω, σβήνω τον φάκελο dload η όχι ?

Ερώτηση 3) (άσχετη με την αναβάθμιση). Πέταξα στον κάδο την "γραμμή" που μου έδειχνε την ώρα και την θερμοκρασία.

Μπορώ να την ξαναβγάλω στην επιφάνεια ?

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by gkokki

προβλήματα με την-170? και οι 2 κάρτες λειτουργούν? Γενικότερα καλύτερη από την 160? την κάνω μέσω ota τώρα, και στη μέση της διαδικασίας σκέφτηκα να ρωτήσω

Γειά σας.

(κάποιοι έγραψαν ότι τον φάκελο dload τον δημιουργώ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάποιοι στην SDcard)

Ερώτηση 3) (άσχετη με την αναβάθμιση). Πέταξα στον κάδο την "γραμμή" που μου έδειχνε την ώρα και την θερμοκρασία.

Ευχαριστώ πολύ.

1. Τον φάκελο dload τον δημιουργείς στην sd.

2. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να σβήσεις τον φάκελο.

3. Μπορείς, πάτα παρατεταμένα στην οθόνη και θα σου εμφανιστούν επιλογές για widgets

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προβλήματα με την-170? και οι 2 κάρτες λειτουργούν? Γενικότερα καλύτερη από την 160? την κάνω μέσω ota τώρα, και στη μέση της διαδικασίας σκέφτηκα να ρωτήσω

Κανένα πρόβλημα με την B170. Φαίνεται πιο σταθερή από την B160.

Δεν μετατρέπει το κινητό σε dual sim, αν αυτό ρωτάς.

αμα τη βάλεις σε δίκαρτο την 170 παραμένει δίκαρτο, σωστα?

αυτό με ενδιαφέρει και μένα... η αναβάθμιση για κάποιο λόγο απέτυχε και τώρα το σκέφτομαι αν θα την ξανακάνω η όχι, καθώς χρησιμοποιώ διπλή σιμ αντί για σιμ+sd

Δοκίμασε να περάσεις τα APN χειροκίνητα.

Το έκανα και αυτό,αλλά τίποτα,δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα

iPhone 6 plus

gkokki

Γειά σας.

Ευχαριστώ πολύ.

saxon_747

1. Τον φάκελο dload τον δημιουργείς στην sd.

2. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να σβήσεις τον φάκελο.

3. Μπορείς, πάτα παρατεταμένα στην οθόνη και θα σου εμφανιστούν επιλογές για widgets

Μόλις την έκανα. 'Ολα πήγαν καλά.

Και με το widget ώρας/καιρού όλα ΟΚ.

Σ' ευχαριστώ saxon_747 για την άμεση απάντησή σου.

Edited by gkokki

Παιδιά, άρχισε η νούγκατ να έρχεται, γέμισε το gsmarena σχόλια τις τελευταίες μέρες, και μέσω ΟΤΑ... Αποτι βλέπω, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη διαχείριση ραμ ( επιτέλους γιατί με έχει κάψει, να μην μπορεί να κρατήσει 3 εφαρμογές στη μνήμη) και γενικότερα πιο σταθερή έκδοση. Άντε να δούμε πότε θα έρθει και από τα μέρη μας...

Είμαι στην -160, τηλέφωνο 2 εβδομάδων και με έχει παιδεψει πολύ. Σχεδόν σκέφτηκα να το ρουταρω δηλαδή, και ας χάσω εγγύηση αρκεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα! Δεν κολλάει αλλά τέτοιο θέμα με τη ραμ δεν έχω ξαναδεί, ούτε σε 1gb τηλέφωνο που είχα παλιότερα

Ένας βρε παιδιά να κοιτάξει στις ρυθμίσεις του αν έχει επιλογή για το smart cover δεν υπάρχει;

Ένας βρε παιδιά να κοιτάξει στις ρυθμίσεις του αν έχει επιλογή για το smart cover δεν υπάρχει;

Σε μένα δεν υπάρχει κάτι, το έψαξα και την προηγούμενη φορά που ρώτησες αλλά ξέχασα να το αναφέρω... Αν ξέρεις που περίπου βρίσκεται πες το να το ξαναψαξω

Να ρωτησω κατι καθοτι τελειως αρχαριος.Η μεθοδος με το dload απ οτι καταλαβα δεν απαιτει root ετσι???

Επισης η εγγυηση της συσκευης την στιγμη που περναμε επισημο firmware χανεται ή οχι???

νομίζω η εγγύηση χάνεται μόνο αν ξεκλειδώσεις bootloader και αν έχεις περασμένη custom rom

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σε μένα δεν υπάρχει κάτι, το έψαξα και την προηγούμενη φορά που ρώτησες αλλά ξέχασα να το αναφέρω... Αν ξέρεις που περίπου βρίσκεται πες το να το ξαναψαξω

Έξυπνη βοήθεια.

Καλησπέρα παιδιά!

Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 2 μήνες περίπου (μετάβαση από Μoto G 2nd Gen).

Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ εντυπωσιασμένος με το κινητό!

έχω κάποιες απορίες:

1)Στην αρχή ήμουν και εγώ κατευχαριστημένος με τη μπαταρία.Ωστόσο παρατηρώ πως με ίδια χρήση πλέον μου βγάζει αρκετές λιγότερες ώρες οθόνης και σκέφτομαι που μπορεί να οφείλεται αυτό. Κάποια συμβουλή?

2)Έχω ακόμη την μεμβράνη που ήρθε από το εργοστάσιο. Αλλά έχω "ψηθεί" στην ιδέα να βάλω tembered glass. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να το τοποθετήσω εύκολα (στο Moto δε μπόρεσα ποτέ να βάλω σωστά μεμβράνη :p). Είναι πιο εύκολη η εφαρμογή γυαλιού από μεμβράνη?

3)Εχω αγοράσει και εγώ τη θήκη της SPIGEN και πραγματικά έχει κάτσει πολύ καλά με το κινητό.Ωστόσο σκέφτομαι μαζί με το τζαμάκι να πάρω και αυτήν εδώ έτσι για μια μιρκή αλλαγή. Τα βρήκα από το συγκεκριμένω site στα 12,65 μαζί με τα μεταφορικά(NL post). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Καλησπέρα παιδιά!

Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 2 μήνες περίπου (μετάβαση από Μoto G 2nd Gen).

Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ εντυπωσιασμένος με το κινητό!

έχω κάποιες απορίες:

1)Στην αρχή ήμουν και εγώ κατευχαριστημένος με τη μπαταρία.Ωστόσο παρατηρώ πως με ίδια χρήση πλέον μου βγάζει αρκετές λιγότερες ώρες οθόνης και σκέφτομαι που μπορεί να οφείλεται αυτό. Κάποια συμβουλή?

2)Έχω ακόμη την μεμβράνη που ήρθε από το εργοστάσιο. Αλλά έχω "ψηθεί" στην ιδέα να βάλω tembered glass. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να το τοποθετήσω εύκολα (στο Moto δε μπόρεσα ποτέ να βάλω σωστά μεμβράνη :p). Είναι πιο εύκολη η εφαρμογή γυαλιού από μεμβράνη?

3)Εχω αγοράσει και εγώ τη θήκη της SPIGEN και πραγματικά έχει κάτσει πολύ καλά με το κινητό.Ωστόσο σκέφτομαι μαζί με το τζαμάκι να πάρω και αυτήν εδώ έτσι για μια μιρκή αλλαγή. Τα βρήκα από το συγκεκριμένω site στα 12,65 μαζί με τα μεταφορικά(NL post). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Και εγώ είχα στην αρχή την μεμβράνη που είχε από μόνο του και όμως ήθελα να βάλω tempered glass... Έτσι λοιπόν στις πρώτες μέρες αγόρασα ένα, από κατάστημα εδώ στην Ελλάδα! Το έβαλα αλλά δεξιά και αριστερά μου έχει αφήσει κενό χώρο... Μην φανταστείς τίποτα σπουδαιο, ούτε 1 χιλιοστό απλά μπαίνει εκεί μέσα σκόνη και δύσκολα καθαριζεται. Συμπέρασμα για μένα, προτιμούσα την μεμβράνη που είχε από μόνο του σε θέματα αισθητικης, απλά με το tempered glass είσαι πιο ασφαλής.

Χτες πηρε την 7 το κινητο της κοπελας μου, αγορασμενο απο Ολλανδια, Στο δικο μου ακομα την περιμενω. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια με την πρωτη ματια.

Χτες πηρε την 7 το κινητο της κοπελας μου, αγορασμενο απο Ολλανδια, Στο δικο μου ακομα την περιμενω. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια με την πρωτη ματια.

Στις ρυθμίσεις στην έξυπνη βοήθεια (smart assistance), έχει επιλογή για smart cover;

Στις ρυθμίσεις στην έξυπνη βοήθεια (smart assistance), έχει επιλογή για smart cover;

εχω μια υποψια οτι για να εμφανιστει η επιλογη,αν υπαρχει,πρεπει καποιος να φοραει και την θηκη,την γνησια εννοειται.στο htc m8 που ειχα καποτε μονο οταν εβαζες τη θηκη εμφανιζοταν το μενου

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ελα φιλος, οχι δεν εχει τετοια επιλογη :worry:

Δοκίμασε να περάσεις τα APN χειροκίνητα.

Το έκανα και αυτό,αλλά τίποτα,δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα

Κάλεσε τον παροχο σου να δεις αν σου έχουν ενεργοποιημένα τα δεδομένα . Παθών προ ημερών στην κοσμοτε και νόμιζα ήταν θέμα συσκευής αλλά τελικώς ο πάροχος έφταιγε

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Εχει κάποιος το λινκ για την νουγκατ του L21.. στο xda μόνο την 336 βρήκα που λένε ότι είναι μπετα και το firmware finder μόνο αυτή μου βγάζει.
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop