gkokki Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Στήνω ένα p9 lite, branded από Cosmote (επιδότηση), single-sim. Δύο ερωτήσεις. 1. Μπορεί κάποιος που το είχε branded από Cosmote να επιβεβαιώσει αν έρχεται με προεγκατεστημένα: Shazam, Taxibeat, Start, Lookout; Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται appenabler με το logo του android στο μενού apps, χωρίς να είναι διαθέσιμη στο main interface του κινητού για να την ανοίξεις, για την οποία δεν μπορώ να βρω και καμμια πληροφορία. Στο δικό μου που ήταν unbranded, δεν τα είχε όλα αυτά και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έρχεται με αυτές τις εφαρμογές αν είναι brand new η συσκεύη... 2. Είναι έκδοση vns-l21c1150b130. Μπορώ να βάλω με ασφάλεια την official 161 από το λινκ που υπάρχει λίγες σελίδες πιο πίσω και να περιμένω πως μαζί με την ενημέρωση το κινητό θα γίνει δίκαρτο και unbranded χωρίς προβλήματα ή παίζει να πάει κάτι στραβά και θα με κυνηγάει η φίλη μου; Και στο δικό μου "Cosmote branded", με την ίδια έκδοση με την δική σου, υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που αναφέρεις (Shazam, Taxibeat, Start, Lookout, AppEnabler, Myinternet) Το πήρα από κατάστημα ΟΤΕ Χαλανδρίου (Λ. Πεντέλης) στα μέσα Ιανουαρίου. Σημ: Έχεις βάλει έναν παραπάνω άσσο στην έκδοση vns-l21c1150b130 Edited March 29, 2017 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 A ok, οπότε προφανώς τις βάζει η Cosmote πακέτο με το custom firmware. Απλά μου φάνηκε περίεργο πέρα από τις δικές της να βάζεi Shazam και Taxibeat. Μια χαρά λοιπόν. Ευχαριστώ! By the way, επειδή το δικό μου το έχω γεμίσει και σκέφτομαι όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να το rootάρω έτσι και αλλιώς... 1. Αληθεύει πως περνώντας ξανά το official firmware ξανακλειδώνει ο bootloader οπότε θεωρητικά είμαστε ok με την εγγύηση ακόμη και αν το έχουμε rootάρει κάποια στιγμή; 2. Υπάρχει κανείς που το έχει rootάρει και τρέχει εφαρμογές απευθείας από τη microsd απροβλημάτιστα; Ο περιορισμός μεταφοράς εφαρμογών στη κάρτα είναι και ο σημαντικότερος λόγος που σκέφτομαι να το rootάρω, αλλά θυμάμαι αναφορές πως υπήρχαν προβλήματα ταχύτητας και σταθερότητας όταν το δοκίμασε κάποιος. Εκτός και αν το Nougat/EMUI 5.0 το επιτρέπει έτσι και αλλιώς, που δεν το νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ξέρει κανείς πως μπορω να μετατρέψω αρχεία από napster σε mp3 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Γειά σας. Έχω μονόκαρτο, 2GB Ram, Cosmote branded, με την VNS-L21C150B130. Θα περάσω την VNS-L21C432B170 με την μέθοδο dload. (κάποιοι έγραψαν ότι τον φάκελο dload τον δημιουργώ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάποιοι στην SDcard) Ερώτηση 1) Έχει κάποια σημασία που θα κάνω τον φάκελο dload ? Ερώτηση 2) Αφού την περάσω, σβήνω τον φάκελο dload η όχι ? Ερώτηση 3) (άσχετη με την αναβάθμιση). Πέταξα στον κάδο την "γραμμή" που μου έδειχνε την ώρα και την θερμοκρασία. Μπορώ να την ξαναβγάλω στην επιφάνεια ? Ευχαριστώ πολύ. Edited March 29, 2017 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 προβλήματα με την-170? και οι 2 κάρτες λειτουργούν? Γενικότερα καλύτερη από την 160? την κάνω μέσω ota τώρα, και στη μέση της διαδικασίας σκέφτηκα να ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Γειά σας. Έχω μονόκαρτο, 2GB Ram, Cosmote branded, με την VNS-L21C150B130. Θα περάσω την VNS-L21C432B170 με την μέθοδο dload. (κάποιοι έγραψαν ότι τον φάκελο dload τον δημιουργώ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάποιοι στην SDcard) Ερώτηση 1) Έχει κάποια σημασία που θα κάνω τον φάκελο dload ? Ερώτηση 2) Αφού την περάσω, σβήνω τον φάκελο dload η όχι ? Ερώτηση 3) (άσχετη με την αναβάθμιση). Πέταξα στον κάδο την "γραμμή" που μου έδειχνε την ώρα και την θερμοκρασία. Μπορώ να την ξαναβγάλω στην επιφάνεια ? Ευχαριστώ πολύ. 1. Τον φάκελο dload τον δημιουργείς στην sd. 2. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να σβήσεις τον φάκελο. 3. Μπορείς, πάτα παρατεταμένα στην οθόνη και θα σου εμφανιστούν επιλογές για widgets ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προβλήματα με την-170? και οι 2 κάρτες λειτουργούν? Γενικότερα καλύτερη από την 160? την κάνω μέσω ota τώρα, και στη μέση της διαδικασίας σκέφτηκα να ρωτήσω Κανένα πρόβλημα με την B170. Φαίνεται πιο σταθερή από την B160. Δεν μετατρέπει το κινητό σε dual sim, αν αυτό ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 αμα τη βάλεις σε δίκαρτο την 170 παραμένει δίκαρτο, σωστα? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 αμα τη βάλεις σε δίκαρτο την 170 παραμένει δίκαρτο, σωστα? αυτό με ενδιαφέρει και μένα... η αναβάθμιση για κάποιο λόγο απέτυχε και τώρα το σκέφτομαι αν θα την ξανακάνω η όχι, καθώς χρησιμοποιώ διπλή σιμ αντί για σιμ+sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δοκίμασε να περάσεις τα APN χειροκίνητα. Το έκανα και αυτό,αλλά τίποτα,δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) gkokki Γειά σας. Έχω μονόκαρτο, 2GB Ram, Cosmote branded, με την VNS-L21C150B130. Θα περάσω την VNS-L21C432B170 με την μέθοδο dload. (κάποιοι έγραψαν ότι τον φάκελο dload τον δημιουργώ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και κάποιοι στην SDcard) Ερώτηση 1) Έχει κάποια σημασία που θα κάνω τον φάκελο dload ? Ερώτηση 2) Αφού την περάσω, σβήνω τον φάκελο dload η όχι ? Ερώτηση 3) (άσχετη με την αναβάθμιση). Πέταξα στον κάδο την "γραμμή" που μου έδειχνε την ώρα και την θερμοκρασία. Μπορώ να την ξαναβγάλω στην επιφάνεια ? Ευχαριστώ πολύ. saxon_747 1. Τον φάκελο dload τον δημιουργείς στην sd. 2. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να σβήσεις τον φάκελο. 3. Μπορείς, πάτα παρατεταμένα στην οθόνη και θα σου εμφανιστούν επιλογές για widgets Μόλις την έκανα. 'Ολα πήγαν καλά. Και με το widget ώρας/καιρού όλα ΟΚ. Σ' ευχαριστώ saxon_747 για την άμεση απάντησή σου. Edited March 30, 2017 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, άρχισε η νούγκατ να έρχεται, γέμισε το gsmarena σχόλια τις τελευταίες μέρες, και μέσω ΟΤΑ... Αποτι βλέπω, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη διαχείριση ραμ ( επιτέλους γιατί με έχει κάψει, να μην μπορεί να κρατήσει 3 εφαρμογές στη μνήμη) και γενικότερα πιο σταθερή έκδοση. Άντε να δούμε πότε θα έρθει και από τα μέρη μας... Είμαι στην -160, τηλέφωνο 2 εβδομάδων και με έχει παιδεψει πολύ. Σχεδόν σκέφτηκα να το ρουταρω δηλαδή, και ας χάσω εγγύηση αρκεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα! Δεν κολλάει αλλά τέτοιο θέμα με τη ραμ δεν έχω ξαναδεί, ούτε σε 1gb τηλέφωνο που είχα παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ένας βρε παιδιά να κοιτάξει στις ρυθμίσεις του αν έχει επιλογή για το smart cover δεν υπάρχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ένας βρε παιδιά να κοιτάξει στις ρυθμίσεις του αν έχει επιλογή για το smart cover δεν υπάρχει; Σε μένα δεν υπάρχει κάτι, το έψαξα και την προηγούμενη φορά που ρώτησες αλλά ξέχασα να το αναφέρω... Αν ξέρεις που περίπου βρίσκεται πες το να το ξαναψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Να ρωτησω κατι καθοτι τελειως αρχαριος.Η μεθοδος με το dload απ οτι καταλαβα δεν απαιτει root ετσι??? Επισης η εγγυηση της συσκευης την στιγμη που περναμε επισημο firmware χανεται ή οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 νομίζω η εγγύηση χάνεται μόνο αν ξεκλειδώσεις bootloader και αν έχεις περασμένη custom rom Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Σε μένα δεν υπάρχει κάτι, το έψαξα και την προηγούμενη φορά που ρώτησες αλλά ξέχασα να το αναφέρω... Αν ξέρεις που περίπου βρίσκεται πες το να το ξαναψαξω Έξυπνη βοήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Έξυπνη βοήθεια. Τίποτα στην -160, σορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 2 μήνες περίπου (μετάβαση από Μoto G 2nd Gen). Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ εντυπωσιασμένος με το κινητό! έχω κάποιες απορίες: 1)Στην αρχή ήμουν και εγώ κατευχαριστημένος με τη μπαταρία.Ωστόσο παρατηρώ πως με ίδια χρήση πλέον μου βγάζει αρκετές λιγότερες ώρες οθόνης και σκέφτομαι που μπορεί να οφείλεται αυτό. Κάποια συμβουλή? 2)Έχω ακόμη την μεμβράνη που ήρθε από το εργοστάσιο. Αλλά έχω "ψηθεί" στην ιδέα να βάλω tembered glass. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να το τοποθετήσω εύκολα (στο Moto δε μπόρεσα ποτέ να βάλω σωστά μεμβράνη :p). Είναι πιο εύκολη η εφαρμογή γυαλιού από μεμβράνη? 3)Εχω αγοράσει και εγώ τη θήκη της SPIGEN και πραγματικά έχει κάτσει πολύ καλά με το κινητό.Ωστόσο σκέφτομαι μαζί με το τζαμάκι να πάρω και αυτήν εδώ έτσι για μια μιρκή αλλαγή. Τα βρήκα από το συγκεκριμένω site στα 12,65 μαζί με τα μεταφορικά(NL post). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 2 μήνες περίπου (μετάβαση από Μoto G 2nd Gen). Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ εντυπωσιασμένος με το κινητό! έχω κάποιες απορίες: 1)Στην αρχή ήμουν και εγώ κατευχαριστημένος με τη μπαταρία.Ωστόσο παρατηρώ πως με ίδια χρήση πλέον μου βγάζει αρκετές λιγότερες ώρες οθόνης και σκέφτομαι που μπορεί να οφείλεται αυτό. Κάποια συμβουλή? 2)Έχω ακόμη την μεμβράνη που ήρθε από το εργοστάσιο. Αλλά έχω "ψηθεί" στην ιδέα να βάλω tembered glass. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να το τοποθετήσω εύκολα (στο Moto δε μπόρεσα ποτέ να βάλω σωστά μεμβράνη :p). Είναι πιο εύκολη η εφαρμογή γυαλιού από μεμβράνη? 3)Εχω αγοράσει και εγώ τη θήκη της SPIGEN και πραγματικά έχει κάτσει πολύ καλά με το κινητό.Ωστόσο σκέφτομαι μαζί με το τζαμάκι να πάρω και αυτήν εδώ έτσι για μια μιρκή αλλαγή. Τα βρήκα από το συγκεκριμένω site στα 12,65 μαζί με τα μεταφορικά(NL post). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Και εγώ είχα στην αρχή την μεμβράνη που είχε από μόνο του και όμως ήθελα να βάλω tempered glass... Έτσι λοιπόν στις πρώτες μέρες αγόρασα ένα, από κατάστημα εδώ στην Ελλάδα! Το έβαλα αλλά δεξιά και αριστερά μου έχει αφήσει κενό χώρο... Μην φανταστείς τίποτα σπουδαιο, ούτε 1 χιλιοστό απλά μπαίνει εκεί μέσα σκόνη και δύσκολα καθαριζεται. Συμπέρασμα για μένα, προτιμούσα την μεμβράνη που είχε από μόνο του σε θέματα αισθητικης, απλά με το tempered glass είσαι πιο ασφαλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Χτες πηρε την 7 το κινητο της κοπελας μου, αγορασμενο απο Ολλανδια, Στο δικο μου ακομα την περιμενω. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια με την πρωτη ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Χτες πηρε την 7 το κινητο της κοπελας μου, αγορασμενο απο Ολλανδια, Στο δικο μου ακομα την περιμενω. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια με την πρωτη ματια. Στις ρυθμίσεις στην έξυπνη βοήθεια (smart assistance), έχει επιλογή για smart cover; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Στις ρυθμίσεις στην έξυπνη βοήθεια (smart assistance), έχει επιλογή για smart cover; εχω μια υποψια οτι για να εμφανιστει η επιλογη,αν υπαρχει,πρεπει καποιος να φοραει και την θηκη,την γνησια εννοειται.στο htc m8 που ειχα καποτε μονο οταν εβαζες τη θηκη εμφανιζοταν το μενου Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Στις ρυθμίσεις στην έξυπνη βοήθεια (smart assistance), έχει επιλογή για smart cover; Ελα φιλος, οχι δεν εχει τετοια επιλογη :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Δοκίμασε να περάσεις τα APN χειροκίνητα. Το έκανα και αυτό,αλλά τίποτα,δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα Κάλεσε τον παροχο σου να δεις αν σου έχουν ενεργοποιημένα τα δεδομένα . Παθών προ ημερών στην κοσμοτε και νόμιζα ήταν θέμα συσκευής αλλά τελικώς ο πάροχος έφταιγε Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εχει κάποιος το λινκ για την νουγκατ του L21.. στο xda μόνο την 336 βρήκα που λένε ότι είναι μπετα και το firmware finder μόνο αυτή μου βγάζει. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts