Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάξε για spigen, αν και είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές.

Sent from Nexus 6

Για το μαύρο ίσως είναι καλή, αλλά για το λευκό δεν λέει κατά την γνώμη μου.

Θα χάσει όλη την ομορφιά του.

Μεταξύ άλλων μπορείς να δεις και εδώ ή εδώ εδώ.

Edit: Διαφανή μόλις πήρα αυτή (γιατί η προηγούμενη που πήρα από αλλού άνοιξε στην μία πλευρά) η οποία είναι σε καλή τιμή και φαίνεται αρκετά ποιοτική.

Edited by Johny-B

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβγαλα μετά από πολύ καιρό τη ζελατίνα (ποτέ δεν χρησιμοποιώ στα κινητά μου).

Εντάξει, άλλη αίσθηση και άλλη οθόνη!!

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ το σκέφτομαι …. Αναποφάσιστος !!! Τελικά έχει gorilla glass?

Για το μαύρο ίσως είναι καλή, αλλά για το λευκό δεν λέει κατά την γνώμη μου.

Θα χάσει όλη την ομορφιά του.

Μεταξύ άλλων μπορείς να δεις και εδώ ή εδώ εδώ.

Edit: Διαφανή μόλις πήρα αυτή (γιατί η προηγούμενη που πήρα από αλλού άνοιξε στην μία πλευρά) η οποία είναι σε καλή τιμή και φαίνεται αρκετά ποιοτική.

Στο μαύρο ταιριάζει η μαύρη με τις carbon λεπτομέρειες στην πίσω πλευρά.

Για το λευκό υπάρχει διάφανη spigen, ώστε να μην χάνει σε ομορφιά η συσκευή.

Φυσικά υπάρχουν πολλές λύσεις, απλά η spigen είναι επώνυμη, όπως και η nillkin nature για όποιον θέλει κάτι πολύ λεπτό, σαν να μην έχει θήκη.

Προσωπικά, επειδή την πήρα για δώρο τη συσκευή σε λευκό, προτίμησα τη διάφανη spigen.

Sent from Nexus 6

Στο μαύρο ταιριάζει η μαύρη με τις carbon λεπτομέρειες στην πίσω πλευρά.

Για το λευκό υπάρχει διάφανη spigen, ώστε να μην χάνει σε ομορφιά η συσκευή.

Φυσικά υπάρχουν πολλές λύσεις, απλά η spigen είναι επώνυμη, όπως και η nillkin nature για όποιον θέλει κάτι πολύ λεπτό, σαν να μην έχει θήκη.

Προσωπικά, επειδή την πήρα για δώρο τη συσκευή σε λευκό, προτίμησα τη διάφανη spigen.

Sent from Nexus 6

Ναι διάφανη θα πρέπει να ταιριάζει. Είδα μόνο την μαύρη δεν ήξερα ότι βγαίνει και σε διάφανη!

Παιδιά θέλω να αλλάξω το galaxy j5 (2015) με το p9 lite. Πιστεύετε ότι αξίζει . Αυτό με τις ειδοποιήσεις το πρόβλημα τι ακριβώς είναι ;;;;

Βασικά ήθελα να πάρω το xiaomi redmi pro από κίνα αλλά είδα το p9 και το σκέφτομαι.....

Οταν συνδεω το κινητό με τον υπολογιστή δεν το βλέπει σαν εξωτερικό δισκο. Πρέπει να κατεβάσω κάνα πρόγραμμα για να μεταφέρω φωτο/βιντεο;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Οταν συνδεω το κινητό με τον υπολογιστή δεν το βλέπει σαν εξωτερικό δισκο. Πρέπει να κατεβάσω κάνα πρόγραμμα για να μεταφέρω φωτο/βιντεο;

Στον τύπο σύνδεσης επιλογή αρχεία.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

CPU-Z relies on the operating system to report the battery capacity, and sometimes the system is wrong about it.

Κανει λαθος μονο σε αυτο και οι αλλες 4 συσκευες που εχω γιατι δεν κανει;εχει καποιο κωδικα to p9 lite που δε μπορει να δει η εφαρμογη;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ειχα το ιδιο προβλημα...download usb drivers for P9 lite κ εισαι ετοιμος!

My Name Is George V.

Εγώ το στέλνω για doa έχει κάποιο πρόβλημα το WiFi μού κάνει συνεχώς αποσύνδεση και επανασύνδεση!!!!

αχ ναναι καλα το τεραστιο sar που με ξενερωσε και αποχαιρετω το χρυσο που παρηγγειλα!αλλωστε ευτυχως πηρα το ροζ se απο κοσμοτε και σωθηκα.

παντως τοχει φιλος το lite p9 και ειναι πραγματικη προσφορα με κλειστα ματια θα το επαιρνα αλλα τοσο σαρ γιατι ρε παιδια;για ψησιμο ειναι ο εγκεφαλος;;;

Η αγορα εγινε .

Το πανεμορφο P9 lite σε λευκο χρωμα , ειναι πλεον στα χερια της ενθουσιασμενης γυναικας μου.

Για οσο με αφησε να ασχοληθω (.. την αγγαροδουλεια δηλαδη ...στησιμο του τηλ. ;) )

εχω να πω τα εξης:

Φαινεται πολυ premium κινητο. Πολυ καλη κατασκευη. Ωραιο πιασιμο πολυ καλος συνδυασμος

Πλαστικου με λιγο μεταλο.

Τα υπολοιπα λιγο πολυ γνωστα, γρηγορο ωραια οθονη κλπ κλπ..

Εχει οντως μεμβράνη που στην αρχη σε ξενιζει η αισθηση. Συνηθίζεται βεβαια.. μετα τις διακοπες θα αλλαχθει με tempered glass

Το βασικότερο αρνητικό μέχρι στιγμής που έχω εντοπίσει αν και αναφέρθηκε σε παλαιότερα post δεν έχει βρεθεί λύση ( εάν υπάρχει λύση. ..) είναι

Η ΜΗ μεταφορά εφαρμογών στη SD. ( του έβαλα και 32ρα τρομάρα μου :p )

Ας το ψάξουμε παίδες μήπως υπάρχει λύση. .

Αυτά. . Σε πρώτη φάση. .

Πάω για ..μπάνιο. . :rolleyes:

Ααα.. να αναφέρω ότι αγοράστηκε άμεσα και γρήγορα από mediamarkt

Καθότι στο public που το είχα παραγγείλει. ..από αναβολή σε αναβολή. . Και δούλεμα. :mad:

Δυστυχώς ότι και να κάνω δεν βλέπει τα αρχεία του κινητού.

Ειχα το ιδιο προβλημα...download usb drivers for P9 lite κ εισαι ετοιμος!

Από πού κατεβάζω;;;:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Δυστυχώς ότι και να κάνω δεν βλέπει τα αρχεία του κινητού.

Από πού κατεβάζω;;;:)

Σου εγραψα...http://www.google.gr και γραψε " usb drivers for p9 lite " πατησε το πρωτο και done.

My Name Is George V.

αχ ναναι καλα το τεραστιο sar που με ξενερωσε και αποχαιρετω το χρυσο που παρηγγειλα!αλλωστε ευτυχως πηρα το ροζ se απο κοσμοτε και σωθηκα.

παντως τοχει φιλος το lite p9 και ειναι πραγματικη προσφορα με κλειστα ματια θα το επαιρνα αλλα τοσο σαρ γιατι ρε παιδια;για ψησιμο ειναι ο εγκεφαλος;;;

Συγγνώμη αλλά επειδή δεν ήθελες το υψηλό sar του p9 lite πηρες iphone (!) και μάλιστα με τα διπλάσια χρήματα;;;;:blink:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου εγραψα...http://www.google.gr και γραψε " usb drivers for p9 lite " πατησε το πρωτο και done.

Thanks!!!!

ευτυχώς που προτίμησες iphone και γλίτωσες απο μεγάλο sar..:rolleyes:

Επειδή πολλοί αναφέρουν το sar σαν ανασταλτικό παράγοντα. Επειδή δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος από αυτούς τους φίλους να παραθέσει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τιμή του sar μπορεί να προκαλέσει κάτι κακό;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ το στέλνω για doa έχει κάποιο πρόβλημα το WiFi μού κάνει συνεχώς αποσύνδεση και επανασύνδεση!!!!

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...

Επειδή πολλοί αναφέρουν το sar σαν ανασταλτικό παράγοντα. Επειδή δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος από αυτούς τους φίλους να παραθέσει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τιμή του sar μπορεί να προκαλέσει κάτι κακό;

Είναι γνωστό ότι η huawei έχει 2 κεραίες στα τελευταία μοντέλα της και η τιμή του είναι η max τιμή όταν δουλεύουν και οι 2 κεραίες σε καταστάσεις όπου το σήμα δεν είναι καλό ώστε να βελτιστοποιηθεί η ποιότητα σήματος. Σε φυσιολογικές συνθήκες όπου δουλεύει μόνο η μια κεραία η τιμή του sar είναι πολύ μικρότερη. Αλλά ακόμα και η max τιμή είναι στα επιτρεπτά όρια.

The day is my enemy, the night my friend

Είναι γνωστό ότι η huawei έχει 2 κεραίες στα τελευταία μοντέλα της και η τιμή του είναι η max τιμή όταν δουλεύουν και οι 2 κεραίες σε καταστάσεις όπου το σήμα δεν είναι καλό ώστε να βελτιστοποιηθεί η ποιότητα σήματος. Σε φυσιολογικές συνθήκες όπου δουλεύει μόνο η μια κεραία η τιμή του sar είναι πολύ μικρότερη. Αλλά ακόμα και η max τιμή είναι στα επιτρεπτά όρια.

Το γνωρίζω, Huawei έχω. Απλά επειδή πολύς λόγος γίνεται για το sar ρώτησα αν υπάρχει επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η υψηλή τιμή είναι βλαβερή για την υγεία. Όταν λέμε κάτι να το στηρίζουμε με επιστημονικά δεδομένα. Το ότι έχει τέτοιο sar δεν μου λέει τίποτα, ας έχει και 100.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το γνωρίζω, Huawei έχω. Απλά επειδή πολύς λόγος γίνεται για το sar ρώτησα αν υπάρχει επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η υψηλή τιμή είναι βλαβερή για την υγεία. Όταν λέμε κάτι να το στηρίζουμε με επιστημονικά δεδομένα. Το ότι έχει τέτοιο sar δεν μου λέει τίποτα, ας έχει και 100.

λογικα εχεις προβλημα αν μιλας πανω απο 5-10 λεπτα...σιγουρα παιζει ρολο το SAR . Εγω μαλλον θα το δωσω γιατι με πιανει πονοκεφαλος απο τοτε που το πηρα..

My Name Is George V.

λοιπον η λυση για την sd card και το που μπαινουν οι εφαρμογες ειναι μαλλον απλη...

Στειστε το κινητο απο την αρχη και μετα πηγαινετε Settings->Advanced->Memory & Storage και επιλεξτε Default Location : SD CARD

Καντε reboot και μετα θα μπαινουν αυτοματα οι εφαρμογες στη καρτα.

Εγω το εκανα και πχ τα μεγαλα παιχνιδια , φωτο, βιντεο κλπ μπαινουν εκει (ή προσμετρουνται εκει) , και η βασικη μνημη (δισκος) του κινητου παραμενει ανεπαφος.

το δουλευεω 2 μερες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !

Δεν ζεστενεται ευκολα, ειναι πολυ γρηγορο και δεν lagαρει με τιποτα.

Ενα δυο κολληματα εφαγε κι εχει να κανει με τη χρηση sd card , μου τη βγαζει corrupted καποιες φορες και θελω να δοκιμασω και με μια αλλη να δω τι παιζει .

Και η φωτογραφικη φαινεται πολυ καλη και γρηγορη.

Θα ηθελα να εχει ομως 1080 60p για πιο ομαλο βιντεο.

Να δοκιμασετε επισης για φωτο κι επεξεργασια το νεο Adobe Lightroom, ειναι καταπληκτικο , τραβαει σε RAW (DNG) και η επεξεργασια γινεται ευκολοτερα kai καλυτερα ετσι.

Edited by toxotis70

Αλλο router δοκιμασες;

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop