Jump to content

thanosmo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanosmo

  1. Καλησπέρα. Πήρα το p9 lite απο vodafone και έχει κλειδωμένη την 2η sim. Γνωρίζει κανένας κάποιον τρόπο να ξεκλειδώσω την 2η sim?
  2. thanosmo

    LG V10

    Θελει factory reset πρωτα να ειναι το κινητο αδειο?
  3. thanosmo

    LG V10

    Μπορεί κάποιος να μου πει έναν τρόπο να το κανω αναβάθμιση μέσω υπολογιστή?
  4. thanosmo

    LG V10

    1,6 giga ram ελεύθερη μου εχεκ εμενα αυτην την στιγμη χωρις καποια εφαρμογη ανοιχτη.
  5. thanosmo

    LG V10

    Για καποιο λογο δεν συνδεεται με τον διακομιστη για να το κανω αναβαθμιση. Ξερει καποιος να μου πει έναν αλλον safe τροπο να το κανω αναβαθμιση μηπως και σταματησει το προβλημα με την υπερθέρμανση ή να το στειλω πίσω όσο έχω ακόμα doa 7 ημερων?
  6. thanosmo

    LG V10

    Παιδιά έχει αντιμετωπισει κανένας πρόβλημα να ζεσταίνεται όταν χρησιμοποιεί την κάμερα? Ανάβει φωτιές από πίσω το δικό μου.. 5.1.1 έχω με εκδοση λογισμικου V10c
  7. Ωραία θα μπορούσες να μου στείλεις έναν οδηγό πως να περάσω την καινούρια rom αναλυτικα γιατί την προηγούμενη μου την πέρασε φίλος μου ο οποίος έχει φύγει πλέον και εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά. Αν δεν σου ειναι κοπος θα με βοηθούσες πολύ.
  8. δεν θυμαμαι καθολου τι ειναι το twrp και πως δουλευει... Μην με βρισεις!!
  9. Καλησπέρα. Επειδή έχω καιρό να μπω στο forum θέλω λιγο την βοηθεια σας. Από χτες το κινητό αργει πολύ, τρώει κολληματα και στο restart του παιρνει 3-4 λεπτα μεχρι να μπει στο μενου πραγμα που δεν εκανε.. vibeui_v2.0_1516_7.195.1_st_a806 εχω τωρα του Κάντιλακ. Τι προτείνετε να βάλω και πως θα ήθελα εναν οδηγο βημα βημα αν γινεται γιατι ειναι επαγγελματικο εργαλειο το κινητο και αν με αφήσει θα έχω πρόβλημα..
  10. Πολύ ωραίο κινητό. Καλή επιτυχία σε όλους.
  11. Μία χαζή απορία. Στην πρώτη σελίδα του μενου μου τα εικονιδια μπορω να τα βαλω σε οποιο σημειο θελω, στις υπολοιπες σελιδες μπαινουν μονο στην σειρα το ενα μετα το αλλο. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω?
  12. Ξέρει κανένας να μου πει τι κάνει το VibeXpert και αν θα υπάρξει πρόβλημα αν το απεγκαταστήσω? Eπίσης έχω βάλει την 1516ST του kandilak. Μου βγάζει στις ρυθμίσεις αναβάθμιση στην 1536st. Μπορώ να την κατεβάσω απευθείας από το κινητό ή θα μου χάσει το root?
  13. Καλησπέρα σας. Έχω το Α806 με την εκδοση VIBEUI_V2.0_1447_7.39.1_DEV_A806 (είμαι άσχετος για αυτο τα γράφω όλα) κάθε βράδυ το φορτίζω μπορεί και πιο συχνά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει ποια rom να βάλω και πως να το ρουτάρω? Αυτό που θέλω είναι να μου πει με την σειρά ποια βήματα του πρώτου ποστ πρέπει να ακολουθήσω.
  14. Καλή τύχη παιδιά. Ωραίο φαίνεται το κινητό αρκετά τίμιο.
  15. Ξέρει κανένας αν γίνεται να ζωηρέψω λίγο τα χρώματα της κάμερας? Το βάζω δίπλα σε άλλα κινητά με 6 και 8Μpixels και η φωτογραφίες του A8 είναι κατά πολύ χειρότερες..
  16. Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου μέχρι 5'' οθόνη αν γίνεται 8πύρηνο αν γίνεται dual sim οπωσδήποτε 2giga ram για απλή χρήση internet με καλή κάμερα γιατί είναι πολύ της φωτογραφίας το πολύ στα 180ευρώ. Τι προτείνετε?
  17. Πολύ ωραίο το g4. Καλή επιτυχία σε όλους
  18. Μπορεί κάποιος να μου πει έναν τρόπο να δω αν το κινητό μου είναι root? Ευχαριστώ πολύ
  19. με το που το συνδεσα μου το εβγαλε απευθειας. Το ιδιο οταν το συνδεω με kingo root. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τσεκάρω με σιγουριά αν είναι ή δεν είναι ρουταρισμένο?
  20. Το κατέβασα σύνδεσα το κινητό μου και μου έβγαλε "You ve got root access" Έχω κατεβάσει το root checker στο κινητο μου και μου βγάζει "Sorry! Root access is not properly installed on this device." Πιο μπερδεμένος πεθαίνω!!
  21. θα μπορούσα να έχω ένα link να με πάει βήμα βήμα σε παρακαλώ;;
  22. Kαλησπέρα σας. Έχω ένα lenovo A806 με 1447 φορεμένη ενώ το είχα ζητήσει root δυστηχώς δεν είναι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να το ρουτάρω στην ίδια rom? Δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο είδος και έχω τρελαθεί έχω προσπαθήσει τα παντα, δεν βγάζω άκρη.. :(
×
×
  • Create New...