Jump to content

Sony Xperia M4 Aqua

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και Από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω για πιο λόφο το τηλέφωνο δείχνει ότι έχω μερικά mb διαθέσιμα χωρίς να έχω κάνει οποιαδήποτε εγκατάσταση... Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω; Έτσι ώστε να έχω περισσότερο χώρο;

Καλησπέρα και Από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω για πιο λόφο το τηλέφωνο δείχνει ότι έχω μερικά mb διαθέσιμα χωρίς να έχω κάνει οποιαδήποτε εγκατάσταση... Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω; Έτσι ώστε να έχω περισσότερο χώρο;

Γιατί το τηλ/νο αυτό έχει βγεί με ένα μεγάλο σφάλμα, τη μικρή (8gb) μνήμη του, απ' την οποία

το σύστημα και οι ενσωματωμένες εφαρμογές του πιάνουν όλο το χώρο κάνοντας αναγκαία τη χρήση κάρτας SD

για να μεταφέρεις τις (όσες αφήνει) εφαρμογές εκεί. Αν δεν βάλεις οποιαδήποτε εξτρά εφαρμογή και κάνεις μόνο τα

updates αυτών που έχει μέσα, η ελεύθερη μνήμη που μένει είναι στο ένα γίγα, πάνω/κάτω.

Γιατί το τηλ/νο αυτό έχει βγεί με ένα μεγάλο σφάλμα, τη μικρή (8gb) μνήμη του, απ' την οποία

το σύστημα και οι ενσωματωμένες εφαρμογές του πιάνουν όλο το χώρο κάνοντας αναγκαία τη χρήση κάρτας SD

για να μεταφέρεις τις (όσες αφήνει) εφαρμογές εκεί. Αν δεν βάλεις οποιαδήποτε εξτρά εφαρμογή και κάνεις μόνο τα

updates αυτών που έχει μέσα, η ελεύθερη μνήμη που μένει είναι στο ένα γίγα, πάνω/κάτω.

Δεν είναι έτσι ακριβώς, το δικό μου με περίπου 10 εφαρμογές επιπλέον έχει 1.80 GB ελεύθερα.

Σίγουρα τα 8GB είναι λίγα αλλά δεν είναι και στεγνό το τηλέφωνο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Δεν είναι έτσι ακριβώς, το δικό μου με περίπου 10 εφαρμογές επιπλέον έχει 1.80 GB ελεύθερα.

Σίγουρα τα 8GB είναι λίγα αλλά δεν είναι και στεγνό το τηλέφωνο

Aν δεν έχεις SD και σου μένει τόσος ελεύθερος (όχι ότι είναι πολύς πάλι) μιλάμε για θαύμα. (Δεν ειρωνεύομαι).

Δοκιμάστε να πάτε στις ρυθμίσεις => αποθηκευτικός χώρος. Αν τα δεδομένα προσωρινής μνήμης πιάνουν πολύ χώρο, σβήστε τα. Δεν είναι λύση αυτή, αλλά προσωρινά μπορεί να βοηθήσει λιγάκι.

1.3gb έχω διαθέσιμα, χωρίς SD, με συνεχή εκκαθάρηση cache.

Οι εξτρά εφαρμογές είναι οι Facebook+Messenger, Twitter, Instagram, Vine, Tumblr,

Here maps (χωρίς κατεβασμένο χάρτη), Flipboard, Soundcloud, Retrica και Foursquare.

Ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα άλλο. Το θέμα είναι παλιό και χιλιοειπωμένο, δεν υπάρχει λόγος να

"ξύσουμε" περαιτέρω.

Καποιος τροπος να χρησιμοποιειται η οθονη σαν φλας σε σελφι υπαρχει? Πολλα κινητα το εχουν και οντως βολευει..

Παιδιά κάποιος φίλος εχει το συγκεκριμένο τηλ και εχει την έκδοση: 26.1.Α.3.111 όπου αντιμετωπίζει το γνωστο θέμα της εσ. μνήμης με τις εφαρμογές μπορούμε να ακολουθήσουμε τον οδηγό του @ShAd0W_z0nE για να αυξήσουμε την εσωτερική μνήμη, η δεν γίνεται με αυτήν την έκδοση τώρα?

Πληροφοριακά να αναφέρω εντοπισα οτι εχει Unlocked Bootloader

Xiaomi Mi10/128

Καλησπέρα Σπύρο, για το bootloader αν εννοείς ότι γράφει στο κρυφό μενού unlock bootloader yes αυτο συναινεί ότι μπορείς αν θες να ξεκλειδωσεις το bootloader, δεν σημαίνει ότι είναι ξεκλειδωμενος.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα Σπύρο, για το bootloader αν εννοείς ότι γράφει στο κρυφό μενού unlock bootloader yes αυτο συναινεί ότι μπορείς αν θες να ξεκλειδωσεις το bootloader, δεν σημαίνει ότι είναι ξεκλειδωμενος.

Γεια χαρά, ευχαριστώ Θανάση, ειδα οτι δεν βγάζεις εύκολα ακρη δεν μπορώ ουτε root να του κάνω οπότε το έστειλα απο εκει που ήρθε δεν αντέχουν τα νεύρα μου τετοια τηλ. εγω έχω μάθει να τα κάνω οτι θέλω :lol: οχι να με κάνει αυτό οτι θέλει... :lol:

σε ευχαριστώ οπως και να έχει...

Xiaomi Mi10/128

• Administrators
Γεια χαρά, ευχαριστώ Θανάση, ειδα οτι δεν βγάζεις εύκολα ακρη δεν μπορώ ουτε root να του κάνω οπότε το έστειλα απο εκει που ήρθε δεν αντέχουν τα νεύρα μου τετοια τηλ. εγω έχω μάθει να τα κάνω οτι θέλω :lol: οχι να με κάνει αυτό οτι θέλει... :lol:

σε ευχαριστώ οπως και να έχει...

Μα αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος... τότε είναι που οτι θέλεις το κάνεις.

Modpic.gif

γεια χαρα. ενα θεματακι το τελευταιο διαστημα. Δεν ειμαι σιγουρος ποτε αρχισε, αλλα εχω την υποψια οταν αλλαξε σε 26.1.Α.3.111. Καθε φορα που ανοιγει(ή με επανεκινηση) μου βγαζει:" Γινεται αναβαθμιση του ΑΝDROID", πριν βαλω το ΡΙΝ.

Και κατι ακομα. Πηρα θηκη με παραθυρακι κ υποθετω οτι επρεπε να κατεβασω εφαρμογη(style cover smart window). Παρ'αυτα δεν αλλαξε κατι εδω κ δεν βλεπω ποιος καλει τελικα.

Αν ξερει καποιος τι να κανω...

ευχαριστω,

χ.

γεια χαρα. ενα θεματακι το τελευταιο διαστημα. Δεν ειμαι σιγουρος ποτε αρχισε, αλλα εχω την υποψια οταν αλλαξε σε 26.1.Α.3.111. Καθε φορα που ανοιγει(ή με επανεκινηση) μου βγαζει:" Γινεται αναβαθμιση του ΑΝDROID", πριν βαλω το ΡΙΝ.

χ.

Αυτό γινόταν και σε προηγούμενες εκδόσεις.

Το δικό μου δυσκολεύεται πολύ να συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού.Πρέπει κάθε φορά να το συνδεω χειρόκινητα .Στην αρχή βγάζει authentication problem και μετά συνδέεται...

δεν ειχα ομως καποιο προβλημα πριν. Σιγουρα κατι αλλαξε τωρα.

κ το θεμα μου ειναι αν πρεπει να κανω κατι γι'αυτο ή να το αφησω να κανει τα δικα του?!

Το δικό μου δυσκολεύεται πολύ να συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού.Πρέπει κάθε φορά να το συνδεω χειρόκινητα .Στην αρχή βγάζει authentication problem και μετά συνδέεται...

Κάνε "κατάργηση απομνημόνευσης δικτύου" για να ξαναπεράσεις και να αποθηκευτεί εκ νέου ο κωδικός.

Εγώ με το ίδιο SSID και password σε διαφορετικό ρούτερ (όποτε τα αλλάζω) σε κάποιες συσκευές το έχω αυτό.

κατι ακομα που παρατηρησα. Στους διαγνωστικους ελεγχους και συγκεκριμενα για τον αισθητηρα φωτος.

υπαρχει τετοιος αισθητηρας στη συσκευη? γιατι αν εχει δεν λειτουργει(λεει)!

δεν ειχα ομως καποιο προβλημα πριν. Σιγουρα κατι αλλαξε τωρα.

κ το θεμα μου ειναι αν πρεπει να κανω κατι γι'αυτο ή να το αφησω να κανει τα δικα του?!

Έτυχε και δε στο έβγαλε. Αν κοιτάξεις πίσω (και δικό μου ποστ) έχει αναφερθεί ξανά πολλές φορές αυτό.

Δεν είναι τίποτα. Εμένα το έβγαζε συνήθως όποτε είχα app updates που ήταν στην sd. Όταν αναγκαστικά για να

αναβαθμιστούν πήγαιναν στη μνήμη τηλ/νου και από 'κει πίσω πάλι στη SD λόγω χώρου, σε επανεκκίνηση, όποτε

έκανα το έβλεπα επίσης.

Γεια σας παιδια!

Είμαι νεος στο forum και νεος κατοχος του m4 aqua (λιγότερο απο μήνα).

Το προβλημά μου είναι οτι κάνει συνεχεια επανεκίνηση μόνο του. Μέχρι τώρα 112 φορές.

Σταμάτησε για 2 μέρες και λέω πως εφτιαξε αλλά σημερα ξεκίνησε πάλι....έχετε καμία ιδεα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό???Σε ξένα forum είδα ότι συμβαίνει και σε άλλους αλλά από λύση τπτ...

Ευχαριστώ πολύ!

φιλε Giopeto, γεια χαρα. Μαλλον παρουσιαζει το ιδιο θεματακι κ το δικο μου.

Βρηκες καμμια ακρη τελικα, ή το γυρισες στις εργοστασιακες ρυθμισεις?

Περαστικα μας...

Επίσης φίλε shadow zone δεν χρειάζεται αγορά του link 2sd plus, υπάρχει τριπακι εγκατάστασης του αναιμακτα! Π.μ. όποιος θέλει.

Ε αξιζει να δωσουμε ενα 2ευρω στον ανθρωπο που μας εσωσε το κινητο στην ουσια :shifty:

Παιδιά κάποιος φίλος εχει το συγκεκριμένο τηλ και εχει την έκδοση: 26.1.Α.3.111 όπου αντιμετωπίζει το γνωστο θέμα της εσ. μνήμης με τις εφαρμογές μπορούμε να ακολουθήσουμε τον οδηγό του @ShAd0W_z0nE για να αυξήσουμε την εσωτερική μνήμη, η δεν γίνεται με αυτήν την έκδοση τώρα?

Πληροφοριακά να αναφέρω εντοπισα οτι εχει Unlocked Bootloader

Οχι αυτο ισχυεί μόνο για οποιαδήποτε έκδοση της σειρας 26.1.A.1.xxx.

H 26.1.A.1.128 Commercial and Journalists που παραθέτω είναι η τελευταία και πιο σταθερή έκδοση της συγκεκριμένης σειρας (σειρας 1) με τις λιγότερες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Για να αυξήσεις την εσωτερική μνήμη στην τελευταία έκδοση (26.1.Α.3.111) γίνεται μόνο αν ξεκλειδώσεις τον Bootloader που δεν αξίζει να το κάνεις γιατί θέλει αρκετή διαδικασία, αν δεν το κανεις σωστα χάνεις την εγγυηση και τελικά ούτε κάποιο ουσιαστικό κέρδος έχεις αφου και οι 2 εκδόσεις είναι Lollipop 5.0 .

Smartphone: Past:Sony Xperia M Dual,Sony Xperia M4 AQUA, Sony Xperia XZ ,Samsung Galaxy S8, now:S9+

Tablet: Sony Xperia S, Samsung Galaxy Tab A 2015 ROOTED UB, now: Huawei matepad 11

Οχι αυτο ισχυεί μόνο για οποιαδήποτε έκδοση της σειρας 26.1.A.1.xxx.

@ShAd0W_z0nE Σε ευχαριστω πολύ!

Xiaomi Mi10/128

Κάνε "κατάργηση απομνημόνευσης δικτύου" για να ξαναπεράσεις και να αποθηκευτεί εκ νέου ο κωδικός.

Εγώ με το ίδιο SSID και password σε διαφορετικό ρούτερ (όποτε τα αλλάζω) σε κάποιες συσκευές το έχω αυτό.

Δεν έπιασε..Συνεχίζει τα ίδια.

• The title was changed to Sony Xperia M4 Aqua