Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν κατάφερα να μιλήσω με chat, αλλά μέσω email που τους είπα το θέμα με την nillkin και το tempered, μου είπε ότι αυτό κάνει λόγω 2.5d, και μπορώ να αγοράσω το original, για το οποίο απάντησαν μόνο στο ένα ερώτημα από τα δύο που βάλαμε στην σελίδα του.

Τώρα που είπα για την nillkin, της κόλλησα ένα μαγνητάκι μικρό που βρήκα, και το smart cover δουλεύει ρολόι, χωρίς εφαρμογή...

Πάντως με την gtv εγώ δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω 2 ημέρες μπαταρία με μικρή χρήση, αφού ακόμη δεν το χρησιμοποιώ ως πρώτο, περιμένοντας την micro sim.... Μου έκανε εντύπωση ότι η μπαταρία πέφτει ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό ακόμη και την νύχτα, που έχω ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση 00.00-07.00..... Χωρίς φόρτιση 1ημ 7ω, οθόνη 1ω25λ, μόνο wifi... 37%... Αν βάλω και bt και data και κλήσεις και χαζοχαϊδεμα ;;;

Edited by thouthou

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Με Vodafone και Cosmote έχετε κανένα πρόβλημα όσον αφορά το 4G; Πιάνετε χωρίς πρόβλημα έτσι;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ως "αγαπητή φιλη", ιθαγενης απο το βορρα (που ερχεται χειμωνας), να σ πω πως απλώς ζήτησα αυτό που χρειαζομουν απο την εξυπηρετηση ενός καταστηματος με καλή φήμη. Ισως η εξυπηρέτηση ή η στοιχειώδης ευγένεια έστω και σε κατακρεουργημενα αγγλικα να μην εχει νόημα για τη δική σου αξιολόγηση, για μενα αφορά μεγάλος μέρος της εμπειρίας μου. Δεν σχολίασα την ποιότητα των προιόντων τους αλλά την εμπειρία. Το οτι μου την είπε (- ήταν αγενης) όσον αφορά μια παράλογη απαίτηση μου, αντί να αρνηθεί ευγενικά να μου αντικαταστήσει ένα "δώρο" -κοστολογημένο στην τιμή πώλησης ( καθώς αφορά επιχείρηση με σκοπό το κέρδος:wink: - η διαφορα της τιμής σε σχέση με geekbuing kai banggood kai ali k.t.l. afora to"dwrο, το ξερω και συνειδητά τους επέλεξα). Εν πάση περιπτώση είναι out of stock - Ποια καλύτερη δικαιολογία? για να παραμέινει ευγενής?

αν έχω παράλογες-μπακαλίστικες απαιτήσεις και στο after sales? θα εχω ανάλογες απαντήσεις εικαζω..

καθότι γυναίκα η παραξενια περισεύει.. σορρυ αλλά μόνο με τη δική μ λογική μπορώ να μιλάω. δεν κατέχω τη λογική κανενός άλλου, δυστυχώς

φιλικά

Συμφωνώ μαζί σου, όντως μιλαει πολλές φορές απότομα(σχεδόν όλες τις φορές) και επειδή έχω μιλήσει μαζί της παρά πολλές φορές και για άσχετα θέματα συνέχεια μου πετάει την καραμέλα είμαστε πολύ φτωχοί και βγάζουμε ελάχιστο κέρδος και ότι τους εκμεταλευομαστε! Και εγώ της απανταω εμείς είμαστε πιο φτωχοί.

Αν και οφείλω να αναγνωρισω πως σε όσες παραγγελίες έχω κανει ότι τους ζητάω(πχ φωτο δεματος) το κάνουν και επίσης πάντα δίνει καλύτερη τιμή με κάποιο δωράκι εκτός από τα κλασικά!

Edited by vtag

καλησπερα παδια,

να ρωτησω κατι γρηγορο ?

από ελληνικη dev, (εβδομαδιαια .zip μέσω twrp) που το εχω, για να παω σε εκδοση με OTA updates καθε Παρασκευη, (εστω μονο στ Αγγλικα (και με ενα ποσοστο μεταφρασης στα Ελληνικα( ; )), τί διαδικασία πρέπει να ακολουθησω?

Λογικα στην global dev πρεπει να παω, σωστά ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα παδια,

να ρωτησω κατι γρηγορο ?

από ελληνικη dev, (εβδομαδιαια .zip μέσω twrp) που το εχω, για να παω σε εκδοση με OTA updates καθε Παρασκευη, (εστω μονο στ Αγγλικα (και με ενα ποσοστο μεταφρασης στα Ελληνικα( ; )), τί διαδικασία πρέπει να ακολουθησω?

Λογικα στην global dev πρεπει να παω, σωστά ?

Για να έχεις OTA πρέπει να φύγει το TWRP και να μπει το stock recovery. Εφόσον έχεις ξεκλείδωτο bootloader, φλασάρεις με το MiFlash σε fastboot mode.

Οδηγός εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-Flash-SnapDragon/?pageNo=1

Η ελληνική μετάφραση έφτασε στο 93% σήμερα. Λογικά σε λίγες μέρες, μόλις φτάσει το 100% θα μπει και στις επόμενες stable.

Mπορείς να βάλεις και την global dev με εβδομαδιαία updates που έχει ήδη ελληνικά.

aosp/cm roms υπάρχουν?
Έχει μερικές CM στο xda και στο επίσημο forum του MIUI αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Πηρα ενα mipad 2 απο αυτους το καλοκαιρι και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Θα ξανα αγοραζα

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανω απο 36/37 βαθμους δεν ανεβαζει κατα τη χρηση και φορτιση

ενος φιλου που το χρησιμοποιησα το ειδα και δεν το πιστευα.

Βεβαια παραγγειλα τον 652 αλλα πιστευα δεν θα εχει καμμια διαφορα στη θερμοκρασια..

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Το παραγγειλα απο vickmall Και θα ζητησα την mutlilanguage rom .Ειναι καλη;

επισης απο ποιοτητα ηχο συνομιλιας και μικροφωνο τι λεει;

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Το παραγγειλα απο vickmall Και θα ζητησα την mutlilanguage rom .Ειναι καλη;

επισης απο ποιοτητα ηχο συνομιλιας και μικροφωνο τι λεει;

Αυτή η ROM είναι μία μπασταρδεμένη που βάζουν τα κινεζομάγαζα.

Την αλλάζεις αμέσως μόλις το πάρεις.

Φιλικά.Γιώργος.

Αυτή η ROM είναι μία μπασταρδεμένη που βάζουν τα κινεζομάγαζα.

Την αλλάζεις αμέσως μόλις το πάρεις.

η Ελληνικη Gtv θελει ξεκλειδωμα bootloader; γιατι αυτο παιρνει κανα 2 μερες

η Ελληνικη Gtv θελει ξεκλειδωμα bootloader; γιατι αυτο παιρνει κανα 2 μερες
Την αίτηση για ξεκλείδωμα μπορείς να την κάνεις και από τώρα. Έπρεπε να το πάρεις με κάποια official rom, κατά προτίμηση με την global dev που έχει ήδη ελληνικα και αν ήθελες ξεκλειδώνες και τον bootolader απευθείας με αυτή την Rom.

Με multi rom πρέπει να κάνεις διπλή διαδικασία. Περνάς πρώτα μια official rom και μετά ξεκλειδώνεις τον bootloader.

Τι εννοείται ρε παιδιά το 652 θα ζεσταίνει ποιο πολύ από το 650?

Κανονικά το αντίθετο δεν πρέπει να συμβαίνει αφού με τον 652 υποτίθεται θα είναι πιο χαλαρό σε κάθε διεργασία από ότι με τον 650! Σωστά?

τωρα πως μπορω να την κανω την αιτηση εφοσον δεν εχω ακομα το τηλεφωνο στα χερια μου? . Βεβαια mi account εχω

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

τωρα πως μπορω να την κανω την αιτηση εφοσον δεν εχω ακομα το τηλεφωνο στα χερια μου? . Βεβαια mi account εχω

Μπαίνεις εδώ με το MI Account σου και κάνεις αίτηση

http://en.miui.com/unlock

το mi account μου ειναι σε αλλη συσκευη τωρα. Το mimax δεν το εχω παραλαβει ακομη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

το mi account μου ειναι σε αλλη συσκευη τωρα. Το mimax δεν το εχω παραλαβει ακομη

Κανένα πρόβλημα.

Μπαίνεις στο λινκ που έδωσε ο φίλος panospc και κάνεις αίτηση για unlock από τώρα.

Όλοι έτσι κάναμε.

Φιλικά.Γιώργος.

Και εγώ που έχω το 3/32 με τον 650 κανένα απολύτως πρόβλημα με θερμοκρασία και δόξα το θεό το δουλεύω πολύ...!

Κανένα πρόβλημα.

Μπαίνεις στο λινκ που έδωσε ο φίλος panospc και κάνεις αίτηση για unlock από τώρα.

Όλοι έτσι κάναμε.

ναι ρε παιδια αλλα στο mi unlock Που ζηταει να συνδεσω κινητο ποιο κινητο βαζω εφοσον δεν μου εχει ερθει ακομη.Δεν εχω καταλαβει

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Με Vodafone και Cosmote έχετε κανένα πρόβλημα όσον αφορά το 4G; Πιάνετε χωρίς πρόβλημα έτσι;

Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση μου;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση μου;

φιλε καλημερα η vodafone και wind δεν παιζουν απο οσο γνωριζω.H Cosmote Παιζει σιγουρα 4g

φιλε καλημερα η vodafone και wind δεν παιζουν απο οσο γνωριζω.H Cosmote Παιζει σιγουρα 4g

μια χαρα παιζει και με vodafone 4G, (σε πόλη βρισκομαι). το προβλημα ισως υπαρχει σε επαρχιακες περιοχες οπου υπαρχουν μονο κεραιες 800αρας μπαντας Β20.

ερωτηση¨:

Θελωντας να επιστρεψω σε ελληνικη GTV rom, ξεκινησα από fastboot (flash and lock),εκανα unlock bootloader, αλλα΄στο adb, όταν δινω fastboot recovery.img μου βγαζει error: can't load recovery.img.

κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει ?

edit:

σε αλλον υπολογιστη ξεπεραστηκε το παραπανω προβλημα.

αλλά:

με τον οδηγο αυτο,

φτανω στο "Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery."

αλλα μενει απλα κολλημενο στο λογοτυπο mi αφου δονηθει.

πως μπαινω στο twrp την πρωτη φορα?

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

μια χαρα παιζει και με vodafone 4G, (σε πόλη βρισκομαι). το προβλημα ισως υπαρχει σε επαρχιακες περιοχες οπου υπαρχουν μονο κεραιες 800αρας μπαντας Β20.

ερωτηση : Θελωντας να επιστρεψω σε ελληνικη GTV rom, ξεκινησα από fastboot (flash and lock),εκανα unlock bootloader, αλλα΄στο adb, όταν δινω fastboot recovery.img μου βγαζει error: can't load recovery.img.

κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει ?

edit : σε αλλον υπολογιστη ξεπεραστηκε το παραπανω προβλημα.

αλλά : με τον οδηγο αυτο,

φτανω στο "Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery", αλλα μενει απλα κολλημενο στο λογοτυπο mi αφου δονηθει.

πως μπαινω στο twrp την πρωτη φορα?

Volume UP και Power ταυτοχρονα .....

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

παιδια θελω να μου προτεινετε ενα καλο Microsub to hdmi adapter.

Δυστηχως δεν εχω smarttv.Είναι συμβατο οποιο να ναι;

Επισης θα χρειαστω και ενα πιο μακρυ καλωδιο hdmi για να καθομαι πισω στο καναπε αν θελω να παιξω παιχνιδι.Σωστα;

αγορασα απο το Fastcardtech το κινητο με τα 64 gb με miui 8.0 stable 8.0.2.0(MBDCNDG)το πηρα πιο πολυ για να βλεπω οτε tv η και nova οταν λειπω σε ταξιδι και με διαφορετικο wifi μεσω τησ εφαρμογησ ote tv go,σε συναρτηση με τη μεγαλη οθονη....δεν ηξερα οτι υπαρχει θεμα με τα κινεζικα!!ειναι συμβατο?? αυτο το κινητο η να το ριξω απο τη γεφυρα τηs χαλκιδαs... δεν ερχεται τι μηνυμα...ευχαριστω Edited by markopolo

αγορασα απο το Fastcardtech το κινητο με τα 64 gb με miui 8.0 stable 8.0.2.0(MBDCNDG)το πηρα πιο πολυ για να βλεπω οτε tv η και nova οταν λειπω σε ταξιδι και με διαφορετικο wifi μεσω τησ εφαρμογησ ote tv go,σε συναρτηση με τη μεγαλη οθονη....δεν ηξερα οτι υπαρχει θεμα με τα κινεζικα!!ειναι συμβατο?? αυτο το κινητο η να το ριξω απο τη γεφυρα τηs χαλκιδαs... δεν ερχεται τι μηνυμα...ευχαριστω

Αν είναι να το πετάξεις, δώστο σε μένα:p

Όσο γι αυτό που ρωτάς ξέρω ότι υπάρχει θέμα με το root.

Αν είσαι unrooted πρέπει να παίξει.

Φιλικά.Γιώργος.