reg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Πότε επιτέλους θα ανανεωθούν τα Calling Tunes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Εμενα απο το πρωι σταματησε να δουλευει η υπηρεσια χωρις να κανω τιποτα.Εχω και κανονικα επαρκες υπολοιπο στην καρτα. Τι γινεται πια με αυτες τις υπηρεσιες? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Εμενα απο το πρωι σταματησε να δουλευει η υπηρεσια χωρις να κανω τιποτα.Εχω και κανονικα επαρκες υπολοιπο στην καρτα. Τι γινεται πια με αυτες τις υπηρεσιες? Και σε ΄μένα είχε γίνει αυτό. Πήρα τηλέφωνο στο 13830 και μου είπε ένας πολυ ευγενικός και εξυπηρετικός κύριος ότι για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να καταλάβει, μάλλον επειδή ήμουν από τους πρώτους που ενεργοποίησα την υπηρεσία, το σύστημα μου είχε δώσει δοκιμαστικά την υπηρεσία και μετά από ένα μήνα με αποσύνδεσε... Την ενεργοποίησα πάλι μέσω του Vodafone live! με τη βοηθειά του και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέχω τέτοιο πρόβλημα... και εγώ, μη έχοντας άλλη επιλογή, τον πίστεψα και φυσικά τον ευχαρίστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Λίγο κουλό ακούγεται αλλά αφού βρήκες άκρη, όλα ΟΚ... Σε ένα μήνα από τώρα πες μας αν διακόπηκε ή όχι ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Λίγο κουλό ακούγεται αλλά αφού βρήκες άκρη, όλα ΟΚ... Σε ένα μήνα από τώρα πες μας αν διακόπηκε ή όχι ! Δεν έγινε τώρα αυτό, αλλά στις 10/10. Μετά από λίγες μέρες το έβγαλα μόνος μου :secret: γιατί αισθανόμουν πολύ μεγάλο κορόιδο να πληρώνω :hunter: 50 :rocket: λεπτά :down: πάγιο :whip: τον μήνα ενώ οι συνδρομητές Cosmote να έχουν την υπηρεσία εντελώς δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 paidia emena poy moy irthe o logariasmos toy kinitoy moy den exei mesa xrewmeno pagio gia to calling tunes..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 paidia emena poy moy irthe o logariasmos toy kinitoy moy den exei mesa xrewmeno pagio gia to calling tunes..... Τώρα που το λες ούτε και σε εμένα έχει χρεωμένο τίποτα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Και εγω εχω την υπηρεσια 1 μιση μηνα και ακομα δεν με εχει χρεωσει τιποτα... Το μονο προβλημα ειναι οτι μια δουλευει η υπηρεσια μια σταματει.Μου εχει σπασει τα νευρα... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Στην αναλυτική λίστα στο τέλος που έχει τα mms κοιτάξατε καθόλου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Και εγω εχω την υπηρεσια 1 μιση μηνα και ακομα δεν με εχει χρεωσει τιποτα... Το μονο προβλημα ειναι οτι μια δουλευει η υπηρεσια μια σταματει.Μου εχει σπασει τα νευρα... Θα έρθει στον επόμενο λογαριασμό. Και σ' εμένα έτσι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 den kserw an tha erthei sto epomeno logoariasmo..siga to poso poy einai alla tespa...emena i ipiresia pantws doyleyei apsoga panta leitoyrgei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 re paidia ti egine me ayti tin ipiresia???kamia ananewsi den tha kanoyn me kainoyrgia tragoydia ama pia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 re paidia ti egine me ayti tin ipiresia???kamia ananewsi den tha kanoyn me kainoyrgia tragoydia ama pia Έκαναν, μπες στο live! και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Έκαναν, μπες στο live! και θα δεις. Υπάρχει τρόπος να το δούμε μεσω νετ?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Υπάρχει τρόπος να το δούμε μεσω νετ?? Αν και θα έπρεπε... Προς το παρόν όμως όχι, τα παλαιά μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasja10 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 nomizo tha yparksei stis 25.11 (kai sto 1444, kai sto v-live!).... xristougenna erhontai, tora anevainoun ta epoxiaka Παράθεση "Offer me solutions, offer me alternatives, and I'll decline" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 den mporw na ta dw apo to live!!!!me to n70 poy mpenw mou emfanizei kapoia kommatia apo to live...giati den einai vodafone live siskeyi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 ok mpika apo allo kinito kai to eida thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το ''Τέλεια'' της Χαλκίτη γιατι δεν υπαρχει στο playlist? :( Μου κανει εντυπωση...Στα ραδιοφωνα εχει τρομερο airplay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το ''Τέλεια'' της Χαλκίτη γιατι δεν υπαρχει στο playlist? :( Μου κανει εντυπωση...Στα ραδιοφωνα εχει τρομερο airplay... Υπάρχει από την αρχή. μην το ψάχνης σαν Φοίβος αλλά σαν Phoeibus ή κάπως έτσι. :X :X Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Υπάρχει από την αρχή. μην το ψάχνης σαν Φοίβος αλλά σαν Phoeibus ή κάπως έτσι. :X :X Αντε μακαρι,θα το ψαξω..Και λεω ολοκληρη vodafone,να μην ειχε Phoebus featuring Victoria??Με τετοιο airplay?Ok,thank you! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το search για calling tunes και γενικά του live μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το search για calling tunes και γενικά του live μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί... Και εγώ είχα παρατηρήσει ότι το search του Vodafone Live ήταν χάλια και δεν μπορούσα να βρω τίποτε (μιλάω για ήχους και εικόνες), αλλά εδώ και μερικές ημέρες κάτι αλλάξανε μάλλον και δουλεύει αρκετά καλά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 nomizo tha yparksei stis 25.11 (kai sto 1444, kai sto v-live!).... xristougenna erhontai, tora anevainoun ta epoxiaka Πολύ λίγα είναι τα Χριστουγεννιάτικα μόλις 12. :( Της Heaven είναι τα περισσότερα. Λοίπουν το Last Christmas, τα Χριστουγεννιάτικα της Mariah Carey και της Britney... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 madonna ακόμα να βάλουν...μα καλά με τέτοια επιτυχία που έχει δεν την έχουν καθόλου? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts