llakis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μήπως έχεις πατήσει το κουμπί να μην περιστρέφεται από τις γρήγορες ρυθμίσεις; Δυστυχως οχι,εκανα και επαναφορα απο εργοστασιακες ρυθμισεις και παλι τα ιδια Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Άρα λογικά πας για service Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) κατέβασα την εφαρμογή Screen off and lock και μετά κάθε φορα που το σβήνω μου ζητάει το κωδικό αντί για το δαχτυλικό αποτύπωμα. Επίσης νομίζω ότι απενεργοποίησα όλες τις ρυθμίσεις για δονητές και όταν γράφω ένα μήνυμα πάλι εκεί. Τι γίνετε ? Edit. Τη πέταξα έξω με νεύρα την εφαρμογή Screen off and lock γιατί κατάλαβα ότι δε γίνετε τίποτα. Στο S7 το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε μονο αν έβαζες Nova. Εδώ είναι απαράδεκτο . Τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι για να σβήσω τη δόνηση κατά τη πληκτρολόγηση από τα μηνύματα καλώς. Edited September 16, 2016 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Η δόνηση κατά την πληκτρολόγηση βρίσκεται στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Το touch pal έχεις; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Η δόνηση κατά την πληκτρολόγηση βρίσκεται στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Το touch pal έχεις; Που είναι οι ρυθμίσεις πληκτρολογίου για τη δόνηση γιατί δε βρίσκω κάτι έχοντας και το M7. Πιο είναι το touch pal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς; Το μαμα. Δέκα χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ωραία. Το μαμά είναι το TouchPal που σου λέω. Πάνω από το ελληνικό ερωτηματικό όταν δεν γράφεις πρέπει να σου βγάζει ένα σηματάκι σα χαμόγελο. Αν το πατήσεις θα σου βγάλει ένα πλαίσιο στο οποίο αν σείρεις προς τα αριστερά θα βρεις τις ρυθμίσεις. Αν μπεις στις γενικές ρυθμίσεις θα δεις τη δόνηση. Αν δυσκολεύεσαι μπορείς να πας από ρυθμίσεις - γλώσσα και πληκτρολόγιο - TouchPal Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 aΩραία. Το μαμά είναι το TouchPal που σου λέω. Πάνω από το ελληνικό ερωτηματικό όταν δεν γράφεις πρέπει να σου βγάζει ένα σηματάκι σα χαμόγελο. Αν το πατήσεις θα σου βγάλει ένα πλαίσιο στο οποίο αν σείρεις προς τα αριστερά θα βρεις τις ρυθμίσεις. Αν μπεις στις γενικές ρυθμίσεις θα δεις τη δόνηση. Αν δυσκολεύεσαι μπορείς να πας από ρυθμίσεις - γλώσσα και πληκτρολόγιο - TouchPal κανε ένα κόπο να μου τα πεις με περισσότερη λεπτομέρεια γιατί δε βλέπω κανε εικονίδιο εκτος από ενα που σε πάει σε κάτι emotions. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Οκ. Ξέχνα το εικονίδιο που σου είπα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής. Κατέβα προς τα κάτω και βρες την επιλογή γλώσσα και πληκτρολόγιο. Εκεί μέσα θα σου έχει μια άλλη επιλογή που λέει TouchPal. Πατώντας εκεί θα μπεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Αν επιλέξεις το μενού γενικές ρυθμίσεις, θα βρεις τη δόνηση Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Οκ. Ξέχνα το εικονίδιο που σου είπα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής. Κατέβα προς τα κάτω και βρες την επιλογή γλώσσα και πληκτρολόγιο. Εκεί μέσα θα σου έχει μια άλλη επιλογή που λέει TouchPal. Πατώντας εκεί θα μπεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Αν επιλέξεις το μενού γενικές ρυθμίσεις, θα βρεις τη δόνηση Ευχαριστώ πολύ φιλε. Κερνάω Pizza. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Πού; Χαχαχα. Κανένα πρόβλημα Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Πού; Χαχαχα. Κανένα πρόβλημα Έλα Θεσσαλονίκη στο κέντρο. Καθαρή Ναπολιτάνικη. Pizza Please. PM PP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είμαστε μακριά ρε imperia. Αν ανέβω προς τα μέρη σου καμιά φορά θα σε τιμήσω Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είμαστε μακριά ρε imperia. Αν ανέβω προς τα μέρη σου καμιά φορά θα σε τιμήσω Εδώ είμαστε και οποτε θες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 κατέβασα την εφαρμογή Screen off and lock και μετά κάθε φορα που το σβήνω μου ζητάει το κωδικό αντί για το δαχτυλικό αποτύπωμα. Επίσης νομίζω ότι απενεργοποίησα όλες τις ρυθμίσεις για δονητές και όταν γράφω ένα μήνυμα πάλι εκεί. Τι γίνετε ? Edit. Τη πέταξα έξω με νεύρα την εφαρμογή Screen off and lock γιατί κατάλαβα ότι δε γίνετε τίποτα. Στο S7 το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε μονο αν έβαζες Nova. Εδώ είναι απαράδεκτο . Τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι για να σβήσω τη δόνηση κατά τη πληκτρολόγηση από τα μηνύματα καλώς. δεν είναι πρόβλημα ουτε του nova ούτε της εφαρμογής, βασικά δεν είναι καν πρόβλημα, ετσι δουλεύει πλεον το android, αν θέλεις να κλειδώνες με double tap στη home screen μπορείς με nova εφόσον είσαι ρουτ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπερα, πως παει απο θερμοκρασια? Ειναι αισθητη στο χερι σε βαθμο που να ενοχλει? Αν ειναι ειναι ευκολο να μου πει καποιος απο καθημερινη χρηση internet youtube social γενικα αλλα και απο gaming. Το ψιριζω λιγο το θεμα γιατι εχω το z5c και υποφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Λοιπόν παιδιά, ήρθε η ώρα να ψάξω για κάρτα SD. Έχω μερικές απορίες. 1) Αξίζει το adoptable storage? Η θα γίνει μπάχαλο και δεν θα ειναι πλέον τόσο γρήγορο το κινητό στο άνοιγμα τον εφαρμογών? Αν γίνει οτιδήποτε χάνω όλα τα αρχεία μου έτσι? 2) Έχετε καμία καλή να προτείνετε? Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, φτάνει να είναι γρήγορη και να μπορώ να την χρησιμοποιήσω για τα πάντα, 4K video, μουσική, adoptable storage αν χρειαστεί, φωτογραφίες κτλ. Άσχετο αλλά πως κάνουμε αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα αν θέλουμε να βρούμε κάτι χωρίς να γίνεται αναζήτηση σε όλο το φόρουμ, το οποίο δεν βρίσκει τίποτα? Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 1) Αξίζει το adoptable storage? Η θα γίνει μπάχαλο και δεν θα ειναι πλέον τόσο γρήγορο το κινητό στο άνοιγμα τον εφαρμογών? Αν γίνει οτιδήποτε χάνω όλα τα αρχεία μου έτσι? Δεν το χρειάζεσαι καν στη συγκεκριμένη συσκευή, θεωρώ καλύτερη λύση και ασφαλέστερο να υπάρχουν τα αρχεία ξεχωριστά σε μια κάρτα ανεξαρτήτως της λειτουργίας της συσκευής. 2) Έχετε καμία καλή να προτείνετε? Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, φτάνει να είναι γρήγορη και να μπορώ να την χρησιμοποιήσω για τα πάντα, 4K video, μουσική, adoptable storage αν χρειαστεί, φωτογραφίες κτλ. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί... http://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/memory-cards/micro-sd-pro-64gb-memory-card-w-adapter-mb-md64da-am/ Άσχετο αλλά πως κάνουμε αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα αν θέλουμε να βρούμε κάτι χωρίς να γίνεται αναζήτηση σε όλο το φόρουμ, το οποίο δεν βρίσκει τίποτα? Όταν βρίσκεσαι σε ένα θέμα, πάνω δεξιά υπάρχει το "Αναζήτηση στο θέμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/88fe41f5a3f78473269910304cc7b4ee.jpg το θηρίο Η οθόνη είναι υπεροχη ( και φαίνεται) Tianma. Θα ήθελα Sharp μονο για ψυχολογικούς λόγους:p Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 19, 2016 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 εχω καταληξει οτι για τα ματια σε χρηση το βραδυ καλυτερη η Tianma. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 20% battery drain over night με Wi-Fi ανοιχτό. Αν είχα data μόνο δε θα είχε χάσει πάνω από 3-4% Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μου ήρθε νέο update..htc -034 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 οπως sony vs isocell.παντως οι ποιο πολλοι εχουν με tianma οθονη!!ειναι το μικροβιο που εχουμε ολοι μεσα μας!με το update ταχυτητα κλειστρου που πηρατε εχετε δει διαφορα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μου ήρθε νέο update..htc -034 και μενα μολις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts