Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια ειναι τα καλούδια να γελάσουμε λίγο
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Έχεις θήκη στυλ book με παράθυρο; ή κάποιο band στο χέρι σου;

Αλλιώς ενεργοποίησε την επιλογή απο την έξυπνη βοήθεια "λειτουργία απενεργοποίησης αφής"

όχι δεν έχω θηκη

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

όχι δεν έχω θηκη

Δες και αυτή την απάντηση...

Αααα για το on-body λέτε;

Ρυθμίσεις - συνθέτες ρυθμίσεις - ασφάλεια - εμπιστοι φορείς - έξυπνο ξεκλείδωμα...

Edit: εκτός και αν έχετε ενεργοποιημένο το smart lock οπότε στο μενού ασφάλεια στα "για προχωρημένους" 3η ή 4η επιλογή και κλείσιμο...

Edit 2: Αν θέλετε ενεργοποιημένο το smart lock πχ για αυτόματη καταχώριση κωδικών αφήστε το ανοιχτό, μπες στο εσωτερικό μενού του και απενεργοποίηση μόνο το on body!

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Κατι που παρατηρησα..Μετα την τελευταια αναβαθμιση στo πληκτρολογιο Gboard,τα grecklish που υποτιθεται οτι προστεθηκαν σα γλωσσα,σε μας που εχουμε honor δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.ΣΕ αλλη συσκευξ πχ summy δουλευει κανονικα.Οχι οτι με χαλαει που δεν εχω grecklish απλα ετσι για την ιστορια το επισημαινω

Κατι που παρατηρησα..Μετα την τελευταια αναβαθμιση στo πληκτρολογιο Gboard,τα grecklish που υποτιθεται οτι προστεθηκαν σα γλωσσα,σε μας που εχουμε honor δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.ΣΕ αλλη συσκευξ πχ summy δουλευει κανονικα.Οχι οτι με χαλαει που δεν εχω grecklish απλα ετσι για την ιστορια το επισημαινω

Και άλλες λειτουργίες δεν έχουμε όπως instant apps, Google assistant κτλ. αλλά μικρό το κακό. Πολλές συσκευές δεν τα έχουν, δεν σημαίνει ότι τις αλλαγές τις παίρνουν όλοι Day one. Άσε που υπάρχουν και οι αναβάθμισεις και πότε δεν ξέρεις τι θα σου έρθει. Πάντως από θέμα χρησιμότητας πιο χρήσιμο θεωρώ να βάζω το ξυπνητήρι να χτυπήσει και να κλείνω το βράδυ το κινητό ξέροντας πως το πρωί θα ενεργοποιήθει και θα με ξυπνήσει πάρα να έχω τα greeklish. Εδώ το a5 2017 άρχισε να παίρνει Nougat πριν λίγες μέρες, τα greeklish τους μάραναν :).

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν το έπιασα. Μπορεί να απενεργοποιηθεί το κινητό, και να ανοίξει την ώρα που έχει ρύθμιση για το ξυπνητήρι;

Ναι, όταν έχεις το ξυπνητήρι και κλείσεις το κινητό αυτό ανάβει μόνο του ένα λεπτό πριν το ξυπνητήρι και χτυπάει κανονικά.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γράφε εδώ, δεν υπάρχει...

Η μπεςστη διαδικασία και άνοιξε το εσύ και κάνε και ενα μινι ρεβιου...

Γράφε εδώ, δεν υπάρχει...

Η μπεςστη διαδικασία και άνοιξε το εσύ και κάνε και ενα μινι ρεβιου...

Σε Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Θα το προσπαθήσω τώρα κιόλας.

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω Εάν έχει ξανά ερωτηθεί αλλά υπάρχει νήμα για το honor 8 pro;

υπάρχει

το honor v9 είναι το honor 8 pro

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

υπάρχει

Έχεις δίκιο! Σε Ευχαριστώ.αν και το ήξερα Δεν πήγε το μάτι μου γιατί έψαχνα να δω το honor 8 pro.

υπάρχει

Αν και δεν το είχα δει θεωρώ πως ή πρέπει να γίνουν δύο διαφορετικά θέματα λόγο του ότι το V9 είναι AL20 ή να μετονομαστεί σε pro όπως είναι η Ευρωπαϊκή του ονομασία...

Και αν δεν κάνω λάθος μέσα στο θέμα τονίζουν οι κάτοχοι πως το θέμα αφορά το Κινέζικο μοντέλο και.όχι το Ευρωπαϊκό, οπότε επιμένω στην πρόταση μου ο φίλος να φτιάξει νέο θέμα...!

Edited by rackal

Αν και δεν το είχα δει θεωρώ πως ή πρέπει να γίνουν δύο διαφορετικά θέματα λόγο του ότι το V9 είναι AL20 ή να μετονομαστεί σε pro όπως είναι η Ευρωπαϊκή του ονομασία...

Και αν δεν κάνω λάθος μέσα στο θέμα τονίζουν οι κάτοχοι πως το θέμα αφορά το Κινέζικο μοντέλο και.όχι το Ευρωπαϊκό, οπότε επιμένω στην πρόταση μου ο φίλος να φτιάξει νέο θέμα...!

δεν χρειάζεται άλλο θέμα πέρα απο τις κινέζικες εφαρμογές όλα τα άλλα ίδια είναι το έχω και ξέρω...και για το honor 6 παλιά πάλι ένα θέμα είχαμε για όλες τις εκδόσεις

δεν βρίσκω επιλογή μεταφοράς τον εφαρμογών από την εσωτερική μνήμη στην sd card ...λείπει αυτό το χαρακτηριστικό από το android 7 η από το honor 8 ?
S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Ποιά από τις δύο λύσεις θα προτείνατε για προστασία της οθόνης;

- Νανοτεχνολογία από MediaMarkt

- Πλαστική μεμβράνη από MediaMarkt (που διαφημίζει κάλυψη ολόκληρης της οθόνης)

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_volte-tel-tempered-glass-huawei-honor-8-5-2-9h-0-26mm-full-cover-5205308176531-1192672.html

Και τα δύο στα 15€, μαζί με την εγκατάσταση...

..ο λόγος είναι ότι έβαλα ένα tempered glass που είχα πάρει από το stoucky στη Θεσσαλονίκη (από τον Μαη που το πήρα το τηλέφωνο τώρα άρχισα να το χρησιμοποιώ, φοβόμουν να το πάρω μαζί το καλοκαίρι με τη μετακόμιση κτλ), αλλά και προβληματικό ήταν και άφηνε μεγάλο μέρος ακάλυπτο, με χώρο να χωθούν σκόνες στα πλάγια.

...τζάμπα 7.5€...

...θέλω κάτι που να καλύπτει τελείως την οθόνη, χωρίς κενά, αν δεν μπορέσω να βρω κάτι τέτοιο θα το δώσω, δεν μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνο έτσι εκτεθειμένο (και με τα κοινά temp.glass δλδ), προτιμώ να το πουλήσω όσο είναι του κουτιού και να πάρω κάτι άλλο που δεν θα με αγχώνει.

Ποιό από τα δύο προτείνετε λοιπόν, πάντα για κάλυψη όλης της οθόνης;

Αν υπάρχει άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με παρόμοιο προϊόν και υπηρεσία εγκατάστασης, ευχαρίστως να το δοκιμάσω.

Ευχαριστώ

Ποιά από τις δύο λύσεις θα προτείνατε για προστασία της οθόνης;

- Νανοτεχνολογία από MediaMarkt

- Πλαστική μεμβράνη από MediaMarkt (που διαφημίζει κάλυψη ολόκληρης της οθόνης)

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_volte-tel-tempered-glass-huawei-honor-8-5-2-9h-0-26mm-full-cover-5205308176531-1192672.html

Και τα δύο στα 15€, μαζί με την εγκατάσταση...

..ο λόγος είναι ότι έβαλα ένα tempered glass που είχα πάρει από το stoucky στη Θεσσαλονίκη (από τον Μαη που το πήρα το τηλέφωνο τώρα άρχισα να το χρησιμοποιώ, φοβόμουν να το πάρω μαζί το καλοκαίρι με τη μετακόμιση κτλ), αλλά και προβληματικό ήταν και άφηνε μεγάλο μέρος ακάλυπτο, με χώρο να χωθούν σκόνες στα πλάγια.

...τζάμπα 7.5€...

...θέλω κάτι που να καλύπτει τελείως την οθόνη, χωρίς κενά, αν δεν μπορέσω να βρω κάτι τέτοιο θα το δώσω, δεν μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνο έτσι εκτεθειμένο (και με τα κοινά temp.glass δλδ), προτιμώ να το πουλήσω όσο είναι του κουτιού και να πάρω κάτι άλλο που δεν θα με αγχώνει.

Ποιό από τα δύο προτείνετε λοιπόν, πάντα για κάλυψη όλης της οθόνης;

Αν υπάρχει άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με παρόμοιο προϊόν και υπηρεσία εγκατάστασης, ευχαρίστως να το δοκιμάσω.

Ευχαριστώ

Καλά μη κάνεις σαν "υστερική κοκετα" με τη σκόνη, ούτε θα πάθει κάτι αν το αφήσεις "γυμνό" αισθητικά ναι είναι άσχημο να έχει κενό το τζαμί. Βάλε την μεμβράνη πάρε και μια θήκη τύπου book και θα το χεις θωρακισμένο 100%.

Πάντως μεταξύ μας πάντα αν έχεις επιλέξει να έχεις ένα τέτοιο κινητό ξέρεις και τις εκδοχές για γρατσουνιές...

Στις 2,5D οθόνες συμβιβάζεσαι ότι κανένα τζαμάκι δεν θα κάθεται τέλειο. Από την άλλη επειδή δεν έχει gorilla glass θα έλεγα απλά να βάλεις μια μεβράνη που κάθεται πολύ καλύτερα σε τέτοιες οθόνες και θα σαι οκ.

Υπόψιν Honor 8 βάζεις οπωσδήποτε θήκη.

Καλά μη κάνεις σαν "υστερική κοκετα" με τη σκόνη, ούτε θα πάθει κάτι αν το αφήσεις "γυμνό" αισθητικά ναι είναι άσχημο να έχει κενό το τζαμί. Βάλε την μεμβράνη πάρε και μια θήκη τύπου book και θα το χεις θωρακισμένο 100%.

Πάντως μεταξύ μας πάντα αν έχεις επιλέξει να έχεις ένα τέτοιο κινητό ξέρεις και τις εκδοχές για γρατσουνιές...

Άλλο πράγμα να αποδέχεσαι ότι μεσο/μακροπρόθεσμα θα έχεις γρατσουνιές, κι άλλο να επιλέγεις λύση που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τις προκαλέσει ή να επισπεύσει τη δημιουργία τους.

...δλδ καλύτερα θα ήταν να κάλυπτε μόνο την επιφάνεια στην οποία πατάει καλά, παρά να αφήνει κενό για συσσώρευση σκόνης και μορίων που μπορέι μετά με το πάτημα στο t.glass απο πάνω να γρατσουνίσουν την οθόνη (διαφορετικά δεν θα συσσωρεύονταν εκεί, ούτε θα πιέζονταν συνεχώς πάνω στην οθόνη)

Έπειτα εγώ είμαι προσεκτικός με τις συσκευές μου ή καλύτερα με τα λεφτά που δίνω...thl t5s (1/4GB) έχω τώρα 4 χρόνια περίπου και δεν έχει σχεδόν καμία γρατσουνιά στην οθόνη (ελάχιστες και μικρές αφου αφαίρεσα και το πλαστικό προστατευτικό).

Άλλοι μπορεί να κρατάνε ένα κινητό κανά 6-8μηνο και να ψάχνονται ήδη για το νέο, εγώ δεν είμαι τόσο κουλ (αφού την στάση αυτή συνηθέστερα την αγοράζει η τσέπη του καθενός)

Στις 2,5D οθόνες συμβιβάζεσαι ότι κανένα τζαμάκι δεν θα κάθεται τέλειο. Από την άλλη επειδή δεν έχει gorilla glass θα έλεγα απλά να βάλεις μια μεβράνη που κάθεται πολύ καλύτερα σε τέτοιες οθόνες και θα σαι οκ.

Υπόψιν Honor 8 βάζεις οπωσδήποτε θήκη.

Δυστυχώς είμαι από τις "εξελίξεις" στον τομέα των κινητών που αντιπαθώ, δεν εξυπηρετούν τίποτα στη πράξη, παρά μόνο μάρκετινγκ καθώς προσπαθούν οι εταιρείες κάθε φορά με μικρές διαφοροποιήσεις να πουλήσουν ένα "νέο" προϊόν.

Δεν ήταν στα "κριτήρια επιλογής" προφανώς, αλλά στα μειονεκτήματα.

Σαφώς με θήκη πάντοτε, αφού το συγκεκριμένο έχει στρώσεις γυαλιού και στο σώμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα πάω για το tempered glass (film? ) να τελειώνω...

Μα δεν είπε κανείς να το κρατήσεις ένα 6μηνο ούτε οτι είσαι κινητοφαγος, απλά σου τόνισα πως δεν χρειάζεται να είσαι τόσο "ψείρας" για κάτι που αναπόφευκτα θα το τραυματίσεις κάποια στιγμή γιατί δεν έχει καμία προστασία και όλο γυαλί.

Εγώ επειδή δυστυχώς η ευτυχώς είμαι απο τους "κουλ" ανθρώπους με τα κινητά το κυκλοφορώ "γυμνό" με μια νανοτεχνολογία απο τα μεντια.

Και μεταξύ μας πάλι, ενα τέτοιο κινητό είναι αμαρτία να μη το επιδεικνύεις.

Τέλος με τη μεμβράνη θα νιώθεις ασφαλείς, μετά όμως θα σου εμφανιστεί καινούρια φοβία μη πέσει και σπάσει, οπότε πάλι θα μπεις στην αναζήτηση για glass...

Στα λέω φιλικά γτ έτσι ήμουν και γω...!

Μα το να μην θες να επιτείνεις την ευαισθησία του κινητού στις φθορές - εξασφαλιζοντας τη συσσώρευση σκόνης και σωματιδίων κάτω από το γυαλί και ακολούθως τη τριβή τους στην οθόνη - δεν είναι υπερβολή.

...υπερβολή είναι να το έχεις σε θήκη και σε μεμβράνη και πάλι να αγχώνεσαι....αυτό είναι το αφύσικο.

, επειδή δουλεύω πάντα το όποιο κινητό μου με θήκη που κλείνει - κι επειδή το προηγούμενο κινητό είχε μόνο πλαστική μεμβράνη και δεν έπαθε τίποτα πόσα χρόνια η οθόνη του παρά τις τούμπες - ξέρω ότι είμαι καλυμμένος.

Σαφώς αν το είχα μόνο με πίσω θήκη, θα ήθελα tempered glass, αλλά προτιμώ τη κλειστή ούτως ή άλλως.

στο προκείμενο...

Τελικά η περιγραφή προϊόντος του tempered glass των MediaMarkt ήταν ό,τι νά'ναι...

...φαίνεται ότι το "Το νέο TEMPERED GLASS FULL COVER SCREEN PROTECTOR έχει την ιδιαιτερότητα ότι καλύπτει τελείως την οθόνη του κινητού..." σημαίνει ότι είναι ακόμη πιο λεπτό - και κοντό - από το tempered glass που είχα βάλει χθες.

...επιπλέον το τοποθέτησε ο τεχνικός όπως νά'ναι, δεν χρησιμοποιήσε καν το υγρό πανάκι που είχε μέσα η συσκευασία, το σκούπισε λίγο με ένα ύφασμα που είχε όλη μέρα εκεί για να σκουπίζει τις βρωμιές από τα κινητά που του φέρναν, με αποτέλεσμα να έχει και εμφανή σημάδια από κάτω...

ήταν τόσο χάλια όσο αυτό που έβαλα εγώ, αφού το είχα βάλει-βγάλει 3-4 φορές, μέχρι να διαπιστώσω τελικά ότι η γυαλάδα που είχα δει αρχικά ήταν εσωτερική ατέλεια του γυαλιού κι όχι σκόνη ή παγιδευμενος αέρας.

Ευτυχώς δέχθηκε πάραυτα την επιστροφή χρημάτων και τελείωσε το θέμα εκεί...

...θα μπορούσα να ζητήσω την στρώση "νανοτεχνολογίας", αλλα αφενός δεν την εμπιστεύομαι τόσο (πολύ περισσότερο για 15€) ούτε και τον τεχνικό που θα το έκανε όσο είδα τη λεπτομέρεια που έδινε στη δουλειά του, αφετέρου είχα πάει τσάμπα στην άλλη άκρη της πόλης με το λεωφορείο γιατί μόνο εκεί το είχε διαθέσιμο, που σπάστηκα και έφυγα...

...κι επειδή η γκαντεμιά δεν σε αφήνει εύκολα άμα σου κάτσει, μετά αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω με τα πόδια, 7 χιλιόμετρα απόσταση, καθότι είχε κλείσει η αστυνομία τους δρόμους για τη πορεία, ενώ κουβαλουσα και 5 κιλά ψώνια στο κάθε χέρι από τον Σκλαβενίτη από κει δίπλα, γιατί έλεγα δεν θα προλάβω να πάω σουπερμάρκετ μέχρι να γυρίσω σπίτι.

...7 χιλιόμετρα "farmer's walk" με 5 κιλα ανά χέρι...ομορφιές σαββατιάτικα...

Edited by vgiozo

Τελικά ο φορτιστής αυτοκινήτου που είχα παραγγείλει από ebay ενώ έγραφε πως είναι συμβατός με Honor 8 και πως κάνει ταχεία φόρτιση, δεν κάνει.... Τουλάχιστον φορτίζει.......
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έλα πάρε τους δικούς μου, η Huawei χρησιμοποιεί αλλιώτικο αλγόριθμο οπότε οτι και να πάρεις πέρα απ τους δικούς της δεν θα κάνει fast charge...