GMOH Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παράθεση από andreasomageiras > Φταίει ο Chrome, το δέχομαι, θα ήθελα τόσο πολύ να να μετακομίσω σε Opera, δεν έχω βρει τρόπο όμως να γίνει σύγχρονισμός στους αποθηκευμένους κωδικούς από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο, αν μπορούσα να το πετύχω αυτό χωρίς να το κάνω για κάθε μία σελίδα που είμαι γραμμένος θα ήταν τέλειο. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τρόπο; νομιζω οτι μπορεις να βαλεις οπερα στον υπολογιστη, να συγχρονισεις με τον chrome και μετα να κανεις login opera απ το κινητο... το αντιθετο γινεται σιγουρα, λογιkα θα πρεπει να γινεται .... και τελοσ import bookmarks apo chrome και εισαι ετοιμοσ Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εννοώ ότι δεν γίνεται συγχρονισμός από όπερα σε όπερα, στον υπολογιστή ο όπερα έχει κανονικά σελίδες και κωδικούς, στο κινητό μεταφέρει της σελίδες αλλά όχι τους κωδικούς, και στης ρυθμίσεις το γράφει όχι συγχρονισμός πασγουορντ. Καμιά πλάγια οδό υπάρχει άραγε; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εκανα μια πληρη φορτιση να δω τι γινεται με την μπαταρια, με wifi μονιμα αναμενο,χωρις χρηση data, browsing με οπερα (τον chrome τον εχω απενεργοποιησει) και πολλες φωτο, με εβγαλε 1 μερα 17 ωρες λειτουργια οθονη 4h 43min android system 14,5% android oS 4,5% μπαταρια τωρα στο 15% Μαλλον εχετε δικιο για τον chrome, τα νουμερα ειναι τα ιδια που ειχα πριν κανα διμηνο... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Άντε ας κλάψω και γω μια ακόμη φορά... Με βιάζει το Google κανονικότατα μη του @€_( )&€@@& τίποτα. http://i67.tinypic.com/2z8szfr.jpg Μέσα σε 1 ώρα από 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εμενα το AndroidSystem εμφανιζει καταναλωση 13.91% και το Android OS 12.30%, ενω τα GooglePlayServices 3.03% Σαφως εχει πεσει η αυτονομια της συσκευης μετα τις προσφατες αναβαθμισεις εφαρμογων, αλλα τωρα σαν να ισορροπησε λιγο...τις πρωτες 1-2 μερες ηταν τελειως χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπερα! Πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του Honor 8 σε σχεση με meizu mx6 και meizu pro 6s οσον αφορα την καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ξεκινησε νεα αναβαθμιση στας ευρωπας, την πηρε κανεις? Secuity patch νοεμβριου και απο οσα λενε στο xda, ολα ιδια και καλα... Απλα περιμενουν να δουν συμπεριφορα μπαταριας Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ξεκινησε νεα αναβαθμιση στας ευρωπας, την πηρε κανεις? Secuity patch νοεμβριου και απο οσα λενε στο xda, ολα ιδια και καλα... Απλα περιμενουν να δουν συμπεριφορα μπαταριας Αν το κάνει θα έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην Hwawei για μελλοντική νέα αγορά κινητού, στο ότι δεν εγκαταλείπει τα μοντέλα της. Είμαι στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Αν το κάνει θα έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην Hwawei για μελλοντική νέα αγορά κινητού, στο ότι δεν εγκαταλείπει τα μοντέλα της. Είμαι στην αναμονή. Η απορια ειναι εαν θα παρουμε τελικα Android O η οχι... στην αρχη ειπε ενας CEO οτι θα παρει μαζι με αλλα μοντελοα, μετα ανακαλεστηκε η δηλωση για το Honor 8,αει να δουμε... Εν τω μεταξυ καποιοι στο XDA ρωτανε εαν φτιαχτηκε το "Krack" στην αναβαθμιση, ξερει κανεις τι ειναι αυτο και τι κανει? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια δερμάτινη θήκη; Όχι wallet στυλ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Στα ξαφνικά η πίσω κάμερα δεν εστιάζει. Βγάζει θολά.. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.. Κατευθείαν σέρβις; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι, το ίδιο και σε μένα, μου άλλαξαν πλακέτα και κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Αν δεν και ξέρω αν επιτρέπεται τέτοιου είδους αναρτηση, να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται ότι πουλάω το honor μου μιας και μου έκαναν δώρο το s8. Είναι αγοράσμενο από Μάρτη του17 απο το πλαισιο με ελληνική εγγύηση. Είναι σε κατάσταση καινούριου. Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ναι, το ίδιο και σε μένα, μου άλλαξαν πλακέτα και κάμερα.Ts solutions να το στείλω η Μιχαλακοπούλου; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μιχαλακοπούλου. Σε μια μέρα το ξεπετανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Τα μισά ξένα sites γράφουν ότι θα έρθει αναβάθμιση στο Oreo, τα άλλα μισά όχι. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα την πάρει την αναβάθμιση το Pro, ενώ παίζεται για το άλλο. Μιχαλακοπούλου. Σε μια μέρα το ξεπετανε. Αν ποτέ χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας (για την ώρα δεν χρειάζομαι αλλά λέμε τώρα), στην αλλάζουν αμέσως ή πρέπει να το αφήσεις; Γιατί είναι μπελάς να κάνεις επαναφορά πριν το πας και ξανά εγκατάσταση μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εκείνη την ώρα αλλά να το κανονίσεις τηλεφωνικά. Απέναντι έχει φούρνο, οπότε έχεις να περιμένεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εχει δοκιμασει καποιος με OTG καλωδικο αν μπορει να παιξει απο εξωτερικο DVD player; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παίζει ναι. Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/5766779/LG-GP57ES40.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παίζει ναι. Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/5766779/LG-GP57ES40.html Ωραιος!!! Ευχαριστω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παίζει ναι. Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/5766779/LG-GP57ES40.html Μόλις το αγόρασα αλλά ενώ ξεκινάει να δουλεύει γιατί το ακούω πως γυρίζει, το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει κάτι. Τι ακριβώς κάνεις εσύ και παίζει, είναι κάτι που μου διαφεύγει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Γενικά η συσκευή δουλεύει; Δοκίμασες σε κάποιο pc ή laptop; Αν δουλεύει δοκίμασε αυτή την εφαρμογή να δεις αν στο βλέπει: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.medialogic.usbmounter Ποντίκι (mouse) έχεις δοκιμάσει; Κάποιο σκληρό πάνω απο 500gb τον βλέπει; Αν μπορείς δοκίμασε κανένα transcend που εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε δουλεύει... Αν έχει δε ξέρω τι να σου πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μόνο στικάκια έχω δοκιμάσει στο τηλέφωνο. Δεν έχω θέμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μήπως δεν επαρκεί το ρεύμα που παρέχει το κινητό στη συσκευή; Μπορεί να ευθύνεται και το καλώδιο ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Γενικά η συσκευή δουλεύει; Δοκίμασες σε κάποιο pc ή laptop; Αν δουλεύει δοκίμασε αυτή την εφαρμογή να δεις αν στο βλέπει: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.medialogic.usbmounter Ποντίκι (mouse) έχεις δοκιμάσει; Κάποιο σκληρό πάνω απο 500gb τον βλέπει; Αν μπορείς δοκίμασε κανένα transcend που εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε δουλεύει... Αν έχει δε ξέρω τι να σου πω; Σε laptop παίζει το DVD και το τηλέφωνο ποντίκια και στικάκια βλέπει. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο, θα δούμε.... Χαμένο πάντως δεν πάει. Θα δοκιμάσω και με την εφαρμογή από το play. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts