Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν επιλέξω ως προκαθορισμενο χώρο αποθήκευσης την SD, τι αποθηκεύεται τελικά πέρα από φωτογραφίες και βίντεο; εφαρμογές πάντως και να έχω επιλεγμένο ως προκαθορισμενο την SD πάλι στην εσωτερική πηγαίνει γιατί κατεβάζω μια εφαρμογή πχ. Και η SD παραμένει άδεια.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήθελα να μάθω τι φρικες έχει φάει η google με τις καινούριες αναβαθμίσεις της...

Απο 99% μπαταρία σε μια ώρα 82% το κινητό σε αδράνεια...

Μπαίνω να δω τι μου έφαγε τη μπαταρία και βλέπω

Σύστημα android 21%

ΣύστημαAndroid 16%

ΥπηρεσίεςGooglePlay 6%

Και το κερασάκι της τούρτας

Τηλέφωνο σε αδράνεια 14%

Άντε βγάλε άκρη τώρα...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Δοκιμασε να κανεις clear το cache του κινητου... Συνηθως πιανει...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μωρέ έχω δοκιμάσει τα πάντα, σκέφτομαι σαν τελευταία λύση τον εξορκισμό πρίν καταλήξω στο factory reset.

Και όχι τπτ αλλο, βαριέμαι να το ξανά στήσω...

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ έκανα reset και δεν είδα καμιά διαφορά. Στο τέλος κατέληξα στο service που από ότι μου είπανε αλλάξανε μπαταρία. Έκαναν 10 ήμερες. Πριν το στείλεις όμως γύρνα την επιλογή δικτυου3g/2g. Εγώ με δίκτυο Wind είδα διαφορά.

Πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Google. Δεν είναι θέμα της μπαταρίας. Άλλωστε δεν το κάνει κάθε μέρα. Και σε μένα το κάνει αλλά όχι κάθε μέρα και συνήθως συγκεκριμένες ώρες, πρωινές κυρίως. Δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά Google. Και με κινητά άλλων εταιρειών διαβάζω θέματα με τη μπαταρια λόγω Google αυτές τις μέρες. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Official confirms Honor 8 and Honor 8 Pro will soon receive Android 8.0 Oreo updates

https://www.phonearena.com/news/Official-confirms-Honor-8-and-Honor-8-Pro-will-soon-receive-Android-8.0-Oreo-updates_id100615

!!!!!!!!!

Good news! για να ειμαι ειλικρινης δε το περιμενα!

Pffff...

10 το πρωι 99%μπαταρια

1 ωρα μεσα στα αστικο με ιντερνετικο Ραδιόφωνο και 2-3 κλησεις στις 18:00 ειχα 20%..τι φαση?

Δεν εχω messenger ουτε fb εγκατεστημενα στη συσκευη μου

!!!

μήπως φταιει η μπαταρία σου?

Τι να πω δε ξερω..δε θα επρεπε να πεφτει σταδιακα η μπαταρια?

!!!

Κάτι έχει γίνει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Google. Δεν φταίει η μπαταρία, δεν είναι τυχαίο που τόσα άτομα έχουν ξαφνικά το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα και με κινητά άλλων εταιρειών.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

πχοια μπαταρια... απο τοτε που εμπλεξα με το καταραμενο CSR 2 , φορτιζω 2 φορες την μερα, πφφφ...

Pffff...

10 το πρωι 99%μπαταρια

1 ωρα μεσα στα αστικο με ιντερνετικο Ραδιόφωνο και 2-3 κλησεις στις 18:00 ειχα 20%..τι φαση?

Δεν εχω messenger ουτε fb εγκατεστημενα στη συσκευη μου

Τα λέω παραπάνω. Η google αποφάσισε να μας ρουφήξει την μπαταρία.

Μπες στο "επίπεδο κατανάλωσης" στο λογισμικό θα δεις κάτι 15% - 20% κατανάλωση απο "Σύστημα android"

πχοια μπαταρια... απο τοτε που εμπλεξα με το καταραμενο CSR 2 , φορτιζω 2 φορες την μερα, πφφφ...
Τι να πούμε κι εμείς με το Lineage 2: Revolution δηλαδή
Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Χαίρετε, μια ερώτηση (ακόμη).

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, ενώ δεν έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο, σε άσχετο χρόνο κάνει ένα κλικ και μου ρίχνει τη φωτεινότητα κάπου στο 80% όπως τη βλέπω με το μάτι στην μπάρα.

Δεν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα, δεν έχω ρυθμίσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας, ΜΌΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΠΆΛΙ.

Αν το κάνει 5-10 φορές μετά στρώνει.

Δεν είναι κόλλημα της συγκεκριμένης συσκευής, μου το έκανε και με το προηγούμενο huawei y5.

Καμιά συμβουλή;

Γιατί είμαι και άσχετος με το λειτουργικό.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Πληρώνω κανονικά με το τηλέφωνο με το winbank wallet. Όταν όμως προσπαθώ πλάτη με πλάτη να στείλω αρχείο σε άλλη συσκευή δεν το κάνει, το Huawei beam είναι ενεργοποιημένο. Δεν θυμάμαι αν παλιότερα είχα το θέμα αυτό γιατί μπερδεύομαι με άλλη συσκευή μου. Τι μπορεί να φταίει; Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; τι θα μπορούσα να κάνω; έκανα καθάρισμα στα δεδομένα του NFC αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμιά ιδέα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Να φανταστώ το κάνεις με δύο Huawei; έχω και γω το ίδιο πρόβλημα, ενώ με της αλφα και της Πειραιώς όλα κομπλέ με πληρωμές. Επίσης όλα κομπλέ με τα modes. Αλλάζουν με την μια. Κάπου αλλού είναι το μπέρδεμα αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαίρετε, μια ερώτηση (ακόμη).

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, ενώ δεν έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο, σε άσχετο χρόνο κάνει ένα κλικ και μου ρίχνει τη φωτεινότητα κάπου στο 80% όπως τη βλέπω με το μάτι στην μπάρα.

Δεν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα, δεν έχω ρυθμίσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας, ΜΌΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΠΆΛΙ.

Αν το κάνει 5-10 φορές μετά στρώνει.

Δεν είναι κόλλημα της συγκεκριμένης συσκευής, μου το έκανε και με το προηγούμενο huawei y5.

Καμιά συμβουλή;

Γιατί είμαι και άσχετος με το λειτουργικό.

Ο chrome φταίει, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ. Δεν λύνεται. Επιβιώνεις με αυτό το ελάττωμα.

Να φανταστώ το κάνεις με δύο Huawei; έχω και γω το ίδιο πρόβλημα, ενώ με της αλφα και της Πειραιώς όλα κομπλέ με πληρωμές. Επίσης όλα κομπλέ με τα modes. Αλλάζουν με την μια. Κάπου αλλού είναι το μπέρδεμα αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο chrome φταίει, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ. Δεν λύνεται. Επιβιώνεις με αυτό το ελάττωμα.

Ναι με δύο Huawei αλλά και με το J5 2016 της γυναίκας μου το δοκίμασα και δεν παίζει. Αλλά όπως λες με πληρωμές κομπλέ. Και στο ίντερνετ, xda κτλ. που το ψάχνω δεν βγάζω άκρη.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Φταίει ο Chrome, το δέχομαι, θα ήθελα τόσο πολύ να να μετακομίσω σε Opera, δεν έχω βρει τρόπο όμως να γίνει σύγχρονισμός στους αποθηκευμένους κωδικούς από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο, αν μπορούσα να το πετύχω αυτό χωρίς να το κάνω για κάθε μία σελίδα που είμαι γραμμένος θα ήταν τέλειο.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τρόπο;

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

Φταίει ο Chrome, το δέχομαι, θα ήθελα τόσο πολύ να να μετακομίσω σε Opera, δεν έχω βρει τρόπο όμως να γίνει σύγχρονισμός στους αποθηκευμένους κωδικούς από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο, αν μπορούσα να το πετύχω αυτό χωρίς να το κάνω για κάθε μία σελίδα που είμαι γραμμένος θα ήταν τέλειο.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο τρόπο;

νομιζω οτι μπορεις να βαλεις οπερα στον υπολογιστη, να συγχρονισεις με τον chrome και μετα να κανεις login opera απ το κινητο...

το αντιθετο γινεται σιγουρα, λογιkα θα πρεπει να γινεται ....

Pffff...

:cry:

δεν μπορώ να βρω κάτι,

αν υπάρχει κάποιος τρόπος ...........

αλλιώς θα αναγκαστώ να πάω σε αλεπού, έχει και κανονικά lastpas (απο ότι διαβάζω) στην έκδοση για κινητά.

μου αρέσει όμως ο opera, το ραβανί, τα ρεβίθια, ο γάβρος μαριναρισμένος με ξύδι και πολλά άλλα σε αυτή τη ζωή...