Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζει όλα τα memory sticks ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διαβάζει όλα τα memory sticks ή υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Προσωπικα δε χρησιμοποιω καθολου το usb on the go οποτε δεν το ειχα δοκιμασει.

Μολις εκανα καποιες μικρες δοκιμες με το ενα μονο usb stick που εχω (8GB) και εχει και micro usb θυρα.

Το δοκιμασα κανοντας το format σε NTFS, FAT32 και exFat.

To http://www.ebay.com/itm/2-x-USB-Type-C-3-1-Male-to-2-0-Micro-USB-5-Pin-Female-Data-Adapter-Converter/381827664467?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 το διαβασε ολες τις φορες χωρις προβλημα.

Το αλλο που εχω παραθεσει παραπανω δεν το εβλεπε καθολου σε ολες τις περιπτωσεις οποτε ειναι μονο για φορτιση.

Προσωπικα δε χρησιμοποιω καθολου το usb on the go οποτε δεν το ειχα δοκιμασει.

Μολις εκανα καποιες μικρες δοκιμες με το ενα μονο usb stick που εχω (8GB) και εχει και micro usb θυρα.

Το δοκιμασα κανοντας το format σε NTFS, FAT32 και exFat.

To http://www.ebay.com/itm/2-x-USB-Type-C-3-1-Male-to-2-0-Micro-USB-5-Pin-Female-Data-Adapter-Converter/381827664467?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 το διαβασε ολες τις φορες χωρις προβλημα.

Το αλλο που εχω παραθεσει παραπανω δεν το εβλεπε καθολου σε ολες τις περιπτωσεις οποτε ειναι μονο για φορτιση.

Έχω παραγγείλει κι εγώ εδώ και δύο εβδομάδες δύο ανταπτοράκια, micro σε type c και type c micro καθώς και ένα type c otg καλώδιο. Έγραφαν πως είναι και για δεδομένα. Ελπίζω να μην έχει θέμα.

Σε ένα J5 2016 πάντως ότι του έχω κουμπώσει με καλώδιο otg το διαβάζει χωρίς να κάνω κάτι.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ έχω αυτό και έχω γλιτώσει!

http://www.e-shop.gr/sandisk-ultra-dual-drive-32gb-usb-type-c-sdddc2-032g-p-PER.577016

Παίζει απροβλημάτιστα!

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Παιδιά καλησπέρα. Από άποψη μπαταρίας, πως τα πάει το τηλέφωνο; Με ενδιαφέρει η αγορά του κυρίως λόγο κάμερας αλλά βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης ή θα είμαι 2- 3 φορές τη μέρα με το φορτιστή; Καταλαβαίνω ότι το ''βαριά χρήση'' είναι υποκειμενικό (δε παίζω παιχνίδια π.χ.) αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις.

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε αλλά θέματα πέραν από αυτά που έχει μέσα ή συσκευή?

Κατεβασε την εφαρμογη zedge απο το playstore εχει τα παντα

!!!

α αλλη ομως μενει στο 2g η 3g?

Για ποιο λόγο σε ενδιαφέρει η άλλη; Αφού στα data σε νοιάζει... Εν τέλει, ναι η δεύτερη θα είναι μόνο 2G

Παιδιά πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει; Έχω εναν quickcharge από το Mi5s και θέλω να δω αν φορτίζει εξίσου γρήγορα.

Παιδιά πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει; Έχω εναν quickcharge από το Mi5s και θέλω να δω αν φορτίζει εξίσου γρήγορα.

Εγώ του κάνω μικρές φορτίσεις αλλά υπολογίζω πως σε 1½ κάνεις μια πλήρη φόρτιση από πολύ χαμηλά, ίσως και λιγότερο. Το έχω λίγο καιρό και δεν το αφήνω να πέσει πολύ, ούτε το φορτίζω μέχρι 100% αλλά εκεί που σου είπα, γύρω στη 1½ ώρα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με τον δικό του (μαμά) φορτιστή, φορτίζει με 2.4 Α

Με quick charge 3 με ~1.8

Και με απλό qc με ~1.7

Οι διαφορές είναι στη μισή ώρα.

Σημερα ηρθαν τζαμακια απο το ebay, και παρολο που ειχα διαβάσει ότι δεν εφαρμοζουν πληρως, δεν περιμενα τετοιο χαλι. Σχεδον 1-1,5εκ αφηνουν κενα. Και το χειρότερο απο ολα ειναι ότι λογω του ότι ειναι μεσα στην οθόνη αρκετα, το φως της οθονης παιζει περιεργα παιχνιδια στις ακρες του tempered glass και ολη η ακρη του γυαλιου είναι μπλε-πρασινη-κοκκινη κλπ.. Ξερει κανεις κάποιο τζαμακι που να εφαρμοζει καπως καλύτερα τουλαχιστον;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

1.5 εκατοστο ειναι παρα πολυ. Μπορεις να ανεβασεις φωτογραφια; Αν δεν εχεις αλλο κινητο/καμερα, βγαλε με την μπροστινη καμερα και καποιο καθρεφτη.

Προσωπικα ειμαι σε διλημμα μεταξυ tempered και ζελατινα.

Edited by Antretng

https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=5227

Τελεια εφαρμογη. Τα κενα που αφηνει ειναι ακριβως οσο βλεπεις στις φωτογραφιες. Στο ebay βρισκεις με καλυτερη τιμη. Αυτο φοραω και εχει περα απο καλη εφαρμογη εξαιρετικη αποκριση στο αγγιγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τον δικό του (μαμά) φορτιστή, φορτίζει με 2.4 Α

Με quick charge 3 με ~1.8

Και με απλό qc με ~1.7

Οι διαφορές είναι στη μισή ώρα.

Πως φορτιζει με 2,4 Α αφου ο μαμισιος φορτιστης που ειχε το κουτι γραφει output: 5V-2A or 9V-2A;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

ήρθε και σε μενα η διαφανής θηκη της nilkin, εφαρμόζει μια χαρα και δε γλυστραει, μου ρθε και το τζαμακαι επίσης της nilkin το pro αλλα δε το έβαλα ακομη, θα ενημερώσω όταν το βαλω

https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=5227

Τελεια εφαρμογη. Τα κενα που αφηνει ειναι ακριβως οσο βλεπεις στις φωτογραφιες. Στο ebay βρισκεις με καλυτερη τιμη. Αυτο φοραω και εχει περα απο καλη εφαρμογη εξαιρετικη αποκριση στο αγγιγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως φορτιζει με 2,4 Α αφου ο μαμισιος φορτιστης που ειχε το κουτι γραφει output: 5V-2A or 9V-2A;

Ιδια απορια εχω και γω. Αλλα οντως με τον φορτιστη του mi5s, παροτι γραφει ιδια χαρακτηριστικα, μου φορτιζει στις 2 ωρες και οχι 1,5 που γραφουν οι περισσοτεροι. Δεν εχω το δικο του φορτιστη, οποτε δεν μπορω να κανω αξιοπιστη συγκριση.

στο μενου>ρυθμισεις>μνημη τι σας εμφανιζει στο συνολο?

32 αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγότερο από 32. Αν ανατρέξεις μερικά ποστ πιο πίσω ένας φίλος το αναλύει διεξοδικά γιατί και σε μένα δεν μου έβγαιναν τα νούμερα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

32 αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγότερο από 32. Αν ανατρέξεις μερικά ποστ πιο πίσω ένας φίλος το αναλύει διεξοδικά γιατί και σε μένα δεν μου έβγαιναν τα νούμερα.

δεν αναφερομαι στον αποθηκευτικο χωρο αλλα στην μνημη Ram :)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me