hittman Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το 8 είναι σαφώς καλύτερο αλλά πιστεύω και με το lite η σύζυγος σου δεν θα έχει παράπονο. Η δική μου τουλάχιστον δεν έχει Τώρα έχει ένα z3 compact γι αυτό ρωτάω βέβαια είναι και η τιμή των δύο,που έχουν διαφορά,το θέμα είναι να την καλύψει 2 χρόνια γιατί δεν αλλάζει συχνά.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 το honor 8 είναι πολύ ανώτερο σε κάμερα, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.. είναι στην κατηγορία του P9 του κανονικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 το honor 8 εχει καλυτερη καμερα απο nexus 5x,g5,p9 lite και motorola moto g4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Να σου πω για το nexus 5x που το είχα. Είχε την καλύτερη κάμερα point and shoot από όλα τα κινητά όταν έχεις βάλει το hdr+. Εννοώ από όλα, και ας γκρινιάζουν οι κάτοχοι του s7. Οπότε δεν τίθενται θέμα σύγκρισης με το honor σε αυτό τον τομέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δεν νομίζω ότι θα γκρινιάζει κανένας χρήστης S7 αλλά και οποιαδήποτε άλλης συσκευής το 5x και το 6p είναι όπως τα λες οι κορυφαίες κάμερες σε smartphone Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 παιδια το κινητο ειναι dual sim σωστα ? Τι καρτες μπαινουν η μια ειναι slim card η αλλη καρτα γνωριζει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 ιδιες και οι 2 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 ιδιες και οι 2 nano sim right? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 nano sim right? ναι, και οι δυο νανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαντάει αυτόματα όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 έχω λίγες μέρες που έβαλα την β380 σίγουρα έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο η μπαταρία ελπίζω να την βελτιώσουν και να την φέρουν σε επίπεδα προ nougat Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 έχω λίγες μέρες που έβαλα την β380 σου ηρθε ενημερωση η χρησιμοποιησες firm? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 σου ηρθε ενημερωση η χρησιμοποιησες firm? το firmware finder Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ρε παιδιά στο Firmware finder βγάζει τρεις 380 μια που είναι 383 mb και δυο που είναι 2.36 GB ποια κατεβάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο tempred glass που το δοκημασε και ειναι ευχαριστημενος:happy::happy: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο tempred glass που το δοκημασε και ειναι ευχαριστημενος:happy::happy: ? Nillkin Amazing H plus pro 0.2mm τσιμπημενο μεν (16 ευρα στο eshop) αλλα εκατσε τελεια και καλυπτει γυρω γυρω την καμερα και τον αισθητηρα. IMG_20170323_174951 by GEORGE GEORGIOU, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο tempred glass που το δοκημασε και ειναι ευχαριστημενος:happy::happy: ? Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/152465018317 Την έχω εδώ και 5 μέρες και το θετικό σε σύγκριση με ότι άλλο κυκλοφορεί σε tempered glass είναι ότι καλύπτει πλήρως την οθόνη. Έρχεται με επιλογή χρώματος αφού καλύπτει και τα μπροστινά πλαίσια της οθόνης. Το μόνο αρνητικό απο θέμα εμφάνισης είναι το τετράγωνο παραθυράκι με το logo honor . Θα προτιμούσα να το κάλυπτε η να ήταν τυπωμένο πάνω στο τζάμι. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο tempred glass που το δοκημασε και ειναι ευχαριστημενος:happy::happy: ? εγω πήρα απο το stoucky.gr και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πιάνει όλη την οθόνη.. είναι όπως του φίλου stxio που παρέθεσε παραπάνω απλά έχει μονοκόμματη εγκοπή πάνω, αφήνει ακάλυπτο δηλαδή απο αριστερά της μπροστινής κάμερας μέχρι δεξιά του ακουστικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδιά sos . Είχα το honor 8 σε λευκό και τώρα το έχει η κοπέλα μου. Όταν το είχα πάρει πήρε κατευθείαν την 7αρα . Σήμερα το αγόρασα σε μαύρο για δικό μου και δεν την βρίσκει με τίποτα έκανε μόνο μία μικρή 325mb αλλα μενει στην 6. Ούτε με το hicare βγάζει ενημέρωση,λέει έχω την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 μηπως εδωσες ιδια στοιχεια στο huawei account για το 2ο κινητο και τα μπερδευει? εχω την εντυπωση οτι κατι δε παει καλα με τις ενημερωσεις της Huawei... διαβασα καπου οτι για να βαλουν την 381 και να δουλεψει επρεπε να γυρισουν πρωτα σε 6ρα... μαλλον τα χουν κανει λιγο σκ :X ... εν τω μεταξυ σε πολλες χωρες πηραν την 380, αλλες ακομα στο περιμενε (μαζι και εμεις) ... προς ωρας δε βαζω τιποτα απο firmware finder , περιμενω να δω τι θα γινει με τα updates... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 μηπως εδωσες ιδια στοιχεια στο huawei account για το 2ο κινητο και τα μπερδευει? εχω την εντυπωση οτι κατι δε παει καλα με τις ενημερωσεις της Huawei... διαβασα καπου οτι για να βαλουν την 381 και να δουλεψει επρεπε να γυρισουν πρωτα σε 6ρα... μαλλον τα χουν κανει λιγο σκ :X ... εν τω μεταξυ σε πολλες χωρες πηραν την 380, αλλες ακομα στο περιμενε (μαζι και εμεις) ... προς ωρας δε βαζω τιποτα απο firmware finder , περιμενω να δω τι θα γινει με τα updates... που διάβασες ότι έβαλαν την 381? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 που διάβασες ότι έβαλαν την 381? δε θυμαμαι μεσω google εψαχνα απ δω κι απο κει... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Το έχω βάλει άλλο χρήστη στο καινούργιο αλλά τίποτα. Αν έφταιγε αυτό δεν θα μου έκανε ούτε την μικρή. Με το firm finder μου τις βρίσκει όλες μέχρι την. 381. Λέτε να κάτσω με την 6αρα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Ξανά πέρνα την 6ρα απο πάνω. Λογικά το κινητό το πήρες απο Σκρουτζ. Μη τρελαίνεσαι, πάνε πρώτη σελίδα μπες στον οδηγό μου και κατέβασε μόνο την 6ρα οχι και το ρολμπακ. Πέρνα την απο πάνω και στα καπάκια θα σου βγάλει το νέο απντειτ * απο το βήμα 4 και κάτω... Edited April 19, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε. Τελικά ήταν κουλό τι έφταιξε. Δεν είχα βάλει την sim μέχρι να το "στήσω". Την είχα σε άλλο τηλ γιατί οι αναβαθμίσεις παίρνουν ώρα και περίμενα τηλ. μόλις την τοποθέτησα στο καπάκι ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts