highland1 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Οποιο κινητο εχει εισαχθει απο ευρωπαικη αντιπροσωπεια συνηθως (για να μην πω παντα) εχει και την 800αρα. http://imgur.com/a/dCimR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 http://imgur.com/a/dCimR Δεν σε πιανω αδερφε μου. Τι βλεπουμε εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickritni Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 δουλευει κανονικα wind και 4g Δουλευει κανονικά 4G Wind. Το τηλ. ειναι τέλειο το εχω 2 εβδομαδες και πραγματικά πάει σφαίρα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 νομιζω οτι πιο πολλη μπαταρια θα κερδισεις αν κλεισεις το gps και αφησεις το wifi ενεργο μονιμα παρα ετσι οπως το κανει.. και πάλι μην νομίζεις με αρκετή χρήση τόσο ομιλία ιντερνετ και όλα εκτός παιχνίδια μου κρατάει 1.5 με 2 μέρες Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Από ό,τι παρατήρησα, αν ανοίξεις την κάμερα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το gps το ανοίγει αυτόματα. Είχα συνηθίσει στο Samsung sIII να το κοιτώ αν είναι ανοιχτό από την μπάρα επάνω, και από εκεί το ανοιγοέκλεινα. Σε αυτό όμως, πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις, μετά στις σύνθετες ρυθμίσεις, και από εκεί να το κλείνω (και τις πιο πολλές φορές το βρίσκω ανοιχτό ενώ το είχα κλείσει). Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ρυθμίζω το gps, ειδικά θα με βόλευε αν φαινόταν στην μπάρα ειδοποιήσεων, και αν γίνεται αυτό, πως βάζω εικονίδιο εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Από ό,τι παρατήρησα, αν ανοίξεις την κάμερα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το gps το ανοίγει αυτόματα. Είχα συνηθίσει στο Samsung sIII να το κοιτώ αν είναι ανοιχτό από την μπάρα επάνω, και από εκεί το ανοιγοέκλεινα. Σε αυτό όμως, πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις, μετά στις σύνθετες ρυθμίσεις, και από εκεί να το κλείνω (και τις πιο πολλές φορές το βρίσκω ανοιχτό ενώ το είχα κλείσει). Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ρυθμίζω το gps, ειδικά θα με βόλευε αν φαινόταν στην μπάρα ειδοποιήσεων, και αν γίνεται αυτό, πως βάζω εικονίδιο εκεί; Αν δεν σε νοιαζει το gps στη καμερα μπορεις ειτε να κλεισεις την αποθηκευση τοποθεσιας στη φωτογραφια ειτε να κοψεις την συγκεκριμενη αδεια απο την διαχειριση εφαρμογων. Edited January 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Από ό,τι παρατήρησα, αν ανοίξεις την κάμερα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το gps το ανοίγει αυτόματα. Είχα συνηθίσει στο Samsung sIII να το κοιτώ αν είναι ανοιχτό από την μπάρα επάνω, και από εκεί το ανοιγοέκλεινα. Σε αυτό όμως, πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις, μετά στις σύνθετες ρυθμίσεις, και από εκεί να το κλείνω (και τις πιο πολλές φορές το βρίσκω ανοιχτό ενώ το είχα κλείσει). Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ρυθμίζω το gps, ειδικά θα με βόλευε αν φαινόταν στην μπάρα ειδοποιήσεων, και αν γίνεται αυτό, πως βάζω εικονίδιο εκεί; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς, αλλά στη μπάρα υπάρχει η επιλογή για να ανοιγοκλείνει το gps, αν δεν το βλέπεις, κάνε σκρολ και μπες στην επεξεργασία. Edit: Αν εννοείς την πρόσβαση στην τοποθεσία μου, δεν υπάρχει επιλογή, χειροκίνητα. Αλλιώς με κανα αππ. Edited January 11, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εγώ να κάνω μια ερώτηση, την λειτουργία με την δεύτερη camera πως την ενεργοποιούμε/χρησιμοποιούμε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μου βγαζει συνεχως ειδοποιηση οτι το η εφαρμογη του Facebook ειναι ενεργοβορα και εαν επιθυμω να την κλεισω. Σας το εμφανιζει εσας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Κλειστο το ριμαδι :lol: Αλλα ναι το facebook "καιει". Ειναι απο τις πιο κακοστημενες εφαρμογες που υπαρχουν. Ακομα και στα πιο τερατα ναυαρχιδες προτεινω να σβησουν το fb αφου απο το browser χανεις ελαχιστα σε λειτουργικοτητα. Σε στατιστικα εχει δειξει οτι αυξανεις 20% την αυτονομια του κινητου χωρις το app. Χανεις τις ειδοποιησεις βεβαια αλλα προσωπικα ποτε δεν με νοιαζαν. Απλα μπαινεις browser, τσεκαρεις, γεια σας... ;) Υ.Γ. Το messenger δουλευει ανεξαρτητα. Edited January 12, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τελικά ειδοποιήσεις με κλειστά application από τα recent δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς, αλλά στη μπάρα υπάρχει η επιλογή για να ανοιγοκλείνει το gps, αν δεν το βλέπεις, κάνε σκρολ και μπες στην επεξεργασία. Edit: Αν εννοείς την πρόσβαση στην τοποθεσία μου, δεν υπάρχει επιλογή, χειροκίνητα. Αλλιώς με κανα αππ. Αυτό ήθελα, δεν είχα προσέξει ότι μπορώ να κάνω scroll και επεξεργασία, τώρα το έφτιαξα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkouk Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού εδώ και μερικές ημέρες. Αγορά από public. Στη συσκευασία δεν υπήρχαν ακουστικά. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατά που να έχουν και έλεγχο για επόμενο, προηγούμενο τραγούδι κλπ. Να έχουν και καλή ποιότητα στις κλήσεις. Τα ακουστικά που έχω δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και δεν τα αναγνωρίζει πάντα.(?). Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό Παράθεση Θάσος το πράσινο νησί http://villakoukoudis.com http://www.thassos-rent-a-bike.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού εδώ και μερικές ημέρες. Αγορά από public. Στη συσκευασία δεν υπήρχαν ακουστικά. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατά που να έχουν και έλεγχο για επόμενο, προηγούμενο τραγούδι κλπ. Να έχουν και καλή ποιότητα στις κλήσεις. Τα ακουστικά που έχω δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και δεν τα αναγνωρίζει πάντα.(?). Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό Αν θέλεις δοκίμασε αυτά : Huawei AM-116 (https://goo.gl/Uefwi0) τα είχα δοκιμάσει και είχαν τέλειο ήχο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (κοίταξε και σε κατάστημα στην Ελλάδα, θα σε συμφέρει από άποψη κόστους). Νομίζω ότι είναι το επόμενο μοντέλο από το Huawei AM-115, για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τις αλλαγές, αλλά αν δεν κάνω λάθος διαφοροποιούνται στην κατασκευαστική ποιότητα. Από θέμα ελέγχου της συσκευής μπορείς να ρυθμίζεις μόνο την ένταση και να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιείς την προκαθορισμένη εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου που έχεις ορίσει εσύ. Επίσης να σημειώσω ότι δεν κάνει εναλλαγή μεταξύ τραγουδιών ή άλμπουμ. Αν θες όλα τα παραπάνω σε συμβούλευα να προχωρήσεις με κάποια αγορά ακουστικών Bluetooth όπου θα μπορέσεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Ειδικά σε διαδικτυακά «μαγαζιά» του εξωτερικού υπάρχουν πολύ καλές προσφορές (σε σχέση με την Ελλάδα), απλά και πάλι να σημειώσω να προσέξεις να μην είναι ακουστικά Bluetooth για αθλητικές δραστηριότητες που ενσωματώνουν μικρόφωνο γιατί η ποιότητα ήχου κατά την διάρκεια κλήσης δεν θα είναι ικανοποιητική. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο screen protector Που να πιάνει όλη την οθόνη και ακόμα καλύτερα να έχει και για την πλάτη; Εχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μου θυμισες μια σκηνη απο τη ταινια τρελες σφαιρες... http://s.nbst.gr/files/1/2012/02/01/condoms1.medium.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μου θυμισες μια σκηνη απο τη ταινια τρελες σφαιρες... http://s.nbst.gr/files/1/2012/02/01/condoms1.medium.jpg χαχαχαχα που την θυμήθηκες!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Χαιρετώ την παρέα, από LG G5 αξίζει η μετάβαση? Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Χαιρετώ την παρέα, από LG G5 αξίζει η μετάβαση? Στάλθηκε από το LG G5 μου... Εγω ηρθα απο s7 edge. Μεχρι στιγμης δεν βρισκω να μου λειπει κατι. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Εγω ηρθα απο s7 edge. Μεχρι στιγμης δεν βρισκω να μου λειπει κατι. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχες και το g5? Βασικά έχω βρει ένα ημερών για ανταλλαγή με το g5 μου και είμαι σε σκέψη. Γενικά μου αρέσει το τηλέφωνο, ειδικά εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακό. Σε specs θεωρητικά υστερεί και βάσει αυτών που διαβάζω αλλά πρακτικά ενδεχομένως αν έχει γίνει καλή δουλειά στο software να είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Είχες και το g5? Βασικά έχω βρει ένα ημερών για ανταλλαγή με το g5 μου και είμαι σε σκέψη. Γενικά μου αρέσει το τηλέφωνο, ειδικά εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακό. Σε specs θεωρητικά υστερεί και βάσει αυτών που διαβάζω αλλά πρακτικά ενδεχομένως αν έχει γίνει καλή δουλειά στο software να είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το LG G5 μου... Αρκετες φορες. εχεις Καλυτερη καμερα 4κ βιντεο. Προσεχε καλυτερη οχι οτι ειναι χαλια το honor. Μικρες διαφορες. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Αρκετες φορες. εχεις Καλυτερη καμερα 4κ βιντεο. Προσεχε καλυτερη οχι οτι ειναι χαλια το honor. Μικρες διαφορες. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει ούτως ή άλλως δεν είμαι κάμερα freak απλά θέλω να τραβάει ωραίες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Και τις δυνατότητες του g5 ε αυτο το κομμάτι δεν τις εκμετάλλευομαι στο έπακρο. Από άποψη ταχύτητας κτλ δεν θα έχω θέμα ε? Παιχνίδια δεν παίζω γενικότερα Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Εντάξει ούτως ή άλλως δεν είμαι κάμερα freak απλά θέλω να τραβάει ωραίες και αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Και τις δυνατότητες του g5 ε αυτο το κομμάτι δεν τις εκμετάλλευομαι στο έπακρο. Από άποψη ταχύτητας κτλ δεν θα έχω θέμα ε? Παιχνίδια δεν παίζω γενικότερα Στάλθηκε από το LG G5 μου... Απο ταχυτητα βαζει πολλες ναυαρχιδες κατω Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 14, 2017 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Απο ταχυτητα βαζει πολλες ναυαρχίδες κατω Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ! Ευχαριστώ πολύ μάλλον θα προχωρήσω στη αλλαγή και πιστεύω δεν θα το μετανιώσω Στάλθηκε από το LG G5 μου... Edited January 14, 2017 by Johny-B Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εγω ηρθα απο s7 edge. Μεχρι στιγμης δεν βρισκω να μου λειπει κατι. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ από s7 edge, και συμφωνώ μαζί σου. Στα συν, οι δύο ενεργές sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts