Jump to content

Αντιολισθητικές κουκούλες τροχών

panonta
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια η γνώμη σας για τις νέες αντιολισθητικές κουκούλες που αντικαθιστούν τις αλυσίδες;

Είναι ανθεκτικές ή με το πρώτο ζόρισμα πάνε τα 100€ που κοστίζουν;

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειναι πολυ ανθεκτικες αλλα ειναι μονο για 300χλμ...μετα θελουν αλλαγμα...παντως εγω που τις φορεσα στην καταρα με φουλ χιονι δεν ειχα κανενα προβλημα... :)

ειναι πολυ ανθεκτικες αλλα ειναι μονο για 300χλμ...μετα θελουν αλλαγμα...παντως εγω που τις φορεσα στην καταρα με φουλ χιονι δεν ειχα κανενα προβλημα... :)

Σε φυσιολογικες συνθηκες δηλαδη σου κρατανε καμια 7-8 χρονια. Ποσα χλμ θα κανεις το χρονο με αλυσιδες? Βαρια βαρια 40χλμ.

Ενδιαφέρον ακούγεται. :cool: Μήπως υπάρχει καμιά φωτογραφία η κάνα link με περισσότερες πληροφορίες;
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

tis eida se benzinadika kai pragmatika aporisa giro sta 100eyro endiaferon akoygetai den kathisa na rotiso perisotera epeidh biazomoyna . Kserei kaneis ti taxithtes mporeis na piasei me aytes tis koykoyles ?

Ουσιαστικα και αν καταλαβα καλα τα θετικα που εχουν αυτες οι κουκουλες σε σχεση με τις αλυσιδες ειναι οτι μπαινουν με μια κινηση δηλαδη απιστευτα ευκολα και οτι πιανουν ακομα λιγοτερο χωρο και βαρος απο τις αλυσιδες... Οσο για την μεγιστη ταχυτητα λογικα δεν πρεπει να ειναι παραπανω απο την αντιστοιχη με τις αλυσιδες (δεν ειναι και λαστιχα M&S η με καρφια)!! Αλλωστε οπως ειπε και ο φιλος απο πανω θα οδηγεις σε χιονι και παγο και οποιαδηποτε υπερβολη μπορει μην βγει σε καλο..

...συν ότι δεν φθείρονται τα λάστιχα και δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά το αυτοκίνητο από το ενδεχόμενο να σπάσουν οι αλυσίδες...αρκετά πλεονεκτήματα λοιπόν.;) Αν και απ' ό,τι διάβασα σε άλλο forum ( 4Τ ) , εκεί μιλούν για αυτονομία μόλις 50 χιλιομέτρων...αν είναι όντως έτσι, δεν συμφέρει...:(

Link της εταιρείας

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Από το site της εταιρείας:

maximum speed 50 km/h

The normal driving distance for the AutoSock is assumed to be approximately 30 to 50 kilometers. There are no limits to the number of times the AutoSock can be mounted and dismounted, and is also machine washable.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι κουκούλες είναι σωτήριες στην περίπτωση που μένεις σε κάποιο μέρος που δεν πιάνει συχνά χιόνι, αλλά αν πιάσει δε θα θέλεις να βάλεις αλυσίδες και να γρατζουνίσεις τις πανάκριβες ζάντες αλουμινίου που μόλις τοποθέτησες.
:shifty:

Από το site της εταιρείας:

Πολυ καλες ειναι τοτε...δεν νομιζω ποτε να χρειαστουμε να κανουμε συνεχομενα 30 εως 50 χλμ. Και οπως λεει τις χρησιμοποιεις για παντα!

Πολυ καλες ειναι τοτε...δεν νομιζω ποτε να χρειαστουμε να κανουμε συνεχομενα 30 εως 50 χλμ. Και οπως λεει τις χρησιμοποιεις για παντα!

Δυστυχώς εγώ έχω κάνει συνεχόμενα 250 χλμ σε χιονι (Ξανθη-Θεσ.) Και πιστεύω οτι αυτές οι αλυσίδες αποτελούν μια λύση ανάγκης και όχι αντικαταστάτη των κανονικών αλυσίδων.Όλος ο κόσμος που εχει πρόβλημα με τις αλυσιδες ειναι συνηθως αυτος που ταξιδεύει με χιονι άρα μιλάμε για αρκετα χλμ. , τωρα αν αποκλειστείς στην αθήνα οκ δεν τρεχει και τιποτα να μη βγεις μια μερα και να περιμένεις ν ανοιξουν οι δρόμοι. Ακομα κ ετσι αν πας απο μαρουσι στο κεντρο και πισω τελειωσες... Εκτως αν ειναι να τις φορας για να πας στο περιπτερο και παλι πισω οποτε παω πασο. ισως βεβαια αποτελουν μοναδικη λυση γ αυτους που δεν παιρνουν κανονικες αλυσιδες (βλεπε χαμηλωμενα) :whistle:

Live by the sword,

Die by the sword

egv tin exv se smart kai eimai apolyta eyxaristhmenos arkei na min tin zvriseis ektos xionioy.

deite edv http://www.e-autoshop.gr/index.php?cPath=25_132_144&osCsid=96414d37d394b3f2bfe7f9fd84d5cddd

Ασχετα απο τα χιλιομετρα που μπορουν να κανουν, στον παγο τι λενε? Ειναι καλες οσο οι κανονικες αλυσιδες? Ανηφορες με μεγαλη κλιση ανεβαινεις? Μπορεις να φρεναρεις ικανοποιητικα? Αυτα με απασχολουν περισσοτερο μιας και συνηθως δεν παω στα χιονια απο αναγκη αλλα για λογους αναψυχης! Θα εβαζα κανονικες αλυσιδες αλλα μονο η φθορα στις ζαντες με απασχολει....

h kanonikh alysida einai krima gia tin zanta giati an xalarvsei ligo kai gyrisei h roda mes tin alysida fantasoy pos tha ginei h tin vra poy jekinas kai stamatas h alysida tribetai stin zanta einai poly anthektikes oi koykoyles kai exoyn kai megalytero syntelesti tribhs apo tis alles alysides

Βασικό μείον αυτού του καλύματος είναι ο αμίαντος,απο τον οποίο είναι κατασκευασμένο.Είναι καρκινογόνος.Να φανταστείτε οτι υπάρχει και ένα ζυγάρι γάντια στη συσκευασία εντός για να μην έρχεται σε επαφή με τα χέρια...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

amiantos ? kati gia metaksi eixa akoysei leei oti einai kataskebasmenes apo to idio iloko poy kanoyn ta aleksiptota nomizo oti einai apo metaksi kai ayta einai tromera anthektiko to metaksi se tetoies kataskeyes a

kai oi aplos alisides me 17euro pou agorasa eixan gadia..

min ksexnate.. oi kaliteres alisides eine ekeines pou pernioude xoris na kinithei to amaksi.. autes me ta 17euro etsi eine..

exo dei kati para poli orees alisides apo plastiko me karfia.. sto eautoshop.gr kapou sta 90euro.. exoun autes diarkeia zois??

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τελικα ρε παιδια θα μου πειτε αν εχει δοκιμασει κανενας αυτες τις κουκουλες για να δω τι κανουν στην πραξη...? Κοιτα ρε γμτ που κολλαω...Παλια δεν ηξερα πολυ καλα να βαζω κανονικες αλυσιδες και γι'αυτο δεν τις ηθελα! Τωρα που ξερω, εχω ζαντες αλουμινιου...Ειδα κατι γαματες αλυσιδες(νομιζω στους 4Τ)που ειναι σαν κανονικες αλλα μπαινουν με μια κινηση! 400€ κανουν ομως...

• 1 year later...
Τελικά εκτός από τον «Μισή Τιμή 2» :p τις έχει δοκιμάσει και κανείς άλλος;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εγω παντως θα αγορασω AUTOSOCK και οχι αλυσιδες. Το αμαξι μου ειναι εργοστασιακα χαμηλωμενο με ζαντολαστιχο 225/45/17 οποτε παω για κουκουλα.

Θα παω να μαθω τιμη μολις βρω χρονο. Βρηκα και το Ελληνικο site εδω: http://www.autosock.gr/

EDIT: Το παραπανω site τις δινει στα 115€ για τις διαστασεις των ελαστικων μου με δωρεαν αποστολη. Χμμ.. σαν να τσουζει λιγο η τιμη.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εγω παντως θα αγορασω AUTOSOCK και οχι αλυσιδες. Το αμαξι μου ειναι εργοστασιακα χαμηλωμενο με ζαντολαστιχο 225/45/17 οποτε παω για κουκουλα.

Θα παω να μαθω τιμη μολις βρω χρονο. Βρηκα και το Ελληνικο site εδω: http://www.autosock.gr/

EDIT: Το παραπανω site τις δινει στα 115€ για τις διαστασεις των ελαστικων μου με δωρεαν αποστολη. Χμμ.. σαν να τσουζει λιγο η τιμη.

Μάλλον δύσκολο να τις βρείς παρακάτω.:confused: Εκεί γύρω στα 120€ τις πουλάνε λιανική.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Α ο.κ bel, δεν ηξερα καθολου σε ποιες τιμες κυμαινονται οι κουκουλες.

Μου φαινεται οτι θα τις επιλεξω τελικα γιατι δεν γινεται να την παλεψω με αλυσιδες. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στα χιονια με "παγωμενα" χερια και να προσπαθω να βαζω αλυσιδες κοινου τυπου στο χαμηλωμενο αμαξι.

Με το αλλο καλα τα καταφερνα αλλα μ'αυτο δυσκολα :cool:

Υπαρχει και καποι αλλη εταιρια που βγαζει κουκουλες ή ειναι μονο αυτη;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Έχετε βρεί πουθενά κάτω από 99€ πρόσφατα (σχετικά posts ήταν λίγο παλιά) λιανική στην Αθηνά;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★