np60s Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος ώστε η γραμμή πλήκτρων αρχικής οθόνης να "εξαφανίζεται" από την οθόνη κατά την περιήγηση; Η γραμμή καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της οθόνης. Σε σύγκριση με την 5,2' του j5, σε περιήγηση με chrome, η ενεργή οθόνη του κ10 φαινόταν πολύ πιο μικρή από του j5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Προσωπικά εμένα με βολεύει να φαίνονται, καθώς το πλήκτρο της επιστροφής είναι κάτι που χρησιμοποιείται συχνά στην περιήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Ενημέρωση λογισμικού. Έκδοση V10l-AUG-07-2017. Μέγεθος 259.30 MB. Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή. Κ10 dual. Edited September 22, 2017 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Έκδοση V10l-AUG-07-2017. Το έβαλα και εγώ, δεν είδα κάτι. Με την Nougat που λέγανε πριν δυο μήνες, τελικά ακόμα περιμένουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ενημέρωση λογισμικού. Έκδοση V10l-AUG-07-2017. Μέγεθος 259.30 MB. Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή. Κ10 dual. Ίσως, λέω ίσως, καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Στο εξάμηνο που έχω το τηλέφωνο ποτέ η μέση χρήση μνήμης (3 ώρες) δεν είχε πέσει κάτω από 1gb, μετά την ενημέρωση, με την ίδια χρήση και με 3-4 εφαρμογές περισσότερες, πέφτει, απ' ότι εχω δει, και στα 845 MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Και σε εμένα κρατάει συνήθως την μνήμη 1Gb-1.2Gb το πολύ. Πέφτει στα 875MB περίπου όταν το κλείνω το κινητό το βράδυ. Αυτό γινόταν και πριν την ενημέρωση και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxr_k7 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι εδώ τον σωστό θέμα αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μου έφεραν ένα LG k10 κωδικός μοντέλου lgk430dsy το οποίο δεν έχει ελληνικά στο μενού. Πως μπορώ να του περάσω μια ελληνική ρομ? Ευχαριστω Edited October 3, 2017 by gsxr_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxr_k7 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι εδώ τον σωστό θέμα αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μου έφεραν ένα LG k10 κωδικός μοντέλου lgk430dsy το οποίο δεν έχει ελληνικά στο μενού. Πως μπορώ να του περάσω μια ελληνική ρομ? Ευχαριστω κανεις να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς στην Lg να σε βοηθήσει πιο σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 καλησπερα εχω ενα lg ms 428 απο αμερικη το οποιο οτι ρυθμησεις κι αν εχω βαλει δεν συνδεεται σε 3g kai 4g παραμενει παντα σε 2g ξερει κανεις τι μπορω να κανω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Προφανώς δεν έχει τις μπάντες που χρειάζονται για Ελλάδα - Ευρώπη. Είναι καθαρά θέμα hardware παρά software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 αρα προφανως δεν μπορει να αλλαξει κατι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Με την Nougat που λέγανε πριν δυο μήνες, τελικά ακόμα περιμένουμε ; Είδα και εγώ σήμερα διαθέσιμη αναβάθμιση και λέω λες να είναι η Nougat ; :D Μπα που τέτοια τύχη. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Είδα και εγώ σήμερα διαθέσιμη αναβάθμιση και λέω λες να είναι η Nougat ; :D Μπα που τέτοια τύχη. :mad: Δεν νομίζω να δούμε Nougat. Πάλι καλά που μας δίνουν επιδιορθώσεις ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ακόμα μία χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλημέρα και απο μένα, Εδω και 18 μήνες που έχω το δίκαρτο μου δουλευε μια χαρα. Ξαφνικά είδα ότι δεν φορτιζε την μπαταρία πανω απο 78% και το κινηρό δεν κράταγε ούτε μισή ώρα ανοιχτό, ταυτόχρονα υπήρχε και αναβεσμενη θερμοκρασια. υπέθεσα ότι ήρθε η ώρα για αλλαγη μπαταρίας και έτσι αγόρασα μια καινουργια. Με την καινούργια μπαταρία το πρόβλημα του 78% έφυγε αλλα η θερμοκρασία έμεινε σταθερα μεγάλη συν του ότι δεν μου κρατάει πανω απο 1 ώρα χωρίς να κάνω τιποτα.... ξέρει κανείς κάτι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πάρε backup τα αρχεία που χρειάζεσαι και κάνε επαναφορά συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πάρε backup τα αρχεία που χρειάζεσαι και κάνε επαναφορά συστήματος. Ηδη το έχω κάνει, και τωρα δείχνει να πηγαίνει καλά. Το θέμα είναι γιατί το έκανε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πιθανώς κάποια εφαρμογή ή υπηρεσία που έτρεχε από πίσω. Κάτι θα είχε κολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) ακυρο το μηνυμα το προβλημα με το κινητο λύθηκε μονο του... Edited December 10, 2018 by pantoflakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 παίδες έχει περάσει κανείς καμία custom rom ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Στο κ430 το δικαρτο κ10 δεν περνάνε custom rom λόγω του οτι η lg έχει κλειδώσει οτι μπορούσε να κλειδωθει...στη main. Όποτε την lineage την ξεχναμε. Το κινητό λειτουργεί καλά αλλά ορισμένες φορές ξεκινάει να περιορίζει το multitasking ακόμα και με 2 η 3 ανοικτές εφαρμογές κλείνει τυχαία οτι θελήσει κατά βούληση. Edited March 21, 2019 by pantoflakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλημέρα έχω από το 2016 νοεμβριο το κ10 dual το είχα πάει για service όταν το πηρα λόγω καμμενου πιξελ. Η μπαταρία σε πόση ώρα σας φορτίζει από το μηδέν γιατί σε εμένα ακόμα και δεύτερη αυθεντική που είχα αγοράσει πάλι σε 7 ώρες φόρτιζε και σε όποιον φορτιστή και να το έβαζες δεν άλλαζε ο χρόνος φόρτισης και τα amper που έδιναν στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Η μπαταρία και σε μένα φορτίζει εκνευριστικά αργά ακόμα και τώρα που έχει πέσει στο ναδιρ σε χωρητικότητα θέλει 4 έως 5 ώρες να φορτίσει. Δεν έχω αυθεντικό φορτιστή αλλά έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια και 2 powerbanks καλές. Νομίζω ότι τρέχει κάποιο εσωτερικό περιοριστικό ρεύματος φόρτισης στα 0.5Α... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts