zenix Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ειδα το καινουργιο κ6000 plus . Αυτο το κουμπι εκει μπροστα τι το θελαν? Επισης θεωρω λιγες τις βελτιωσεις για να παει καποιος απο το pro στο plus. Και presale κοντα στα δυο κατοσταρικα το θεωρω υπερβολη. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Προσοχη φιλε δε νομιζω να υπαρχει αυτο που λες....στο μαγαζι που πηγα μου ειπαν ειναι ολο μαζι οθονη τατς ντιτζιταιζερ και μολις το βρηκα στο αλι στα 34 ευρω...δε βγαινει ξεχωριστο θεωρω ειναι ψεμα..την εχω στα χερια μου Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο μου λεγανε και για ταμπλετακι Asus σε ενα μαγαζι εδω αλλα το ειπανε κυριως για να αποφυγουν τον δυσκολο και οικονομικοτερο τροπο. Οθονη κολλημενη με digitizer ηθελαν να μ αλλαξουν και ηθελαν 60-70 euro. Τελικα το αλλαξα με 9 ευρω μονος και μονο το digitizer πιυ σημειωτεον το φερα απο ebay. Eφοσον τα ανταλλακτικα ειναι για k6000 pro , δεν παιζει ασυμβατοτητα. Εκτος αμα εχει και αλλο προβλημα η συσκευη απο ενα χτυπημα ή να μην βγηκε η μπαταρια και να βραχυκυκλωσε τπτ πριν απ ολες τις εργασιες. Αυτο το λεω για τον φιλο πιο κατω που ειχε προβλημα σε Κ4000. Η αλλαγη ετοιμης οθονης με κολλημενο digitizer ειναι ακομη πιο ευκολη λυση αλλα πιο ακριβη. Edited March 30, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το ιδιο μου λεγανε και για ταμπλετακι Asus σε ενα μαγαζι εδω αλλα το ειπανε κυριως για να αποφυγουν τον δυσκολο και οικονομικοτερο τροπο. Οθονη κολλημενη με digitizer ηθελαν να μ αλλαξουν και ηθελαν 60-70 euro. Τελικα το αλλαξα με 9 ευρω μονος και μονο το digitizer πιυ σημειωτεον το φερα απο ebay. Eφοσον τα ανταλλακτικα ειναι για k6000 pro , δεν παιζει ασυμβατοτητα. Εκτος αμα εχει και αλλο προβλημα η συσκευη απο ενα χτυπημα ή να μην βγηκε η μπαταρια και να βραχυκυκλωσε τπτ πριν απ ολες τις εργασιες. Αυτο το λεω για τον φιλο πιο κατω που ειχε προβλημα σε Κ4000. Η αλλαγη ετοιμης οθονης με κολλημενο digitizer ειναι ακομη πιο ευκολη λυση αλλα πιο ακριβη. Πιθανον να εχεις δικιο...τοσα εδωσα αλλα δε θα το ξανακανω.. μονος μου σιγουρα μπορω και τριαντα που ειχε η οθονη ειναι μια χαρα..για μενα που ηταν θεμα οθονης Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι ναι,για σενα ηταν μονοδρομος εφοσον ειχες σπασμενη οθονη απο μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Eχω παρει το Bluedio N2 bluetooth headset και θελω να το δουλευω με το K6000 pro. Ενα απο τα προβληματα που αντιμετωπιζω..και ισως το πιο σημαντικο ειναι οτι οταν καποιος με καλει, το bluetooth μετα απο λιγα δευτερολεπτα αν δεν εχω το μυαλο μου να απαντησω αμεσως την κληση μου την κλεινει! Εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkond Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Η αλήθεια είναι πως και στο δικό μου, όταν πατάω στο ποσοστό της μπαταρίας για να δώ τι χρησιμοποιεί την μπαταρία, πατώντας πάνω στο γράφημα η μπάρα του wifi είναι πάντα γεμάτη, σαν να το έχω ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτό ενώ ΔΕΝ το έχω. Τώρα που γράφω, μου λέει πως το wifi είναι ενεργό 2 μέρες και 17 ώρες ενώ είναι ζήτημα να το έχω ανοιχτό 5 ώρες το πολύ. Πιθανολογώ πως είναι κάποιο bug. Ερωτηση προς τους κατοχους: Ειναι πρωτο σε ποσοστα καταναλωσης μπαταριας το wifi και επισης συνεχιζει και καταναλωνει ενω ειναι απενεργοποιημενο; Ρωταω γιατι αν το κανει μονο σε μενα ή σε καποιους λιγους, να αρχιζω να ξηλωνω εφαρμογες, να δω αν φταιει καποια. Το προβλημα δεν ειναι μικρο, μιλαμε για πρωτο σε καταναλωση με πανω απο 35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Το WiFi σε εμένα έχει πολύ μικρό ποσοστό. 1-2%. Και το έχω μόνιμα ανοιχτό. Μάλλον κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ερωτηση προς τους κατοχους: Ειναι πρωτο σε ποσοστα καταναλωσης μπαταριας το wifi και επισης συνεχιζει και καταναλωνει ενω ειναι απενεργοποιημενο; Ρωταω γιατι αν το κανει μονο σε μενα ή σε καποιους λιγους, να αρχιζω να ξηλωνω εφαρμογες, να δω αν φταιει καποια. Το προβλημα δεν ειναι μικρο, μιλαμε για πρωτο σε καταναλωση με πανω απο 35%. Τώρα που το λες το κοίταξα και όντως η κατανάλωση από το WiFi είναι πραγματικά μεγάλη και εμένα κάπου εκεί μου δείχνει στο 35% , θα το ψάξω κι εγώ λίγο περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkond Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Τώρα που το λες το κοίταξα και όντως η κατανάλωση από το WiFi είναι πραγματικά μεγάλη και εμένα κάπου εκεί μου δείχνει στο 35% , θα το ψάξω κι εγώ λίγο περισσότερο Το ψαξα φιλε, μεγαλο bug το οποιο σκαει σε καποιες εγκαταστασεις και εχει καμια δεκαρια workarounds. Εγω τελικα το διορθωσα με hard reset και ξανα ολα. Ισιωσε και το wifi δεν εμφανιζεται ουτε με 1%. Η μπαταρια δε, απο 1,5 μερα απο 100% σε 0%, πριν λιγο που εκλεισε 1 μερα απο 100% πηγε στο 71% φτανοντας την οθονη στους γνωστους χρονους. Edited April 2, 2017 by jkond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εγώ το μόνο που έκανα είναι να αλλάξω τη ρύθμιση στο WiFi από πάντα συνδεδεμένο σε μόνο όταν χρησιμοποιείται και είδα μια μικρή βελτίωση, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Γειά σας. Έχω σχεδόν αποφασίσει να αγοράσω το Κ6000 Pro αλλά δεν βρίσκω πουθενά το SAR της συσκευής. Αν ξέρει κάποιος θα μπορούσε να το αναφέρει; Για μένα είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για όποιοδήποτε τηλέφωνο Ευχαριστώ πολύ! Edited April 2, 2017 by Greckos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημερα !θελω να το αγορασω αλλα το ψιλοβιαζομαι,geekbuying και gearbest που τσεκαρα δν το εχουν Ευρωπη ετοιμοπαραδοτο.εχετε υποψιν καποιο αλλο σαητ ??? Μπας και ερθει πιο γρηγορα απο Κινα,και ας ειναι κανα 20αρι πιο ακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Dealsmachine κοίταξε. Εγώ το είχα πάρει απο εκεί. Αξιόπιστο site. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά σας. Έχω σχεδόν αποφασίσει να αγοράσω το Κ6000 Pro αλλά δεν βρίσκω πουθενά το SAR της συσκευής. Αν ξέρει κάποιος θα μπορούσε να το αναφέρει; Για μένα είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για όποιοδήποτε τηλέφωνο Ευχαριστώ πολύ! Το sar του είναι 0.728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 [[/size] [/color] Το sar του είναι 0.728 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λίγο τσιμπημένο το βρίσκω. Δεν συμφωνείτε; Που το βρήκες το SAR για να μπορώ να ψάξω και για άλλα μοντέλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) [[/size] [/color] Το sar του είναι 0.728 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λίγο τσιμπημένο το βρίσκω. Δεν συμφωνείτε; Που το βρήκες το SAR για να μπορώ να ψάξω και για άλλα μοντέλα; Δεν υπάρχει στο Ίντερνετ. Μου έστειλε με φωτογραφία το επίσημο έγγραφο της oukitel που λεει το sar ένας γνωστός μου που δουλεύει για την oukitel. free screen capture Edited April 3, 2017 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λίγο τσιμπημένο το βρίσκω. Δεν συμφωνείτε; Που το βρήκες το SAR για να μπορώ να ψάξω και για άλλα μοντέλα; Δεν υπάρχει στο Ίντερνετ. Μου έστειλε με φωτογραφία το επίσημο έγγραφο της oukitel που λεει το sar ένας γνωστός μου που δουλεύει για την oukitel. free screen capture Σ' ευχαριστώ πολύ! Και τον φίλο σου που το έστειλε! Πάντως στο facebook page της Oukitel Greece που έκανα δύο φορές ερώτηση δεν μου απάντησαν. Κατά τ' άλλα η συσκευή είναι άκρως ελκυστική. Τώρα το 0.728 είναι για το κεφάλι μάλλον, έτσι δεν είναι; Εσείς πως το βλέπετε σαν τιμή SAR; Καλό ή πολύ; Έχουμε που έχουμε γύρω μας τόση ακτινοβολία. Ας κρατήσουμε στο ελάχιστο αυτό που ακουμπάει το κεφάλι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Το 0.728 είναι γενική βαθμολογία. Για το κεφάλι είναι η πρώτη στήλη που λέει Head και στα αριστερά ανάλογα σε ποιά μπάντα το λειτουργείς.Υπ'όψιν το κινητό είναι για να μιλάμε για ανάγκη κ οχι να πίνουμε φραπέ και να μιλαμε με τις ώρες. Αν το χρησιμοποιεις έτσι δε θα έχεις θέμα. Αν ομως το χρειάζεσαι λογω δουλειάς και μιλάς συνέχεια, πάρε ενα hands free ακουστικό ΚΑΙ ΟΧΙ Bluetooth ακουστικό γιατι και αυτό βαράει. Επίσης θεωρώ καλες τις τιμές του. Και αν παρατηρήσεις πιο πολύ βαράει το wifi παρά η ομιλία σε 2g. Edited April 3, 2017 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Thanks! Να 'σαι καλά για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axk Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Κάπου στο Internet, σε κάποια ιστοσελίδα Ινδίας ή κάτι τέτοιο είδα SAR στο κεφάλι λιγότερο από 0,50 , ~0,43W/kg. Τώρα βλέπω οτι το μετράνε σε διάφορες συχνότητες λειτουργίας, το οποίο είναι το ορθότερο, αλλά με προβληματίζει διότι δεν έχω ξεκαθαρίσει τη μέθοδο μέτρησης και τη "μέθοδο" ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, που προφανώς πρέπει να γίνεται από ανεξάρτητο οργανισμό. Γενικώς, το χαμηλότερο SAR παρουσιάζουν τα SAMSUNG, ως γενική εικόνα. Αν κάποιος Κινέζος είχε ανταγωνιστική τιμή πιστεύω οτι θα το δημοσίευε στα πλεονεκτήματα του κινητού του και δεν θα το ψάχναμε αγωνιωδώς. Παράθεση Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αυτο το zsd στις ρυθμισεις της καμερας, ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αυτο το zsd στις ρυθμισεις της καμερας, ξερει κανεις τι ειναι? Είναι η μέθοδος του ψηφιακού ζουμ. Άστο όπως είναι. Είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε όχι είναι σχεδόν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Κάπου στο Internet, σε κάποια ιστοσελίδα Ινδίας ή κάτι τέτοιο είδα SAR στο κεφάλι λιγότερο από 0,50 , ~0,43W/kg. Τώρα βλέπω οτι το μετράνε σε διάφορες συχνότητες λειτουργίας, το οποίο είναι το ορθότερο, αλλά με προβληματίζει διότι δεν έχω ξεκαθαρίσει τη μέθοδο μέτρησης και τη "μέθοδο" ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, που προφανώς πρέπει να γίνεται από ανεξάρτητο οργανισμό. Γενικώς, το χαμηλότερο SAR παρουσιάζουν τα SAMSUNG, ως γενική εικόνα. Αν κάποιος Κινέζος είχε ανταγωνιστική τιμή πιστεύω οτι θα το δημοσίευε στα πλεονεκτήματα του κινητού του και δεν θα το ψάχναμε αγωνιωδώς. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου. Αλλά τόσο λάθος θα έλεγαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου. Αλλά τόσο λάθος θα έλεγαν; και όμως... τόσο λάθος! Τα sites της Ινδίας μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Αυτό που ανέβασα είναι επίσημο έγγραφο της OUKITEL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Το gps ειναι εντελώς αναξιόπιστο πραγματικά.... Με google maps απλά εκνευριστηκο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Το gps ειναι εντελώς αναξιόπιστο πραγματικά.... Με google maps απλά εκνευριστηκο.... Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα Οταν λες εκνευριστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts