Jump to content

Greckos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Greckos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Greckos's Achievements

  1. Τόσο καλά δηλαδή... Το έχεις πάθει και σύ; Ευχαριστώ για την απάντησή σου!
  2. Γειά σας. Η αδερφή μου έχει το Redmi Note 12 Hyper OS. Όταν λαμβάνει κλήσεις και προσπαθεί να απαντήσει, κάνει reboot το κινητό. Είναι πολύ εκνευριστικό. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε. Ευχαριστώ.
  3. Γειά σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεια σας για να επιλέξω κινητό για τον γιό μου Α' Λυκείου. Χάλασε ένα Xiaomi MiA3 που είχε και πάμε για άλλο. Τώρα δεν έχει συσκευή γιατί δεν λειτουργεί καθόλου. Budget μεγάλο δεν υπάρχει. Άντε μέχρι 180-200 ευρώ maximum. Είδα και είμαι μεταξύ των παρακάτω συσκευών: https://www.skroutz.gr/s/38246957/Xiaomi-Poco-M5s-Dual-SIM-4GB-128GB-Γκρι.html https://www.skroutz.gr/s/37074109/Samsung-Galaxy-A13-2022-Dual-SIM-4GB-128GB-Black.html και ίσως αυτό: https://www.skroutz.gr/s/36089339/Xiaomi-Redmi-10-2022-NFC-Dual-SIM-4GB-128GB-Carbon-Gray.html#specs ή αυτό: https://www.skroutz.gr/s/35003979/Xiaomi-Redmi-Note-11S-NFC-Dual-SIM-6GB-128GB-Graphite-Gray.html με τα 2 πρώτα να είναι τα επικρατέστερα μάλλον μέχρι στιγμής. Επειδή κάποιοι από σας είστε πολύ ψαγμένοι θα εκτιμούσα την γνώμη σας. Βέβαια αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο θα χαρώ να μου πείτε! Ευχαριστώ πολύ!
  4. Μήπως και άλλοι έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το proximity sensor στο MiA3; Σε 2 συσκευές έχει χαλάσει. Το έχω βγάλει, το έχω σκουπίσει, ακόμα και ένα hack που είδα που το περνάς από πάνω με μαύρο μαρκαδόρο δοκίμασα αλλά τίποτα. Τις πρώτες φορές που το έβγαλα και το σκούπισα δούλεψε για λίγο αλλά πάλι τα ίδια. Τώρα πάλι είναι σε φάση μη λειτουργίας.
  5. Τελικά έτσι για την ενημέρωση άλλαξα οθόνη αλλά και κεντρική κάμερα και ευτυχώς με την κάμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το proximity sensor. Δυστυχώς όλο νούμερα μου κάνει. Όλο και πιο συχνά δεν λειτουργεί και μόλις δεχτώ ή κάνω κλήση μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να διακόψω εγώ την κλήση ή να κάνω ότιδήποτε άλλο. Αν χρησιμοποιήσω ακουστικά ή bluetooth δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αναγκάζομαι και ανοίγω το κινητό και βγάζω και ξαναβάζω το proximity sensor και για λίγο πάλι λειτουργεί κανονικά αλλά πάλι μετά τα ίδια. Στο μενού που το κάνω τεστ μου δείχνει "pass" αλλά παρ' ολα αυτά δεν λειτουργεί σωστά. Έχει κανείες αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Αν ναι, πως το λύσατε; Ευχαριστώ.
  6. Μήπως έχει κάποιος σπασμένο MiA3 που θέλει να ξεφορτοθεί. Θα ενδιαφερόμουνα να το πάρω για κάποια ανταλλακτικά. Π.χ. την πίσω κάμερα που θέλω. Ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι να πάρω; Είναι χαλασμένη αυτή του τηλεφώνου και πρέπει να την αντικαταστήσω με κάποια. Τελικά πήρες κάποια άλλη;
  8. Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το θέμα της πίσω κεντρικής κάμερας του MiA3 που ανέφερα παραπάνω. Έχω βρει και έχουν κωδικό Α48Ν03Β Β9255 ενώ η Original που χάλασε είναι Α48Ν03Β V9255. Το γράμμα αλλάζει. Η original είναι V9255 ενώ ή άλλη για αντικατάσταση που βρίσκω σε πολλά site είναι B9255. Αν κάποιος έχει άποψη σας παρακαλώ να μου το πει. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αλλάξει ποτέ πίσω κεντρική κάμερα και αν ναι ποιά πήρε και από που. Επίσης αν είναι ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες με την replacement camera σε σχέση με την original. Δυστυχώς μου έπεσε από το σόρτς στο μηχανάκι και βρήκε ακριβώς στο τζαμάκι της κάμερας σε ένα χαλικάκι και έσπασε τελείως το τζαμάκι.και ράγισε η μεσαία από τις τρεις με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν πλέον καθαρές. Θα παραγγείλω άλλη αλλά δεν είμαι σίγουρος από που να παραγγείλω και αν είναι καλή η ποιότητα της. Έχω βρει στο Ali αλλά και κάποιες στην Ελλάδα που είναι στα διπλά λεφτά. Επίσης περιμένω να μου έρθει και οθόνη αντικατάστασης γιατί δυστυχώς έσπασε για δεύτερη φορά. Και την προηγούμενη φορά που άλλαξα πήρα Amoled και πάλι τώρα Amoled παράγγειλα. Ανέβηκαν αρκετά οι τιμές τους αναφέρω έτσι πληροφοριακά. Τώρα την πήρα με 73 ευρώ, την προηγούμενη με 60 και την πρό προηγούμενη με 50! Σκεφτόμουν να πάρω TFT αλλά που είναι αρκετά φθηνότερη αλλά πήγα με την Amoled νομίζοντας ότι θα έχει πιο ζωντανά χρώματα και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει για την κάμερα ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μου αρέσει πολύ το κινητό και δεν θέλω να το αλλάξω.
  10. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Εν το μεταξύ χθες διαπίστωσα πως ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει ή selfie camera... Σε μια κλήση δεν μου έβγαζε την δυνατότητα να κάνω βίντεο κλήση. Επίσης στην κανονική κάμερα δεν δίνει την δυνατότητα. Λείπει το εικονίδιο που άλλαζες μεταξύ βασικής και selfie cameras. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό? Ευχαριστώ!
  11. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Ευχαριστώ για την απάντηση! ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως φοβάμαι πως θα έχω προβλήματα. Μόνο και μόνο τις τελευταίες δύο σελίδες αυτού του νήματος λένε συνέχεια ότι τους κόλλαγε πολύ το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow και ότι έκαναν downgrade πάλι σε Lollipop. Δεν έχω βέβαια πρόβλημα με το λειτουργικό αλλά αν ήμουν σίγουρος ότι το τηλέφωνο θα δούλευε άψογα και θα βελτιωνόταν κάποια πράγματα όπως η ζωή της μπαταρίας π.χ. θα το έκανα.
  12. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Χαιρετώ την παρέα. Έχω το κινητό από τον Ιούνιο του 2017 και είναι καταπληκτικό! Δεν θα το αλλάξω εκτός και αν σταματήσει για κάποιον λόγο να λειτουργεί. Όμως το τελευταίο διάστημα μου κάνει κάτι περίεργα. 1. Υπάρχουν στιγμές που παγώνει για λίγο και κάνει reboot μόνο του. 2. Επίσης όταν το ανάβω από σβήσιμο ή κάνω επανεκκίνηση αργεί πολύ να φορτώσει τα εικονίδια κλπ και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. 3. Υπάρχουν στιγμές που ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία (χαμηλή μεν, υπαρκτή δε) ξαφνικά πέφτει στο μηδέν και σβήνει. Γενικώς τελειώνει πιο γρήγορα από παλιά. 4. Έχω μείνει στο Android 5 με το οποίο ήρθε. Με διάφορα που διαβάζω φοβάμαι να το πειράξω. 5. Αν κάνω Factory Reset, χάνω τα πάντα στο κινητό? Apps, photos, επαφές, τα πάντα; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως λώσω τά παραπάνω (ή κάποια από τα παραπάνω) προβλήματα. Αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα.
  13. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Ναι, έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο, και άλλο φορτιστή, και τον γνήσιο της ASUS. Δυστυχώς τίποτα. Επίσης δεν έχω κάνει κανένα update άρα δεν παίζει να έχει αλλάξει κάτι γι' αυτόν τον λόγο. Απλά σταμάτησε να λειτουργεί. Επίσης αργεί περισσότερο και στις απλές φορτίσεις.
  14. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Γειά σας! Έχω το ASUS Zenfone 2 (ZE551ML) και όλα πάνε καλά. Όμως πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το fast charge που με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Τώρα απλά φορτίζει με τον κανονικό αργό ρυθμό. Έψαξα στο τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποια λύση. Σας παρακαλώ πείτε μου αν έχει συμβεί σε κάποιον και τι κάνατε να το επαναφέρετε. Έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει τελευταία αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Το χρειάζομαι αυτό το fast charge feature. Με έχει σώσει από δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ πολύ.
  15. Greckos

    Asus Zenfone 2

    Πήρα μια ελαττωματική συσκευή ASUS από την Gearbest και ήρθε λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Δούλεψε 2 μέρες και δεν ξαναάναψε. Την έστειλα πίσω στην Gearbest και μου έστειλαν τα λεφτά μου πίσω μαζί και τα ταχυδρομικά για να το στείλω πάλι το κινητό σε αυτούς. Μετά πήρα νέο κινητό πάλι ASUS από την Gearbest και είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Απλά είναι το σπάσιμο το να μπεις σε αυτήν την διαδικασία να στέλνεις πίσω στην Κίνα συσκευή και να συμπληρώνεις τα χαρτιά.
×
×
  • Create New...