jog Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Δ.Σαββόπουλος - Το τσακάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Partenaire particulier - Partenaire particulier Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ψυχανάλυση-Μακρόπουλος Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 morandi - hidin from the sun Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Lara Fabian - The Dream Within (Final Fantasy The Spirits Within OST). Εδώ σε fan made videoclip με σκηνές από το Videogame Final Fantasy X Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πάριος Γιάννης - Δώσε μου λιγάκι ουρανό Πάριος Γιάννης - Τι θέλεις να κάνω Πάριος Γιάννης - Είπα να φύγω Είπα να φύγω μα με κράταγε η λύπη, είπα να μείνω αλλά είχα κουραστεί. Ώσπου αντάμωσα ένα άγιο καρδιοχτύπι κι είπα να σπάσω του καημού μου την κλωστή. Ένας κερδίζει στην αγάπη κι άλλος χάνει, μα όποιος κέρδισε δεν είναι ο νικητής. Πάντα το δάκρυ του χαμένου τόνε φτάνει για να του σβήσει το τραγούδι της γιορτής :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Paul Van Dyk - Let Go (Feat Rea) http://www.youtube.com/watch?v=3e6ct9845_c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Paul Van Dyk - Let Go (Feat Rea) http://www.youtube.com/watch?v=3e6ct9845_c :up: Εξαίρετο. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Paul Van Dyk - Let Go (Feat Rea) http://www.youtube.com/watch?v=3e6ct9845_c :music: Κορυφή! για μενα David Kane - Club Sound Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Digg-Marilyn Manson (Resident Evil Soundtrack) Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 γεμισε ο κοσμος απο μεντορες ξεθαμα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Μου εχει κολλησει τραγικα το τραγουδι του Ζουγανελη που ακουγεται στα πρωτα δυομισι λεπτα του video πολλες φορες καθημερινα... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 apologize του timberland-justin timberlake! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Radiohead - Video Tapez (ft. Del the Funky Homosapien) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 apologize του timberland-justin timberlake! Μήπως εννοείς Timbaland & One Republic; :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 "παλι χτυπανε καμπανες για μας καμπανες λυπης και οχι χαρας" ουτε ξερω πως μου ηρθε..παιδακι ειμουν οταν ειχε βγει.μονο αυτα τα δυο στιχακια θυμαμαι και την μελωδια..και ομως ξυπνησα και απο τοτε αυτο ειναι στο μυαλο μου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 WONDER WHERE YOU ARE NELLY FURTADO - SAY IT RIGHT MORANDI - OH LAL :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 United State of Pop (Music Mushup by DJ Earworm) Funky :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 στο πατωμα βαριά θα κοιμηθώ, χαράματα, ένα κουρέλι πάλι, κι εσένα που 'σαι σ' άλλο προσκεφάλι, δε θα προφτάσω να σ' ονειρευτώ.. Μπάμπης Στόκας - Μ' όποια να 'ναι Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 cry-rihanna...και apologize...επίσης breaking dishes.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 kylie minogue - in my arms Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Τρελλό κόλλημα με Shayne Ward και "Νο Promises"..... Θεϊκό κομμάτι...!!!!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Mike Oldfield - Tubular Bells... :music: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Στάμος - Φταίς Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Sweeney Todd - Epiphany http://www.youtube.com/watch?v=-ulZ-YKE3m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts