Villis Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Να τα μαςςςςςςςςς!! Υ.Γ: Τι έγινε Villis ερωτευτήκαμε;;) Πολύ ωραίο κομμάτι,τέλειο..:love: Κ έλεγα δε θα το δείτε!:p Είμαι στον κόσμο μου πλέον :happy: :O Edit: Μου κόλλησε και το "Κανένας δεν μπορεί να μας χωρίσει" του Ρέμου Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Κ έλεγα δε θα το δείτε!:p Είμαι στον κόσμο μου πλέον :happy: :O Edit: Μου κόλλησε και το "Κανένας δεν μπορεί να μας χωρίσει" του Ρέμου ωχ ωχ τα πραγματα ειναι σοβαρα! ξερεις...υπαρχει και ενα αλλο του Αντωνη που λεει εχω μοναχα μια καρδια που ετσι ξερει ν'αγαπα... μηπως σου κολησε κι αυτο?? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Lovebugs - Avalon (feat. Lene Marlin) Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 apo cafe del mar, Jose Padilla - Adios Ayer kai A.R. Rahman - Mumbai Theme Tune, taxidi :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ωχ ωχ τα πραγματα ειναι σοβαρα! ξερεις...υπαρχει και ενα αλλο του Αντωνη που λεει εχω μοναχα μια καρδια που ετσι ξερει ν'αγαπα... μηπως σου κολησε κι αυτο?? :p Mπα όχι! :ρ Και το "Να'ξερα τι θες" του Ρέμου ακούω, αλλά δεν ταιριάζει στην όλη κατάσταση. Απλά το λέω γιατί είσαι Ρεμο-φαν Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 το κομματι της Μαριας της ασχημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Comfortably Numb - Pink Floyd Απλά υπέροχο. Και αξεπέραστα διαχρονικό. Όσο για μένα EDIT :και Έλενα Π@π@ρίζου - Μαζί σου Το ξέρω δεν είμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Locomondo - Pinw Mpafoys Kai Paizw Pr0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Locomondo - Pinw Mpafoys Kai Paizw Pr0! Καμιά άλλη π@π@ριά δεν έχεις να προτείνεις? :p Και πίστεψα ότι είχες γίνει άνθρωπος...:( Κατηγορείς και το je taime τρομάρα σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Καμιά άλλη π@π@ριά δεν έχεις να προτείνεις? :p Και πίστεψα ότι είχες γίνει άνθρωπος...:( Κατηγορείς και το je taime τρομάρα σου :p Εσύ ακούς 8=======Dζου και έχεις μούτρα και μιλάς; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Καμιά άλλη π@π@ριά δεν έχεις να προτείνεις? :p Και πίστεψα ότι είχες γίνει άνθρωπος...:( Κατηγορείς και το je taime τρομάρα σου :p +1 Κι εγώ αυτά σκέφτηκα όταν μου το στειλε (totally wasted bandwidth -> forwarded to recycle) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Scorpions - 321 :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Megadeth--Sleepwalker Τι ΤΕΛΕΙΟ κομματι!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Eric Prydz vs Toto - Africa 2007 Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Eric Prydz vs Toto - Africa 2007 Remix του Africa; :blink: This I've got to hear! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Πυξ Λαξ - Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο "Οτι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο..." Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Tracey Thorn - Grand Canyon :) :) Υπερβολικα ατμοσφαιρικο απο μια απιστευτη φωνη απο τα παλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Tracey Thorn - Grand Canyon :) :) Υπερβολικα ατμοσφαιρικο απο μια απιστευτη φωνη απο τα παλια! +1 :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 lithium απο evanescence... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 lithium απο evanescence... 'Ενα ειναι το "γνησιο" Lithium. Aυτο παει στους Nirvana fans ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 'Ενα ειναι το "γνησιο" Lithium. Aυτο παει στους Nirvana fans ;) Και σαφως ανωτερο της "μουφας" των Evanescence.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Και σαφως ανωτερο της "μουφας" των Evanescence.:p Δεν καταλαβαίνω προς τι η σύγκριση αλλά whatever :what: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Έλα μου ντε. Να πεις οτι ήταν καμιά διασκευή, οκ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Δεν καταλαβαίνω προς τι η σύγκριση αλλά whatever :what: Λογω τιτλου το ειπα απλα. Δεν συγκρινα μουσικα. Μην μου στεναχωριεσαι.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts