surfer_87 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Iced Earth - Melancholy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Iced Earth - Melancholy Ύμνος. (10 χαρακτήρες) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Archive - Bullets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Pre)Thing - Can't Stop Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Adam & Eve-Paul Anka (50-50 Soundtrack) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Αν και παλιο.., Αρβανιτάκη- Ζωη κλεμμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Massive attack - unfinished symphony Απλα τελειο... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 εεεε...να το πω?θα το πω!!!απο προχτες κολλησα με το come along now της Βανδη...λιγο παλιο αλλα εχει καλη μουσικη και ειναι ξεσηκωτικο!!!αυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Tubular Bells - Mike Oldfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 2 Fabiola - Freak Out:music: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Iced Earth - Melancholy φίλε άκου το wicked witch των demons & wizzards (είναι η 2η μπάντα του κιθαρίστα των iced earth, πραγματικά θα κολλήσεις... το έχω ακούσει αμέτρητες φορές σήμερα :love::love::love:) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Firewind - My Loneliness Το ακούω πάνω απο 10 φορές την μέρα, κ δέν το έχω βαρεθεί ακομα... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Firewind - My Loneliness Το ακούω πάνω απο 10 φορές την μέρα, κ δέν το έχω βαρεθεί ακομα...Που εχεις χαθει εσυ??ολα οκ?? oh! mon amour-christophe απο μενα http://smileys.svatbata.org/set-01/326.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Egypt Central - Over & Under http://www.youtube.com/watch?v=hue_sG5ldfc Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Μα πάνω από όλα, θέλω να με θέλεις εσύ και όλα αυτά που θέλω, να τα θέλεις και εσύ Μα πάνω από όλα θέλω, να με θέλεις εσύ και όλα αυτά που θέλω, να τα θέλεις και εσύ Στρατής Μύρωνας Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 The Veils - The Letter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 arab money-Busta Rhymes:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 φίλε άκου το wicked witch των demons & wizzards (είναι η 2η μπάντα του κιθαρίστα των iced earth, πραγματικά θα κολλήσεις... το έχω ακούσει αμέτρητες φορές σήμερα :love::love::love:) Το γνωρίζω το τραγούδι φίλε μου. Εξαίσιο.Όπως και το Fiddler on the green :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Αυτό:rolleyes: [επειδή έβγαλαν το βιντεάκι από το YouTube βάζω άλλο λινκ με το ρεφρέν μόνο]:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Underoath - Casting Such A Thin Shadow Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Scorpions-Rock You Like a Hurricane :music: http://www.youtube.com/watch?v=MDszn54J_VY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Guru Josh & Klaas- How Does IT Feel 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zkaJMxfEfhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 κοτσιρας-φτανει που κλαιμε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts