darredevvil Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Periphery - "Jetpacks Was Yes!" http://www.youtube.com/watch?v=gTICUhCqEaY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δεν τρελαίνομαι για όπλα και τριαντάφυλλα, αλλά τώρα μου κόλλησε, τι να κάνω.. Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Call me Maybe. :wacko: :what: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Υπέροχο κομμάτι από ένα Τεράστιο μουσικό συγκρότημα.:) Ακούγεται καλύτερα στην μέγιστη ένταση που μπορεί να δώσει το ηχοσύστημα μας,και βλέπεται με μεγάλη ευχαρίστηση το συγκεκριμένο βίντεο από συναυλία ;) :drool: Βέβαια για το αρσενικό κοινό που θα θέλει να το δει,ίσως να είναι καλύτερα να αποφύγει την υπάρξη θηλυκού κατά την θέαση. :D Motörhead - Killed by death (Live in Wacken 2009) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Call me Maybe. :wacko: :what: it's an epidemic, I tell youi :worry: :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Oceana-Endless summer Μου εχει κολλησει γιατι το ακουω συνεχεια στο ραδιο και στην ΕΡΤ στα διαλυματα του euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 it's an epidemic, I tell youi :worry: :p Μετά την μία ώρα που έφαγα στο youtube να βλέπω viral βιντεάκια του, δεν ξεκολλάει με τίποτα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 The Doors - Shaman's blues Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 3 χρόνια σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Από χθες Glee - Cry παίζει να το έχω παίξει και 50 φορές Επίσης η Acoustic version του Born to Die της θεάς μου Edited June 26, 2012 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 See you again by playmen !! Το ακουει η συναδελφος ολη μερα στο γραφειο ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Playmen Ft. Helena ******zou | All The Time (Mad 2012) Στα mad βγάζουν πολύ καλές διασκευές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reddogde_72 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Tελευταία σκέφτομαι τους Νιρβάνα και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί όταν αυτοκτόνησε ο Curt. Πολύ σοκ για την ροκ σκηνή της εποχής. Τι βίτσιο και αυτό με τους καλλιτέχνες να μη ζουν πολύ είναι απίστευτο! Και γενικά νοσταλγώ τις rock μπάντες των 90s. Pearl Jam, Radiohead , 2Pac, Red Hot Chili Peppers, Beck, The Smashing Pumpkins τόσες άλλες πραγματικά κορυφαίες! Παράθεση I feel lucky! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 See you again by playmen !! Το ακουει η συναδελφος ολη μερα στο γραφειο ;) αυτο θες να πεις? εμενα μου εχουν κολλησει 2 των playmen.. OFFER NISSIM "Happy People" (PLAYMEN Remix) PLAYMEN Ft. HELENA ******ZOU, COURTNEY & RISKYKIDD - ALL THE TIME ολα τα τραγουδια τους τα εχω τρελο κολλημα <3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 απλά ΔΕΝ υπάρχει το κομμάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouslee Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Maceo Plex - Ain't That Love (Original Mix) τρελο κομματι !!! http://www.youtube.com/watch?v=zVlnFmE8e7I :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Πασχάλης Τερζής - Δε θα μου πεις εμένα http://www.youtube.com/watch?v=_6p5JzO8Fx0 Πιάνω κρυφά τον εαυτό μου τελευταία να το σιγοτραγουδάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Elvis Presley - Thinking About You Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 DIIV - Past Lives http://www.youtube.com/watch?v=ZjfyyxONZB0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (Τα Θλιβερα Μαντατα) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Twin Shadow - Slow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts