trapped Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 @damierom: Μήπως ισχύει το ότι ο καφές με γάλα φουσκώνει το στομάχι και γενικά δεν κανεί καλό; Αυτό άκουσα, ότι αμα είναι μαύρος καφές είναι καλλίτερα. Βέβαια δεν ξέρω, αλλά πίνω το καφέ μου μάυρο .. εχτός κι αν κάτσει καμιά φορά να απολαύσω ένα Latte στο δρόμο! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Εμένα πάλι η μέρα μου ξεκινά απο τις 5.30. 6 και κάτι τρώω μια κούπα δημητριακά και κατα μεταξύ 9-11 δυο μικρά γεύματα, δηλαδή μικρά σαντουιτσάκια. Προσοχή στα δημητριακά! Διαφημίζονται ώς υγιεινά αλλά έχουν πολλές παγίδες. Πρώτον έχουν υποστεί μεγάλη και σκληρή επεξεργασία απ τις βιομηχανίες με το υπερβολικό ψήσιμό τους και χάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των θρεπτικών συστατικών τους γι αυτό και γίνεται τεχνητή προσθήκη βιταμινών και μετάλλων αλλά δεν έχουν την ίδια απορροφησιμότητα με τις φυσικές ουσίες. Δεύτερον και σημαντικότερον έχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και αλατιού! Συγκεκριμμένα από μία έρευνα που έγινε πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι 100ml θαλασσινού νερού έχουν λιγότερη ποσότητα αλατιού από 100gr κόρν φλέικς!!!! Συμβουλή μου. Αποφεύγετε όσο μπορείτε τα έτοιμα βιομηχανοποιημένα προιόντα και στραφείτε στα σπιτικά και τα φυσικά. Οτιδήποτε έτοιμο για να συντηρηθεί χρησιμοποιεί μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και αλατιού που αποτελούν ως γνωστόν φυσικά συντηρητικά. Επομένως όσο περισσότερα έτοιμα καταναλώνουμε τόσο περισσότερο παχαίνουμε λόγω της ζάχαρης και τόσο περισσότερο φουσκώνουμε λόγω της παρακράτησης υγρών που προκαλεί το αλάτι καθώς και αύξηση της αρτηριακής πιέσεως. Στα σάντουιτς πρόσεχε τί βάζεις μέσα. Απέφευγε τα λιπαρά και βάλε περισσότερα λαχανικά και προτίμησε το ολικής αλέσεως ψωμί για καλή κυκλοφορία του εντέρου. Με αγάπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 giati sto thread mono dietologoi summetasxoun??:blink: aaaa sugnomh de to hksera...:baby: Δεν είπε κανείς ότι συμμετέχουν μόνο διαιτολόγοι αλλά δεν μπορεί ένας μή ειδικός να αμφισβητεί απόψεις ειδικών. Να βοηθήσω θέλω γλυκιά μου, όχι να αντιπαρατεθώ μαζί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πω πω! Ευχαριστώ, να'σαι καλά. Θα σε κάνω add στο MSN σαν προσωπικό διαιτολόγο. :lol: Βασικά σάντουιτς είναι με άπαχο ζαμπόν γαλοπούλας και τυρί και μια φέτα απο αγγουράκι ή τομάτα. Νομίζω είναι αρκέτα εντάξει σαν γεύμα.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 @damierom: Μήπως ισχύει το ότι ο καφές με γάλα φουσκώνει το στομάχι και γενικά δεν κανεί καλό; Αυτό άκουσα, ότι αμα είναι μαύρος καφές είναι καλλίτερα. Βέβαια δεν ξέρω, αλλά πίνω το καφέ μου μάυρο .. εχτός κι αν κάτσει καμιά φορά να απολαύσω ένα Latte στο δρόμο! Αυτό φίλε μου είναι μύθος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω της καφείνης δεν απορροφάται το ασβέστιο του γάλακτος αλλά ούτως ή άλλως η ποσότητα του γάλακτος στον καφέ είναι πολύ μικρή οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πω πω! Ευχαριστώ, να'σαι καλά. Θα σε κάνω add στο MSN σαν προσωπικό διαιτολόγο. :lol: Βασικά σάντουιτς είναι με άπαχο ζαμπόν γαλοπούλας και τυρί και μια φέτα απο αγγουράκι ή τομάτα. Νομίζω είναι αρκέτα εντάξει σαν γεύμα.. Μην πολυπιστεύεις στα άπαχα και λάιτ. Ναι μεν αλλά. . .! Γεμάτα συντηριτικά, αλάτι και αγνώστου προελεύσεως κρέας. Προτίμησε φέτα και γενικά λευκά τυριά κι αυτά με μέτρο γιατί παχαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ντάξει δεν είπαμε να τρώμε 10 τόνους καθημερινά.. ούτε να το παρακάνουμε. Που και πού λίγη γεύση δεν κάνει κακό. :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Όταν πήγαινα στη δουλειά έπερνα ένα κουλούρι με σοκολάτα και στα διαλλείματα μερικά κρουασανάκια. Όταν δεν δουλεύω, και δεν ξυπνήσω να φάω μεσημεριανό μια και καλή, τότε τρώω μια μπέικον-παρμετζάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 damierom,εχω δεικτη μαζας λιγο πιο κατω απο 20(19,5 περιπου).ειναι ανησυχητικο αυτο?γιατι ξερω ο δεικτης μαζας πρεπει να ειναι μεταξυ 20-25... η ενδοκρινολογος που επισκεπτηκα πριν λιγους μηνες,για προληπτικους λογους,μου ειπε να παρω 2-3 κιλα:O (εγω κανω τον κινεζο βεβαια:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 σπανιως τρωω πρωινο και αν φαω θα ειναι στο πολυ βιαστικο! ξυπναω και κατευθειαν παω school...so...no time for breakfast! με ενα καφε τη βγαζω ολο το πρωι... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 damierom,εχω δεικτη μαζας λιγο πιο κατω απο 20(19,5 περιπου).ειναι ανησυχητικο αυτο?γιατι ξερω ο δεικτης μαζας πρεπει να ειναι μεταξυ 20-25... η ενδοκρινολογος που επισκεπτηκα πριν λιγους μηνες,για προληπτικους λογους,μου ειπε να παρω 2-3 κιλα:O (εγω κανω τον κινεζο βεβαια:lol: ) Δες αυτή τη διεύθυνση http://health.in.gr/tools/bmi.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 μια χαρα!τωρα που ειδα οτι το κατω οριο ειναι το 18,5:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ναι, αλλά είναι γρήγορο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εγω δεν τρωω πρωινο!!! Παρα μονο καφε πινω...δεν μπορω να φαω το πρωι τιποτα το στομαχι μου δεν δεχεται τροφες! Ενας καφες(σκετο τον πινω...:happy: ) μου αρκει...για κανα δυωρο οπου θα ποιον τον αλλον και ισως τοτε παρω και κατι να φαω!!!:) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 ενα γαλατακι με 2 κουταλιες κακαο επι 1 λεπτο στον φουρνο μικροκυμματων :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Συνήθως δεν τρώω... Αν όμως ξυπνήσω ορεξάτη μπορώ να φάω οτιδήποτε εκτός από γάλα με δημητριακά. Δηλαδή καφέ, κρουασάν,κουλούρι θεσσ/νίκης, λουκουμά, τυρόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα,πιροσκί... οτιδήποτε. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εγώ πίνω γάλα και αναλόγως αν νυστάζω ή όχι τρώω και κάτι, εκτός από δημητριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Και εγω μεχρι την 1η Λυκειου επινα γαλα και πρωι και βραδυ...αλλα στην δευτερα σιγα σιγα αρχιζε να αραιωνει το γαλα και την θεση του να την παιρνει ο καφες.....δεν ηθελε και πολυ!!:rolleyes: Τωρα γαλα ουτε στον καφε δεν βαζω....:happy: :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εγω τις καθημερινες σοκολατουχο γαλα. Και τα Σαββατοκυριακα που εχω περισσοτερο χρονο γαλα με κορν φλεϊκς :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τις καθημερινές που πρέπει να πάω στη δουλειά πίνω μόνο έναν καφέ και στο διάλλειμμα της δουλειάς ένα σάντουιτς. Τα σαββατοκύριακα τρώω είτε τοστ είτε σάντουιτς με μπέικον και τυρί...είτε κρουασάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ψωμί με βούτυρο αγελάδας με μαρμελάδα και ένα ποτήρι γάλα.Κάθε μέρα αυτό και τα Σαββατοκύριακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 mia tigania patates me avgo mati kai bacon einai oti prepei..to kserw oti einai anthigieino alla kai gia thn wra pou ksypnaw de borw na faw cornflakes ktl... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγώ ένα κομμάτι σπανακόπιτα τρώω για πρωινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 εγω πινω ενα ποτηρι γαλα και τπτ αλλο..Μερικες φορες μπορει και καθολου..Ξερω δεν ειναι καλο αλλα το εχω συνηθησει τοσα χρονια:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Παντως ειναι καλο που υπαρχουν ατομα οπου πινουν γαλα το πρωι!!!:) Οχι σαν και εμενα...τελικα χαζομαρα μου που το εκοψα. Μηπως να κανω καμια προσπαθεια να το ξαναρχισω???:confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts