Voldemort Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Εγώ δεν τρώω... Που να προλάβω, όταν μετά έχω σχολείο... :p Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ουτε εγω τρωω. Σχολειο βλεπετε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Kellogg's Frosties. :cool: Γευστικότατα και πολύ υγιεινά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 το αγαπημένο μου πρωινο ειναι milko και τυροπιττα. επειδη ομως δε κανει, επιλεγω δημητριακά με γάλα. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Εγώ δεν τρώω... Που να προλάβω, όταν μετά έχω σχολείο... :p teh same Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ki ego eksakolou8o na mhn troo proino...mono otan exoume kana xeirourgio troo kamia sokofreta h kana tostaki.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Πρωινό δεν μορώ να φάω. Κι οσες φορές το 'χω κανει, μου έχει ρημάξει το στομαχι και το χω μετανιώσει πικρά! Και φυσικά μιλάμε για τα μισά των μισών των πρωινών που συνιστουν οι γιατροί! Οποτε, αφου ξυπνήσω και περάσουν λίγες ώρες, κανω έναν καφέ και τελειώνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 kouaker me gala kai whey kai ximo portokali :up: Δικός μας. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ενα καφε το πρωι με αρκετα τσιγαρα και μερικους ακομα στη σχολη με πιο πολλα τσιγαρα. Αν σκεφτω εστω να φαω κατι το πρωι μου ερχεται να ξερασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 trww omeleta 4 aspradia auga kai 1 oloklhro ena pothri portokalada fusikh pou thn etoimazw to prwi kai ena mpol gala me brwmh auta ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Kellogg's Frosties. :cool: Γευστικότατα και πολύ υγιεινά. :D :up: :up: (Οταν τρωω πρωινο :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Kai egw tpt den trww. Kateytheian meshmeriano :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Όσοι δε τρώτε τίποτα τι ποστάρετε τότε ρε σεις; :lol: Η ερώτηση είναι τι τρώτε, όχι αν τρώτε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Όσοι δε τρώτε τίποτα τι ποστάρετε τότε ρε σεις; :lol: Η ερώτηση είναι τι τρώτε, όχι αν τρώτε. :p Δες την ερωτηση της δημοσκοπησης :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 4 ασπράδια 1 κρόκος , corn flakes , φέτες γαλοπούλα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δες την ερωτηση της δημοσκοπησης :lol: Ουπς... :O Δε το είχα προσέξει. Άλλο τίτλο έχει το τόπικ, άλλη ερώτηση έχει η δημοσκόπηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Πρώτα ένα γιαουρτάκι με ένα κουλουράκι και μετα καφέ νες πολύ γλυκό με γάλα. Σαββατοκύριακα που είμαι στον άντρα μου ο νες συνοδεύεται απο ένα ψητό τοστάκι και πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες :love: (άντε το παράκανα) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free77air Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Φυσικα και δεν τρωω τιποτα οχι γιατι δεν το θελω...αλλα που να προλαβω!!! μεχρι να ξυπνησω..να σηκωθω.. να ετοιμαστω... παει δεν εχω χρονο πρεπει να φυγω για σχολειο..αλλα μικρο το κακο! Παράθεση !!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Και εγω παλι δεν τρωω τιποτα οχι γιατι δεν προλαβαινω αλλα απο συνηθεια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Όταν εχει κάτι καλό το ψυγείο, τρώω. Αλλιώς κάνα μήλο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δεν τρωω γιατι δεν προλαβενω της καθημερινες και για τον λογο οτι δεν πειναω το πρωι (μετα απο τοσο φαΐ που τρωω το βραδυ που να πεινασω:p ). Τα Σαβατοκυριακα καμια φορα τρωω αμα πειναω, αλλα σπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παλαιότερα έπινα σοκολατούχο γάλα και τίποτα άλλο, ύστερα απο το παρολίγο έλκος που πήγα να πάθω, τρώω θέλω δεν θέλω για να αποφύγω δυσάρεστες συνέπειες. Συνήθως τρώω κρουασάν ή κεκάκια που βγάζουν διάφορες μάρκες. Τα σαββατοκύριακα δεν τρώω ακριβώς πρωινό διότι ξυπνάω γύρο στις 12.30 λόγο το οτι είμαι πτωμα απο την εβδομάδα που εχει περάσει. Το πρωινό το ευχαριστιέμαι γύρο στις 10.00 όταν είναι δυνατόν αυτό διότι ξυπνάω κατά τις 8.00 για σχολή ή δουλειά και μου δημιουργεί εκνευρισμό ο οποίος δεν με αφήνει να φαω. Στην δουλειά το πρωινό είναι καλύτερο σε σχέση με της σχολή διότι δεν εχω κάποιον να μου πει πότε θα πάρω πρωινό και το break το κανονίζω στην ώρα που επιθυμώ, στο ΤΕΙ αντίθετα πρέπει να κάνω τις εργασίες που θέλουν και το φαγητό απαγορέυεται, οπότε ή θα φάω κάτι σε κάποιο κενό μεταξύ μαθημάτων ή ποτέ! Όσοι δεν πέρνετε πρωινό θα πρέπει να το ξανασκευτήτε διότι το άδειο στομάχι παθαίνει ζημιές (οχι οτι η ζημιά του δικού μου στομάχου έιχε αίτιο το πρωινό, αλλά παίζει ρόλο και αυτό) :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Μόνο καφέ το πρωι (με τα τσιγάρα μαζί). Μετά βλέπουμε και κάνουμε ανάλογα την όρεξη :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Δημητριακά με γαλατάκι και καφέ μετά στη δουλειά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Φραπεδια (και τον χειμωνα) και τσιγαρο... Δυστυχως τιποτα αλλο :( (Εχω προσπαθησει αρκετες φορες να τρωω πληρες πρωϊνο αλλα ποτε δεν το κρατησα πανω απο 2 μερες... Βαριομουν αισχρα μετα τις 2 μερες να φτιαχνω ολες τις μλκιες που πρεπει !!! Ασε που μεχρι να τα φτιαξω με επερνε και παλι ο υπνος :p !!! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts