Jump to content

Τι τρώτε το πρωί;

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Τρώτε πρωϊνό ;;  

213 members have voted

1. 1. Τρώτε πρωϊνό ;;

• Ναι, τρώω ένα πλήρες πρωϊνό!!
    • Ναι, αλλά είναι γρήγορο.
    • Όχι, δεν τρώω!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 213
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

• 11 months later...

το αγαπημένο μου πρωινο ειναι milko και τυροπιττα.

επειδη ομως δε κανει, επιλεγω δημητριακά με γάλα.

:X

ki ego eksakolou8o na mhn troo proino...mono otan exoume kana xeirourgio troo kamia sokofreta h kana tostaki..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πρωινό δεν μορώ να φάω. Κι οσες φορές το 'χω κανει, μου έχει ρημάξει το στομαχι και το χω μετανιώσει πικρά! Και φυσικά μιλάμε για τα μισά των μισών των πρωινών που συνιστουν οι γιατροί!

Οποτε, αφου ξυπνήσω και περάσουν λίγες ώρες, κανω έναν καφέ και τελειώνω.:)

ενα καφε το πρωι με αρκετα τσιγαρα και μερικους ακομα στη σχολη με πιο πολλα τσιγαρα. Αν σκεφτω εστω να φαω κατι το πρωι μου ερχεται να ξερασω

Όσοι δε τρώτε τίποτα τι ποστάρετε τότε ρε σεις; :lol: Η ερώτηση είναι τι τρώτε, όχι αν τρώτε. :p

Όσοι δε τρώτε τίποτα τι ποστάρετε τότε ρε σεις; :lol: Η ερώτηση είναι τι τρώτε, όχι αν τρώτε. :p

Δες την ερωτηση της δημοσκοπησης :lol:

Δες την ερωτηση της δημοσκοπησης :lol:

Ουπς... :O Δε το είχα προσέξει. Άλλο τίτλο έχει το τόπικ, άλλη ερώτηση έχει η δημοσκόπηση...

Πρώτα ένα γιαουρτάκι με ένα κουλουράκι και μετα καφέ νες πολύ γλυκό με γάλα. Σαββατοκύριακα που είμαι στον άντρα μου ο νες συνοδεύεται απο ένα ψητό τοστάκι και πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες :love:

(άντε το παράκανα)

Namaste!

Φυσικα και δεν τρωω τιποτα οχι γιατι δεν το θελω...αλλα που να προλαβω!!! μεχρι να ξυπνησω..να σηκωθω.. να ετοιμαστω... παει δεν εχω χρονο πρεπει να φυγω για σχολειο..αλλα μικρο το κακο!
!!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!!

Δεν τρωω γιατι δεν προλαβενω της καθημερινες και για τον λογο οτι δεν πειναω το πρωι (μετα απο τοσο φαΐ που τρωω το βραδυ που να πεινασω:p ). Τα Σαβατοκυριακα καμια φορα τρωω αμα πειναω, αλλα σπανια

Παλαιότερα έπινα σοκολατούχο γάλα και τίποτα άλλο, ύστερα απο το παρολίγο έλκος που πήγα να πάθω, τρώω θέλω δεν θέλω για να αποφύγω δυσάρεστες συνέπειες. Συνήθως τρώω κρουασάν ή κεκάκια που βγάζουν διάφορες μάρκες. Τα σαββατοκύριακα δεν τρώω ακριβώς πρωινό διότι ξυπνάω γύρο στις 12.30 λόγο το οτι είμαι πτωμα απο την εβδομάδα που εχει περάσει. Το πρωινό το ευχαριστιέμαι γύρο στις 10.00 όταν είναι δυνατόν αυτό διότι ξυπνάω κατά τις 8.00 για σχολή ή δουλειά και μου δημιουργεί εκνευρισμό ο οποίος δεν με αφήνει να φαω. Στην δουλειά το πρωινό είναι καλύτερο σε σχέση με της σχολή διότι δεν εχω κάποιον να μου πει πότε θα πάρω πρωινό και το break το κανονίζω στην ώρα που επιθυμώ, στο ΤΕΙ αντίθετα πρέπει να κάνω τις εργασίες που θέλουν και το φαγητό απαγορέυεται, οπότε ή θα φάω κάτι σε κάποιο κενό μεταξύ μαθημάτων ή ποτέ!

Όσοι δεν πέρνετε πρωινό θα πρέπει να το ξανασκευτήτε διότι το άδειο στομάχι παθαίνει ζημιές (οχι οτι η ζημιά του δικού μου στομάχου έιχε αίτιο το πρωινό, αλλά παίζει ρόλο και αυτό) :wacko:

Μόνο καφέ το πρωι (με τα τσιγάρα μαζί). Μετά βλέπουμε και κάνουμε ανάλογα την όρεξη :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Δημητριακά με γαλατάκι και καφέ μετά στη δουλειά...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Φραπεδια (και τον χειμωνα) και τσιγαρο... Δυστυχως τιποτα αλλο :(

(Εχω προσπαθησει αρκετες φορες να τρωω πληρες πρωϊνο αλλα ποτε δεν το κρατησα πανω απο 2 μερες... Βαριομουν αισχρα μετα τις 2 μερες να φτιαχνω ολες τις μλκιες που πρεπει !!! Ασε που μεχρι να τα φτιαξω με επερνε και παλι ο υπνος :p !!! )